basilis_.kts έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 31, 2026 11:11 am
yawn.brigade έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 31, 2026 11:03 am
και για πείτε τι προτιμάτε, παραμονή Γουόκαπ και απόκτηση ενός 4αριού μόνο ή πώληση Γουόκαπ και απόκτηση και 3αριού και 4αριού;
αν παρθει μονο 4αρι και στο 3 παμε με γουορντ,παπανικολαου,φουρνιε ας πουμε θεωρεις πως ειμαστε καλα?εγω οχι γιατι το μονο κανονικο 3αρι ειναι ο απλα τιμιος γουορντ
νομίζω είναι κάτι που αξίζει να δοκιμαστεί, ειδικά στο ξεκίνημα της σεζόν που λογικά ο Φουρνιέ δε θα έχει τρελή όρεξη για μπάσκετ και ίσως να βολέψει το να παίζει ως off-ball παίκτης χωρίς να χρειάζεται να κάνει τα πάντα στο παρκέ. θα υπάρχει και χρόνος για διορθωτική κίνηση αν δε τραβήξει.
θα ήταν το ιδανικό μου; όχι, θα προτιμούσα ένα έξτρα τριάρι και τον Φουρνιέ στο 2 αλλά δε θα έρθει το τέλος του κόσμου αν συμβεί.
basilis_.kts έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 31, 2026 11:11 am
αν φυγει ο θωμας και παμε με μακινταιρ,μοντερο,φουρνιε,ντορσει,τζοσεφ θεωρεις πως καπου θα υστερησουμε με την φυγη θωμα στα γκαρντ?εγω οχι
αγωνιστικά όχι δε θα υστερήσουμε σε βάθος χρόνου, παίζει να είμαστε και καλύτεροι. θα υστερήσουμε στο διαβατήριο και στο ότι θα χάσουμε παίκτη έμπειρο που ξέρει την ομάδα. θα πρέπει από το ξεκίνημα να τρέξουν την ομάδα δύο καινούριοι και θα είναι challenge, ειδικά με τόσα εκτός έδρας στην αρχή.
δε πιστεύω ότι αν μείνει ο Γουόκαπ θα πάρουμε τριάρι άμεσα, μαζεύεται πολύς κόσμος στην περιφέρεια. μπορεί να μη πάρουμε και καθόλου αν το 4άρι μας μπορεί να κατέβει και στο 3 για κάποια λεπτά.