Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιούλ 09, 2026 1:56 pm

Heisenberg έγραψε:
Πέμ Ιούλ 09, 2026 1:35 pm
shaq7 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 09, 2026 1:18 pm
Εγώ τηρώ την υπόσχεση μου ότι έτσι και το πάρει ο μπαρτζωκας στο ΟΑΚΑ και τον μποζικα να βάλει να παίζει δεν θα μιλήσω .. μέχρι στιγμής κάνει και ότι μεταγραφή θέλω αλλά και τον γκαρσια να φέρει για 3ρι οκ .. απλά λέμε ότι δεν ταιριάζει με αυτούς που έχουμε .. ότι μπάσκετ και να θέλει να παίξει δεν γίνεται να έχουμε μοντερο κοντι φουρνιε ντορσει γκαρσια εκτός και παίζουμε και με δεύτερη μπάλα ..όλοι για να αποδώσουν θέλουν την μπάλα στα χέρια

Ο γκαρσια είναι σαν τον ναν αρκετά σε στυλ παιχνιδιού όσο μπορούμε να έχουμε άποψη από κάποιον που παίζει 1 χρόνο επαγγελματικά
εχει κοινα με τον ναν σαν στυλ αλλα πλησιαζει περισσοτερο ρακετα. επισης ειναι πιο καλος αμυντικος, δεν ειναι επιπεδου μπαρτζωκα αλλα δεν ειναι κακος αμυντικος
Ε άρα που θα χωρέσει .. είναι σκορινγκ γκαρντ στην ουσία που λόγω μεγάλου wingspan παίζει και στο 3.

Εντωμεταξύ έχασε σχεδόν όλη την χρονιά έκανε χειρουργείο στον αστράγαλο

basilis_.kts

a1greece
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 4

Πέμ Ιούλ 09, 2026 1:57 pm

Καθιστε φρονιμα στο τοπικ των μεταγραφων γιατι θα φωναξω τον φαλ πισω να παιξει ΒΑΣΙΚΟΣ σεντερ

Άβαταρ μέλους
Καρβουνιάρης

senior
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics

Πέμ Ιούλ 09, 2026 2:00 pm

MOZZARTDR έγραψε:
Πέμ Ιούλ 09, 2026 1:31 pm
Το γεγονός ότι συνεχίζει στο λιμάνι ο Κόρι Τζόζεφ μήπως σημαίνει ότι κάποιος θα κουνήσει μαντήλι για τα πετροδόλαρα?

https://www.sport24.gr/basket/o-kori-tz ... olimpiako/
Μη το δένεις κόμπο: ο Μελάγιες το αποκάλυψε !!! :roofl: :roofl: :roofl:

Άβαταρ μέλους
Heisenberg

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιούλ 09, 2026 2:00 pm

ο τζοσεφ επαιξε φετος χωρις προετοιμασια εχοντας κανει 1 μηνα προπονησεις.
φετος θα κανει κανονικα με την ομαδα αν μεινει. αυτο μονο καλο είναι.

Ο Γκαρσια αν ερθει θα ερθει για το 3 και δευτερευοντως για το 2.. Στο 3 παιζει ανετα στην ευρωλίγκα. εχει δυνατο κορμι και μεγαλο ανοιγμα χεριων δεν θα εχει θεμα. δεν ειναι για να παιζει τοσο στο 2 και να κυνηγαει γρηγορα γκαρντ.

Αν μπαρτζωκοποιηθει και στην αμυνα και ειναι συγκεντρωμενος θα μιλαμε για εναν 2 way wing.

"I did it for me. I liked it. I was good at it. I was really... I was alive."
Άβαταρ μέλους
Καρβουνιάρης

senior
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics

Πέμ Ιούλ 09, 2026 2:03 pm

FabrizioOberto έγραψε:
Πέμ Ιούλ 09, 2026 1:38 pm
NikBot έγραψε:
Να η λύση, παίρνουμε και Τζόουνς - Γκαρσία και φροντίζουμε να περάσει ένας νόμος που να λέει οτι οι Δομηνικανοί θωρούνται Έλληνες επειδή ... (κάτι θα βρουν) και είμαστε ΟΚ. Θα ανοίξει και η συγκεκριμένη αγορά προς την Ελλάδα :D
Είναι κοντά στην Αϊτή που οι σκλάβοι της ήταν οι πρώτοι που αναγνώρισαν την Ελληνική Δημοκρατία ή κάτι :cool:
Δεν ξέρω γιατί κάποιοι βάλανε γελάκια, αλλά αυτό που είπες ιστορικά ισχύει.
Η Αϊτή, που μόλις είχε κερδίσει την ανεξαρτησία της από τους Ισπανούς, ήταν το πρώτο κράτος παγκοσμίως που αναγνώρισε την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Πέμ Ιούλ 09, 2026 2:05 pm

Που τον έχετε δει ρε παιδια αυτόν τον Τζόουνς Γκαρσία? 2 χρόνια 10 ματς του 5λεπτου έχει παίξει στο ΝΒΑ και φέτος ήταν τη μισή σεζόν τραυματιας

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Πέμ Ιούλ 09, 2026 2:09 pm

ο καβαλιερατος ειπε οτι αλλος παικτης ελευθερος δεν θα φυγει,ακομα και για λαρι θα πρεπει να πληρωσει ο αρης.

Jeight

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Ιούλ 09, 2026 2:19 pm

Να φερει on ball τριαρι που να θελει μεγαλο usage o Μπαρτζωκας στην τωρινη ομαδα χλωμο. Δεν θα το απεκλεια ειδικα για παικτη που φαινεται να θελει οπως ο αυτος ο Frederico Garcia Lorca αλλα δεν του δινω πολλες πιθανοτητες. Ειδικα εφοσον διαχρονικ χρησιμοποιει τα τριαρια του ως defensive stoppers/secondary playmakers

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers

Πέμ Ιούλ 09, 2026 2:25 pm

big_lebowski έγραψε:
Πέμ Ιούλ 09, 2026 2:05 pm
Που τον έχετε δει ρε παιδια αυτόν τον Τζόουνς Γκαρσία? 2 χρόνια 10 ματς του 5λεπτου έχει παίξει στο ΝΒΑ και φέτος ήταν τη μισή σεζόν τραυματιας
Τον ειχε δει απο κοντα ο Μπαρτζωκας περυσι στο summer league κ ακουγεται πως αναπτυχθηκε μεγαλος ερωτας και ο κοουτς γουσταρε πολυ με την παρτη του.

Άβαταρ μέλους
Christofis

allstar
Reactions:

Πέμ Ιούλ 09, 2026 2:28 pm

shaq7 έγραψε:
Εγώ τηρώ την υπόσχεση μου ότι έτσι και το πάρει ο μπαρτζωκας στο ΟΑΚΑ και τον μποζικα να βάλει να παίζει δεν θα μιλήσω .. μέχρι στιγμής κάνει και ότι μεταγραφή θέλω αλλά και τον γκαρσια να φέρει για 3ρι οκ .. απλά λέμε ότι δεν ταιριάζει με αυτούς που έχουμε .. ότι μπάσκετ και να θέλει να παίξει δεν γίνεται να έχουμε μοντερο κοντι φουρνιε ντορσει γκαρσια εκτός και παίζουμε και με δεύτερη μπάλα ..όλοι για να αποδώσουν θέλουν την μπάλα στα χέρια

Ο γκαρσια είναι σαν τον ναν αρκετά σε στυλ παιχνιδιού όσο μπορούμε να έχουμε άποψη από κάποιον που παίζει 1 χρόνο επαγγελματικά
O γκαρσια απο οτι εχω καταλαβει απο 1-2 παιχνιδια που με το ζορι καθισα να δω παλιοτερα για να καταλαβω ολον αυτον τον ντορο ειναι ενας νεοτερος μακκισικ με καλυτερη πασα και μετριοτερα αθλητικα προσοντα +1 σοβαρο τραυματισμο.

Kostas89

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Evan Fournier
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Πέμ Ιούλ 09, 2026 2:40 pm

Christofis έγραψε:
Πέμ Ιούλ 09, 2026 2:28 pm
shaq7 έγραψε:

O γκαρσια απο οτι εχω καταλαβει απο 1-2 παιχνιδια που με το ζορι καθισα να δω παλιοτερα για να καταλαβω ολον αυτον τον ντορο ειναι ενας νεοτερος μακκισικ με καλυτερη πασα και μετριοτερα αθλητικα προσοντα +1 σοβαρο τραυματισμο.
Είναι παιχταρας και βρέθηκε ο αντικαταστάτης του Ντόρσεϊ χθες δεν είχαμε σήμερα έχουμε όσον αφορά τον τραυματισμό ο Ναν είχε πολύ χειρότερο αλλά βλέπουμε τι κάνει + ότι είναι μικρός στην ηλικία μπορεί να επανέλθει θεωρώ είναι ταμάμ και μπορεί να γίνει και καλός αμυντικός

Stelios97

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Nunn
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 4

Πέμ Ιούλ 09, 2026 2:42 pm

Εχουμε εμεις ποσα 3αρο.4αρια αλλα.κ εσεις στο 1 κ 2 με τη παραμονη τζοσεφ ποιος θα πρωτοπαιξει εκει!μακινταιρ γουοκαπ μοντερο τζοαεφ φουρνιε ντορσει!μιλαμε χαμος κ οι 2!νομιζω κ σε εμας αλλα κ.σε εσας καποιος θα φυγει αν κ πολλοι αγωνες δεν γινεται να σκουπιζει το παγκο γουοκαπ κ ντορσει η σεμας οσμαν χουαντσο γκραντ θα δουμε

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Ιούλ 09, 2026 2:47 pm

Ο Γκαρσία βγάζει νόημα μόνο ως αντι μακισικ, δηλαδή Γουόρντ Φουρνιε παπ στο 3 και να τον βάλουμε και λίγο εκεί.
Ημίμετρο μου μοιάζει εκτός πια κι αν τον πιστεύει τόσο πολύ ο κοουτς.
Μποζικιζει βέβαια σαν κίνηση :D

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers

Πέμ Ιούλ 09, 2026 3:00 pm

Στο sport24 λενε πως ο Μπαρτζωκας θελει οσο τιποτε αλλο Τζοουνς Γκαρσια.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Πέμ Ιούλ 09, 2026 3:03 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 09, 2026 2:09 pm
ο καβαλιερατος ειπε οτι αλλος παικτης ελευθερος δεν θα φυγει,ακομα και για λαρι θα πρεπει να πληρωσει ο αρης.
Αυτό συμπεριλαμβάνει και τον Έβανς; Γιατι έχει ο καθένας και την καψούρα του..

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”