Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Καρβουνιάρης

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Αύγ 05, 2026 2:18 pm

Ο Βεζένκοφ να αφήσει τα βεντετιλίκια για να μπορέσει να έρθει σοβαρό 4αρι. Άλλος λαλάκας (με την καλή έννοια) σαν τον Αλέκο δεν υπάρχει.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Τετ Αύγ 05, 2026 2:44 pm

coach blue έγραψε:
Τετ Αύγ 05, 2026 1:36 pm
Rivers15 έγραψε:
Τετ Αύγ 05, 2026 12:52 pm

Πως γινεται κ μονο στον Ολυμπιακο δεν χωραει δευτερος αξιολογος παικτης στη θεση δεν το εχω καταλαβει.
Αν χτυπα ξυλο πρεπει να μεινει εξω ο Σασα για 1 μηνα θα παιζει ο παικτης δευτερης κατηγοριας τη θεση ή θα κανουμε τον Γουορντ τεσσαρι? Μαλλον θα ψαχνουμε να σπασουμε κανα συμβολαιο νοεμβρη-δεκεμβρη αν ειμαστε τυχεροι κ δεν συμβει μαρτη-απριλη. Επισης ο Σασα μεγαλωνει χρονο με το χρονο δεν μπορει να παιζει συνεχως 50+ λεπτα την εβδομαδα το λιγοτερο...
Σοβαρο τεσσαρι χρειαζεται η ομαδα ή εστω σοβαρο τριαροτεσσαρι.
Θυμασαι σε ματς που δεν βλεποταν και τον τραβαγε ο μπαρτζωκας 2-3 λεπτα πιο νωρις στον παγκο τι γινοταν μετα ; Τα εχωνε στον μπαρτζωκα και ο b εκανε οτι δεν ακουγε .

Φαντασου να μοιραζοταν ο χρονος ( οπως και θα επρεπε ) με τον πιτερς ...

Εχω και εγω την ελπιδα ειδικα μετα απο αυτα που μας διδαξε το φαιναλ φορ οτι ο χρονος στο τεσσερα θα αρχισει εστω απο την νεα χρονια να μοιραζεται αλλα προς το παρον περιμενουμε ποιος θα ειναι η νεα προσθηκη .
Όποιος έχει όρεξη ας δει την συνέντευξη του Καλαμπόκη στο small ball podcast και θα καταλάβετε γιατί αργούν να πάρουν παίκτη.

Πρακτικά είπε το εξής: «θέλουμε κάποιον που θα δεχτεί να παίξει 12 λεπτά ένα βράδυ, αλλά που αν χρειαστεί θα μπορεί να παίξει και 30 λεπτά».

Κοινώς πιάσε το αυγό και κούρευτο.

Στο τέσσερα παίζει και ο Παπ σε περίπτωση απουσίας του Σάσα για μερικά ματς.

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Τετ Αύγ 05, 2026 3:05 pm

pan24 έγραψε:
Τετ Αύγ 05, 2026 2:14 pm
fotis vlachopoulos έγραψε:
Τετ Αύγ 05, 2026 1:58 pm
εγω αυτο που εχω να πω ειναι οτι καναμε χοντρη πατατα που δεν ανανεωσαμε τον πητερς .
Μα δεν είναι ότι δεν τον θέλατε αυτός ήθελε να παει κάπου που θα παίζει περισσότερο.
Γενικοτερα καναμε ο,τι περναγε απο το χερι μας για να κανουμε τον πητερς να νοιωσει λαλακας, να παιζει τα ρεπα σου σασα , κι οταν ο σασα δεν μπορουσε να ντυνεται σασα εκεινος, να μενει εκτος τελικου κυπελου , αλλα να τα δινει ολα στο φαιναλ φορ και να ειναι εκεινος ο πραγματικος ΜΒΠ αλλα να μην του εχουν κανει προταση ανανεωσης μεχρι την τελευταια στιγμη . και να βγανει εξω ακομα κι οταν ηταν καλος για αν μην κανει μουτρακια ο βεζε... ε τα θελαμε και τα παθαμε.

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Άβαταρ μέλους
TonyTonyChopper

junior
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τετ Αύγ 05, 2026 3:33 pm

pan24 έγραψε:

Μα δεν είναι ότι δεν τον θέλατε αυτός ήθελε να παει κάπου που θα παίζει περισσότερο.
Γενικοτερα καναμε ο,τι περναγε απο το χερι μας για να κανουμε τον πητερς να νοιωσει λαλακας, να παιζει τα ρεπα σου σασα , κι οταν ο σασα δεν μπορουσε να ντυνεται σασα εκεινος, να μενει εκτος τελικου κυπελου , αλλα να τα δινει ολα στο φαιναλ φορ και να ειναι εκεινος ο πραγματικος ΜΒΠ αλλα να μην του εχουν κανει προταση ανανεωσης μεχρι την τελευταια στιγμη . και να βγανει εξω ακομα κι οταν ηταν καλος για αν μην κανει μουτρακια ο βεζε... ε τα θελαμε και τα παθαμε.
Ναι αλλά ξέρουμε αν είναι αυτό που ήθελε ο Βεζένκοφ ή ήταν καθαρά επιλογή του προπονητή; Γιατί προσωπικά θα έτεινα πιο πολύ στο 2ο. Τώρα καλή, κακή επιλογή δεν ξέρω αλλά Ευρωλίγκα πήρε πάντως.

Ελπίζω να έχει τελειώσει το one piece μέχρι να πεθάνω. :bblove:
Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Αύγ 05, 2026 4:02 pm

coach blue έγραψε:
Rivers15 έγραψε:
Τετ Αύγ 05, 2026 12:52 pm

Πως γινεται κ μονο στον Ολυμπιακο δεν χωραει δευτερος αξιολογος παικτης στη θεση δεν το εχω καταλαβει.
Αν χτυπα ξυλο πρεπει να μεινει εξω ο Σασα για 1 μηνα θα παιζει ο παικτης δευτερης κατηγοριας τη θεση ή θα κανουμε τον Γουορντ τεσσαρι? Μαλλον θα ψαχνουμε να σπασουμε κανα συμβολαιο νοεμβρη-δεκεμβρη αν ειμαστε τυχεροι κ δεν συμβει μαρτη-απριλη. Επισης ο Σασα μεγαλωνει χρονο με το χρονο δεν μπορει να παιζει συνεχως 50+ λεπτα την εβδομαδα το λιγοτερο...
Σοβαρο τεσσαρι χρειαζεται η ομαδα ή εστω σοβαρο τριαροτεσσαρι.
Θυμασαι σε ματς που δεν βλεποταν και τον τραβαγε ο μπαρτζωκας 2-3 λεπτα πιο νωρις στον παγκο τι γινοταν μετα ; Τα εχωνε στον μπαρτζωκα και ο b εκανε οτι δεν ακουγε .

Εχω και εγω την ελπιδα ειδικα μετα απο αυτα που μας διδαξε το φαιναλ φορ οτι ο χρονος στο τεσσερα θα αρχισει εστω απο την νεα χρονια να μοιραζεται αλλα προς το παρον περιμενουμε ποιος θα ειναι η νεα προσθηκη .
Ειχα την υποψια οτι η γκρινια σε αυτες τις λιγες περιπτωσεις δεν ηταν επειδη εβγαινε νωριτερα αλλα επειδη συνοδευοταν και απο μερικες χριστοπαναγιες.
Αν γκρινιαζε ο σασα επειδη εβγαινε λιγο νωριτερα, ειναι για να γελας και προφανως για κατι τετοιο εχει ευθυνη ο προπονητης.

Rivers15

nba
Reactions:

Τετ Αύγ 05, 2026 4:07 pm

pan24 έγραψε:

Οτι και να καναμε , λαλακας θα ενοιωθε ο Πιτερς.
Και ειναι απλο γιατι.
Φευγει ο Σασα και γινεται ουσιαστικα το βασικο 4αρι.
Γυρναει ο Σασα και παιρνει 2πλασιο συμβολαιο απο τον Πιτερς
Αν μοιραζεται ο χρονος 50/50 ειναι λαλακας ο Πιτερς που παιρνει μισο συμβολαιο και του ζητανε να κανει τα ιδια.
Αν δεν μοιραζεται ο χρονος και κανει τα ρεπα του Σασα ενω αποδεδειγμενα μπορει να προσφερει περισσοτερα, τοτε παλι λαλακας νοιωθει γιατι μεσα σε ενα βραδυ εγινε ο νεροκουβαλητης του σασα.
Η μονη περιπτωση να μην ενοιωθε λαλακας ο πιτερς θα ηταν να παιρνει κοντα στο συμβολαιο του σασα και να μοιραζονται καπως το χρονο +/- 2-3 λεπτα.
Αλλα προφανως κατι τετοιο δεν θα μπορουσε να συμβει ουτε στο σινεμα! :lol: Εδω εχει γινει σηριαλ του Ντορσει που εχει και ελληνικο διαβατηριο και να δουμε ποια θα ειναι κι εκει η καταληξη.

Άβαταρ μέλους
Rolf

Reactions:
Mood:

Τετ Αύγ 05, 2026 4:21 pm

Σας το ’χω πει εδώ και μέρες, ο Χεζόνια θα κλείσει στον Ολυμπιακό. Μη με ρωτάτε από πού το ξέρω, έτσι είναι και θα το δείτε.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τετ Αύγ 05, 2026 4:31 pm

Dimmitz έγραψε:
Τετ Αύγ 05, 2026 2:44 pm
coach blue έγραψε:

Όποιος έχει όρεξη ας δει την συνέντευξη του Καλαμπόκη στο small ball podcast και θα καταλάβετε γιατί αργούν να πάρουν παίκτη.

Πρακτικά είπε το εξής: «θέλουμε κάποιον που θα δεχτεί να παίξει 12 λεπτά ένα βράδυ, αλλά που αν χρειαστεί θα μπορεί να παίξει και 30 λεπτά».

Κοινώς πιάσε το αυγό και κούρευτο.

Στο τέσσερα παίζει και ο Παπ σε περίπτωση απουσίας του Σάσα για μερικά ματς.
δεν υπαρχει τετοιος παικτης..Η που θα παρουν καποιον να παιζει και στο 3 αλλιως αυτος που θα δεχτει να παιζει 12λ μετα δεν θα στεκεται σαν βασικος..ποιοι θα δεχτουν τετοιο ρολο?στην καλυτερη οτζελεγιε κανας σμιτς και κανας καλινιτς..

και εγω παιζω 4ρι αν χρειαστει..το θεμα ειναι οτι δεν θα βλεπομαι..οπως και ο παπ στα 37.

Rivers15

nba
Reactions:

Τετ Αύγ 05, 2026 4:42 pm

Rolf έγραψε:
Σας το ’χω πει εδώ και μέρες, ο Χεζόνια θα κλείσει στον Ολυμπιακό. Μη με ρωτάτε από πού το ξέρω, έτσι είναι και θα το δείτε.
Ετσι εξηγειται που πηγε στη Μεγαλοχαρη ο Μπαρτζωκας... Αμα ειναι να ρθει ο Χεζονια ας ελπισουμε να πιασουν οι προσευχες.. :Amen:

Άβαταρ μέλους
Καρβουνιάρης

a1greece
Reactions:

Τετ Αύγ 05, 2026 4:55 pm

Rolf έγραψε:
Ωχ, ωχ, ωχ!!! Δεύτε τελευταίον ασπασμόν!!!
Άσε που βλέπω να μανουριάζει γενικώς και να τον περιλάβει ο Ταϊρίκ να τον κάνει μια χόρτα!

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τετ Αύγ 05, 2026 5:02 pm

ο παπατζιανι λεει οτι η ντουμπαι θα κανει προσφορα 1εκ και τον αντερσον.

Rivers15

nba
Reactions:

Τετ Αύγ 05, 2026 5:09 pm

shaq7 έγραψε:
Τετ Αύγ 05, 2026 5:02 pm
ο παπατζιανι λεει οτι η ντουμπαι θα κανει προσφορα 1εκ και τον αντερσον.
Αν ειναι πληρωμενο και το συμβολαιο του Αντερσον και το πεναλτι που το συνοδευει, να τον παρουμε γιατι τωρα θα χρειαστουμε εξτρα βοηθειες στις μετακινησεις αθλητικου εξοπλισμου και νερων Πειραια-Λιοσια

Rivers15

nba
Reactions:

Τετ Αύγ 05, 2026 5:13 pm

Εν τω μεταξυ ο Παπατζιανι δεν πετυχαινει τις κινησεις που εγιναν ηδη, τωρα το εξελιξε και προβλεπει και το μελλον; :roofl:

Άβαταρ μέλους
Καρβουνιάρης

a1greece
Reactions:

Τετ Αύγ 05, 2026 5:15 pm

Εγώ σας στο λέω: το αφεντικό της Ντουμπάι έχει βάλει στο μάτι την Εστρέλα! :D

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Αύγ 05, 2026 5:18 pm

Θυμάστε πέρυσι δυο άτομα που είχαν πληροφορίες ότι έχει κλείσει ο μισιτς(δεν θυμάμαι ονόματα) και μετά εξαφανίστηκαν;
Μάλλον επέστρεψε ο ένας.. :D

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”