Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιούλ 13, 2026 9:59 pm

berry έγραψε:
Δευ Ιούλ 13, 2026 9:24 pm
kite26 έγραψε:
Δευ Ιούλ 13, 2026 9:12 pm
Και για Τζον Πουλακίδα γράφουν σήμερα...
Ρε αετε διαβαζε και καμια σελιδα πριν

Απο χτες τα λεμε
Μπήκα σε προηγούμενες σελίδες αλλά δεν το πρόσεξα, σόρρυ. Μακάρι να χτυπήσουμε τον παικταρά!

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
basilis_.kts

a1greece
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 4

Δευ Ιούλ 13, 2026 10:03 pm

Για να τα πουμε απλα τα πραγματα...αυτο που επρεπε να κανει ο γουοκαπ ειναι να αφησει τις συνεντευξεις με μπιχτες ειναι να παει σταρατα στους αγγελοπουλους και να πει
-μαγκες εχω μαθει πως ερχεται ο μακινταιρ.παιζουμε στην ιδια θεση.τα λεφτα που του δινετε ολα συνηγορουν πως ειναι 2.2εκ-2.3εκ
δεν εχει καταφερει κατι στην καριερα του στο τοσο υψηλο επιπεδο
με εμενα παρων φετος πηραμε ευρωλιγκα οποτε θεωρω πως δικαιουμαι παραπανω συμβολαιο απο εκεινον.κοινως πανω 2.5εκ.
αν δεν θελετε να μου τα δωσετε εσεις εχω προταση απο την ντουμπαι.στην καριερα μου δεν εχω βγαλει τα τρελα λεφτα και τωρα μου δινεται η ευκαιρια.οποτε σας παρακαλω ειτε μου τα δινετε εσεις ειτε αμα δεν θελετε θα ηθελα να παω εκει για ενα τελευταιο πολυ καλο συμβολαιο.ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΡΑΤΟΣ
το να βγαινει και να λεει για ελλειψη σεβασμου κλπ χαλαει καθε εικονα που ειχε χτισει

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Δευ Ιούλ 13, 2026 10:12 pm

βλεπω μια συνεντευξη του φουρνιε στην γαλλια και τον ρωτησαν για τον φαλ και ειπε του ηταν δυσκολο να παει,ηθελε να μεινει.. αλλα εκανε μια οικονομικη αποφαση για την οικογενεια του,μιλουσανε λεει στο τηλ..οποτε τις φιφες του κογκαλιδη και του μελαγιες οτι ειναι φουρκισμενος και θελει εκδικηση κτλ ξερουν που να τις βαλουν.

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Δευ Ιούλ 13, 2026 10:13 pm

Η τρέχουσα κατάσταση του Θωμά :lol:

Άβαταρ μέλους
Καρβουνιάρης

senior
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics

Δευ Ιούλ 13, 2026 10:17 pm

basilis_.kts έγραψε:
Δευ Ιούλ 13, 2026 10:03 pm
Για να τα πουμε απλα τα πραγματα...αυτο που επρεπε να κανει ο γουοκαπ ειναι να αφησει τις συνεντευξεις με μπιχτες ειναι να παει σταρατα στους αγγελοπουλους και να πει
-μαγκες εχω μαθει πως ερχεται ο μακινταιρ.παιζουμε στην ιδια θεση.τα λεφτα που του δινετε ολα συνηγορουν πως ειναι 2.2εκ-2.3εκ
δεν εχει καταφερει κατι στην καριερα του στο τοσο υψηλο επιπεδο
με εμενα παρων φετος πηραμε ευρωλιγκα οποτε θεωρω πως δικαιουμαι παραπανω συμβολαιο απο εκεινον.κοινως πανω 2.5εκ.
αν δεν θελετε να μου τα δωσετε εσεις εχω προταση απο την ντουμπαι.στην καριερα μου δεν εχω βγαλει τα τρελα λεφτα και τωρα μου δινεται η ευκαιρια.οποτε σας παρακαλω ειτε μου τα δινετε εσεις ειτε αμα δεν θελετε θα ηθελα να παω εκει για ενα τελευταιο πολυ καλο συμβολαιο.ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΡΑΤΟΣ
το να βγαινει και να λεει για ελλειψη σεβασμου κλπ χαλαει καθε εικονα που ειχε χτισει
Και οι Αγγελόπουλοι θα μπορούσαν να του πουν:
Ωραία τα λες, ρε Τόμας. Από το πολύ καλό συμβόλαιο που σου δίνουνε, λοιπόν, φέρε ή δώσε σε μας τα λεφτά μισής χρονιάς και τα υπόλοιπα δικά σου. Πήγαινε όπου τραβάει η ψυχή σου. Αλλά πρόσεχε και τους πυραύλους εκεί κάτω, μην πάθει τίποτα η Εστρέλλα!!!

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:

Δευ Ιούλ 13, 2026 10:21 pm

Η μονη δηλωση του γουολκαπ που με τρελανε ηταν αυτα που ειπε για τον κουλη .

Εκει ειπα αντε γ@μησου τομας γουολκαπ .

Για τα υπολοιπα περι σεβασμου και πως εχει τρεξει με τον μανατζερ του το θεμα με ντουμπαι συμβολαια κλπ σκοτιστηκα . Δεν με απασχολει .

Οσα χρονια ειναι εδω εβαλε το κορμι του στην φωτια , διελυσε ποδια μεση . Αυτο που ξερει το επαιξε .

Αν θελει να φυγει ειτε παει ντουμπαι , ειτε παοκ η παναθηναικο δεν μου κανει καμια διαφορα .

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Δευ Ιούλ 13, 2026 10:34 pm

ντορσει θελει 14εκ για 4 χρονια..λογικα με 3-3,2 θα υπογραψει.θελει και ο ιδιος να μεινει

μπαρτζωκας παντως 0 συναισθηματισμους φετος..μακισικ εξω,φαλ εξω ..γουοκαπ πιστευω τον ηθελε αλλα μολις ειδε οτι εχει αλλαξει σαν χαρακτηρας λεει δωστε τον.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq7 την Δευ Ιούλ 13, 2026 10:39 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιούλ 13, 2026 10:38 pm

redcard έγραψε:
Δευ Ιούλ 13, 2026 8:44 pm
Rivers15 έγραψε:
Δευ Ιούλ 13, 2026 8:11 pm

Και η δηλωση που εκανε σωστοτατη ηταν. Οποιος ενοχληθηκε ας πιει ξυδι να του περασει. :lol:
Ο ολος δημοσιος χειρισμος ηταν ακομψος, ασχετα ποσο δικιο ειχε ή δεν ειχε. Υπαρχει το τι λεει καποιος, υπαρχει και το πως. Και ο Πητερς, και ο Παπ και ενα σωρο αλλοι παιχτες αν ελεγαν κατι εν βρασμω επειδη ενιωθαν οτι ειχαν αδικηθει καποια δεδομενη στιγμη (και σιγουρα το ενιωσαν), μπορει και τοτε εμεις να λεγαμε "ε μα αδικηθειται ο ανθρωπος, να μη μιλησει δλδ;". Να που συγκρατηθηκαν ομως και ειτε εφυγαν, ειτε εμειναν, συνεχισαν τη πορεια τους χωρις να δωσουν το παραμικρο δικαιωμα.

Και προφανως και περιμενω να πεταχτει καποιος και να πει "ε καλα, με 3 εκ το χρονο, σιγα μη τον νοιαζει αν θα δωσει δικαιωματα". Εγω ομως επιμενω οτι αν εισαι ο Γουοκαπ που 5 χρονια εχεις δωσει τα παντα, δε πρεπει να χρειαζεται να διαλεξεις τι θα σε νοιαζει και τι οχι. Εχεις κερδισει με την παρουσια σου τη δυνατοτητα να τα εχεις ΟΛΑ. Να εχεις ΚΑΙ μια τεραστια προσφορα απο τη Ντουμπαι ΚΑΙ τον οργανισμο και τους φιλους του Ολυμπιακου να σε χαιρετουν με δοξα και τιμη οπως τον Πητερς. Γιατι να μη τα εχεις; Τα αξιζεις 100% και ειναι κριμα να φευγεις με κακη τελευταια γευση απο μανατζερικες μλκιες.
Πιστευεις θα τον νοιαζει ιδιαιτερα τον Γουοκαπ η πικρη γευση που θα αφησει σε ενα audience η συντριπτικη πλειοψηφια του οποιου τον θεωρουσε αμπαλο κ μπετατζη τοσα χρονια; Δεν νομιζω!
Ο Γουοκαπ φανταζομαι θεωρησε οτι οταν το τριτοτεταρτο pg της ομαδας παιρνει τα ιδια λεφτα με εκεινον ή καποιος μονιμα τραυματιας παιρνει σχεδον διπλασια απο εκεινον αυτο αποτελει ελλειψη σεβασμου προς το προσωπο του κ οταν ρωτηθηκε αν θα παραμεινει στην ομαδα απαντησε χυμα. Απ οτι φαινεται μαλιστα - ΑΝ υποθεσουμε πως οι πληροφοριες που κυκλοφορουν ειναι σωστες - ο τυπος απλα θελει να φυγει κ να παει αλλου, οποτε δεν νομιζω πως θα κερδιζε και τιποτα με αυτη τη δηλωση. Δεν ξερουμε καν αν ηταν και στοχευμενη δηλωση ή απλα εξεφρασε χυμα τη σκεψη του. Σε καθε περιπτωση, προσωπικα ουτε μεμπτο το βρισκω ουτε πικρη γευση μου αφησε.

Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Δευ Ιούλ 13, 2026 10:45 pm

Ε, οκ, σε κάποιους αφήνει

Όπως και κάποιοι έχουν κόκκινες γραμμές πχ άλλο να πάει Ντουμπάι άλλο Παναθηναϊκό

Τι να κάνουμε

Κρίμα που εξελίχθηκε έτσι θα πω εγώ

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Δευ Ιούλ 13, 2026 10:50 pm

ο γουοκαπ λενε ζητησε τα λεφτα του μακινταιρ..να πω την αληθεια δεν ειναι και περιεργο αυτο που κανει ο γουοκαπ..σου λεει παιζω βασικος με ψιχουλα και φερνουν τον κοντι με τα διπλα χωρις να εχει κανει τιποτα..εγω σηκωσα ευρωλιγκα και εχω και διαβατηριο..επισης εχει προταση με 3εκ απο το ντουμπαι..ποιος θα ελεγε οχι? θα παρουμε και 1,5-2εκ θα κρατησουμε και τζοσεφ που παω κατω ειναι ιδιο λεβελ και ολα καλα.

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δευ Ιούλ 13, 2026 10:56 pm

Εγω αμφιβαλλω αν του δινει τοσα το Ντουμπαϊ

Καμπεγκελε Μπεϊκον πχ παιρνουν πιο λιγα

Θα παρει κοντα στα λεφτα του Μουσα ; μπαααα

Απλα εμεις θα του διναμε κανα 1.7 και εκει θα παρει 2.2 ξερω γω κατι τετοιο

Εικόνα
Sabenlee

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Saben lee

Δευ Ιούλ 13, 2026 10:59 pm

shaq7 έγραψε:
ο γουοκαπ λενε ζητησε τα λεφτα του μακινταιρ..να πω την αληθεια δεν ειναι και περιεργο αυτο που κανει ο γουοκαπ..σου λεει παιζω βασικος με ψιχουλα και φερνουν τον κοντι με τα διπλα χωρις να εχει κανει τιποτα..εγω σηκωσα ευρωλιγκα και εχω και διαβατηριο..επισης εχει προταση με 3εκ απο το ντουμπαι..ποιος θα ελεγε οχι? θα παρουμε και 1,5-2εκ θα κρατησουμε και τζοσεφ που παω κατω ειναι ιδιο λεβελ και ολα καλα.
Τελείως διαφορετικοί παίκτες. Ο Γουοκαπ μόνο στην άμυνα στον playmaker υπερτερούσε. Γιατί ακόμα και στην άμυνα ο Γουοκαπ δεν μπορούσε να μαρκάρει τον Λαιλς της Ρεάλ. Ο Τζόσεφ μπορούσε. Προφανώς στα υπόλοιπα ο Τζόσεφ είναι ασύγκριτα καλύτερος. Μιλάμε για παίκτη με εκατοντάδες παιχνίδια στο nba όπου κατέκτησε και πρωτάθλημα.

Και η πραγματική του αξία θα φανεί φέτος που θα έχει κάνει προετοιμασία

Άβαταρ μέλους
Christofis

allstar
Reactions:

berry έγραψε:

Δεν υπαρχει περιπτωση να του δινουν 3 εκατομμυρια. Εδω ο Ραιτ ανανεωσε με κατω απο 2 και ο Μπεικον με 2,5 και ο Καμπεγκελε πιο λιγα

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic

Δευ Ιούλ 13, 2026 11:00 pm

shaq7 έγραψε:
Μακάρι να τελειώσει και γρήγορα η ιστορία, ήδη κουρασε

Άβαταρ μέλους
Καρβουνιάρης

senior
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics

Δευ Ιούλ 13, 2026 11:04 pm

Christofis έγραψε:
berry έγραψε:

Δεν υπαρχει περιπτωση να του δινουν 3 εκατομμυρια. Εδω ο Ραιτ ανανεωσε με κατω απο 2 και ο Μπεικον με 2,5 και ο Καμπεγκελε πιο λιγα
Μπορεί να έβαλε ο εμίρης στο μάτι την Εστρέλλα και να τρελάθηκε και να σκάει όσα-όσα.
Αν είναι έτσι, Τόμας να η ευκαιρία της ζωής σου. Και φράγκα θα πάρεις και θα ξεφορτωθείς την shopahollic!!! :D

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”