Παναθηναϊκός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιούλ 10, 2026 12:20 pm

με δύο μεγάλα ΑΝ μέσα, το πρώτο ότι μπορεί να γίνει το trade και το δεύτερο ότι δεν έχετε θέμα με σάλαρι καπ και μπάτζετ και τέτοια πώς θα σας φαινόταν να γίνει η ανταλλαγή, να φύγει και ο Οσμάν και να πάρετε τον Μόουζες;

και να έχετε ένα ρόστερ

Μαλεντόν, Σλούκας, Τολιόπουλος
Γκραντ
Ναν, Μπάντιο
Μπόνγκα, Ρόγκα, ΠΚ
Γιαμπουσέλε, ΝΧΝ, Μήτογλου
Λεσόρ, Ράιτ, Φαλ;

εμένα μου φαίνεται πολύ πιο λειτουργικό και με τους παίκτες να παίζουν στη φυσική τους θέση, παραμένοντας φυσικά διπλοθεσίτες αν χρειαστεί.

BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Ιούλ 10, 2026 12:23 pm

j-kidd13 έγραψε:
Παρ Ιούλ 10, 2026 12:18 pm
BillyPao έγραψε:
Παρ Ιούλ 10, 2026 12:09 pm

Δε νομίζω πως έχει δείξει κάτι τέτοιο ο Χουάντσο, απλά εντελώς "τυχαία" μόνο σε μας όλοι δε χωράνε και θέλουν να φύγουν... Και τον χρόνο του είμαι σίγουρος ότι θα τον έχει και τη νέα σεζόν, ουσιαστικά θα μοιράζεται τη θέση "4" με τον Χέιζ-Ντέιβις.
To oτι δεν εχει δειξει δημοσια κατι, δεν σημαινει οτι δεν σκεφτεται να φυγει.Και ο Χουαντσο δεν ειναι παικτης για να παιζει 15 λεπτα.
Δε θα παίζει απαραίτητα 15λεπτά, περισσότερα εννοούσα. Γενικά διαφωνώ με το επιχείρημα που διαβάζω από πολλούς ότι "δε βγαίνουν οι χρόνοι", έχω εξηγήσει και τους λόγους για τη διαφωνία μου.

Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Παρ Ιούλ 10, 2026 12:26 pm

BillyPao έγραψε:
j-kidd13 έγραψε:
Παρ Ιούλ 10, 2026 12:18 pm

To oτι δεν εχει δειξει δημοσια κατι, δεν σημαινει οτι δεν σκεφτεται να φυγει.Και ο Χουαντσο δεν ειναι παικτης για να παιζει 15 λεπτα.
Δε θα παίζει απαραίτητα 15λεπτά, περισσότερα εννοούσα. Γενικά διαφωνώ με το επιχείρημα που διαβάζω από πολλούς ότι "δε βγαίνουν οι χρόνοι", έχω εξηγήσει και τους λόγους για τη διαφωνία μου.
Οταν εχεις Ρογκα-Μπονγκα-Οσμαν-Χειζ-Χουαντσο και ερχεται και ο Γιαμπουσελε που κανονικα ειναι 4,και πιθανον θα παρει και εκει καποια λεπτα, οντως δεν βγαινουν οι χρονοι.

BillyPao

champion
Reactions:

Παρ Ιούλ 10, 2026 12:35 pm

j-kidd13 έγραψε:
BillyPao έγραψε:

Οταν εχεις Ρογκα-Μπονγκα-Οσμαν-Χειζ-Χουαντσο και ερχεται και ο Γιαμπουσελε που κανονικα ειναι 4,και πιθανον θα παρει και εκει καποια λεπτα, οντως δεν βγαινουν οι χρονοι.
Μόνο που πάντα θα υπάρχουν τραυματισμοί (το έδειξε και η φετινή σεζόν), και επιπλέον θα πρέπει να γίνεται rotation και διαχείριση των παικτών. Επιμένω λοιπόν στην άποψη μου, εδώ είμαστε και θα το δούμε. :)

Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:

Παρ Ιούλ 10, 2026 12:43 pm

BillyPao έγραψε:
j-kidd13 έγραψε:

Μόνο που πάντα θα υπάρχουν τραυματισμοί (το έδειξε και η φετινή σεζόν), και επιπλέον θα πρέπει να γίνεται rotation και διαχείριση των παικτών. Επιμένω λοιπόν στην άποψη μου, εδώ είμαστε και θα το δούμε. :)
Βαθος χρειαζεσαι, εμεις δεν εχουμε βαθος, εχουμε 5 πρωτοκλασατους και 1 πολυ καλο,που θα χωρεσουν?

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Παρ Ιούλ 10, 2026 12:45 pm

Stelios97 έγραψε:
Παρ Ιούλ 10, 2026 12:39 pm
Συμφωνω με ραιτ αντι χουαντσο θα ηταν πιο λειτουργικο ο καθενας στη θεση του!λεσορ ραιτ φαλ φοβερη 3αδα!ισως να επαιρνα γκουντουριτς αντι γκραντ κ τελειωσαμε!μαλεντον σλουκα τολιο ναν μπαντιο καλαι μπονγκα γκουντουριτς πασπαρτου στο μπορει κ ασσο κ σρο 2 κ 3 να παιξει ρογκα γιαμπουσελε χειζ μητο λεσορ ραιτ φαλ
έφτιαξα ρόστερ που αρέσει στο Στέλιο, το λιγότερο που απαιτώ είναι ταμπέλα Honorary στο προφίλ μου. ιδανικά δέχομαι και προτάσεις από την ΚΑΕ σας :D

BillyPao

champion
Reactions:

Παρ Ιούλ 10, 2026 12:46 pm

j-kidd13 έγραψε:
BillyPao έγραψε:

Βαθος χρειαζεσαι, εμεις δεν εχουμε βαθος, εχουμε 5 πρωτοκλασατους και 1 πολυ καλο,που θα χωρεσουν?
Για μένα ο Μπόνγκα και ο Χουάντσο είναι περισσότερο "παίκτες-εργαλεία" παρά σταρ (άσχετα από τα συμβόλαια τους).

BillyPao

champion
Reactions:

Παρ Ιούλ 10, 2026 12:47 pm

yawn.brigade έγραψε:
Παρ Ιούλ 10, 2026 12:45 pm
Stelios97 έγραψε:
Παρ Ιούλ 10, 2026 12:39 pm
Συμφωνω με ραιτ αντι χουαντσο θα ηταν πιο λειτουργικο ο καθενας στη θεση του!λεσορ ραιτ φαλ φοβερη 3αδα!ισως να επαιρνα γκουντουριτς αντι γκραντ κ τελειωσαμε!μαλεντον σλουκα τολιο ναν μπαντιο καλαι μπονγκα γκουντουριτς πασπαρτου στο μπορει κ ασσο κ σρο 2 κ 3 να παιξει ρογκα γιαμπουσελε χειζ μητο λεσορ ραιτ φαλ
έφτιαξα ρόστερ που αρέσει στο Στέλιο, το λιγότερο που απαιτώ είναι ταμπέλα Honorary στο προφίλ μου. ιδανικά δέχομαι και προτάσεις από την ΚΑΕ σας :D
Θα σου στείλω το παράσημο σου ταχυδρομικά. Μήπως έχεις και τα νούμερα του Τζόκερ πρόχειρα; :D

Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:

Παρ Ιούλ 10, 2026 1:07 pm

BillyPao έγραψε:
j-kidd13 έγραψε:

Για μένα ο Μπόνγκα και ο Χουάντσο είναι περισσότερο "παίκτες-εργαλεία" παρά σταρ (άσχετα από τα συμβόλαια τους).
Δεν ειπα οτι ειναι σταρ, πρωτοκλασατοι ειναι.Παικτες των 25 λεπτων

BillyPao

champion
Reactions:

Παρ Ιούλ 10, 2026 1:16 pm

j-kidd13 έγραψε:
Παρ Ιούλ 10, 2026 1:07 pm
BillyPao έγραψε:

Δεν ειπα οτι ειναι σταρ, πρωτοκλασατοι ειναι.Παικτες των 25 λεπτων
Ο Μπόνγκα π.χ. δε μου φαίνεται για παίκτης που θα έχει πρόβλημα να παίξει λιγότερο από όσο στην Παρτιζάν σε μια καλύτερη όμως ομάδα. Ούτε ο Χουάντσο νομίζω πως θα θέλει να παίζει 30 λεπτά και να μένει από δυνάμεις στο τέλος, γιατί θυμίζω πως αυτό σχολιάζαμε συχνά φέτος. Ότι δηλαδή είχε "καεί" γιατί αναγκαζόταν να παίζει πολύ ελλείψει άλλων καλών αμυντικά παικτών στο ρόστερ. Ίσα ίσα, αν παίζει λιγότερο θα είναι πιο ξεκούραστος και αποδοτικός όταν πρέπει.

t0ny3

Honorary
Reactions:

Παρ Ιούλ 10, 2026 3:12 pm

Δυστυχως παροτι εχουμε κανει πολυ σωστες μεταγραφες, δεν μας αφηνουν να ησυχασουμε με ολες τις φημες και θεωριες για τις αποχωρησεις. Πιστευω οτι θα τραβηξει ολο αυτο μεχρι την αρχη της σεζον. Κατι αντιστοιχο ειχε γινει και πριν δυο χρονια με τον Πετρουσεφ και την συμφωρηση στους ψηλους του Ολυμπιακου τοτε. Βεβαια τοτε ο Πετρουσεφ ηταν εμφανως ξενερωμενος. Σε εμας δεν ξερουμε ακριβως τι ισχυει και δυστυχως απλα πρεπει να περιμενουμε.

Παντως υπαρχουν πολλα μετωπα. Τολιοπουλος, Γκραντ, Οσμαν, Χουαντσο ο καθενας για τους δικους του λογους μπορει να ειναι ξενερωμενος ή να θελει να βρει καπου αλλου χρονο ειτε λεφτα. Πρεπει να περιμενουμε να δουμε τι θα συζητησουν οι παικτες με τον Ζοτς και αν η διοικηση εχει σκοπο να προχωρησει σε αναπροσαρμογες.

Πιστευω κανεις δεν εχει πληροφοριες ουτε γνωριζει τι ακριβως ισχυει. Ας περιμενουμε κανενα 10ημερο που πιστευ δε θα κανουμε καποια κινηση, αφου ο Ζοτς ειπε να πατησουμε pause στον σχεδιασμο και στην αναζητηση.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Παρ Ιούλ 10, 2026 3:17 pm

t0ny3 έγραψε:
Παρ Ιούλ 10, 2026 3:12 pm
Δυστυχως παροτι εχουμε κανει πολυ σωστες μεταγραφες, δεν μας αφηνουν να ησυχασουμε με ολες τις φημες και θεωριες για τις αποχωρησεις. Πιστευω οτι θα τραβηξει ολο αυτο μεχρι την αρχη της σεζον. Κατι αντιστοιχο ειχε γινει και πριν δυο χρονια με τον Πετρουσεφ και την συμφωρηση στους ψηλους του Ολυμπιακου τοτε. Βεβαια τοτε ο Πετρουσεφ ηταν εμφανως ξενερωμενος. Σε εμας δεν ξερουμε ακριβως τι ισχυει και δυστυχως απλα πρεπει να περιμενουμε.

Παντως υπαρχουν πολλα μετωπα. Τολιοπουλος, Γκραντ, Οσμαν, Χουαντσο ο καθενας για τους δικους του λογους μπορει να ειναι ξενερωμενος ή να θελει να βρει καπου αλλου χρονο ειτε λεφτα. Πρεπει να περιμενουμε να δουμε τι θα συζητησουν οι παικτες με τον Ζοτς και αν η διοικηση εχει σκοπο να προχωρησει σε αναπροσαρμογες.

Πιστευω κανεις δεν εχει πληροφοριες ουτε γνωριζει τι ακριβως ισχυει. Ας περιμενουμε κανενα 10ημερο που πιστευ δε θα κανουμε καποια κινηση, αφου ο Ζοτς ειπε να πατησουμε pause στον σχεδιασμο και στην αναζητηση.
αν τους εχουν εξηγησει τον νεο τους ρολο και τον δεχονται ας τους κρατησουν
απλα μην ακουσουμε μεσα στη χρονια για δυσαρεστημενους που θελουν να παιζουν πιο πολυ

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παρ Ιούλ 10, 2026 4:24 pm

«Στο πλαίσιο της μελλοντικής προοπτικής ενίσχυσης του ελληνικού της «κορμού», η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ανακοινώνει την απόκτηση των Γιώργου Μακαρατζή, Μανώλη Μουτάφη και Ανδρέα Παναγιωτόπουλου. Πρόκειται για τρεις νεαρούς ταλαντούχους αθλητές, για τους οποίους η ομάδα μας θα εκπονήσει ένα πλάνο εξέλιξης και βελτίωσής τους μέσα από τον δανεισμό τους σε άλλες ομάδες.

https://www.gazzetta.gr/basketball/bask ... es-paiktes

Εικόνα
MOZZARTDR

senior
Reactions:

Παρ Ιούλ 10, 2026 5:51 pm

Τούλου & Στέλιο "Λέλο ΜΠΑΝΑΝΑ" όπως έλεγε και στην διαφήμιση ο Σπύρος Σούλης στην ομώνυμη διαφήμιαη του 11888! :banana:
Μήπως ο BigPapa παρόλο που η ομάδα είναι πλήρης στα center μας κλείνει το μάτι? :roofl:

https://www.sportal.gr/basket/article/e ... -fernlanto

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα

Παρ Ιούλ 10, 2026 5:54 pm

Mαικ Μπραουν για Γιαμπουσελε

https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... -tairiazei

Η θέση στην οποία έχει δείξει ότι αποδίδει καλύτερα στο NBA είναι αυτή του σέντερ σε σχήματα με χαμηλό σχήμα (small-ball). Απλώς, εμείς δεν είχαμε σταθερά τα απαραίτητα λεπτά συμμετοχής για να τον χρησιμοποιούμε εκεί.

Και όταν αγωνιζόταν ως πάουερ φόργουορντ (στο "4"), λόγω των σέντερ που είχαμε στο ρόστερ, τα ματσαρίσματα δεν ήταν πάντα ευνοϊκά. Έτσι, έπρεπε να επιλέγουμε προσεκτικά πότε θα βρίσκεται στο παρκέ και με ποιον τρόπο θα τον αξιοποιούμε».

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”