Μεταγραφικές φήμες και πληροφορίες 2026-2027 - Insiders ή outsiders;

Συντονιστής: Captains

AlexD

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Αύγ 05, 2026 2:40 pm

Rolf έγραψε:
Τρί Αύγ 04, 2026 10:24 pm
Δεν ξέρω αν είναι ο Μάκης Πηλούρης που έγραφε στο Hoopfellas και έκανε και κάτι μπασκετικές εκπομπές παλιότερα. Αν είναι αυτός, είχε γνώσεις. Αυτός τώρα απλά τρολάρει.
Αυτός είναι. Γνώσεις έχει σίγουρα. Κατά την δική μου εμπειρία συχνά έχει και όντως πληροφορίες. Αν τον παρακολουθείς στενά και καταλαβαίνεις τον τρόπο που γράφει το κάθε τι ενώ έτυχε να ξέρεις ήδη για ένα θέμα από δική σου πηγή, καταλαβαίνεις ότι ξέρει και δεν λέει ανοιχτά. Αυτό βέβαια είναι η δική μου εμπειρία. Όποτε έχω θελήσει να μάθω κάτι και ρώτησα τον Μάκη, τις περισσότερες φορές είτε μου είπε αυτό που έγινε είτε μου είπε δεν ξέρω. Σπάνια έγινε κάτι άλλο που βέβαια δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν ήταν λάθος ή πληροφορία, τα πράγματα κινούνται γρήγορα και αλλάζουν.

Άβαταρ μέλους
Rolf

Reactions:
Mood:

Τετ Αύγ 05, 2026 4:18 pm

AlexD έγραψε:
Τετ Αύγ 05, 2026 2:40 pm
Rolf έγραψε:
Τρί Αύγ 04, 2026 10:24 pm
Δεν ξέρω αν είναι ο Μάκης Πηλούρης που έγραφε στο Hoopfellas και έκανε και κάτι μπασκετικές εκπομπές παλιότερα. Αν είναι αυτός, είχε γνώσεις. Αυτός τώρα απλά τρολάρει.
Αυτός είναι. Γνώσεις έχει σίγουρα. Κατά την δική μου εμπειρία συχνά έχει και όντως πληροφορίες. Αν τον παρακολουθείς στενά και καταλαβαίνεις τον τρόπο που γράφει το κάθε τι ενώ έτυχε να ξέρεις ήδη για ένα θέμα από δική σου πηγή, καταλαβαίνεις ότι ξέρει και δεν λέει ανοιχτά. Αυτό βέβαια είναι η δική μου εμπειρία. Όποτε έχω θελήσει να μάθω κάτι και ρώτησα τον Μάκη, τις περισσότερες φορές είτε μου είπε αυτό που έγινε είτε μου είπε δεν ξέρω. Σπάνια έγινε κάτι άλλο που βέβαια δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν ήταν λάθος ή πληροφορία, τα πράγματα κινούνται γρήγορα και αλλάζουν.
Είδε ότι με τις μπασκετικές αναλύσεις και τις σοβαρές εκπομπές δεν έχει ψωμί και το γύρισε στην πλάκα, στα clickbait, στα ragebait και στο τρολάρισμα. Αυτά γουστάρει ο κόσμος του ίντερνετ, αυτά πουλάει κι αυτός.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τετ Αύγ 05, 2026 4:35 pm

στα 10 που λεει ο μακης τα 11 βγαινουν αναποδα :lol: μονο ο μελαγιες τον ξεπερναει.Δεν ειναι οτι βγαζει λεφτα παντως απο αυτο.

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τετ Αύγ 05, 2026 5:16 pm

Παρτιζαν για Μποθ Γκατς λεει

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:

Τετ Αύγ 05, 2026 7:44 pm

Εικόνα
AlexD

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Τετ Αύγ 05, 2026 8:46 pm

shaq7 έγραψε:
στα 10 που λεει ο μακης τα 11 βγαινουν αναποδα :lol: μονο ο μελαγιες τον ξεπερναει.Δεν ειναι οτι βγαζει λεφτα παντως απο αυτο.
Δεν τον παρακολουθώ και καθημερινά οπότε κρατάω μια επιφύλαξη γενικά, όμως όσα είδα φέτος να λέει ήξερε και έπεσε μέσα κιόλας σε πολλά. Από Δεκέμβριο έλεγε πχ ότι ο Λαρκιν θέλει να φύγει από Εφές και ότι προτιμάει να μείνει Τουρκία αν μπορέσει. Όταν όλοι έλεγαν ότι έχει κλείσει ο Τζάστιν Ρόμπινσον στον Ολυμπιακό εκείνος επέμενε ότι δεν ισχύει γιατί έχει κλείσει η πρώτη επιλογή της ομάδας από Ισπανία. Μετά για το τριάρι είπε αμέσως ότι δεν υπήρχε θέμα Μπλόσονγκειμ, ότι ο Κι ήταν όντως στην λίστα αλλά δύσκολα να γινόταν γιατί τον θέλαμε μόνο σε συνδυασμό με άλλη μεταγραφή στο 3 που δεν έκατσε ή δεν προκρίθηκε τελικά ως πλάνο. Σε εκείνο το σημείο έλεγε ότι δεν κοιτάει αυτήν την στιγμή παίχτες από Ευρώπη και έχει κυκλώσει ονόματα από απέναντι. Μέχρι στιγμής σωστός, όσα τριάρια ήταν έκλεισαν αλλού.

Και για Χεζόνια έλεγε ήδη πριν αλλάξουν προπονητή και ξενερώσει εντελώς ο Μάριο ότι θέλει να πάει ΝΒΑ.
Προφανώς έχει πει και πράγματα που δεν έγιναν τελικά, όπως ότι ο Τολιόπουλος είχε υπογράψει στον ΠΑΟΚ πχ ή ότι το τριάρι που πήγε Βίρτους θα έκλεινε Παρτιζάν, αλλά και σε αυτά δεν νομίζω να ήταν εξαρχής παπάτζα, μάλλον απλά άλλαξαν τα πράγματα στην πορεία. Εκτίμηση προφανώς.
Εγώ για τους απέναντι πάντως που είχα μάθει ένα σκηνικό τον Φεβρουάριο, χοντρό από εκείνα που εξηγούσαν την εικόνα σε κάτι ματς Α1 που έχαναν διαφορές, κατάλαβα από όσα έγραφε ο τύπος ότι και ήξερε τι είχε γίνει...και δεν ήθελε να το δώσει σαν είδηση. Πράγμα που αν είναι έτσι δείχνει ότι τουλάχιστον κάποιες φορές όντως δεν λέει κάτι που ξέρει παρόλο που θα έπαιρνε ο ίδιος τα εύσημα ως ινσάιντερ.

Τέλος πάντων, απλά μου έκανε εντύπωση που ως προς τις πληροφορίες του (άλλο το στυλ ή τα γύρω γύρω) έχουμε τόσο διαφορετική εικόνα.

Άβαταρ μέλους
Rolf

Reactions:
Mood:

Τετ Αύγ 05, 2026 8:52 pm

AlexD έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Δεν τον παρακολουθώ και καθημερινά οπότε κρατάω μια επιφύλαξη γενικά, όμως όσα είδα φέτος να λέει ήξερε και έπεσε μέσα κιόλας σε πολλά. Από Δεκέμβριο έλεγε πχ ότι ο Λαρκιν θέλει να φύγει από Εφές και ότι προτιμάει να μείνει Τουρκία αν μπορέσει. Όταν όλοι έλεγαν ότι έχει κλείσει ο Τζάστιν Ρόμπινσον στον Ολυμπιακό εκείνος επέμενε ότι δεν ισχύει γιατί έχει κλείσει η πρώτη επιλογή της ομάδας από Ισπανία. Μετά για το τριάρι είπε αμέσως ότι δεν υπήρχε θέμα Μπλόσονγκειμ, ότι ο Κι ήταν όντως στην λίστα αλλά δύσκολα να γινόταν γιατί τον θέλαμε μόνο σε συνδυασμό με άλλη μεταγραφή στο 3 που δεν έκατσε ή δεν προκρίθηκε τελικά ως πλάνο. Σε εκείνο το σημείο έλεγε ότι δεν κοιτάει αυτήν την στιγμή παίχτες από Ευρώπη και έχει κυκλώσει ονόματα από απέναντι. Μέχρι στιγμής σωστός, όσα τριάρια ήταν έκλεισαν αλλού.

Και για Χεζόνια έλεγε ήδη πριν αλλάξουν προπονητή και ξενερώσει εντελώς ο Μάριο ότι θέλει να πάει ΝΒΑ.
Προφανώς έχει πει και πράγματα που δεν έγιναν τελικά, όπως ότι ο Τολιόπουλος είχε υπογράψει στον ΠΑΟΚ πχ ή ότι το τριάρι που πήγε Βίρτους θα έκλεινε Παρτιζάν, αλλά και σε αυτά δεν νομίζω να ήταν εξαρχής παπάτζα, μάλλον απλά άλλαξαν τα πράγματα στην πορεία. Εκτίμηση προφανώς.
Εγώ για τους απέναντι πάντως που είχα μάθει ένα σκηνικό τον Φεβρουάριο, χοντρό από εκείνα που εξηγούσαν την εικόνα σε κάτι ματς Α1 που έχαναν διαφορές, κατάλαβα από όσα έγραφε ο τύπος ότι και ήξερε τι είχε γίνει...και δεν ήθελε να το δώσει σαν είδηση. Πράγμα που αν είναι έτσι δείχνει ότι τουλάχιστον κάποιες φορές όντως δεν λέει κάτι που ξέρει παρόλο που θα έπαιρνε ο ίδιος τα εύσημα ως ινσάιντερ.

Τέλος πάντων, απλά μου έκανε εντύπωση που ως προς τις πληροφορίες του (άλλο το στυλ ή τα γύρω γύρω) έχουμε τόσο διαφορετική εικόνα.
Αν θυμάμαι καλά, είναι Έλληνας ομογενής στην Αμερική, έτσι δεν είναι; Απλά τον θυμόμουν πιο σοβαρό. Τώρα το έχει γυρίσει στις βρισιές και σε τέτοια.

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:

Τετ Αύγ 05, 2026 9:01 pm

Χωρις να τον παρακολουθω στενα τον εχω πετυχει να διαρρεει με γριφους κλπ και να το παιζει ιστορια , αφου εχει γραφτει κατι απο καποιον αλλον που συνηθως ειναι εκτος Ελλαδας.

Αν δεν εχεις παρει πρεφα οτι το γραψε πχ το Τελεσπορ ή ενας Ισπανος δημοσιογραφος και το βλεπεις πρωτη φορα στα Ελληνικα , ψαρωνεις.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:

Τετ Αύγ 05, 2026 9:04 pm

Και το πιο ενοχλητικο που κανει ειναι που για αποδειξη βγαζει μετα κατι πριβε διαλογους με νονεϊμς που και καλα τα ελεγαν πιο πριν .

Ουτε ημερομηνιες φαινονται ουτε ονοματα τιποτα :D

Εικόνα
manos_89

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Dejan

Τετ Αύγ 05, 2026 9:08 pm

Rolf έγραψε:
AlexD έγραψε:

Αν θυμάμαι καλά, είναι Έλληνας ομογενής στην Αμερική, έτσι δεν είναι; Απλά τον θυμόμουν πιο σοβαρό. Τώρα το έχει γυρίσει στις βρισιές και σε τέτοια.
Όχι, αν θυμάμαι καλά ο Μάκης είναι Χαλκιδαίος που στα early years του Χουπφέλας έγραφε κυρίως για παίκτες από το Ισραήλ, χωρίς όμως να μεταφέρει ινσαϊντερηλίκια τότε.
Μετά υπήρξε η εποχή που τον Κάτας δάσκαλο τον ανέβαζε δάσκαλο τον κατέβαζε :mrgreen: και τώρα είναι στην εποχή που διαδίδει πληροφορίες.
Τώρα δεν μπορώ να τον παρακολουθήσω γιατί δεν ακολουθεί τους κανόνες του συντακτικού, οπότε αυτά που λέει δεν βγάζουν πολύ νόημα συνήθως

Dakotas

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τετ Αύγ 05, 2026 9:11 pm

manos_89 έγραψε:
Τετ Αύγ 05, 2026 9:08 pm
Rolf έγραψε:

Όχι, αν θυμάμαι καλά ο Μάκης είναι Χαλκιδαίος που στα early years του Χουπφέλας έγραφε κυρίως για παίκτες από το Ισραήλ, χωρίς όμως να μεταφέρει ινσαϊντερηλίκια τότε.
Μετά υπήρξε η εποχή που τον Κάτας δάσκαλο τον ανέβαζε δάσκαλο τον κατέβαζε :mrgreen: και τώρα είναι στην εποχή που διαδίδει πληροφορίες.
Τώρα δεν μπορώ να τον παρακολουθήσω γιατί δεν ακολουθεί τους κανόνες του συντακτικού, οπότε αυτά που λέει δεν βγάζουν πολύ νόημα συνήθως
Αυτός είναι που έχει φάει εμμονή με τον Ντιαλό και γιατί τον άφησε ο Πρίφτης κτλ κτλ κτλ;;;

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τετ Αύγ 05, 2026 9:16 pm

Ναι κάπου στην Θεσσαλονίκη είναι όχι εξωτερικό.. εγώ επειδή παρακολουθώ αρκετό τουιτερ και μου τον πετάει συνέχεια αν αυτός έχει πληροφορίες εγώ είμαι η μονικα μπελουτσι.. προφανώς αν πεις 100 πράγματα στην τύχη ένα 20% θα το πιάσει .. ο τύπος έχει πάει την παπατζα σε νεξτ λεβελ γιαυτο και τον κοροϊδεύω εδω μέσα

Στο τουιτερ πλέον είναι meme σαν τον
Κουτελιερη

Ο Τουλούμπας μπροστά του είναι βονιαροσφκι

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Τετ Αύγ 05, 2026 9:24 pm

shaq7 έγραψε:
Τετ Αύγ 05, 2026 9:16 pm

Ο Τουλούμπας μπροστά του είναι βονιαροσφκι
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:

Τετ Αύγ 05, 2026 9:35 pm

Δινει πονο

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Τετ Αύγ 05, 2026 9:41 pm

berry έγραψε:
Τετ Αύγ 05, 2026 9:35 pm
Δινει πονο
ξέρω την απάντηση, την έστειλα σε πριβέ μήνυμα στη μάνα μου και μου απάντησε "έφτιαξα γίγαντες, να έρθεις να πάρεις"

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”