Αυτός είναι. Γνώσεις έχει σίγουρα. Κατά την δική μου εμπειρία συχνά έχει και όντως πληροφορίες. Αν τον παρακολουθείς στενά και καταλαβαίνεις τον τρόπο που γράφει το κάθε τι ενώ έτυχε να ξέρεις ήδη για ένα θέμα από δική σου πηγή, καταλαβαίνεις ότι ξέρει και δεν λέει ανοιχτά. Αυτό βέβαια είναι η δική μου εμπειρία. Όποτε έχω θελήσει να μάθω κάτι και ρώτησα τον Μάκη, τις περισσότερες φορές είτε μου είπε αυτό που έγινε είτε μου είπε δεν ξέρω. Σπάνια έγινε κάτι άλλο που βέβαια δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν ήταν λάθος ή πληροφορία, τα πράγματα κινούνται γρήγορα και αλλάζουν.
Μεταγραφικές φήμες και πληροφορίες 2026-2027 - Insiders ή outsiders;
Συντονιστής: Captains
-
AlexD

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- Rolf

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Είδε ότι με τις μπασκετικές αναλύσεις και τις σοβαρές εκπομπές δεν έχει ψωμί και το γύρισε στην πλάκα, στα clickbait, στα ragebait και στο τρολάρισμα. Αυτά γουστάρει ο κόσμος του ίντερνετ, αυτά πουλάει κι αυτός.AlexD έγραψε: ↑Τετ Αύγ 05, 2026 2:40 pmΑυτός είναι. Γνώσεις έχει σίγουρα. Κατά την δική μου εμπειρία συχνά έχει και όντως πληροφορίες. Αν τον παρακολουθείς στενά και καταλαβαίνεις τον τρόπο που γράφει το κάθε τι ενώ έτυχε να ξέρεις ήδη για ένα θέμα από δική σου πηγή, καταλαβαίνεις ότι ξέρει και δεν λέει ανοιχτά. Αυτό βέβαια είναι η δική μου εμπειρία. Όποτε έχω θελήσει να μάθω κάτι και ρώτησα τον Μάκη, τις περισσότερες φορές είτε μου είπε αυτό που έγινε είτε μου είπε δεν ξέρω. Σπάνια έγινε κάτι άλλο που βέβαια δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν ήταν λάθος ή πληροφορία, τα πράγματα κινούνται γρήγορα και αλλάζουν.
-
AlexD

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν τον παρακολουθώ και καθημερινά οπότε κρατάω μια επιφύλαξη γενικά, όμως όσα είδα φέτος να λέει ήξερε και έπεσε μέσα κιόλας σε πολλά. Από Δεκέμβριο έλεγε πχ ότι ο Λαρκιν θέλει να φύγει από Εφές και ότι προτιμάει να μείνει Τουρκία αν μπορέσει. Όταν όλοι έλεγαν ότι έχει κλείσει ο Τζάστιν Ρόμπινσον στον Ολυμπιακό εκείνος επέμενε ότι δεν ισχύει γιατί έχει κλείσει η πρώτη επιλογή της ομάδας από Ισπανία. Μετά για το τριάρι είπε αμέσως ότι δεν υπήρχε θέμα Μπλόσονγκειμ, ότι ο Κι ήταν όντως στην λίστα αλλά δύσκολα να γινόταν γιατί τον θέλαμε μόνο σε συνδυασμό με άλλη μεταγραφή στο 3 που δεν έκατσε ή δεν προκρίθηκε τελικά ως πλάνο. Σε εκείνο το σημείο έλεγε ότι δεν κοιτάει αυτήν την στιγμή παίχτες από Ευρώπη και έχει κυκλώσει ονόματα από απέναντι. Μέχρι στιγμής σωστός, όσα τριάρια ήταν έκλεισαν αλλού.
Και για Χεζόνια έλεγε ήδη πριν αλλάξουν προπονητή και ξενερώσει εντελώς ο Μάριο ότι θέλει να πάει ΝΒΑ.
Προφανώς έχει πει και πράγματα που δεν έγιναν τελικά, όπως ότι ο Τολιόπουλος είχε υπογράψει στον ΠΑΟΚ πχ ή ότι το τριάρι που πήγε Βίρτους θα έκλεινε Παρτιζάν, αλλά και σε αυτά δεν νομίζω να ήταν εξαρχής παπάτζα, μάλλον απλά άλλαξαν τα πράγματα στην πορεία. Εκτίμηση προφανώς.
Εγώ για τους απέναντι πάντως που είχα μάθει ένα σκηνικό τον Φεβρουάριο, χοντρό από εκείνα που εξηγούσαν την εικόνα σε κάτι ματς Α1 που έχαναν διαφορές, κατάλαβα από όσα έγραφε ο τύπος ότι και ήξερε τι είχε γίνει...και δεν ήθελε να το δώσει σαν είδηση. Πράγμα που αν είναι έτσι δείχνει ότι τουλάχιστον κάποιες φορές όντως δεν λέει κάτι που ξέρει παρόλο που θα έπαιρνε ο ίδιος τα εύσημα ως ινσάιντερ.
Τέλος πάντων, απλά μου έκανε εντύπωση που ως προς τις πληροφορίες του (άλλο το στυλ ή τα γύρω γύρω) έχουμε τόσο διαφορετική εικόνα.
- Rolf

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν θυμάμαι καλά, είναι Έλληνας ομογενής στην Αμερική, έτσι δεν είναι; Απλά τον θυμόμουν πιο σοβαρό. Τώρα το έχει γυρίσει στις βρισιές και σε τέτοια.AlexD έγραψε: ↑Τετ Αύγ 05, 2026 8:46 pmΔεν τον παρακολουθώ και καθημερινά οπότε κρατάω μια επιφύλαξη γενικά, όμως όσα είδα φέτος να λέει ήξερε και έπεσε μέσα κιόλας σε πολλά. Από Δεκέμβριο έλεγε πχ ότι ο Λαρκιν θέλει να φύγει από Εφές και ότι προτιμάει να μείνει Τουρκία αν μπορέσει. Όταν όλοι έλεγαν ότι έχει κλείσει ο Τζάστιν Ρόμπινσον στον Ολυμπιακό εκείνος επέμενε ότι δεν ισχύει γιατί έχει κλείσει η πρώτη επιλογή της ομάδας από Ισπανία. Μετά για το τριάρι είπε αμέσως ότι δεν υπήρχε θέμα Μπλόσονγκειμ, ότι ο Κι ήταν όντως στην λίστα αλλά δύσκολα να γινόταν γιατί τον θέλαμε μόνο σε συνδυασμό με άλλη μεταγραφή στο 3 που δεν έκατσε ή δεν προκρίθηκε τελικά ως πλάνο. Σε εκείνο το σημείο έλεγε ότι δεν κοιτάει αυτήν την στιγμή παίχτες από Ευρώπη και έχει κυκλώσει ονόματα από απέναντι. Μέχρι στιγμής σωστός, όσα τριάρια ήταν έκλεισαν αλλού.
Και για Χεζόνια έλεγε ήδη πριν αλλάξουν προπονητή και ξενερώσει εντελώς ο Μάριο ότι θέλει να πάει ΝΒΑ.
Προφανώς έχει πει και πράγματα που δεν έγιναν τελικά, όπως ότι ο Τολιόπουλος είχε υπογράψει στον ΠΑΟΚ πχ ή ότι το τριάρι που πήγε Βίρτους θα έκλεινε Παρτιζάν, αλλά και σε αυτά δεν νομίζω να ήταν εξαρχής παπάτζα, μάλλον απλά άλλαξαν τα πράγματα στην πορεία. Εκτίμηση προφανώς.
Εγώ για τους απέναντι πάντως που είχα μάθει ένα σκηνικό τον Φεβρουάριο, χοντρό από εκείνα που εξηγούσαν την εικόνα σε κάτι ματς Α1 που έχαναν διαφορές, κατάλαβα από όσα έγραφε ο τύπος ότι και ήξερε τι είχε γίνει...και δεν ήθελε να το δώσει σαν είδηση. Πράγμα που αν είναι έτσι δείχνει ότι τουλάχιστον κάποιες φορές όντως δεν λέει κάτι που ξέρει παρόλο που θα έπαιρνε ο ίδιος τα εύσημα ως ινσάιντερ.
Τέλος πάντων, απλά μου έκανε εντύπωση που ως προς τις πληροφορίες του (άλλο το στυλ ή τα γύρω γύρω) έχουμε τόσο διαφορετική εικόνα.
- berry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
- Προειδοποιήσεις:
0
Χωρις να τον παρακολουθω στενα τον εχω πετυχει να διαρρεει με γριφους κλπ και να το παιζει ιστορια , αφου εχει γραφτει κατι απο καποιον αλλον που συνηθως ειναι εκτος Ελλαδας.
Αν δεν εχεις παρει πρεφα οτι το γραψε πχ το Τελεσπορ ή ενας Ισπανος δημοσιογραφος και το βλεπεις πρωτη φορα στα Ελληνικα , ψαρωνεις.
Αν δεν εχεις παρει πρεφα οτι το γραψε πχ το Τελεσπορ ή ενας Ισπανος δημοσιογραφος και το βλεπεις πρωτη φορα στα Ελληνικα , ψαρωνεις.

-
manos_89

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένος παίκτης: Dejan
- Προειδοποιήσεις:
0
Όχι, αν θυμάμαι καλά ο Μάκης είναι Χαλκιδαίος που στα early years του Χουπφέλας έγραφε κυρίως για παίκτες από το Ισραήλ, χωρίς όμως να μεταφέρει ινσαϊντερηλίκια τότε.Rolf έγραψε: ↑Τετ Αύγ 05, 2026 8:52 pmΑν θυμάμαι καλά, είναι Έλληνας ομογενής στην Αμερική, έτσι δεν είναι; Απλά τον θυμόμουν πιο σοβαρό. Τώρα το έχει γυρίσει στις βρισιές και σε τέτοια.AlexD έγραψε: ↑Τετ Αύγ 05, 2026 8:46 pm
Δεν τον παρακολουθώ και καθημερινά οπότε κρατάω μια επιφύλαξη γενικά, όμως όσα είδα φέτος να λέει ήξερε και έπεσε μέσα κιόλας σε πολλά. Από Δεκέμβριο έλεγε πχ ότι ο Λαρκιν θέλει να φύγει από Εφές και ότι προτιμάει να μείνει Τουρκία αν μπορέσει. Όταν όλοι έλεγαν ότι έχει κλείσει ο Τζάστιν Ρόμπινσον στον Ολυμπιακό εκείνος επέμενε ότι δεν ισχύει γιατί έχει κλείσει η πρώτη επιλογή της ομάδας από Ισπανία. Μετά για το τριάρι είπε αμέσως ότι δεν υπήρχε θέμα Μπλόσονγκειμ, ότι ο Κι ήταν όντως στην λίστα αλλά δύσκολα να γινόταν γιατί τον θέλαμε μόνο σε συνδυασμό με άλλη μεταγραφή στο 3 που δεν έκατσε ή δεν προκρίθηκε τελικά ως πλάνο. Σε εκείνο το σημείο έλεγε ότι δεν κοιτάει αυτήν την στιγμή παίχτες από Ευρώπη και έχει κυκλώσει ονόματα από απέναντι. Μέχρι στιγμής σωστός, όσα τριάρια ήταν έκλεισαν αλλού.
Μετά υπήρξε η εποχή που τον Κάτας δάσκαλο τον ανέβαζε δάσκαλο τον κατέβαζε
Τώρα δεν μπορώ να τον παρακολουθήσω γιατί δεν ακολουθεί τους κανόνες του συντακτικού, οπότε αυτά που λέει δεν βγάζουν πολύ νόημα συνήθως
-
Dakotas

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτός είναι που έχει φάει εμμονή με τον Ντιαλό και γιατί τον άφησε ο Πρίφτης κτλ κτλ κτλ;;;manos_89 έγραψε: ↑Τετ Αύγ 05, 2026 9:08 pmΌχι, αν θυμάμαι καλά ο Μάκης είναι Χαλκιδαίος που στα early years του Χουπφέλας έγραφε κυρίως για παίκτες από το Ισραήλ, χωρίς όμως να μεταφέρει ινσαϊντερηλίκια τότε.
Μετά υπήρξε η εποχή που τον Κάτας δάσκαλο τον ανέβαζε δάσκαλο τον κατέβαζεκαι τώρα είναι στην εποχή που διαδίδει πληροφορίες.
Τώρα δεν μπορώ να τον παρακολουθήσω γιατί δεν ακολουθεί τους κανόνες του συντακτικού, οπότε αυτά που λέει δεν βγάζουν πολύ νόημα συνήθως
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι κάπου στην Θεσσαλονίκη είναι όχι εξωτερικό.. εγώ επειδή παρακολουθώ αρκετό τουιτερ και μου τον πετάει συνέχεια αν αυτός έχει πληροφορίες εγώ είμαι η μονικα μπελουτσι.. προφανώς αν πεις 100 πράγματα στην τύχη ένα 20% θα το πιάσει .. ο τύπος έχει πάει την παπατζα σε νεξτ λεβελ γιαυτο και τον κοροϊδεύω εδω μέσα
Στο τουιτερ πλέον είναι meme σαν τον
Κουτελιερη
Ο Τουλούμπας μπροστά του είναι βονιαροσφκι
Στο τουιτερ πλέον είναι meme σαν τον
Κουτελιερη
Ο Τουλούμπας μπροστά του είναι βονιαροσφκι
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο