Παναθηναϊκός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Ποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού θέλετε να φύγουν

Σλούκας
9
3%
Γκραντ
26
9%
Σορτς
40
14%
Ναν
11
4%
Τολιόπουλος
4
1%
Γκριγκόνις
61
21%
Καλαϊτζάκης
7
2%
Ρογκαβόπουλος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Οσμάν
24
8%
Ντέιβις
9
3%
Χουάντσο
6
2%
Μήτογλου
14
5%
Σαμοντούροφ
11
4%
Λεσόρτ
11
4%
Φαρίντ
62
21%

Σύνολο ψήφων: 295
todorris

a1greece
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιούλ 04, 2026 10:20 am

Christofis έγραψε:
Σάβ Ιούλ 04, 2026 7:19 am
Η αγορα ηταν στενη?

Στο 5:
1. Κεβαριους Χειζ
2. Μοουζες Ραιτ(@manos89 και ομως ειναι κελεπουρι)
3. Μπριγχαμ
4. Ταις
5. Νιμπο
6. Γουιλι Ερνανγκομεθ
7. Μοτλευ

4-5
1. Λεντει
2. Λαιλς
3. Τουμπελις(αυτος και αν ειναι κελεπούρι)
4. Ριβερς
5. Σμιτς
6. Μιροτιτς
7. Ντιακιτε

Γκαρντ με καλη αμυνα
1. Στραζελ
2. Μπαμπ
3.Χολ
4. Αβραμοβιτς
5. Μανταρ

Γκαρντ με καλη οργανωση - πασα
1. Λαρκιν
2. Τζειμς
3.Φρανσισκο
4. Μοντερο
5.Μακινταιαρ
6. Κρις Τζοουνς
7.Φορεστ
8.Κλαρκ ΙΙΙ

Ολοι αυτοι ηταν ή ειναι καποιοι ακομη διαθεσιμοι. Για να μην παρεις καποιον απο αυτους σημαινει οτι δεν πληρωσες αρκετα ή δεν ειχες τα αντανακλαστικα οταν ηταν διαθεσιμοι να τους διεκδικησεις.

Και για να μην προτρεξουν καποιοι και πουν μα ο ταδε δεν κανει και σιγα τα ονοματα.

Εγω προσωπικα στον Ολυμπιακο θα αγοραζα το καλοκαιρι σε καθε παραλληλο συμπαν εναν Κεβαριους Χειζ ή εναν Μοουζες Ραιτ παρα εναν Ρισον Χολμς(παραδειγμα ενος πρωην αστερα σε πτωση του ΝΒΑ που ερχεται πρωτη φορα μετα τα 30 στην ευρωλιγκα και χωρις εμπειρία) και εναν Τρεντ Φορεστ ή εναν Μακινταιαρ αντι καθε Μποντε Μορρις/Κορι Τζοσεφ.

Για μενα οι ομαδες χτιζονται το καλοκαιρι και απο υλικα δοκιμασμενα στον Φουρνο που θα την ψησεις. Ο Χειμωνας ειναι για τρυπες και οχι βασικες προτεραιοτητες. Ειναι για κερασακια και οχι το παντεσπανι. Βασικο ασσο και Βασικο πενταρι προνοεις. Θα συμφωνησω με τον @τουλουμπα σε αυτο. Στην πλειοψηφια των περιπτωσεων θα σου βγουν Μορρις και οχι Ναν και ας εχουν το ταλεντο και τις καταλληλες προδιαγραφες.
Απ όλη αυτή την λίστα αν υπήρχε παίκτης που έλεγε ο Ζοτς αυτόν θέλω,δεν θα ήταν εδώ τώρα πιστεύεις?
Ειδικά εσύ που έχεις κ γνωστούς ισραηλινούς θυμήσου τι έγινε φέτος με Χέιζ...
συμφώνησε με Χάποελ κ τον πήρε βράδυ τηλ ο δπγ έλα σε ....ανακοίνωσα κ βάλε ότι λεφτά θέλεις στο συμβόλαιο,ζαλίστηκε ο Χέιζ
κ πιστεύεις ότι θα του ζητήσει ο Ζοτς παίκτη απ την λίστα κ δεν θα τον είχε φέρει???
Υπομονή,ποιούς θέλει ο Ζοτς κανείς δεν ξέρει,ούτε ο κομισάριος φέτος,όλοι γράφουν την γνώμη τους...
Μπορεί να έχει κυκλώσει από νβα κάποιον,
μπορεί κανέναν -ιτς που δεν πολυσυζητιέται...
Το έχει κερδίσει αυτό το δικαίωμα απ τους υγιείς φιλάθλους μας

Ο Ζοτς δεν ξέρει,ας ρωτήσει εδώ :hammer:
Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Ιούλ 04, 2026 10:28 am

big_lebowski έγραψε:
Σάβ Ιούλ 04, 2026 9:35 am
Jeight έγραψε:
Σάβ Ιούλ 04, 2026 9:10 am

Μήπως να ρίξετε λίγο τις απαιτήσεις σας γιατί σε μια ήδη στενή αγορά εσείς ψάχνετε game changers που δεν υπάρχουν;

Ειδικά για γκαρντ βλέπω σας ξινιζαν μερικούς οι Φόρεστ και μακινταιρ που θα ήταν μια χαρά φιτ.
Ποιος είπε ότι ψάχνουμε για game changers?

Αυτούς που χρειάζεται ο Ζοτς θέλουμε,τουλάχιστον φέτος έχουμε κοουτς που θα διαλέξει με σχέδιο κι όχι ο,τι υπάρχει (οπως προτείνουν αρκετοι)
Τον CMM δε τον κρατησε στη Παρτιζαν το 21 όταν πήγε, γτ να τον διάλεγε φέτος πχ?
Εγω μιλαω και για πριν ερθει ο Ζοτς, εγραφαν εδω τα παιδια παιχτες και με υφους "λουδουβικου" εγραφαν πολλοι εδω "δεν ειναι επιπεδου ΠΑΟ". Τι παει να πει πειπεδου ΠΑΟ, δεν κανει ντορο στα social media?

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Σάβ Ιούλ 04, 2026 10:37 am

Jeight έγραψε:
big_lebowski έγραψε:

Αυτούς που χρειάζεται ο Ζοτς θέλουμε,τουλάχιστον φέτος έχουμε κοουτς που θα διαλέξει με σχέδιο κι όχι ο,τι υπάρχει (οπως προτείνουν αρκετοι)
Τον CMM δε τον κρατησε στη Παρτιζαν το 21 όταν πήγε, γτ να τον διάλεγε φέτος πχ?
Εγω μιλαω και για πριν ερθει ο Ζοτς, εγραφαν εδω τα παιδια παιχτες και με υφους "λουδουβικου" εγραφαν πολλοι εδω "δεν ειναι επιπεδου ΠΑΟ". Τι παει να πει πειπεδου ΠΑΟ, δεν κανει ντορο στα social media?
Θα πει ότι δεν έχει αποδείξει ότι είναι επιπέδου πρωταθλητισμού Ευρωλίγκας, δεν καταλαβαίνω γιατί τα social media ήταν η πρώτη εξήγηση που σου ήρθε στο μυαλό αντί για την προφανή.

Εικόνα
Jeight

euroleague
Reactions:

Σάβ Ιούλ 04, 2026 10:52 am

nikolas_asteri έγραψε:
Jeight έγραψε:

Θα πει ότι δεν έχει αποδείξει ότι είναι επιπέδου πρωταθλητισμού Ευρωλίγκας, δεν καταλαβαίνω γιατί τα social media ήταν η πρώτη εξήγηση που σου ήρθε στο μυαλό αντί για την προφανή.
Κανεις παικτης δεν εχει αποδειξει οτι ειναι επιπεδου πρωταθλητισμου μεχρι να το κανει. Ουτε ο Φορεστ το εχει κανει αλλα τον πηρε η Φενερ.

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Jeight έγραψε:
big_lebowski έγραψε:

Τώρα ρε συ τι μου ζητάς να σχολιάσω?
Το τι λέει θέλει ο καθένας στο ίντερνετ η τις απαιτήσεις της ομάδας?Ειδικά από τη στιγμή που έχουμε προπονητή που και ξερει τι θέλει να παίξει και τι παίκτες θα ζητήσει και δε τον ενδιαφέρει ο κάθε ένας που λέει "φέρε τον έναν ή φέρε τον αλλον" εγώ θα κρίνω αυτό.Ηδη οι πρώτες 2 κινήσεις δείχνουν στόχευση .Παίκτη στο Ζελικο δε πρόκειται να φορτώσει κάνεις,θα φτιάξει το ροστερ όπως θελει

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα

Σάβ Ιούλ 04, 2026 11:08 am

xavier έγραψε:
Σάβ Ιούλ 04, 2026 10:19 am
kein έγραψε:
Σάβ Ιούλ 04, 2026 9:56 am

Αυτό δεν είναι κριτήριο.
ετσι οπως λειτουργει ο παο, νομιζω οτι το μονο κριτηριο ειναι οτιδηποτε κανει headlines...
Το λες ,το ξαναλές, το χεις γράψει 3 φορές

Όπως λειτουργούσε. Φέτος δε λειτουργεί καθόλου έτσι, ούτε ο Ζοτς λειτουργεί έτσι ούτε οι πρώτες 3 κινήσεις είναι τέτοιες.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Σάβ Ιούλ 04, 2026 11:09 am

Jeight έγραψε:
nikolas_asteri έγραψε:

Κανεις παικτης δεν εχει αποδειξει οτι ειναι επιπεδου πρωταθλητισμου μεχρι να το κανει. Ουτε ο Φορεστ το εχει κανει αλλα τον πηρε η Φενερ.
Οκ;

Ναι ομάδες παίρνουν παίκτες για διάφορους λόγους. Δεν καταλαβαίνω που κολλάει αυτό σε αυτό που σου απάντησα.

Αλλα όπως γράφει και ο Dude πάνω γενικά κι εδώ και στα τοπικά του Ολυμπιακού «μη γίνεστε σαν τους απεναντιιιιιιι» έχεις αυτή τη ιδέα που επαναλαμβάνεις που δεν ξέρω κατά πόσον άπτεται της πραγματικότητας.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Christofis

allstar
Reactions:

Σάβ Ιούλ 04, 2026 11:13 am

todorris έγραψε:
Σάβ Ιούλ 04, 2026 10:20 am
Christofis έγραψε:
Σάβ Ιούλ 04, 2026 7:19 am
Η αγορα ηταν στενη?

Στο 5:
1. Κεβαριους Χειζ
2. Μοουζες Ραιτ(@manos89 και ομως ειναι κελεπουρι)
3. Μπριγχαμ
4. Ταις
5. Νιμπο
6. Γουιλι Ερνανγκομεθ
7. Μοτλευ

4-5
1. Λεντει
2. Λαιλς
3. Τουμπελις(αυτος και αν ειναι κελεπούρι)
4. Ριβερς
5. Σμιτς
6. Μιροτιτς
7. Ντιακιτε

Γκαρντ με καλη αμυνα
1. Στραζελ
2. Μπαμπ
3.Χολ
4. Αβραμοβιτς
5. Μανταρ

Γκαρντ με καλη οργανωση - πασα
1. Λαρκιν
2. Τζειμς
3.Φρανσισκο
4. Μοντερο
5.Μακινταιαρ
6. Κρις Τζοουνς
7.Φορεστ
8.Κλαρκ ΙΙΙ

Ολοι αυτοι ηταν ή ειναι καποιοι ακομη διαθεσιμοι. Για να μην παρεις καποιον απο αυτους σημαινει οτι δεν πληρωσες αρκετα ή δεν ειχες τα αντανακλαστικα οταν ηταν διαθεσιμοι να τους διεκδικησεις.

Και για να μην προτρεξουν καποιοι και πουν μα ο ταδε δεν κανει και σιγα τα ονοματα.

Εγω προσωπικα στον Ολυμπιακο θα αγοραζα το καλοκαιρι σε καθε παραλληλο συμπαν εναν Κεβαριους Χειζ ή εναν Μοουζες Ραιτ παρα εναν Ρισον Χολμς(παραδειγμα ενος πρωην αστερα σε πτωση του ΝΒΑ που ερχεται πρωτη φορα μετα τα 30 στην ευρωλιγκα και χωρις εμπειρία) και εναν Τρεντ Φορεστ ή εναν Μακινταιαρ αντι καθε Μποντε Μορρις/Κορι Τζοσεφ.

Για μενα οι ομαδες χτιζονται το καλοκαιρι και απο υλικα δοκιμασμενα στον Φουρνο που θα την ψησεις. Ο Χειμωνας ειναι για τρυπες και οχι βασικες προτεραιοτητες. Ειναι για κερασακια και οχι το παντεσπανι. Βασικο ασσο και Βασικο πενταρι προνοεις. Θα συμφωνησω με τον @τουλουμπα σε αυτο. Στην πλειοψηφια των περιπτωσεων θα σου βγουν Μορρις και οχι Ναν και ας εχουν το ταλεντο και τις καταλληλες προδιαγραφες.
Απ όλη αυτή την λίστα αν υπήρχε παίκτης που έλεγε ο Ζοτς αυτόν θέλω,δεν θα ήταν εδώ τώρα πιστεύεις?
Ειδικά εσύ που έχεις κ γνωστούς ισραηλινούς θυμήσου τι έγινε φέτος με Χέιζ...
συμφώνησε με Χάποελ κ τον πήρε βράδυ τηλ ο δπγ έλα σε ....ανακοίνωσα κ βάλε ότι λεφτά θέλεις στο συμβόλαιο,ζαλίστηκε ο Χέιζ
κ πιστεύεις ότι θα του ζητήσει ο Ζοτς παίκτη απ την λίστα κ δεν θα τον είχε φέρει???
Υπομονή,ποιούς θέλει ο Ζοτς κανείς δεν ξέρει,ούτε ο κομισάριος φέτος,όλοι γράφουν την γνώμη τους...
Μπορεί να έχει κυκλώσει από νβα κάποιον,
μπορεί κανέναν -ιτς που δεν πολυσυζητιέται...
Το έχει κερδίσει αυτό το δικαίωμα απ τους υγιείς φιλάθλους μας
Για τον Ζοτς τα εχω πει οτι ειμαι θαυμαστης και ας ειμαι με τον αντιπαλο.
Προφανως και δικαιουται. Εγω δεν σχολιασα τις επιλογες του Ζοτς. Εκεινος θα κανει τις έπιλογες και ξερουμε οτι θα ειναι 100% δικες του εκτος ισως απο τον Φαλ που σιγουρα του προταθηκε και λογω του διαβατηριου αποκλειεται να λεγε οχι σε συγκριση με το τινυπηρχε απο ελληνικα διαβατηρια.

Εγω έγραψα μια σχετικα μεγαλη λιστα παικτών που θα μπορουσε μια ομαδα του πρωτου τιερ να ασχοληθει χωρις να βαλω αυτους που δεν εχουν ρητρα και δεν ειναι ελευθεροι ενω δεν εχω βαλει παικτες ανεκδοτα οπως Φαγιε, Ντιοπ, Ντιουφ, Μπακο ή Σακο πχ ή παικτες που δυαριζουν παραπανω οπως ο Ρομπινσον. Αν την συγκρινω με την περσινη χρονια ε δεν την θεωρω Στενη για παικτες απο την ευρωλιγκα. Τωρα αν κανουν στον Ζοτς ενω με καποιους εχει δουλεψει και στο παρελθόν με επιτυχια ειναι αλλη κουβεντα και δεν θα διαφωνησω.

Η αντιρρηση μου ειναι στο οτι η αγορα ειναι/ηταν φετος στενη, στεγνη, μικρη.

BillyPao

champion
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιούλ 04, 2026 11:24 am

manos_89 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 04, 2026 4:21 am
BillyPao έγραψε:
Σάβ Ιούλ 04, 2026 4:08 am
Δε συμφωνώ με την άποψη του @manos89 ότι φταίει μόνο ο Αταμάν, ούτε με αυτή του @τουλουμπα ότι πρέπει να αλλάξουμε όλη την ομάδα. Πάντα οι επιτυχίες και οι αποτυχίες είναι συνδυασμός παραγόντων, και σίγουρα οι συγκυρίες παίζουν καθοριστικό ρόλο στο πώς θα εξελιχθεί μια χρονιά.
Στο ζητούμενο όμως. Αλλαγές θα έκανες στους συγκεκριμένους παίκτες;
Εγώ θεωρώ πάντως ότι φταίει ο Αταμάν αλλά κυρίως για την εικόνα της ομάδας. Για τα αποτελέσματα σίγουρα έπαιξαν κι άλλοι παράγοντες ρόλο στα κρίσιμα παιχνίδια της χρονιάς (τραυματισμοί κυρίως), ενώ δεν θεωρώ ακόμα και τώρα απίθανο να κερδίζαμε την Ευρωλίγκα, ακόμα και με κάκιστες εμφανίσεις, αν δεν υπήρχε ο τραυματισμός του Σλούκα
Δε θα άλλαζα άλλους παίκτες, πέρα από αυτούς που έφυγαν (Σόρτς, Γκριγκόνις, Φαρίντ). Δηλαδή δε θα έδιωχνα π.χ. τον Χουάντσο. Για αυτό που γράφεις για τα αποτελέσματα, συμφωνώ μαζί σου, πιστεύω ότι οι τραυματισμοί έπαιξαν καθοριστικό ρόλο.

BillyPao

champion
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιούλ 04, 2026 11:30 am

τουλουμπα έγραψε:
Σάβ Ιούλ 04, 2026 4:26 am
BillyPao έγραψε:
Σάβ Ιούλ 04, 2026 4:08 am
Δε συμφωνώ με την άποψη του @manos89 ότι φταίει μόνο ο Αταμάν, ούτε με αυτή του @τουλουμπα ότι πρέπει να αλλάξουμε όλη την ομάδα. Πάντα οι επιτυχίες και οι αποτυχίες είναι συνδυασμός παραγόντων, και σίγουρα οι συγκυρίες παίζουν καθοριστικό ρόλο στο πώς θα εξελιχθεί μια χρονιά.
μονο που ο τουλουμπας δεν ειπε ποτε να αλλαξει ολη η ομαδα
εγραψα για συγκεκριμενους παιχτες γκραντ οσμαν και χουαντσο μονο αν δεν θελει να παιζει 10 λεπτα πισω απο ντειβις
αν το δεχεται και η ομαδα δεν θελει να παρει αλλο 4αρι που θα το ονομασει 5αρι για νατον χωρεσει δεν εχω θεμα να μεινει ο χουαντσο αλλα δεν θα κλαψω και να θελει να φυγει

στο 3 χρειαζεται οπωσδηποτε παιχτης με αμυντικο φιλτρο και με τριποντο
δεν χρειαζομαστε ουτε μπουκαδορους που θα ειναι ολη την ωρα ξαπλα ουτε να χανουν τις περιστροφες στην αμυνα και να σουταρουν οι αντιπαλοι ελευθεροι

και ο γκραντ απλα δεν χρειαζεται στην ομαδα απτην στιγμη που αποκτηθηκε ο μπαντιο
αν θελουν και αλλον γκαρντ σαν αριθμητικο θεμα ας παρουν και αλλον
Ο Μπαντιό ήρθε για να ενισχυθεί η άμυνα της ο ομάδας και να έχουμε έναν 2ο καλό αμυντικό στα γκάρντ μαζί με τον Γκραντ. Αν ήταν να έρθει ο Μπαντιό και να φύγει ο Γκραντ, πάλι στα ίδια θα ήμασταν. Για το "3" δε νομίζω να έρθει παίκτης, δε βλέπω κάποιο καθαρό 3άρι με τρίποντο διαθέσιμο. Αλλά προφανώς θεωρείς λανθασμένα πως είναι εύκολο να έρθει καλύτερος παίκτης από τον Οσμάν, που προφανώς δεν ισχύει.

Άβαταρ μέλους
Ευγενές αέριο

junior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench

Σάβ Ιούλ 04, 2026 11:32 am

xavier έγραψε:
kein έγραψε:

Αυτό δεν είναι κριτήριο.
ετσι οπως λειτουργει ο παο, νομιζω οτι το μονο κριτηριο ειναι οτιδηποτε κανει headlines...
Ο τι και να κάνει ο ΠΑΟ δημιουργεί headlines crown.gif

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Mood:

Σάβ Ιούλ 04, 2026 11:42 am

xavier έγραψε:
kein έγραψε:

Αυτό δεν είναι κριτήριο.
Με τον Ζοτς, δεν ισχύει αυτό μην μπερδεύεσαι με αυτά που γράφουν στο κάθε SDNA ...

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Jeight

euroleague
Reactions:

Σάβ Ιούλ 04, 2026 12:35 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Σάβ Ιούλ 04, 2026 11:09 am
Jeight έγραψε:

Οκ;

Ναι ομάδες παίρνουν παίκτες για διάφορους λόγους. Δεν καταλαβαίνω που κολλάει αυτό σε αυτό που σου απάντησα.

Αλλα όπως γράφει και ο Dude πάνω γενικά κι εδώ και στα τοπικά του Ολυμπιακού «μη γίνεστε σαν τους απεναντιιιιιιι» έχεις αυτή τη ιδέα που επαναλαμβάνεις που δεν ξέρω κατά πόσον άπτεται της πραγματικότητας.
Εχετε παρολογες απαιτησεις σε μια κλειστη αγορα. Αυτο ηταν το νοημα του σχολιου μου. Μπορει να προκυψουν ευκαιριες μεσα στη σεζον, δεν τελειωνει ο σχεδιασμος το καλοκαιρι.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Mood:

Σάβ Ιούλ 04, 2026 12:53 pm

Christofis έγραψε:
Σάβ Ιούλ 04, 2026 11:13 am

Η αντιρρηση μου ειναι στο οτι η αγορα ειναι/ηταν φετος στενη, στεγνη, μικρη.
Έχει δίκιο σε αυτό, αλλά η έλευση Μπατιστ ίσως παρακάμπτει την ευρωπαϊκή αγορά πιο εύκολα.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Σάβ Ιούλ 04, 2026 1:01 pm

ο Μπατίστ προπονητής ψηλών ήταν στο ΝΒΑ απ' ότι διάβασα, δε νομίζω ότι έχει κάποιο τρομερό δίκτυο γνωριμιών. όχι ότι ξέρω τι έχει και τι δεν έχει προφανώς, εννοώ ότι δεν ήταν αυτή η δουλειά του.

και σε εσάς για προπονητικό ρόλο θα έρθει.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”