Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιούλ 31, 2026 9:18 am

Ο Γουόκαπ μια χαρά μπορεί να είναι το 3αρι σε σχήμα με 3 γκαρντ όπως το κάνει 3 χρόνια τώρα ο Γκραντ.

Το ερώτημα σε αυτό για εμένα είναι πως θα βγουν οι 5αδες.
Γιατί μαζί Μακιντάιρ-Γουόκαπ είναι υπερβολικά άσουτο αλλά και το Μοντέρο-Γουόκαπ δε ξέρω πως θα βολευτεί από θέμα λεπτών.

Βέβαια ότι εγώ το θεωρώ άσουτο δε σημαίνει ότι συμφωνεί ο Μπαρτζώκας, αυτός θεωρούσε οκ και το Γουόκαπ-ΜακΚίσικ.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Παρ Ιούλ 31, 2026 10:34 am

Djole77 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 30, 2026 10:42 pm

με βαση τουλουμπα λογικη αν σε 2 χρονια δεν εχουν παρει τπτ ο ζοτς θα πρεπει να απολυθει. :mrgreen:
αν δεν παρει ευρωλιγκα η πρωταθλημα τι νομιζεις οτι θα γινει?
ο παο δεν ειναι παρτιζαν

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
Mood:
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Ιούλ 31, 2026 10:37 am

τουλουμπα έγραψε:
Παρ Ιούλ 31, 2026 10:34 am
Djole77 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 30, 2026 10:42 pm

με βαση τουλουμπα λογικη αν σε 2 χρονια δεν εχουν παρει τπτ ο ζοτς θα πρεπει να απολυθει. :mrgreen:
αν δεν παρει ευρωλιγκα η πρωταθλημα τι νομιζεις οτι θα γινει?
ο παο δεν ειναι παρτιζαν
καλημέρα τουλού μου, μην παίρνεις ακόμα φόρα, Ιούλιος είναι, δεν μαζευτήκαν ακόμα από τις παραλίες. Να κανουμε και μεις κανα μπανακι και αρχίζουμε απο Σεπτέμβρη :mrgreen:

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Παρ Ιούλ 31, 2026 10:39 am

kein έγραψε:
Παρ Ιούλ 31, 2026 10:37 am

καλημέρα τουλού μου, μην παίρνεις ακόμα φόρα, Ιούλιος είναι, δεν μαζευτήκαν ακόμα από τις παραλίες. Να κανουμε και μεις κανα μπανακι και αρχίζουμε απο Σεπτέμβρη :mrgreen:

:banana: :peace:

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Παρ Ιούλ 31, 2026 11:03 am

και για πείτε τι προτιμάτε, παραμονή Γουόκαπ και απόκτηση ενός 4αριού μόνο ή πώληση Γουόκαπ και απόκτηση και 3αριού και 4αριού;

basilis_.kts

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Mykonos
Προειδοποιήσεις: 4

Παρ Ιούλ 31, 2026 11:04 am

pan24 έγραψε:
Παρ Ιούλ 31, 2026 9:18 am
Ο Γουόκαπ μια χαρά μπορεί να είναι το 3αρι σε σχήμα με 3 γκαρντ όπως το κάνει 3 χρόνια τώρα ο Γκραντ.

Το ερώτημα σε αυτό για εμένα είναι πως θα βγουν οι 5αδες.
Γιατί μαζί Μακιντάιρ-Γουόκαπ είναι υπερβολικά άσουτο αλλά και το Μοντέρο-Γουόκαπ δε ξέρω πως θα βολευτεί από θέμα λεπτών.

Βέβαια ότι εγώ το θεωρώ άσουτο δε σημαίνει ότι συμφωνεί ο Μπαρτζώκας, αυτός θεωρούσε οκ και το Γουόκαπ-ΜακΚίσικ.
το οτι θεωρουσε οκ το γουοκαπ-μακισικ ο μπαρτζωκας δεν σημαινει πως ηταν κιολας...το γηπεδο ηταν ο καθρεφτης
επισης ο γουοκαπ ως 3αρι θα ηταν εντελως παραφωνια,καθως αν δεν κατεβασει την μπαλα τουλαχιστον να πει κανεις πως κατι εκανε ο γουοκαπ επιθετικα ειναι σαν να μην υπαρχει.ως 3αρι τι μπορει να κανει?διεισδυση?να παρει σουτ?ή στην αμυνα να κλεινει τον εκαστοτε μπονγκα?να μπαινει στα ριμπαουντ?ισως να παιρνει την μπαλα και να βρει που θα την ξαναδωσει και στην περιφερεια ολα αυτα?νομιζω αυτο μπορω να το κανω κι εγω

basilis_.kts

a1greece
Reactions:

Παρ Ιούλ 31, 2026 11:11 am

yawn.brigade έγραψε:
και για πείτε τι προτιμάτε, παραμονή Γουόκαπ και απόκτηση ενός 4αριού μόνο ή πώληση Γουόκαπ και απόκτηση και 3αριού και 4αριού;
αντιστρεφω και την ερωτηση με δικη μου :cool:
αν παρθει μονο 4αρι και στο 3 παμε με γουορντ,παπανικολαου,φουρνιε ας πουμε θεωρεις πως ειμαστε καλα?εγω οχι γιατι το μονο κανονικο 3αρι ειναι ο απλα τιμιος γουορντ
αν φυγει ο θωμας και παμε με μακινταιρ,μοντερο,φουρνιε,ντορσει,τζοσεφ θεωρεις πως καπου θα υστερησουμε με την φυγη θωμα στα γκαρντ?εγω οχι

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Παρ Ιούλ 31, 2026 11:23 am

basilis_.kts έγραψε:
yawn.brigade έγραψε:
αν παρθει μονο 4αρι και στο 3 παμε με γουορντ,παπανικολαου,φουρνιε ας πουμε θεωρεις πως ειμαστε καλα?εγω οχι γιατι το μονο κανονικο 3αρι ειναι ο απλα τιμιος γουορντ
νομίζω είναι κάτι που αξίζει να δοκιμαστεί, ειδικά στο ξεκίνημα της σεζόν που λογικά ο Φουρνιέ δε θα έχει τρελή όρεξη για μπάσκετ και ίσως να βολέψει το να παίζει ως off-ball παίκτης χωρίς να χρειάζεται να κάνει τα πάντα στο παρκέ. θα υπάρχει και χρόνος για διορθωτική κίνηση αν δε τραβήξει.

θα ήταν το ιδανικό μου; όχι, θα προτιμούσα ένα έξτρα τριάρι και τον Φουρνιέ στο 2 αλλά δε θα έρθει το τέλος του κόσμου αν συμβεί.
basilis_.kts έγραψε:
αν φυγει ο θωμας και παμε με μακινταιρ,μοντερο,φουρνιε,ντορσει,τζοσεφ θεωρεις πως καπου θα υστερησουμε με την φυγη θωμα στα γκαρντ?εγω οχι
αγωνιστικά όχι δε θα υστερήσουμε σε βάθος χρόνου, παίζει να είμαστε και καλύτεροι. θα υστερήσουμε στο διαβατήριο και στο ότι θα χάσουμε παίκτη έμπειρο που ξέρει την ομάδα. θα πρέπει από το ξεκίνημα να τρέξουν την ομάδα δύο καινούριοι και θα είναι challenge, ειδικά με τόσα εκτός έδρας στην αρχή.

δε πιστεύω ότι αν μείνει ο Γουόκαπ θα πάρουμε τριάρι άμεσα, μαζεύεται πολύς κόσμος στην περιφέρεια. μπορεί να μη πάρουμε και καθόλου αν το 4άρι μας μπορεί να κατέβει και στο 3 για κάποια λεπτά.

AlexD

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Παρ Ιούλ 31, 2026 11:28 am

Για μένα δεν τίθεται θέμα ότι προτιμώ Γουόκαπ.
Στην ρέγκιουλαρ και ειδικά στην αρχή των πολλών εκτός, είναι τρρρεελό πλεονέκτημα να έχεις δύο άσους ορχήστρες και ας έχουν άλλες αδυναμίες. Στην ποστ σίζον ναι, θα καταλήξουν να παίζουν λιγότερο ένας από τους δύο ή και οι δύο. Ακόμα και έτσι όμως δεν πρόκειται σε εκείνο το σημείο να σου χαλάσει ποτέ την ομάδα ο Γουόκαπ επειδή παίζει λιγότερο ενώ σε περίπτωση τραυματισμού είσαι καλυμμένος στην πιο κρίσιμη θέση.

Αν στην πορεία χρειαστεί 3ρι, βρίσκεις. Άσο δεν βρίσκεις τόσο εύκολα αν προκύψει ανάγκη.

basilis_.kts

a1greece
Reactions:

Παρ Ιούλ 31, 2026 12:45 pm

yawn.brigade έγραψε:
basilis_.kts έγραψε:

νομίζω είναι κάτι που αξίζει να δοκιμαστεί, ειδικά στο ξεκίνημα της σεζόν που λογικά ο Φουρνιέ δε θα έχει τρελή όρεξη για μπάσκετ και ίσως να βολέψει το να παίζει ως off-ball παίκτης χωρίς να χρειάζεται να κάνει τα πάντα στο παρκέ. θα υπάρχει και χρόνος για διορθωτική κίνηση αν δε τραβήξει.

θα ήταν το ιδανικό μου; όχι, θα προτιμούσα ένα έξτρα τριάρι και τον Φουρνιέ στο 2 αλλά δε θα έρθει το τέλος του κόσμου αν συμβεί.
basilis_.kts έγραψε:
αγωνιστικά όχι δε θα υστερήσουμε σε βάθος χρόνου, παίζει να είμαστε και καλύτεροι. θα υστερήσουμε στο διαβατήριο και στο ότι θα χάσουμε παίκτη έμπειρο που ξέρει την ομάδα. θα πρέπει από το ξεκίνημα να τρέξουν την ομάδα δύο καινούριοι και θα είναι challenge, ειδικά με τόσα εκτός έδρας στην αρχή.

δε πιστεύω ότι αν μείνει ο Γουόκαπ θα πάρουμε τριάρι άμεσα, μαζεύεται πολύς κόσμος στην περιφέρεια. μπορεί να μη πάρουμε και καθόλου αν το 4άρι μας μπορεί να κατέβει και στο 3 για κάποια λεπτά.
απλα διαφωνω με το φουρνιε στο 3...το ειδα περσι και δεν μου αρεσε καθολου.αμα ειναι ας κρατησουμε τον θωμα και ας διωξουμε τον τζοσεφ.το ροστερ πρεπει να ειναι λειτουργικο.δεν γινεται πχ να εχουμε 4 ασσους και στο 3 να πηγαινουμε με γουορντ,λιγο παπ,λιγο φουρνιε και γενικως οτι βγει.
ειμαι τοσο υπερ της λειτουργικοτητας που θα προτιμουσα πχ να μην εχουμε μοντερο και να πηγαιναμε με γουοκαπ,μακινταιρ,τζοσεφ στον ασσο αρκει να υπαρχει λειτουργικο 3αρι
νταξει ειναι ακραιο το παραδειγμα και ισως να μην το εννοω κατα βαθος 100% αλλά καταλαβες πως το εννοω.θελω τους παικτες να παιζουν στις θεσεις τους.οχι αλλου για να βολευτουν καπου ολοι επειδη μπουκωσε μια θεση.
να υπαρχει ισορροπια σε ολες τις θεσεις

TuTiS

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: VSpan

Παρ Ιούλ 31, 2026 1:06 pm

basilis_.kts έγραψε:
yawn.brigade έγραψε:

απλα διαφωνω με το φουρνιε στο 3...το ειδα περσι και δεν μου αρεσε καθολου.αμα ειναι ας κρατησουμε τον θωμα και ας διωξουμε τον τζοσεφ.το ροστερ πρεπει να ειναι λειτουργικο.δεν γινεται πχ να εχουμε 4 ασσους και στο 3 να πηγαινουμε με γουορντ,λιγο παπ,λιγο φουρνιε και γενικως οτι βγει.
ειμαι τοσο υπερ της λειτουργικοτητας που θα προτιμουσα πχ να μην εχουμε μοντερο και να πηγαιναμε με γουοκαπ,μακινταιρ,τζοσεφ στον ασσο αρκει να υπαρχει λειτουργικο 3αρι
νταξει ειναι ακραιο το παραδειγμα και ισως να μην το εννοω κατα βαθος 100% αλλά καταλαβες πως το εννοω.θελω τους παικτες να παιζουν στις θεσεις τους.οχι αλλου για να βολευτουν καπου ολοι επειδη μπουκωσε μια θεση.
Νομίζω τα έχεις κάνει σαλάτα. 1-2-5 είμαστε ίσως η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Στο 3 υπάρχει μεγαλύτερη τρύπα σε σχέση με πέρυσι στο 1 ενώ στο 4 είναι μόνο ο MVP της Ευρωλίγκας. Στο 1-2-5 η ομάδα είναι τέρμα λειτουργική αφού πρακτικά η σεζόν περιλαμβάνει γύρω στα 70 παιχνίδια και αποκλείεται να είναι πάντα όλοι υγιής.

Άβαταρ μέλους
tsoureki

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Qyntel Woods

Παρ Ιούλ 31, 2026 1:09 pm

yawn.brigade έγραψε:
Ανάλογα τι 3 και 4 θα έρθει και για πόσα θα φύγει ο Ουοκαπ.
Αν πάμε και βρούμε κάνα Νιλικινά ή Μενσά άστο καλύτερα να πάρει τα λεφτά ως αύξηση ο Γουοκαπ.
Ιδανικά για μένα να έρθουν καλοί παίκτες και όχι κορμιά για να μαζεύουμε κόσμο και να παίρναμε ένα καλό μπάιουτ για τον Γουοκαπ.

Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Galis

Παρ Ιούλ 31, 2026 1:11 pm

Αν ο Παπαγιαννης είναι υγιείς προσωπικά θεωρώ εξαιρετική λύση ανταλλαγή Παπαγιάννη με Χολ ,παίρνουμε Ροντεν και δίνουμε τα ρέστα μας για Οκεκε.

Αν οι ψηλοί μας είναι Βεζενκοφ-Οκεκε-Μιλου-Τζοόυνς-Παπαγιαννης είμαστε εξαιρετικά και για Ελλάδα και Ευρώπη...
Εννοείται πουλάμε Γουοκαπ στο παραπάνω σενάριο και ο Ροντεν μαζί με Γουορντ και Παπ μια χαρά καλύπτουν το 3

basilis_.kts

a1greece
Reactions:

Παρ Ιούλ 31, 2026 1:13 pm

TuTiS έγραψε:
Παρ Ιούλ 31, 2026 1:06 pm
basilis_.kts έγραψε:

Νομίζω τα έχεις κάνει σαλάτα. 1-2-5 είμαστε ίσως η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Στο 3 υπάρχει μεγαλύτερη τρύπα σε σχέση με πέρυσι στο 1 ενώ στο 4 είναι μόνο ο MVP της Ευρωλίγκας. Στο 1-2-5 η ομάδα είναι τέρμα λειτουργική αφού πρακτικά η σεζόν περιλαμβάνει γύρω στα 70 παιχνίδια και αποκλείεται να είναι πάντα όλοι υγιής.
αυτο που λεω ειναι πως στα παιχνιδια ευρωλιγκας δεν μπορεις να κατεβαινεις με 4 ασσους αν ολοι ειναι υγιεις οποτε καποιος πρεπει να κοβεται...θεωρητικα απο τους τζοσεφ,μοντερο,μακινταιρ,γουοκαπ κανεις δεν ειναι για να κοβεται απο την 12αδα.αυτοματως δημιουργειται προβλημα.
εκτος αν οι ασσοι σου ειναι οι τζοσεφ,μακινταιρ,γουοκαπ και ο μοντερο προοριζεται μονιμα στο 2 και ο φουρνιε μονιμα στο 3.
ετσι το δεχομαι αλλά για μενα αυτο το πραγμα δεν ειναι λειτουργικο

Άβαταρ μέλους
Heisenberg

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Ιούλ 31, 2026 1:16 pm

Γουοκαπ με κορδελα γιατι εχει ραγισει το γυαλι και υπαρχει ξενερα
και ενα καλο starter 3nD 3αρι μαζι με ενα 4αρι σκυλο. αλλιως αν παμε για εναν
ενα 3αρο4αρι ή 4αρο3αρι που να ειναι δυναμιτης.

"I did it for me. I liked it. I was good at it. I was really... I was alive."
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”