Αν χρειαστούμε συνήγορο, θα σε ενημερώσουμε.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Αύγ 05, 2026 4:31 pmΒρε καλέ μου, το μόνο που είπε είναι ότι του θυμίζει τον Θανάση στο πως βάζει πολύ χέρια στην άμυνα με αποτέλεσμα να κάνει πολλά φάουλ (ή να ξεφεύγει όταν είναι τσιλ ο διαιτητής). Δεν έκανε καμία άλλη σύγκριση. Τι διάολο συμβαίνει;Rolf έγραψε: ↑Τετ Αύγ 05, 2026 4:13 pmΔεν έχουν καμία σχέση σαν παίκτες. Ούτε σωματικά, ούτε μπασκετικά. Διαφέρουν σε δύναμη, κορμί, άνοιγμα χεριών, ύψος, τα πάντα. Άλλα κορμιά, άλλοι ρόλοι. Αμυντικά επίσης δεν έχουν καμία σχέση. Μαρκάρουν διαφορετικές θέσεις, κάνουν άλλες δουλειές στο γήπεδο και καλύπτουν τελείως διαφορετικές ανάγκες. Εξακολουθώ να θεωρώ άκυρη τη σύγκριση
Christofis έγραψε: ↑Τετ Αύγ 05, 2026 12:35 pmΕπισης βαζει πολυ επιθετικα τα χερια του (σε ασχημο βαθμο) που με τον Παναθηναϊκό αφεθηκε να το κανει ενω δεν θεωρω οτι θα του χαριζετε παντα και θα ειναι προβλημα εαν οι σκληρες επαφες σφυριζονται ευκολα. Μου θυμιζει πολυ τον Θανασοκουμπο σε αυτο.
Παναθηναϊκός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- Rolf

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τελικά κατάλαβες τι ήθελε να πει ή θέλεις λίγο βοήθεια ακόμα;Rolf έγραψε: ↑Τετ Αύγ 05, 2026 8:11 pmΑν χρειαστούμε συνήγορο, θα σε ενημερώσουμε.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Αύγ 05, 2026 4:31 pm
Βρε καλέ μου, το μόνο που είπε είναι ότι του θυμίζει τον Θανάση στο πως βάζει πολύ χέρια στην άμυνα με αποτέλεσμα να κάνει πολλά φάουλ (ή να ξεφεύγει όταν είναι τσιλ ο διαιτητής). Δεν έκανε καμία άλλη σύγκριση. Τι διάολο συμβαίνει;

- Rolf

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Θέλεις λίγη βοήθεια ακόμαnikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Αύγ 05, 2026 8:19 pmΤελικά κατάλαβες τι ήθελε να πει ή θέλεις λίγο βοήθεια ακόμα;
- Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο