Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- FabrizioOberto

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: McKissick
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ξέρεις τι γίνεται μονο. Δεν μπορώ να βάλω το χέρι μου στη φωτιά γιατι σοβαρό τραυματισμό δεν ειχε εδω και 3 χρόνια εκτος απο μια θλάση στον τετρακεφαλο το Δεκέμβριο 2023 που έχασε μαζεμενα παιχνίδια.
Σκέφτομαι μήπως είναι αποτέλεσμα κακού conditioning στον Ερυθρό. Δεν είναι οτι τον πήραν τα χρόνια...
- Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Θα συμφωνησω 31 ειναι πως γινεται να εχει χασει αθλητικοτητα μεσα σε κατι μηνες χωρις σοβαρο τραυματισμο ή αυξομειωσεις Βαρους; Παντως φετος ηταν πολύ μετριος.SbioTech έγραψε: ↑Τετ Αύγ 05, 2026 9:49 amΞέρεις τι γίνεται μονο. Δεν μπορώ να βάλω το χέρι μου στη φωτιά γιατι σοβαρό τραυματισμό δεν ειχε εδω και 3 χρόνια εκτος απο μια θλάση στον τετρακεφαλο το Δεκέμβριο 2023 που έχασε μαζεμενα παιχνίδια.
Σκέφτομαι μήπως είναι αποτέλεσμα κακού conditioning στον Ερυθρό. Δεν είναι οτι τον πήραν τα χρόνια...
-
GP77

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τα ονόματα που αναφέρονται τις τελευταίες ημέρες τα είχα γράψει πριν πολύ καιρό. Δεν το παίζω προφήτης αλλά όταν οι επιλογές είναι περιορισμένες είναι λογικό κάποια στιγμή να ενδιαφερθείς, είτε λίγο είτε πολύ για όλους.
Άλστον μου αρέσει πολύ. Μακρύς, γρήγορος, αθλητικός, νεαρός ακόμα που μπορεί να δουλευτεί και με τρίποντο 40+%. Δεν είναι τόσο δυνατός βέβαια αλλά αυτό μπορεί να το δουλέψει. Δεν ξέρω βέβαια τι παίζει με έναν σοβαρό τραυματισμό που ανέφεραν κάποια παιδιά ότι αντιμετωπίζει. Μπορεί να παίξει και στο 5.
Οτζελέγιε μου άρεσε, όπως και στους περισσότερους φαντάζομαι, από όταν έπαιζε στη Βαλένθια. Εκεί αγωνιζόταν και στις δύο θέσεις των φόργουορντ και έκανε πολύ καλή σεζόν. Μου είχε κάνει εντύπωση πώς δεν είχαμε ενδιαφερθεί να τον αποκτήσουμε τότε. Στον Ερυθρό, ιδίως πέρυσι, έπαιζε κυρίως στο 4, αλλά και στο 5 (όπως στο μεταξύ μας παιχνίδι) έχοντας έναν 3nD κατά βάση ρόλο που φάνηκε να μην του ταιριάζει τόσο. Δεν τον έχουν πάρει τα χρόνια και μπορεί να δώσει στοιχεία που μας λείπουν.
Κάπου επίσης είχα δει το όνομα του Νιανγκ της Μπολόνια. Εκτός του ότι νομίζω πήρε μεγάλο συμβόλαιο από κάποιο Πανεπιστήμιο της Αμερικής, δεν νομίζω ότι ταίριαζε στο στυλ παίχτη που ψάχνουμε. High energy παίχτης, αλλά αδύναμος, undersized (1,99 τον δίνουν στο site της eurolegue), ο οποίος στηρίζεται στα προσόντα του για να αποδώσει. Οπότε στο πιο 'πνευματικό' παιχνίδι του κόουτς δεν θεωρώ ότι θα απέδιδε. Πέρα από όλα αυτά σε 38 παιχνίδια που έπαιξε φέτος είχε 4/12 τρίποντα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν σουτάρει σχεδόν ποτέ από εκεί.
Αν ισχύει το σενάριο για ανταλλαγή Γουόκαπ-Ντιακιτέ με την Ντουμπάι στα δικά μου μάτια φαίνεται καλή προοπτική. Καλό μέγεθος, γρήγορος, αθλητικός, που μπορεί να παίξει και στο 5, καλός μπλοκέρ με συμπαθητικό σουτ. Έκανε και μια γεμάτη σεζόν στη Μπασκόνια οπότε έχει κάποια εμπειρία από το Ευρωπαικό μπάσκετ.
Τώρα από Αμερική μεριά το επτασφράγιστο μυστικό ίσως αφορά κάποιο πολύ βαρβάτο όνομα, για να μην έχει διαρρεύσει τίποτα ακόμα. Αν ήταν παίχτης επιπέδου Γουότφορντ για παράδειγμα πιστεύω κάτι θα είχε μαθευτεί ή θα είχε υπάρξει κάποια εξέλιξη.
Άλστον μου αρέσει πολύ. Μακρύς, γρήγορος, αθλητικός, νεαρός ακόμα που μπορεί να δουλευτεί και με τρίποντο 40+%. Δεν είναι τόσο δυνατός βέβαια αλλά αυτό μπορεί να το δουλέψει. Δεν ξέρω βέβαια τι παίζει με έναν σοβαρό τραυματισμό που ανέφεραν κάποια παιδιά ότι αντιμετωπίζει. Μπορεί να παίξει και στο 5.
Οτζελέγιε μου άρεσε, όπως και στους περισσότερους φαντάζομαι, από όταν έπαιζε στη Βαλένθια. Εκεί αγωνιζόταν και στις δύο θέσεις των φόργουορντ και έκανε πολύ καλή σεζόν. Μου είχε κάνει εντύπωση πώς δεν είχαμε ενδιαφερθεί να τον αποκτήσουμε τότε. Στον Ερυθρό, ιδίως πέρυσι, έπαιζε κυρίως στο 4, αλλά και στο 5 (όπως στο μεταξύ μας παιχνίδι) έχοντας έναν 3nD κατά βάση ρόλο που φάνηκε να μην του ταιριάζει τόσο. Δεν τον έχουν πάρει τα χρόνια και μπορεί να δώσει στοιχεία που μας λείπουν.
Κάπου επίσης είχα δει το όνομα του Νιανγκ της Μπολόνια. Εκτός του ότι νομίζω πήρε μεγάλο συμβόλαιο από κάποιο Πανεπιστήμιο της Αμερικής, δεν νομίζω ότι ταίριαζε στο στυλ παίχτη που ψάχνουμε. High energy παίχτης, αλλά αδύναμος, undersized (1,99 τον δίνουν στο site της eurolegue), ο οποίος στηρίζεται στα προσόντα του για να αποδώσει. Οπότε στο πιο 'πνευματικό' παιχνίδι του κόουτς δεν θεωρώ ότι θα απέδιδε. Πέρα από όλα αυτά σε 38 παιχνίδια που έπαιξε φέτος είχε 4/12 τρίποντα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν σουτάρει σχεδόν ποτέ από εκεί.
Αν ισχύει το σενάριο για ανταλλαγή Γουόκαπ-Ντιακιτέ με την Ντουμπάι στα δικά μου μάτια φαίνεται καλή προοπτική. Καλό μέγεθος, γρήγορος, αθλητικός, που μπορεί να παίξει και στο 5, καλός μπλοκέρ με συμπαθητικό σουτ. Έκανε και μια γεμάτη σεζόν στη Μπασκόνια οπότε έχει κάποια εμπειρία από το Ευρωπαικό μπάσκετ.
Τώρα από Αμερική μεριά το επτασφράγιστο μυστικό ίσως αφορά κάποιο πολύ βαρβάτο όνομα, για να μην έχει διαρρεύσει τίποτα ακόμα. Αν ήταν παίχτης επιπέδου Γουότφορντ για παράδειγμα πιστεύω κάτι θα είχε μαθευτεί ή θα είχε υπάρξει κάποια εξέλιξη.
- golitog7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ίδιο σουτ ο Οτζελέγιε με τον Πίτερς? Έγινε ο Οτζελέγιε καλύτερος σουτέρ στη Euroleague και δεν το πήραμε είδηση?
Αν ο Οτζελέγιε είχε το ίδιο σουτ με τον Πίτερς όχι ευρώπη δεν θα ερχότανε αλλά ούτε Καραιβική για διακοπές.
- Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Και ομως σε Βαλενθια και Μπολονια ειχε 47 και 46% στο τριποντο. Απλα ο Πιτερς εχειβτετοια μηχανικη στο σουτ που ειναι σαν να βλεπεις τον Μπεκαμ να εκτελει φαουλ
-
TuTiS

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Πάντως έχω ακούσει ότι δεν ενδιαφερόμασταν για τον Alston λόγω ότι είναι πιο σοφτ από Αλέκο και δεν πηδάει «ούτε πάνω εφημερίδα» στα rebound. Εξάλλου με ένα πρόχειρο έλεγχο στα στατιστικά του παίζει να είναι το χειρότερο 4άρι στα rebound.Dimmitz έγραψε: ↑Τετ Αύγ 05, 2026 11:48 am@Christofis Δηλαδή πέρασε όλο το καλοκαίρι για να καταλήξουμε στον Άλστον Τζούνιορ που είναι off όλο το καλοκαίρι με κάταγμα στον καρπό; Και μάλιστα δεν μας τον δίνει η Βίρτους, η οποία έχει ξεπουλήσει πέρυσι ότι υπάρχει και θα παλέψει με την ASVEL για την τελευταία θέση;
-
Kostas89

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Evan Fournier
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
40/85 είχε εκεινη την χρονιά, ο Πίτερς το 24-25 είχε 46/88 52,3% έβαλα αυτή την χρονιά γιατί ήταν κοντά στις προσπάθειες επισης ο Πίτερς ερχόταν πάντα από τον πάγκο χωρίς Ρυθμό και τα έσταζε παίζοντας 16λεπτα και ο οτζελεγιε 22Christofis έγραψε: ↑Τετ Αύγ 05, 2026 11:20 amΚαι ομως σε Βαλενθια και Μπολονια ειχε 47 και 46% στο τριποντο. Απλα ο Πιτερς εχειβτετοια μηχανικη στο σουτ που ειναι σαν να βλεπεις τον Μπεκαμ να εκτελει φαουλ
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν πρόκειται να βρούμε σουτέρ σαν τον Πίτερς. Πέρα από το ποσοστό ευστοχίας ο Πίτερς έχει πολύ γρήγορο release. Μπορούσε να βγεί από σκριν και να σουτάρει αστραπιαία. Ο οτζελεγε έχει αργό release και γενικά δεν κάνει για ομάδα επιπέδου Ολυμπιακού. Ούτε στον αστέρα δεν μπόρεσε να ξεχωρίσει σε κάτι.
Αν περιμέναμε τόσο καιρό για να πάρουμε κάτι περισεματα όπως οτζελεγε η αλστον τότε κάτι πήγε πολύ λάθος. Λέγαμε νωρίς πάρτε τον Κι από Βαλένθια αλλά βρωμουσε σε κάποιους.. ονόματα τύπου αλστον, οτζελεγε είναι χειρότεροι παίχτες από Κι.
Αν περιμέναμε τόσο καιρό για να πάρουμε κάτι περισεματα όπως οτζελεγε η αλστον τότε κάτι πήγε πολύ λάθος. Λέγαμε νωρίς πάρτε τον Κι από Βαλένθια αλλά βρωμουσε σε κάποιους.. ονόματα τύπου αλστον, οτζελεγε είναι χειρότεροι παίχτες από Κι.
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αν πάρετε παίκτη που θα είναι μόνο για το 4 κάτι τέτοιο θα είναι.RedEmperor έγραψε: ↑Τετ Αύγ 05, 2026 12:22 pmΔεν πρόκειται να βρούμε σουτέρ σαν τον Πίτερς. Πέρα από το ποσοστό ευστοχίας ο Πίτερς έχει πολύ γρήγορο release. Μπορούσε να βγεί από σκριν και να σουτάρει αστραπιαία. Ο οτζελεγε έχει αργό release και γενικά δεν κάνει για ομάδα επιπέδου Ολυμπιακού. Ούτε στον αστέρα δεν μπόρεσε να ξεχωρίσει σε κάτι.
Με τον Βεζένκοφ στα 28 λεπτά μέσο όρο ούτε θα έρθει κανένα μεγάλο όνομα για 12 λεπτά ούτε χρειάζεται κιόλας.
Αν το πλάνο είναι για 3-4αρι εκεί ναι, αλλάζει.
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
47% είχε δυο σερι χρονιες με Virtus και Βαλένθια. Ελιτ το λες... εξαιρετικό το λες. Οκ δεν είναι το 50% της σεζον του Πιτερς. Αλλα είναι εφάμιλλο.
Φέτος ηταν χαλια η χρονιά του, αυτό λέμε ολοι

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο