Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- kite26

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
https://www.youtube.com/@lyricnaut
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
4
Για να τα πουμε απλα τα πραγματα...αυτο που επρεπε να κανει ο γουοκαπ ειναι να αφησει τις συνεντευξεις με μπιχτες ειναι να παει σταρατα στους αγγελοπουλους και να πει
-μαγκες εχω μαθει πως ερχεται ο μακινταιρ.παιζουμε στην ιδια θεση.τα λεφτα που του δινετε ολα συνηγορουν πως ειναι 2.2εκ-2.3εκ
δεν εχει καταφερει κατι στην καριερα του στο τοσο υψηλο επιπεδο
με εμενα παρων φετος πηραμε ευρωλιγκα οποτε θεωρω πως δικαιουμαι παραπανω συμβολαιο απο εκεινον.κοινως πανω 2.5εκ.
αν δεν θελετε να μου τα δωσετε εσεις εχω προταση απο την ντουμπαι.στην καριερα μου δεν εχω βγαλει τα τρελα λεφτα και τωρα μου δινεται η ευκαιρια.οποτε σας παρακαλω ειτε μου τα δινετε εσεις ειτε αμα δεν θελετε θα ηθελα να παω εκει για ενα τελευταιο πολυ καλο συμβολαιο.ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΡΑΤΟΣ
το να βγαινει και να λεει για ελλειψη σεβασμου κλπ χαλαει καθε εικονα που ειχε χτισει
-μαγκες εχω μαθει πως ερχεται ο μακινταιρ.παιζουμε στην ιδια θεση.τα λεφτα που του δινετε ολα συνηγορουν πως ειναι 2.2εκ-2.3εκ
με εμενα παρων φετος πηραμε ευρωλιγκα οποτε θεωρω πως δικαιουμαι παραπανω συμβολαιο απο εκεινον.κοινως πανω 2.5εκ.
αν δεν θελετε να μου τα δωσετε εσεις εχω προταση απο την ντουμπαι.στην καριερα μου δεν εχω βγαλει τα τρελα λεφτα και τωρα μου δινεται η ευκαιρια.οποτε σας παρακαλω ειτε μου τα δινετε εσεις ειτε αμα δεν θελετε θα ηθελα να παω εκει για ενα τελευταιο πολυ καλο συμβολαιο.ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΡΑΤΟΣ
το να βγαινει και να λεει για ελλειψη σεβασμου κλπ χαλαει καθε εικονα που ειχε χτισει
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
βλεπω μια συνεντευξη του φουρνιε στην γαλλια και τον ρωτησαν για τον φαλ και ειπε του ηταν δυσκολο να παει,ηθελε να μεινει.. αλλα εκανε μια οικονομικη αποφαση για την οικογενεια του,μιλουσανε λεει στο τηλ..οποτε τις φιφες του κογκαλιδη και του μελαγιες οτι ειναι φουρκισμενος και θελει εκδικηση κτλ ξερουν που να τις βαλουν.
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
- Προειδοποιήσεις:
0
Και οι Αγγελόπουλοι θα μπορούσαν να του πουν:basilis_.kts έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 13, 2026 10:03 pmΓια να τα πουμε απλα τα πραγματα...αυτο που επρεπε να κανει ο γουοκαπ ειναι να αφησει τις συνεντευξεις με μπιχτες ειναι να παει σταρατα στους αγγελοπουλους και να πει
Ωραία τα λες, ρε Τόμας. Από το πολύ καλό συμβόλαιο που σου δίνουνε, λοιπόν, φέρε ή δώσε σε μας τα λεφτά μισής χρονιάς και τα υπόλοιπα δικά σου. Πήγαινε όπου τραβάει η ψυχή σου. Αλλά πρόσεχε και τους πυραύλους εκεί κάτω, μην πάθει τίποτα η Εστρέλλα!!!
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Η μονη δηλωση του γουολκαπ που με τρελανε ηταν αυτα που ειπε για τον κουλη .
Εκει ειπα αντε γ@μησου τομας γουολκαπ .
Για τα υπολοιπα περι σεβασμου και πως εχει τρεξει με τον μανατζερ του το θεμα με ντουμπαι συμβολαια κλπ σκοτιστηκα . Δεν με απασχολει .
Οσα χρονια ειναι εδω εβαλε το κορμι του στην φωτια , διελυσε ποδια μεση . Αυτο που ξερει το επαιξε .
Αν θελει να φυγει ειτε παει ντουμπαι , ειτε παοκ η παναθηναικο δεν μου κανει καμια διαφορα .
Εκει ειπα αντε γ@μησου τομας γουολκαπ .
Για τα υπολοιπα περι σεβασμου και πως εχει τρεξει με τον μανατζερ του το θεμα με ντουμπαι συμβολαια κλπ σκοτιστηκα . Δεν με απασχολει .
Οσα χρονια ειναι εδω εβαλε το κορμι του στην φωτια , διελυσε ποδια μεση . Αυτο που ξερει το επαιξε .
Αν θελει να φυγει ειτε παει ντουμπαι , ειτε παοκ η παναθηναικο δεν μου κανει καμια διαφορα .
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Πιστευεις θα τον νοιαζει ιδιαιτερα τον Γουοκαπ η πικρη γευση που θα αφησει σε ενα audience η συντριπτικη πλειοψηφια του οποιου τον θεωρουσε αμπαλο κ μπετατζη τοσα χρονια; Δεν νομιζω!redcard έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 13, 2026 8:44 pmΟ ολος δημοσιος χειρισμος ηταν ακομψος, ασχετα ποσο δικιο ειχε ή δεν ειχε. Υπαρχει το τι λεει καποιος, υπαρχει και το πως. Και ο Πητερς, και ο Παπ και ενα σωρο αλλοι παιχτες αν ελεγαν κατι εν βρασμω επειδη ενιωθαν οτι ειχαν αδικηθει καποια δεδομενη στιγμη (και σιγουρα το ενιωσαν), μπορει και τοτε εμεις να λεγαμε "ε μα αδικηθειται ο ανθρωπος, να μη μιλησει δλδ;". Να που συγκρατηθηκαν ομως και ειτε εφυγαν, ειτε εμειναν, συνεχισαν τη πορεια τους χωρις να δωσουν το παραμικρο δικαιωμα.
Και προφανως και περιμενω να πεταχτει καποιος και να πει "ε καλα, με 3 εκ το χρονο, σιγα μη τον νοιαζει αν θα δωσει δικαιωματα". Εγω ομως επιμενω οτι αν εισαι ο Γουοκαπ που 5 χρονια εχεις δωσει τα παντα, δε πρεπει να χρειαζεται να διαλεξεις τι θα σε νοιαζει και τι οχι. Εχεις κερδισει με την παρουσια σου τη δυνατοτητα να τα εχεις ΟΛΑ. Να εχεις ΚΑΙ μια τεραστια προσφορα απο τη Ντουμπαι ΚΑΙ τον οργανισμο και τους φιλους του Ολυμπιακου να σε χαιρετουν με δοξα και τιμη οπως τον Πητερς. Γιατι να μη τα εχεις; Τα αξιζεις 100% και ειναι κριμα να φευγεις με κακη τελευταια γευση απο μανατζερικες μλκιες.
Ο Γουοκαπ φανταζομαι θεωρησε οτι οταν το τριτοτεταρτο pg της ομαδας παιρνει τα ιδια λεφτα με εκεινον ή καποιος μονιμα τραυματιας παιρνει σχεδον διπλασια απο εκεινον αυτο αποτελει ελλειψη σεβασμου προς το προσωπο του κ οταν ρωτηθηκε αν θα παραμεινει στην ομαδα απαντησε χυμα. Απ οτι φαινεται μαλιστα - ΑΝ υποθεσουμε πως οι πληροφοριες που κυκλοφορουν ειναι σωστες - ο τυπος απλα θελει να φυγει κ να παει αλλου, οποτε δεν νομιζω πως θα κερδιζε και τιποτα με αυτη τη δηλωση. Δεν ξερουμε καν αν ηταν και στοχευμενη δηλωση ή απλα εξεφρασε χυμα τη σκεψη του. Σε καθε περιπτωση, προσωπικα ουτε μεμπτο το βρισκω ουτε πικρη γευση μου αφησε.
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ο γουοκαπ λενε ζητησε τα λεφτα του μακινταιρ..να πω την αληθεια δεν ειναι και περιεργο αυτο που κανει ο γουοκαπ..σου λεει παιζω βασικος με ψιχουλα και φερνουν τον κοντι με τα διπλα χωρις να εχει κανει τιποτα..εγω σηκωσα ευρωλιγκα και εχω και διαβατηριο..επισης εχει προταση με 3εκ απο το ντουμπαι..ποιος θα ελεγε οχι? θα παρουμε και 1,5-2εκ θα κρατησουμε και τζοσεφ που παω κατω ειναι ιδιο λεβελ και ολα καλα.
-
Sabenlee

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Saben lee
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
0
Τελείως διαφορετικοί παίκτες. Ο Γουοκαπ μόνο στην άμυνα στον playmaker υπερτερούσε. Γιατί ακόμα και στην άμυνα ο Γουοκαπ δεν μπορούσε να μαρκάρει τον Λαιλς της Ρεάλ. Ο Τζόσεφ μπορούσε. Προφανώς στα υπόλοιπα ο Τζόσεφ είναι ασύγκριτα καλύτερος. Μιλάμε για παίκτη με εκατοντάδες παιχνίδια στο nba όπου κατέκτησε και πρωτάθλημα.shaq7 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 13, 2026 10:50 pmο γουοκαπ λενε ζητησε τα λεφτα του μακινταιρ..να πω την αληθεια δεν ειναι και περιεργο αυτο που κανει ο γουοκαπ..σου λεει παιζω βασικος με ψιχουλα και φερνουν τον κοντι με τα διπλα χωρις να εχει κανει τιποτα..εγω σηκωσα ευρωλιγκα και εχω και διαβατηριο..επισης εχει προταση με 3εκ απο το ντουμπαι..ποιος θα ελεγε οχι? θα παρουμε και 1,5-2εκ θα κρατησουμε και τζοσεφ που παω κατω ειναι ιδιο λεβελ και ολα καλα.
Και η πραγματική του αξία θα φανεί φέτος που θα έχει κάνει προετοιμασία
- Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μακάρι να τελειώσει και γρήγορα η ιστορία, ήδη κουρασεshaq7 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 13, 2026 10:50 pmο γουοκαπ λενε ζητησε τα λεφτα του μακινταιρ..να πω την αληθεια δεν ειναι και περιεργο αυτο που κανει ο γουοκαπ..σου λεει παιζω βασικος με ψιχουλα και φερνουν τον κοντι με τα διπλα χωρις να εχει κανει τιποτα..εγω σηκωσα ευρωλιγκα και εχω και διαβατηριο..επισης εχει προταση με 3εκ απο το ντουμπαι..ποιος θα ελεγε οχι? θα παρουμε και 1,5-2εκ θα κρατησουμε και τζοσεφ που παω κατω ειναι ιδιο λεβελ και ολα καλα.
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
- Προειδοποιήσεις:
0
Μπορεί να έβαλε ο εμίρης στο μάτι την Εστρέλλα και να τρελάθηκε και να σκάει όσα-όσα.Christofis έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 13, 2026 10:59 pmΔεν υπαρχει περιπτωση να του δινουν 3 εκατομμυρια. Εδω ο Ραιτ ανανεωσε με κατω απο 2 και ο Μπεικον με 2,5 και ο Καμπεγκελε πιο λιγα
Αν είναι έτσι, Τόμας να η ευκαιρία της ζωής σου. Και φράγκα θα πάρεις και θα ξεφορτωθείς την shopahollic!!!

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο