Αν χρειαστούμε συνήγορο, θα σε ενημερώσουμε.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Αύγ 05, 2026 4:31 pmΒρε καλέ μου, το μόνο που είπε είναι ότι του θυμίζει τον Θανάση στο πως βάζει πολύ χέρια στην άμυνα με αποτέλεσμα να κάνει πολλά φάουλ (ή να ξεφεύγει όταν είναι τσιλ ο διαιτητής). Δεν έκανε καμία άλλη σύγκριση. Τι διάολο συμβαίνει;Rolf έγραψε: ↑Τετ Αύγ 05, 2026 4:13 pmΔεν έχουν καμία σχέση σαν παίκτες. Ούτε σωματικά, ούτε μπασκετικά. Διαφέρουν σε δύναμη, κορμί, άνοιγμα χεριών, ύψος, τα πάντα. Άλλα κορμιά, άλλοι ρόλοι. Αμυντικά επίσης δεν έχουν καμία σχέση. Μαρκάρουν διαφορετικές θέσεις, κάνουν άλλες δουλειές στο γήπεδο και καλύπτουν τελείως διαφορετικές ανάγκες. Εξακολουθώ να θεωρώ άκυρη τη σύγκριση
Christofis έγραψε: ↑Τετ Αύγ 05, 2026 12:35 pmΕπισης βαζει πολυ επιθετικα τα χερια του (σε ασχημο βαθμο) που με τον Παναθηναϊκό αφεθηκε να το κανει ενω δεν θεωρω οτι θα του χαριζετε παντα και θα ειναι προβλημα εαν οι σκληρες επαφες σφυριζονται ευκολα. Μου θυμιζει πολυ τον Θανασοκουμπο σε αυτο.
Παναθηναϊκός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- Rolf

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τελικά κατάλαβες τι ήθελε να πει ή θέλεις λίγο βοήθεια ακόμα;Rolf έγραψε: ↑Τετ Αύγ 05, 2026 8:11 pmΑν χρειαστούμε συνήγορο, θα σε ενημερώσουμε.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Αύγ 05, 2026 4:31 pm
Βρε καλέ μου, το μόνο που είπε είναι ότι του θυμίζει τον Θανάση στο πως βάζει πολύ χέρια στην άμυνα με αποτέλεσμα να κάνει πολλά φάουλ (ή να ξεφεύγει όταν είναι τσιλ ο διαιτητής). Δεν έκανε καμία άλλη σύγκριση. Τι διάολο συμβαίνει;

- Rolf

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Θέλεις λίγη βοήθεια ακόμαnikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Αύγ 05, 2026 8:19 pmΤελικά κατάλαβες τι ήθελε να πει ή θέλεις λίγο βοήθεια ακόμα;
- Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
villiskabas

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Αλβερτης
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
κανω σκεψεις καμια φορα οτι ειστε το ιδιο ατομο σε 2 προφιλ αλλα μαλλον μπερδευομαΙnikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Αύγ 05, 2026 7:06 pmΚαλά δεν χρειάζεται να είμαι στο μυαλό του, απλά ξέρω ανάγνωση;
Σε ενόχλησε κάτι;
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλημέρα παιδιά, διακρίνω μια επιθετικότητα, γελακια στα reactions κλπ, παρακαλώ να σταματήσει.villiskabas έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 06, 2026 11:09 amκανω σκεψεις καμια φορα οτι ειστε το ιδιο ατομο σε 2 προφιλ αλλα μαλλον μπερδευομαΙnikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Αύγ 05, 2026 7:06 pm
Καλά δεν χρειάζεται να είμαι στο μυαλό του, απλά ξέρω ανάγνωση;
Σε ενόχλησε κάτι;![]()
![]()
- kein

- Reactions:
- Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
1
Δηλαδή λες ότι μας αδίκησαν στην σειρά με την βαλενθια ; Γιατί αν τον άφησαν να κάνει φάουλ τότε σε κάποιον τα έκανε και αυτός δεν τα έπαιρνε. Δηλαδή στο Ναν, που σε παλιότερα σχόλια έλεγες έκανε μέτρια σειρά. Κάτι μου φαίνεται αντιφατικό στην όλη συλλογιστική. Ή το ένα θα ισχύει ή το άλλο.Christofis έγραψε: ↑Τετ Αύγ 05, 2026 12:35 pmΤον θεωρω εναν παικτη με πολυ κακα τελειωματα και κοντα και μακρια απο το καλαθι(πολυ αγαρμπος) που και αυτος απαιτει πολυ ωρα την μπαλα στα χερια για αυτο που προσφερεγ. Επισης βαζει πολυ επιθετικα τα χερια του (σε ασχημο βαθμο) που με τον Παναθηναϊκό αφεθηκε να το κανει ενω δεν θεωρω οτι θα του χαριζετε παντα
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- brandon_roy

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Το ίδιο θα γίνει και με τον Φαλ...brandon_roy έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 06, 2026 12:14 pmΜάντεψε ποιό από τα δύο σενάρια θα παίξει του χρόνου.
- Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πρωτα απο ολα δεν εχει λογικη το σχολιο σου. Το οτι στον Μπαντιο επιτραπηκε τονσκληρο παιχνιδι και να βαραει χερια (που δεν υποστηριξα ποτε το αντιθετο) δεν αναιρει οτι ο Ναν εκανε μετρια σειρα κυριως στο decision making. Το χει αναλυσει ο pan24 ποκυ ωραια. Δεν θα επεκταθω αλλο για τον παικτη Μπαντιο. Η αποψη μου ειναιναυτη. Δεν σας αρεσει δεν εγινε τιποταkein έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 06, 2026 11:56 amΔηλαδή λες ότι μας αδίκησαν στην σειρά με την βαλενθια ; Γιατί αν τον άφησαν να κάνει φάουλ τότε σε κάποιον τα έκανε και αυτός δεν τα έπαιρνε. Δηλαδή στο Ναν, που σε παλιότερα σχόλια έλεγες έκανε μέτρια σειρά. Κάτι μου φαίνεται αντιφατικό στην όλη συλλογιστική. Ή το ένα θα ισχύει ή το άλλο.Christofis έγραψε: ↑Τετ Αύγ 05, 2026 12:35 pm
Τον θεωρω εναν παικτη με πολυ κακα τελειωματα και κοντα και μακρια απο το καλαθι(πολυ αγαρμπος) που και αυτος απαιτει πολυ ωρα την μπαλα στα χερια για αυτο που προσφερεγ. Επισης βαζει πολυ επιθετικα τα χερια του (σε ασχημο βαθμο) που με τον Παναθηναϊκό αφεθηκε να το κανει ενω δεν θεωρω οτι θα του χαριζετε παντα

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο