Συμφωνω πως χρειαζεται οπωσδηποτε κανονικο 3αρι , ομως απο το να παρουμε καποιον απλα για να τον παρουμε καλυτερα να περιμενουμε μηπως βρεθει κατι καλυτερο Οκτ-Νοεμβρη. Δεν βλεπω τιποτα τις προκοπης στην αγορα. Ακομα και απο το eurocup η πιο αξιολογη περιπτωση παιζει να ειναι ο αυστραλος ο κρικ που δεν ξερω αν ειναι κι αυτος ελευθερος και ειναι 33-34 χρονων. Οι αλλοι που ξεχωρισαν στο eurocup εχουν ηδη κλεισει, ενας στην ασβελ ο αλλος στην παρτιζαν. Εκτος αν παμε για εντελως λαχειο , δηλαδη παικτη eurocup που δεν ξεχωρισε καν στο eurocup τα τελευταια χρονια.Kostas89 έγραψε: ↑Δευ Αύγ 03, 2026 4:09 pmΟ Παπανικολάου έπαιξε πέρυσι 14 λεπτά η χρονιά βγήκε γιατί υπήρχε ο shaqαρος φέτος με τον 36στα37 Παπανικολάου και τον ward που απέδειξε την χρονιά που μας πέρασε ότι είναι ευπαθείς έχασε 2 μήνες σχεδόν φέτος...το να πάμε έτσι ακόμη και ο φούρνιε να ανέβει στο 3 πιστεύω θα είναι καταστραφικο και πάλι θα τρέχουμε να κλείνουμε τις τρύπες του ρόστερ τον Γενάρη όχι ότι μας χάλασε την χρονιά που μας πέρασε αλλά δεν είναι κάθε χρόνο του Αϊ Γιαννιούtokalytero3d έγραψε: ↑Δευ Αύγ 03, 2026 4:02 pmΑυτή η καθυστέρηση για 4αρι εμένα μου δείχνει δυο πράγματα, η έχουν βρει τον παίκτη που θέλουν και υπάρχει κάποια διορία η ότι δεν καίγονται ιδιαίτερα για την θέση και δουλεύουν μερικές περιπτώσεις.
Για 3αρι δεν νομίζω ποτέ ότι ενδιαφέρθηκαν καθώς ο Μπαρτζώκας υπολογίζει κανονικά Παπανικολάου και λίγο φουρνιε πέρα από Γουόρντ.
Η διαίσθηση μου αυτά λέει.
Ξανα τονίζω μακάρι να μην υπάρχει ούτε σαν σκέψη να πάμε για αρχή με δεύτερο 4αρι τον Παπανικολάου.
ΥΓ: Μακισικαρε γυρνα πισω ή εστω τηλεφωνα!

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο