Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Αύγ 03, 2026 4:18 pm

Kostas89 έγραψε:
Δευ Αύγ 03, 2026 4:09 pm
tokalytero3d έγραψε:
Δευ Αύγ 03, 2026 4:02 pm
Αυτή η καθυστέρηση για 4αρι εμένα μου δείχνει δυο πράγματα, η έχουν βρει τον παίκτη που θέλουν και υπάρχει κάποια διορία η ότι δεν καίγονται ιδιαίτερα για την θέση και δουλεύουν μερικές περιπτώσεις.

Για 3αρι δεν νομίζω ποτέ ότι ενδιαφέρθηκαν καθώς ο Μπαρτζώκας υπολογίζει κανονικά Παπανικολάου και λίγο φουρνιε πέρα από Γουόρντ.
Η διαίσθηση μου αυτά λέει.

Ξανα τονίζω μακάρι να μην υπάρχει ούτε σαν σκέψη να πάμε για αρχή με δεύτερο 4αρι τον Παπανικολάου.
Ο Παπανικολάου έπαιξε πέρυσι 14 λεπτά η χρονιά βγήκε γιατί υπήρχε ο shaqαρος φέτος με τον 36στα37 Παπανικολάου και τον ward που απέδειξε την χρονιά που μας πέρασε ότι είναι ευπαθείς έχασε 2 μήνες σχεδόν φέτος...το να πάμε έτσι ακόμη και ο φούρνιε να ανέβει στο 3 πιστεύω θα είναι καταστραφικο και πάλι θα τρέχουμε να κλείνουμε τις τρύπες του ρόστερ τον Γενάρη όχι ότι μας χάλασε την χρονιά που μας πέρασε αλλά δεν είναι κάθε χρόνο του Αϊ Γιαννιού
Συμφωνω πως χρειαζεται οπωσδηποτε κανονικο 3αρι , ομως απο το να παρουμε καποιον απλα για να τον παρουμε καλυτερα να περιμενουμε μηπως βρεθει κατι καλυτερο Οκτ-Νοεμβρη. Δεν βλεπω τιποτα τις προκοπης στην αγορα. Ακομα και απο το eurocup η πιο αξιολογη περιπτωση παιζει να ειναι ο αυστραλος ο κρικ που δεν ξερω αν ειναι κι αυτος ελευθερος και ειναι 33-34 χρονων. Οι αλλοι που ξεχωρισαν στο eurocup εχουν ηδη κλεισει, ενας στην ασβελ ο αλλος στην παρτιζαν. Εκτος αν παμε για εντελως λαχειο , δηλαδη παικτη eurocup που δεν ξεχωρισε καν στο eurocup τα τελευταια χρονια.

ΥΓ: Μακισικαρε γυρνα πισω ή εστω τηλεφωνα! :Amen:

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rivers15 την Δευ Αύγ 03, 2026 4:21 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Αύγ 03, 2026 4:20 pm

Αμα δεν είχαν σκοπό να φέρουν 3ρι δεν θα διώχναμε τον μακισικ .. δηλαδή για 600χιλ που θα μετρούσανε και μισά δεν έχει άλλη λογική

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Φόργουορντ από Ιταλία με buy out κι από Eurocup

Ξεκινάω να ψάχνω

Πέραν της πλάκας,τζάμπα αγχώνεστε .Δε το λέω ειρωνικα
Είχατε ούτως ή άλλως τεράστιο fire power πέρσι και βάλατε κι άλλο με τον Μοντερο.Πραγματικα χρειάζεστε απλά 1(η2) Φόργουορντ να κάνουν δουλειά στην αμυνα και να σουταρουν ικανοποιητικα.Υπαρχουν τέτοιοι, δε χρειάζεται να ξηλωθεις...ίσως να μην είναι elite αλλά μπορείς να κάνεις τη δουλειά
Δε πιστεύω πως θα πάτε σε τεράστιο συμβολαιο τύπου Χεζονια(δε κολλάει κιολας αυτος,αυτή είναι η άποψη μου)

Από Ιταλία μου έρχονται οι Μπαρνελ,Νιανγκ κ Ουσμαν Ενταγιε
Απο eurocup δε μου έρχεται καποιος

Άβαταρ μέλους
steph.larry

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Mood:

Δευ Αύγ 03, 2026 4:25 pm

Στο 3 η όποια κίνηση γίνει θα είναι και για το μέλλον. Δεν μπορεί η ομάδα να μείνει με μόνο καθαρό 3άρι τον Γουόρντ από του χρόνου (Παπ δεν τον βάζω στην εξίσωση).

Άβαταρ μέλους
steph.larry

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Mood:

Δευ Αύγ 03, 2026 4:26 pm

steph.larry έγραψε:
Δευ Αύγ 03, 2026 3:58 pm
Ας έρθει παίχτης άσημος, αρκεί να κουμπώνει σωστά και να μας είναι χρήσιμος. Δε θα αντέξω περίπτωση Μενσα νο2 για αναπληρωματικό 4άρι.

Για το 3 δεν αγχώνομαι επί της παρούσης. Καθαρά προσωπική μου αίσθηση είναι ότι μέσα στη σεζόν θα έχουμε Ντιαλό.

@Christofis γιατρέ αν δεν κάνω λάθος είχες αναφέρει κάποια στιγμή ότι είχαμε κλείσει Φλιώνη για έξτρα διαβατήριο; Διαβάζω ότι είναι κοντά στο να ανανεώσει με ΑΕΚ. Νομίζω η περίπτωση του συνδέεται και με αυτή του Γουόκαπ αλλά και του Λάρε.

Rivers15

nba
Reactions:

Δευ Αύγ 03, 2026 4:27 pm

shaq7 έγραψε:
Αμα δεν είχαν σκοπό να φέρουν 3ρι δεν θα διώχναμε τον μακισικ .. δηλαδή για 600χιλ που θα μετρούσανε και μισά δεν έχει άλλη λογική
Με τον Μακισικ υπηρχε φοβερη επικοινωνια απ οσο καταλαβαινω. Αν ειχε καμια πολυ καλη προταση και με δεδομενο πως πλεον επαιζε ελαχιστα αλλα και πως ο Ολυμπιακος πιο πιθανο να του εδινε μειωμενο συμβολαιο παρα το ιδιο ή υψηλοτερο, ισως να θελησε και ο ιδιος να αποχωρησει (εφοσον δεν δεσμευοταν και με συμβολαιο νομιζω). Δεν ξερουμε τι ακριβως συνεβη.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Αύγ 03, 2026 4:32 pm

Ο μακισικ αποτι τον έχω ακούσει σε συνεντεύξεις αλλά και την γυναίκα του θέλαν να μείνουν εδώ και να μην μετακομίσουν .. ενώ δεν είχε θίξει ποτέ ότι δεν παίζει .. Το πιθανότερο είναι ότι δεν τον ήθελε η ομάδα η του έδινε πολύ λιγότερα από εκεί που πήγε .

Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: A.I

Δευ Αύγ 03, 2026 4:37 pm

Εγώ πάνω κάτω παρόμοια πράγματα με τον Christofis ξέρω. 2 φόργουορντ το 1ο πλάνο ήταν ένα 3-4αρι και ένα 4-3αρι παίκτες του 1-1.5εκ περίπου( 5 πάνω -5 κάτω θα τα βρούμε :P ), το 2ο πλάνο έλεγε βαρύ συμβόλαιο στο 3-4αρι και έναν φθηνότερο στο 4 ή 4-5. Αυτή την στιγμή το 2ο πλάνο είναι προτεραιότητα , τώρα αν αργήσει το 3-4αρι ή αν δεν καταφέρουν να πάρουν τελικά αυτό που θέλουν είναι άλλο κομμάτι. Δεν υπήρχε πάντως πλάνο που έλεγε μόνο 1 φοργουορντ.
Ομοίως τον Τζοσεφ ο Μπαρτζώκας τον ήθελε με ή χωρις Γουόκαπ.
Το αν με αυτά τα δεδομένα υπάρχει πολυκοσμία ή πρόβλημα με τους χρόνους είναι αλλουνού Μπαρτζώκα ευαγγέλιο. Και δεν υπάρχει κανένας προβληματισμός για το salary cap. Το βαρύ συμβόλαιο που κυνηγάμε στο 3-4 δεν είναι το πρόβλημα τα πχ + 2,3εκ που θα χρειαστεί να πληρώσουμε ως tax.

Μέχρι φέτος
Rivers15

nba
Reactions:

Δευ Αύγ 03, 2026 4:39 pm

Μενει και ο Καλινιτς ελευθερος, διαβαζω.

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Δευ Αύγ 03, 2026 4:40 pm

Μακάρι να ερχότανε όντως ο Ντιαλό μέσα στη χρονιά όπως λέει και ένας φίλος πιο πάνω. Είναι ακριβώς το κομμάτι που λείπει. Θεωρώ όμως ότι αν γυρίσει Ευρώπη θα είναι από την επόμενη χρονιά.
Οι παίκτες που θέλουμε πρέπει να έχουν πολύ συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και η αγορά είναι γεμάτη με τέτοιους. Δεν ξέρω γιατί δυσκολευόμαστε τόσο.

Rivers15

nba
Reactions:

Δευ Αύγ 03, 2026 4:42 pm

golitog7 έγραψε:

Οι παίκτες που θέλουμε πρέπει να έχουν πολύ συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και η αγορά είναι γεμάτη με τέτοιους. Δεν ξέρω γιατί δυσκολευόμαστε τόσο.
Κανα παραδειγμα;

AlexD

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Δευ Αύγ 03, 2026 4:43 pm

golitog7 έγραψε:
Μακάρι να ερχότανε όντως ο Ντιαλό μέσα στη χρονιά όπως λέει και ένας φίλος πιο πάνω. Είναι ακριβώς το κομμάτι που λείπει. Θεωρώ όμως ότι αν γυρίσει Ευρώπη θα είναι από την επόμενη χρονιά.
Δεν νομίζω ότι δυσκολευόμαστε, απλώς περιμένουμε κάποια πράγματα. Αν δεν βγει κανένα από όσα περιμένουμε θα πάμε σε κάποια από τις επιλογές που λες.

Rivers15

nba
Reactions:

Δευ Αύγ 03, 2026 4:43 pm

Rivers15 έγραψε:
Δευ Αύγ 03, 2026 4:39 pm
Μενει και ο Καλινιτς ελευθερος, διαβαζω.
Την τελευταια φορα που εκανα παρομοιο σχολιο ηταν οταν εμεινε ελευθερος ο κωστακουμπο απ την ισπανια... :D

Kostas89

senior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Evan Fournier
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Δευ Αύγ 03, 2026 4:55 pm

Θεωρώ ότι ή θα είναι elite 4/3 3/4 ή θα πάμε για 2 δύο ρολιστες σε κάθε μια θέση(τι είπα ε🤣🤣🤣) πάντως αν είναι να πάμε στο δεύτερο σενάριο θα προτιμούσα 2 με υψηλό potential και ας μην είναι ακόμα έτοιμοι ο coach βελτιώνει παίχτες ακόμη και σε μια χρονιά

Άβαταρ μέλους
Knoxville

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: B
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Δευ Αύγ 03, 2026 5:14 pm

Rivers15 έγραψε:
Δευ Αύγ 03, 2026 4:27 pm
shaq7 έγραψε:
Με τον Μακισικ υπηρχε φοβερη επικοινωνια απ οσο καταλαβαινω. Αν ειχε καμια πολυ καλη προταση και με δεδομενο πως πλεον επαιζε ελαχιστα αλλα και πως ο Ολυμπιακος πιο πιθανο να του εδινε μειωμενο συμβολαιο παρα το ιδιο ή υψηλοτερο, ισως να θελησε και ο ιδιος να αποχωρησει (εφοσον δεν δεσμευοταν και με συμβολαιο νομιζω). Δεν ξερουμε τι ακριβως συνεβη.
Είναι αξιοθαύμαστο πάντως το πως αλλάζει ο άνθρωπος.
Απο το θέλω να σταματήσω το μπάσκετ... στο να τον παρακαλάει ο προπονητής και ο οργανισμός... στο να παίζει την σεζόν... στο να θέλει να φύγει φέτος για να πάει κάπου να παίζει περισσότερο και να παίρνει περισσότερα.
:mrgreen:

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”