kein έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 08, 2026 12:39 pm
Dimmitz έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 08, 2026 12:20 pm
Δεν είναι εύκολο να πείσεις τόσους πρωτοκλασάτους να κάνουν ένα βήμα πίσω για το καλό της ομάδας. Στην τελική δεν είναι βαμμένοι Παναθηναϊκοι ή χρόνια στην ομάδα. Μπορεί στην αρχή της σεζόν να το δεχτούν, όσο προχωράει η σεζόν, όμως, και κάποιος δεν παίζει θα αρχίσουν οι γκρίνιες.
Το είδαμε με Πίτερς πέρυσι, το βλέπουμε και τώρα που ήρθαν Μοντέρο-CMM και «τα δικά μας παιδιά» Ουόκαπ και Ντόρσει έχουν κάνει την επανάσταση τους. Γιατί προφανώς δεν είναι μόνο τα λεφτά, αλλά και ο ρόλος. Δεν μπορείς να δώσεις 3 χαρτιά στον Ντόρσει και να τον έχεις να παίζει 15 λεπτά.
Το Ζοτς ξέρει επειδή σε βλέπω να το λες συνέχεια, τα ίδια έγραφες και για Άταμαν πέρυσι μέχρι και στο σημείο που ο Τιτανικός είχε μπάσει τα πρώτα νερά

.
Χαίρομαι που με παρακολουθείς με ζέση! Μόνο που σου ξεφεύγουν κάποιες λεπτομέρειες για να είναι αληθή αυτά που λες. Εγώ έγραφα ότι ο Αταμαν ξέρει καλύτερα από εμάς τους σχολιαστές του φόρουμ και του καναπέ που έχουμε κλάσμα των γνώσεων του. Έγραφα επίσης πτι το ταμείο γίνεται στο τέλος, όπου και θα κριθεί αυστηρά αν συνεχιστεί έτσι η χρόνια. Έγραφα επίσης ότι είναι άνθρωπος και έχει δικαίωμα και στα λάθη και στην αποτυχία. Δεν έχει κανένας συμβόλαιο με την επιτυχία και είναι άλλο πράγμα η κριτική και άλλο ο αφορισμός. Τώρα εσυ πως κατάλαβες αυτό που γράφεις δεν το ξέρω και δεν με ενδιαφέρει να σου πω την αλήθεια . Δεν είναι δικό μου πρόβλημα - αυτό που είναι δικό μου θέμα είναι να μην αφήνω το καθένα να παρουσιάζει δικά μου λεγόμενα/γραφόμενα καταπώς τον συμφέρει ή καταπώς τα φαντάζεται ή καταπώς τα έχει στο μυαλό του.
Στο θέμα της διαχείρισης του ρόστερ θα σε ανατρέξω στο ρόστερ του 2009 και τον τρόπο που το χειρίστηκε. Το έχει ξανακάνει και έχει τα φόντα και τις γνώσεις να το επαναλάβει για αυτό γράφω : ο ζοτς ξέρει. Αν δεν το κάνει εδώ θα είμαστε να τον κριτικάρουμε στο τέλος της χρόνιας.
Ευτυχώς ακόμα στην Ελλάδα έχουμε ελευθερία λόγου, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να γράφει την άποψη του χωρίς αυτό απαραίτητα να σημαίνει ότι ασκεί κριτική ή προσπαθεί να αλλοιώσει τα λεγόμενα των συνομιλητών του.
Οπως σε διαβάζω εγώ (διότι είσαι αρκετά ενεργός και στα δύο στρατόπεδα), έτσι σε διαβάζουν και οι υπόλοιποι φίλοι του φόρουμ. Ο καθένας έχει μάτια και βλέπει και μπορεί να κρίνει πιστεύω αν υποστήριζες τον Άταμαν (γράφοντας πάνω κάτω τα ίδια υποστηρικτικά λόγια ότι έχει πάρει Ευρωλιγκες και ξέρει) ακόμα και όταν το πλοίο είχε σχεδόν βουλιάξει. Τεσπα δικαίωμα σου να γράφεις ότι θες φυσικά και χαίρομαι που σε χαρακτηρίζει μια νότα υπέρ αισιοδοξίας.
Αναφορικά με τον Άταμαν όπως αποδείχθηκε μάλλον δεν ήξερε καλύτερα από τους προπονητές του καναπέ και είχε χάσει τα αποδυτήρια εδώ και πολύ καιρό.
Όσον αφορά την διαχείριση του ρόστερ το 2009, τότε η ομάδα σου είχε έναν τεράστιο κορμό πολύ ποιοτικών Ελλήνων παικτών, και ο Ζοτς είχε το status του θεού. Τότε ήταν πιο εύκολο το εγχείρημα και παρόλαυτα είδαμε και τα απόνερα με Σπανούλη.
Οι εποχές έχουν αλλάξει και πλέον οι πολύ πρωτοκλασάτοι παίκτες που έχετε θέλουν να παίζουν εκτός από το να αμείβονται πλουσιοπάροχα.
Τα ίδια γράφαμε και εμείς στο αντίστοιχο τοπικ εδώ και δύο χρόνια, ότι όλοι οι καλοί χωράνε και ότι τι θα γίνει αν τραυματιστεί ο τάδε, πρέπει να έχεις έτοιμο πρωτοκλασάτο στον πάγκο να τον αντικαταστήσει. Πάνω σε αυτό έχει χυθεί πολύ μελάνι από εμένα και τον τουλούμπα.
Οταν γκρινιάζει ο Πίτερς που είναι ο ορισμός του επαγγελματία, ή ο Ντορσει έναν χρόνο πριν, νομίζεις ότι ο Χουάντσο που έπαιζε 30 λεπτά, ο Γκραντ, ο Οσμάν, θα κάτσουν στα αυγά τους;
Εγώ προσωπικά πολύ αμφιβάλω.