Ναι δεν την θυμόμουν καλά τη δήλωση αλλά την ίδια αίσθηση μου αφήνει και τώρα. Ότι θα τον αφήνει να παίξει ISO απλά θα το παίξει καλύτερα γιατί θα είναι δουλεμένο.nikolas_asteri έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 09, 2026 11:36 amΕίχε πει ότι «οκ θα μου πει θέλει να παίζει iso αλλά θα πρέπει να πασάρει περισσότερο. Να παίξει μεγαλύτερο ρόλο. Θα του στήσουν παγίδες. Πάσαρε την μπάλα.» Αυτό εγώ δεν το ερμηνεύω σαν «ο Ναν θα είναι ο decision maker». Βέβαια Ζοτς είναι αυτός, μπορεί να τον μάθει να παίζει, ποιος ξέρει;manos_89 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 09, 2026 11:28 am
Εμένα μου βγάζει νόημα αυτό που έγραψε ο @Fitz. Όχι τόσο για τις θέσεις αλλά για τους ρόλους. Ότι δηλαδή ο Nunn θα είναι ο decision maker και θα έχει παρόμοιο ρόλο που είχε φέτος.
Ακούγοντας μια συνέντευξη του Ζέλικο σαν προπονητής μας (δεν θυμάμαι που ακριβώς), δήλωσε στο περίπου τα εξής.
Ότι θα επικοινωνήσει με τους παίκτες σταρ της ομάδας (Σλούκα, Χέηζ Ντέιβις, Ναν) και θα συζητήσει μαζί τους για το πως θέλουν να παίζουν. Μετά έφερε σαν παράδειγμα τον Ναν και είπε ότι ο Kendrick θα μου πει ότι θέλει για παράδειγμα να παίζει iso με τη μπάλα στα χέρια. Οκ, έτσι θα παίζουμε, αλλά πρέπει να λύσουμε τα θέματα που θα παρουσιαστούν όπως για παράδειγμα τις παγίδες που θα του κάνουν.
Από την παραπάνω συνέντευξη εγώ κατάλαβα τα εξής:
1) Δεν θα αποκτηθεί κάποιος άλλος ball dominant παίκτης
2) Ο Badio προορίζεται να παίζει με τον Nunn
Όλο αυτό μου ακούγεται αρκετά σωστό. Το πρόβλημα μας πέρυσι ήταν ότι η ομάδα δεν ήταν σωστά δομημένη γύρω από τους σταρ που είχε και αυτό φέτος μοιάζει να αλλάζει.
Ο Ναν είναι πάρα πολύ αργός στην πάσα, ειδικά όταν τριπλάρει με το δεξί του χέρι. Από την τηλεόραση φαίνεται το lag. Αν μου γινόταν αυτό στο 2Κ θα είχα στείλει το χειριστήριο στον τοίχο.
Το θέμα μας πέρυσι δεν ήταν ένα (imo). Ήταν δύο. Το ένα φαίνεται να το λύνουμε (με την άμυνα). Χρειαζόμαστε και έναν κουμανταδόρο.
Και εγώ έτσι έλεγα, ότι χρειαζόμαστε κουμανταδόρο δηλαδή, γι'αυτό είχα φαγωθεί και για Tyus Jones. Απλά νομίζω ότι ο Ζέλικο έχει συγκεκριμένο πλάνο μέχρι στιγμής και ίσως θέλει να αξιοποιήσει παίκτες που θα μπορούσαν να συνεισφέρουν δημιουργικά αλλά δεν το έκαναν (Hayes Davis, Osman) ενώ εχουμε πάρει και Fall. Νομίζω ότι θέλει περισσότερο να χτίσει στις βάσεις που βρήκε και όχι να μπερδέψει τα πράγματα και τους ρόλους.
Δεν θα με χάλαγε ένα καλό prospect ή ένας πιο νέος Γκραντ.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο