Παναθηναϊκός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιούλ 08, 2026 12:59 pm

Γενικά όλα είναι ένα ρίσκο.

Μπορείς να πας με ένα μικρό ρόστερ όπου να υπολογίζεις 7-8 παίκτες και να ρισκάρεις να σκάσουν ή να τραυματιστούν 1-2 για καιρό ή 1-2 από αυτούς που υπολογίζεις για βασικούς να μη βγουν και να έχεις θέμα.
Ο Αταμάν είναι αυτής της φιλοσοφίας, του βγήκε το 2023-2024 και το σήκωσε δε του βγήκε μετά.

Η άλλη επιλογή είναι να πας με πολύ μεγάλο ρόστερ, με 10 παίκτες που θα μπορούσαν να είναι βασικοί σχεδόν σε όλες τις άλλες ομάδες και κάποιους ακόμα καλούς πίσω του και το ρίσκο να είναι να τους χάσει ο προπονητής να ξενερώσουν οι μισοί και τελικά να χαθούν τα αποδυτήρια.
Αυτό τον δρόμο διάλεξε ο Μπαρτζώκας ειδικά τη περασμένη χρονιά και εκ του αποτελέσματος του βγήκε.
Αυτό το δρόμο φαίνεται να διαλέγουν και οι 2 αιώνιοι για την επόμενη χρονιά, θα δείξει αν θα τους βγει.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Τετ Ιούλ 08, 2026 1:02 pm

pan24 έγραψε:
Τετ Ιούλ 08, 2026 12:59 pm
Γενικά όλα είναι ένα ρίσκο.

Μπορείς να πας με ένα μικρό ρόστερ όπου να υπολογίζεις 7-8 παίκτες και να ρισκάρεις να σκάσουν ή να τραυματιστούν 1-2 για καιρό ή 1-2 από αυτούς που υπολογίζεις για βασικούς να μη βγουν και να έχεις θέμα.
Ο Αταμάν είναι αυτής της φιλοσοφίας, του βγήκε το 2023-2024 και το σήκωσε δε του βγήκε μετά.

Η άλλη επιλογή είναι να πας με πολύ μεγάλο ρόστερ, με 10 παίκτες που θα μπορούσαν να είναι βασικοί σχεδόν σε όλες τις άλλες ομάδες και κάποιους ακόμα καλούς πίσω του και το ρίσκο να είναι να τους χάσει ο προπονητής να ξενερώσουν οι μισοί και τελικά να χαθούν τα αποδυτήρια.
Αυτό τον δρόμο διάλεξε ο Μπαρτζώκας ειδικά τη περασμένη χρονιά και εκ του αποτελέσματος του βγήκε.
Αυτό το δρόμο φαίνεται να διαλέγουν και οι 2 αιώνιοι για την επόμενη χρονιά, θα δείξει αν θα τους βγει.
Αυτό ακριβώς είναι απλό το θέμα. Συν ότι του χρόνου θα μεγαλώσει πάλι η λίγκα και θα αυξηθούν οι καταπονήσεις. Τα μεγάλα ρόστερ είναι μάλλον μονόδρομος για τις τοπ ομάδες πλέον. Μιας και το μπάσκετ αλλάζει.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα

Τετ Ιούλ 08, 2026 1:04 pm

https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... nathinaiko

12 εκ για 3 χρονια +650κ στη Ρεαλ λέει το gazzetta

Pani7.0

junior
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Ροστεραρα ο ΠΑΟ δεν το συζηταμε αλλα αυτα τα ο Ζοτς ξερει και ολοι μαγικα θα χωρέσουν μου φαίνονται μη ρεαλιστικά.

Καταρχάς το 2009 υπήρχε ένας ΔΔ που

1) ήταν ελβετικός σουγιάς

2) δεχτηκε εναν διαφορετικο και πιο περιορισμενο ρολο και ο Ζοτς τον αποθέωνε γι αυτό.

Αλλα ΔΔ (σε κάθε επιπεδο) δε βγαινει καθε μερα

Τωρα στη σημερινη κατασταση δε μιλάμε απλά για το πώς θα μοιραστούν τα λεπτά. Καλά καλά δε βγαίνει η 12δεκαδα και θα πρεπει να μένουν εκτός 2 εκ των Μητογλου/Φαλ/Ρογκαβόπουλο.

Κατ εμέ αυτό δεν είναι βιώσιμο. Οπότε πολύ απλά θα φύγει ο Οσμάν και όλα καλά.

Δεν θα χάσει κάτι η ομάδα. Ίσα ίσα θα είναι μετά πολύ καλά κατανεμημένοι οι ρόλοι ενώ το ρόστερ θα παραμείνει βαθύ.

t0ny3

Honorary
Reactions:

Τετ Ιούλ 08, 2026 1:08 pm

big_lebowski έγραψε:
https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... nathinaiko

12 εκ για 3 χρονια +650κ στη Ρεαλ λέει το gazzetta
Ο Παπαθιοντορ ειπε σημερα οτι δωσαμε και 650Κ στην Ρεαλ απο τοτε που εφυγε για ΝΒΑ.

Αρα συνολικα εχουμε δωσει καπου 2.8Μ για μπαι αουτ 3 πιαχτων. Βαλε και την αποζημειωση του κοουτς και ισως και του Γκριγκο γιατι ειχαν συμβολαια.

tarp7

champion
Reactions:

Τετ Ιούλ 08, 2026 1:14 pm

tarp7 έγραψε:
Τετ Ιούλ 08, 2026 12:29 pm
pan24 έγραψε:
Τετ Ιούλ 08, 2026 12:21 pm

Ο Χουάντσο ούτε φέτος δεν έπαιζε 20 λεπτά μετά τον ερχομό Ντέιβις, κάπου στα 16 ήταν στα πλέι οφ πχ.
Ενώ και ο Γιαμπουσέλε στη Ρεάλ δε ξεπέρναγε τα 25, κάπου στα 23-24 έπαιζε.
Όπως και ο Φαλ δεν θα παίζει σε κάθε παιχνίδι, ούτε στον Ολυμπιακό ο τρίτος σέντερ πάταγε παρκέ σε κάθε ματς.
Ενώ και ο Μπόνγκα δεν είναι ότι θα έχει στανταρ 20λεπτο.

Δε λέω ότι δεν είναι ζορισμένο το πράγμα αλλά όπως μπορείς να πεις οτι θα παίζει 0-10 ο Γουόκαπ ή ότι θα παίζει 20 λεπτά ο Ντόρσει έτσι μπορείς να πεις οτι θα παίζει 0-10 ο Γκράντ ή ο Σλούκας ή ο Οσμάν ή ο Χουάντσο ανάλογα το παιχνίδι και και την κατάσταση τους και 20 λεπτά ο Γιαμπουσέλε ή ο Ντέιβις πχ.

Πέρα από το ότι σίγουρα θα υπάρξουν και παιχνίδια που κάποιος θα λείπει.
Και οι δυο αιώνιοι την προηγούμενη χρονιά σχεδόν κάθε αγωνιστική είχαν τουλάχιστον έναν τραυματία.

Φυσικά πρέπει και οι παίκτες να έχουν αποδεχτεί ότι δε θα παίζουν 30 λεπτά οι σταρ ή οι ρολίστες ότι δε θα παίζουν 15-20 λεπτά ακατέβατα αλλά αυτό είναι θέμα του προπονητή να τους πείσει.
Και έχει σημασία οι παίκτες που έχεις να είναι χαρακτήρες που ακόμα και αν δουν ότι τελικά δε τους αρέσει ο ρόλος τους θα είναι επαγγελματίες και θα κάτσουν μέχρι να τελειώσει το συμβόλαιο τους όπως ο Πίτερς αντί να δημιουργούν προβλήματα.

Γενικά ναι.
Αλλά από τη μια πάντα θα υπάρχουν τραυματισμοί, από την άλλη ανάλογα τον αντίπαλο τη φόρμα τους και αυτά που βλέπει στις προπονήσεις δεν το εχω καθόλου απίθανο ο Ζοτς να αφήσει σε κάποιο παιχνίδι εκτός πχ τον Φαλ, τον Γκραντ, τον Χουάντσο, τον Οσμάν ή ακόμα και τον Σλούκα για να μπει κάποιος από αυτούς.
Ο Χουάντσο ήταν τσακωμένος φέτος με τον Αταμάν, δεν ήταν ευχαριστημένος με το ρόλο του
που σου φάνηκε το αστείο ρε μπίλυ; οι δικοί σας ρεπόρτερ τα λέγανε εκτός κι αν ξέρεις εσύ καλύτερα

Άβαταρ μέλους
TonyTonyChopper

junior
Reactions:

Τετ Ιούλ 08, 2026 1:18 pm

tarp7 έγραψε:
Τετ Ιούλ 08, 2026 12:29 pm
Ο Χουάντσο ήταν τσακωμένος φέτος με τον Αταμάν, δεν ήταν ευχαριστημένος με το ρόλο του
Μην ξεχνάς όμως ότι τον είχε κράξει και δημόσια λέγοντας ότι τα 4αρια του παναθηναικού παίζουν χάλια (όπως και με τον σορτς). Δηλαδή δεν είναι ότι απλά ήρθε ο χειζ ντειβις και του πήρε τα λεπτά και στράβωσε.

Ελπίζω να έχει τελειώσει το one piece μέχρι να πεθάνω. :bblove:
tarp7

champion
Reactions:

Τετ Ιούλ 08, 2026 1:21 pm

j-kidd13 έγραψε:
Τετ Ιούλ 08, 2026 12:27 pm
tarp7 έγραψε:
Τετ Ιούλ 08, 2026 12:24 pm

Ο Γουόκαπ ούτως η άλλως κι ο ίδιος ζήτησε να μειωθεί ο χρόνος του. Κι ο φουρνιέ πέρυσι 21 λεπτά έπαιζε και φέτος θα μειωθεί κι άλλο ο χρόνος του, κι ίδιος το έχει πει ότι είχε κουραστεί, θα γίνει διαχείριση του χρόνου του . Και οι 2 είναι και στο τέλος της καριέρας τους. Σε σας όλοι είναι σε καλή ηλικία, κι εκτός κι αν σκοπεύουν να σταματήσουν σύντομα :hoho:
δηλαδη ποσο θα παιζουν απο 7-8 λεπτα ο καθενας?Γιατι αλλιως δεν βγαινουν οι χρονοι.
είναι άλλο να πεις σε 34χρονο θα έχει μικρότερο ρόλο απ ότι άλλες χρονιές ή ότι σε κάποια παιχνίδια δεν θα παίζει και άλλο σε έναν 30χρονο που είναι στο πικ της καριέρας του, δεν είναι το ίδιο.

Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Τετ Ιούλ 08, 2026 1:24 pm

tarp7 έγραψε:
Τετ Ιούλ 08, 2026 1:21 pm
j-kidd13 έγραψε:
Τετ Ιούλ 08, 2026 12:27 pm

δηλαδη ποσο θα παιζουν απο 7-8 λεπτα ο καθενας?Γιατι αλλιως δεν βγαινουν οι χρονοι.
είναι άλλο να πεις σε 34χρονο θα έχει μικρότερο ρόλο απ ότι άλλες χρονιές ή ότι σε κάποια παιχνίδια δεν θα παίζει και άλλο σε έναν 30χρονο που είναι στο πικ της καριέρας του, δεν είναι το ίδιο.
Για να βγουν οι ρολοι πρεπει οχι να μειωθει ο χρονος του, αλλα αν πεσει κατω απο 10 λεπτα.Οπως και του Γουοκαπ.
Δεν γινονται αυτα.

Άβαταρ μέλους
kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Τετ Ιούλ 08, 2026 1:53 pm

Έναν Μπολομπόι θέλετε στο 5.

Ψέματα, έχετε Γιαμπουσέλε και Μήτογλου.

Αν περνάτε και Μοντέρο εντάξει μετά δε θα είχατε αντίπαλο. Αυτό ισορρόπησε κάπως τα πράγματα. Θα δούμε ΜΑΤΣΑΡΕΣ.

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Dimmitz

allstar
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τετ Ιούλ 08, 2026 2:16 pm

kein έγραψε:
Τετ Ιούλ 08, 2026 12:39 pm
Dimmitz έγραψε:
Τετ Ιούλ 08, 2026 12:20 pm

Δεν είναι εύκολο να πείσεις τόσους πρωτοκλασάτους να κάνουν ένα βήμα πίσω για το καλό της ομάδας. Στην τελική δεν είναι βαμμένοι Παναθηναϊκοι ή χρόνια στην ομάδα. Μπορεί στην αρχή της σεζόν να το δεχτούν, όσο προχωράει η σεζόν, όμως, και κάποιος δεν παίζει θα αρχίσουν οι γκρίνιες.

Το είδαμε με Πίτερς πέρυσι, το βλέπουμε και τώρα που ήρθαν Μοντέρο-CMM και «τα δικά μας παιδιά» Ουόκαπ και Ντόρσει έχουν κάνει την επανάσταση τους. Γιατί προφανώς δεν είναι μόνο τα λεφτά, αλλά και ο ρόλος. Δεν μπορείς να δώσεις 3 χαρτιά στον Ντόρσει και να τον έχεις να παίζει 15 λεπτά.

Το Ζοτς ξέρει επειδή σε βλέπω να το λες συνέχεια, τα ίδια έγραφες και για Άταμαν πέρυσι μέχρι και στο σημείο που ο Τιτανικός είχε μπάσει τα πρώτα νερά :D .
Χαίρομαι που με παρακολουθείς με ζέση! Μόνο που σου ξεφεύγουν κάποιες λεπτομέρειες για να είναι αληθή αυτά που λες. Εγώ έγραφα ότι ο Αταμαν ξέρει καλύτερα από εμάς τους σχολιαστές του φόρουμ και του καναπέ που έχουμε κλάσμα των γνώσεων του. Έγραφα επίσης πτι το ταμείο γίνεται στο τέλος, όπου και θα κριθεί αυστηρά αν συνεχιστεί έτσι η χρόνια. Έγραφα επίσης ότι είναι άνθρωπος και έχει δικαίωμα και στα λάθη και στην αποτυχία. Δεν έχει κανένας συμβόλαιο με την επιτυχία και είναι άλλο πράγμα η κριτική και άλλο ο αφορισμός. Τώρα εσυ πως κατάλαβες αυτό που γράφεις δεν το ξέρω και δεν με ενδιαφέρει να σου πω την αλήθεια . Δεν είναι δικό μου πρόβλημα - αυτό που είναι δικό μου θέμα είναι να μην αφήνω το καθένα να παρουσιάζει δικά μου λεγόμενα/γραφόμενα καταπώς τον συμφέρει ή καταπώς τα φαντάζεται ή καταπώς τα έχει στο μυαλό του.
Στο θέμα της διαχείρισης του ρόστερ θα σε ανατρέξω στο ρόστερ του 2009 και τον τρόπο που το χειρίστηκε. Το έχει ξανακάνει και έχει τα φόντα και τις γνώσεις να το επαναλάβει για αυτό γράφω : ο ζοτς ξέρει. Αν δεν το κάνει εδώ θα είμαστε να τον κριτικάρουμε στο τέλος της χρόνιας.
Ευτυχώς ακόμα στην Ελλάδα έχουμε ελευθερία λόγου, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να γράφει την άποψη του χωρίς αυτό απαραίτητα να σημαίνει ότι ασκεί κριτική ή προσπαθεί να αλλοιώσει τα λεγόμενα των συνομιλητών του.

Οπως σε διαβάζω εγώ (διότι είσαι αρκετά ενεργός και στα δύο στρατόπεδα), έτσι σε διαβάζουν και οι υπόλοιποι φίλοι του φόρουμ. Ο καθένας έχει μάτια και βλέπει και μπορεί να κρίνει πιστεύω αν υποστήριζες τον Άταμαν (γράφοντας πάνω κάτω τα ίδια υποστηρικτικά λόγια ότι έχει πάρει Ευρωλιγκες και ξέρει) ακόμα και όταν το πλοίο είχε σχεδόν βουλιάξει. Τεσπα δικαίωμα σου να γράφεις ότι θες φυσικά και χαίρομαι που σε χαρακτηρίζει μια νότα υπέρ αισιοδοξίας.

Αναφορικά με τον Άταμαν όπως αποδείχθηκε μάλλον δεν ήξερε καλύτερα από τους προπονητές του καναπέ και είχε χάσει τα αποδυτήρια εδώ και πολύ καιρό.

Όσον αφορά την διαχείριση του ρόστερ το 2009, τότε η ομάδα σου είχε έναν τεράστιο κορμό πολύ ποιοτικών Ελλήνων παικτών, και ο Ζοτς είχε το status του θεού. Τότε ήταν πιο εύκολο το εγχείρημα και παρόλαυτα είδαμε και τα απόνερα με Σπανούλη.

Οι εποχές έχουν αλλάξει και πλέον οι πολύ πρωτοκλασάτοι παίκτες που έχετε θέλουν να παίζουν εκτός από το να αμείβονται πλουσιοπάροχα.

Τα ίδια γράφαμε και εμείς στο αντίστοιχο τοπικ εδώ και δύο χρόνια, ότι όλοι οι καλοί χωράνε και ότι τι θα γίνει αν τραυματιστεί ο τάδε, πρέπει να έχεις έτοιμο πρωτοκλασάτο στον πάγκο να τον αντικαταστήσει. Πάνω σε αυτό έχει χυθεί πολύ μελάνι από εμένα και τον τουλούμπα.

Οταν γκρινιάζει ο Πίτερς που είναι ο ορισμός του επαγγελματία, ή ο Ντορσει έναν χρόνο πριν, νομίζεις ότι ο Χουάντσο που έπαιζε 30 λεπτά, ο Γκραντ, ο Οσμάν, θα κάτσουν στα αυγά τους;

Εγώ προσωπικά πολύ αμφιβάλω.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Mood:

Τετ Ιούλ 08, 2026 2:25 pm

Dimmitz έγραψε:
Τετ Ιούλ 08, 2026 2:16 pm
kein έγραψε:
Τετ Ιούλ 08, 2026 12:39 pm

Χαίρομαι που με παρακολουθείς με ζέση! Μόνο που σου ξεφεύγουν κάποιες λεπτομέρειες για να είναι αληθή αυτά που λες. Εγώ έγραφα ότι ο Αταμαν ξέρει καλύτερα από εμάς τους σχολιαστές του φόρουμ και του καναπέ που έχουμε κλάσμα των γνώσεων του. Έγραφα επίσης πτι το ταμείο γίνεται στο τέλος, όπου και θα κριθεί αυστηρά αν συνεχιστεί έτσι η χρόνια. Έγραφα επίσης ότι είναι άνθρωπος και έχει δικαίωμα και στα λάθη και στην αποτυχία. Δεν έχει κανένας συμβόλαιο με την επιτυχία και είναι άλλο πράγμα η κριτική και άλλο ο αφορισμός. Τώρα εσυ πως κατάλαβες αυτό που γράφεις δεν το ξέρω και δεν με ενδιαφέρει να σου πω την αλήθεια . Δεν είναι δικό μου πρόβλημα - αυτό που είναι δικό μου θέμα είναι να μην αφήνω το καθένα να παρουσιάζει δικά μου λεγόμενα/γραφόμενα καταπώς τον συμφέρει ή καταπώς τα φαντάζεται ή καταπώς τα έχει στο μυαλό του.
Στο θέμα της διαχείρισης του ρόστερ θα σε ανατρέξω στο ρόστερ του 2009 και τον τρόπο που το χειρίστηκε. Το έχει ξανακάνει και έχει τα φόντα και τις γνώσεις να το επαναλάβει για αυτό γράφω : ο ζοτς ξέρει. Αν δεν το κάνει εδώ θα είμαστε να τον κριτικάρουμε στο τέλος της χρόνιας.
Ευτυχώς ακόμα στην Ελλάδα έχουμε ελευθερία λόγου, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να γράφει την άποψη του χωρίς αυτό απαραίτητα να σημαίνει ότι ασκεί κριτική ή προσπαθεί να αλλοιώσει τα λεγόμενα των συνομιλητών του.

Οπως σε διαβάζω εγώ (διότι είσαι αρκετά ενεργός και στα δύο στρατόπεδα), έτσι σε διαβάζουν και οι υπόλοιποι φίλοι του φόρουμ. Ο καθένας έχει μάτια και βλέπει και μπορεί να κρίνει πιστεύω αν υποστήριζες τον Άταμαν (γράφοντας πάνω κάτω τα ίδια υποστηρικτικά λόγια ότι έχει πάρει Ευρωλιγκες και ξέρει) ακόμα και όταν το πλοίο είχε σχεδόν βουλιάξει. Τεσπα δικαίωμα σου να γράφεις ότι θες φυσικά και χαίρομαι που σε χαρακτηρίζει μια νότα υπέρ αισιοδοξίας.

Αναφορικά με τον Άταμαν όπως αποδείχθηκε μάλλον δεν ήξερε καλύτερα από τους προπονητές του καναπέ και είχε χάσει τα αποδυτήρια εδώ και πολύ καιρό.

Όσον αφορά την διαχείριση του ρόστερ το 2009, τότε η ομάδα σου είχε έναν τεράστιο κορμό πολύ ποιοτικών Ελλήνων παικτών, και ο Ζοτς είχε το status του θεού. Τότε ήταν πιο εύκολο το εγχείρημα και παρόλαυτα είδαμε και τα απόνερα με Σπανούλη.

Οι εποχές έχουν αλλάξει και πλέον οι πολύ πρωτοκλασάτοι παίκτες που έχετε θέλουν να παίζουν εκτός από το να αμείβονται πλουσιοπάροχα.

Τα ίδια γράφαμε και εμείς στο αντίστοιχο τοπικ εδώ και δύο χρόνια, ότι όλοι οι καλοί χωράνε και ότι τι θα γίνει αν τραυματιστεί ο τάδε, πρέπει να έχεις έτοιμο πρωτοκλασάτο στον πάγκο να τον αντικαταστήσει. Πάνω σε αυτό έχει χυθεί πολύ μελάνι από εμένα και τον τουλούμπα.

Οταν γκρινιάζει ο Πίτερς που είναι ο ορισμός του επαγγελματία, ή ο Ντορσει έναν χρόνο πριν, νομίζεις ότι ο Χουάντσο που έπαιζε 30 λεπτά, ο Γκραντ, ο Οσμάν, θα κάτσουν στα αυγά τους;

Εγώ προσωπικά πολύ αμφιβάλω.
Ελευθερία λόγου δεν σημαίνει ότι μπορείς να γράφεις ότι σου κατέβει σου κεφάλι, γιατί ΕΓΩ αυτά ΔΕΝ τα έχω γράψει ... ΟΚ ; πάμε παρακάτω ... γιατί θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε ! Και επιμένεις κι από πάνω ! :roofl:

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Mood:

Τετ Ιούλ 08, 2026 2:27 pm

kite26 έγραψε:
Τετ Ιούλ 08, 2026 1:53 pm
Έναν Μπολομπόι θέλετε στο 5.

Ψέματα, έχετε Γιαμπουσέλε και Μήτογλου.

Αν περνάτε και Μοντέρο εντάξει μετά δε θα είχατε αντίπαλο. Αυτό ισορρόπησε κάπως τα πράγματα. Θα δούμε ΜΑΤΣΑΡΕΣ.
Έλα εδώ πουλάκι μου Χαρταετέ να σε τρολάρω (καλοπροαίρετα) λίγο, τώρα που πήραμε τον Γιαμπουσελέ :mrgreen: ... τελικά είχαμε καλύτερα ψηστήρια (Φαλ-Ματίας) από τα δικά σας (Φουρνιέ-Νιλικινά) :mrgreen: :mrgreen: - πέρα από την πλάκα, θα δουμε ματσάρες, όπως τα λες !

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα

Τετ Ιούλ 08, 2026 3:10 pm

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Τετ Ιούλ 08, 2026 3:11 pm

tarp7 έγραψε:
Τετ Ιούλ 08, 2026 12:24 pm

Ο Γουόκαπ ούτως η άλλως κι ο ίδιος ζήτησε να μειωθεί ο χρόνος του. Κι ο φουρνιέ πέρυσι 21 λεπτά έπαιζε και φέτος θα μειωθεί κι άλλο ο χρόνος του, κι ίδιος το έχει πει ότι είχε κουραστεί, θα γίνει διαχείριση του χρόνου του . Και οι 2 είναι και στο τέλος της καριέρας τους. Σε σας όλοι είναι σε καλή ηλικία, κι εκτός κι αν σκοπεύουν να σταματήσουν σύντομα :hoho:
δηλαδη ο θωμας πηγε και ειπε ξερετε μειωστε τον χρονο μου γιατι δεν θελω να παιζω τοσο αλλα καντε μου και διπλασιασμο αποδοχων

ναι ειμαστε σιγουροι οτι εγινε ετσι :hoho:

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”