Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
steph.larry

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Αύγ 07, 2026 1:57 pm

Dimmitz έγραψε:
Παρ Αύγ 07, 2026 1:45 pm
steph.larry έγραψε:
Παρ Αύγ 07, 2026 12:58 pm

Μιλάω αποκλειστικά για αυτή τη στιγμή, όπου οι τοπ επιλογές ευρωλιγκατων έχουν κλείσει σε άλλες ομάδες και εμείς έχουμε ρίξει άκυρα σε περιπτώσεις τύπου Κι, Κόλσον κτλ γιατί θέλουμε κάτι πιο ποιοτικό. Ενδεχομένως και καλύτερο από Πίτερς, που δεν το βλέπω να γίνεται.

Για τους άσσους οι κινήσεις μας ήταν ιδανικές. Στα forward έχουμε τρύπες σοβαρές ανεξάρτητα από τις προσθήκες του ΠΑΟ (που οκ, επιδεινώνουν το πρόβλημα).
Εγώ τα έλεγα από πέρυσι και πριν το φ4 ότι καλύτερο από Πίτερς δεν θα βρούμε σε όσους συνέχιζαν να τον υποτιμούν (ο @shaq και κάποιοι άλλοι).

Από εκεί και πέρα ο Οτζελέγε όπως είπε και ο @RedEmperor είναι πρώην παίκτης. Πιο αργός και από τον Πίτερς στα πόδια, δεν μπορεί να μαρκάρει τριάρι ούτε για αστείο πλέον. Στον Ερυθρό τον έβαζαν στο 4 και στο 5 και έπαιζε σαν Σέντερ ή post up τεσσάρι. Λες ότι ο Μπαρτζώκας την χρονιά που ψάχναμε βασικό τεσσάρι για την θέση του MVP δεν τον τσέκαρε ενώ ήταν ελεύθερος στην αγορά; Δεν τον θέλει τον Οτζελέγε ο coach και κάποιο λόγο θα έχει.

Για να μην έκλεισαν τον Κί και τον Σενγκέλια τώρα, σημαίνει το πιστεύουν ότι θα βρουν κάτι πολύ καλύτερο (Χεζόνια;).
Αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι όμως, πρέπει να βάλουμε και τα θέλω του Αλέκου στην εξίσωση. Αν απλώς βαρέθηκε να είναι στην σκιά του Σασα, πως τον κρατάς στο ρόστερ;

Το σωστότερο είναι πως ο Ojeleye δεν είχε και την σωστή αξιοποίηση στον Ερυθρό. Μπορεί να είναι και πρώην παίχτης, εγώ προσωπικά δεν το πιστεύω. Τώρα γιατί δεν τον πήραμε μετά τη Βίρτους και κατέληξε Βαλένθια, οκ μπορεί να πέρασε under the radar, ή να είχε τέτοιο κόλλημα με τον Σίκμα ο B που δεν κοιτάξε πιο πέρα.

Τώρα ακόμα και αν έρθει κανένας Χεζόνια, πάλι θα πάρει τον πιο πολύ όγκο στο λεπτών στο 3. Ο Παπ δεν είναι για πολλά-πολλά, σωστά παραμένει στο ρόστερ ως αρχηγός-βετεράνος-διαβατήριο, όμως θα έχει έναν ρόλο στυλ Πριντεζη στα τελειώματα. Άρα ακόμα και με Χεζόνια, θέλουμε παίχτη στo 4 πίσω από Σασα. Γνώμη μου αυτός πρέπει να είναι αθλητικός και γρήγορος και όχι βετεράνος σοφτ με επιθετικές αρετές (Μιροτιτς, Σενγκέλια κτλ).

Άβαταρ μέλους
Καρβουνιάρης

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics

Παρ Αύγ 07, 2026 2:03 pm

kein έγραψε:
Παρ Αύγ 07, 2026 12:16 pm
golitog7 έγραψε:
Παρ Αύγ 07, 2026 8:58 am

Γιατί μπορεί ο Γιαμπου να μαρκάρει Βεζενκοφ; Μέχρι να κουνήσει το ένα πόδι θα το έχει φάει ήδη.
Εδώ ολόκληρος Χειζ Ντειβις και δεν μπορεί να τον κάνει καλά.
Αδυνάτησε λέμε και τα πήρε σε μυϊκές μάζες :mrgreen: , 9,5% λέμε, ντουκι :mrgreen:

https://www.sdna.gr/mpasket/1455454_o-g ... nos-toy-95
Αν αυτός έχει λίπος 9,5%, τότε εγώ είμαι Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, υπέρτιμος και έξαρχος Ωκεανών Ατλαντικού τε και Ειρηνικού.
Μη γελάσει κανείς... έτσι λέγεται!!! :Amen:

Άβαταρ μέλους
Καρβουνιάρης

a1greece
Reactions:

Παρ Αύγ 07, 2026 2:06 pm

τουλουμπα έγραψε:
Παρ Αύγ 07, 2026 1:31 pm
shaq7 έγραψε:
Παρ Αύγ 07, 2026 1:29 pm

Οχι μόνο λένε παπατζιες μετά πεθαίνουν κιόλας να τις στηρίξουν .. η φωτό επιβεβαιώνει όσους τους κοροϊδεύαμε .. αλλά αυτοί τον χαβά τους
και σε αυτες τις φωτο δεν εχει λιπος 9.5% αλλα πονταρουν οτι ο πιο πολυς κοσμος δεν ξερει πως ειναι καποιος με μονοψηφιο ποσοστο
εγω θα τον εκαναν τον γιαμπου στην καλυτερη κανα 15%
Όχι και 150% ρε τουλούμπα, τα παραλές.
Εγώ πάνω από 100% δεν τον κόβω!!! :mrgreen:

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
Mood:
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Αύγ 07, 2026 2:14 pm

Dimmitz έγραψε:
Παρ Αύγ 07, 2026 1:40 pm
τουλουμπα έγραψε:
Παρ Αύγ 07, 2026 1:31 pm

και σε αυτες τις φωτο δεν εχει λιπος 9.5% αλλα πονταρουν οτι ο πιο πολυς κοσμος δεν ξερει πως ειναι καποιος με μονοψηφιο ποσοστο
εγω θα τον εκαναν τον γιαμπου στην καλυτερη κανα 15%
Πολύ παραπάνω από 15% έχει.
Εικόνα

Η Φωτό είναι χθεσινή, και είναι μέσα στο άρθρο του SDNA, μπορεί να μην είναι 9,5% (από μια φωτό δεν μπορείς να καταλάβεις διαφοράς 1-2% γιατί μερικές φορές δεν ξέρει και τι κατακράτηση έχιε κανει στην μέρα, τι ώρα είναι τραβηγμένη η φωτό και αλλά πολλά, όπως το γεγονός ότι υπάρχουν διαφορετικά είδη σωματοτύπου που το ποσοστό λίπους διαγράφει λίγο διαφορετικά). Όπως και να χει, 15% ΔΕΝ είναι σε κανένα πλανήτη. ετσι όπως δείχνει (με κάθε επιφύλαξη) είναι κλασική σωμτοδομή της τάξεως 10-12%. Έχει και άλλες φώτο στο ινστα αν κάποιος πατήσει το λινκ. Ο Γιαμπου έχει δουλέψει και φαίνεται, δεν υπάρχει πάχος πουθενά.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα

Παρ Αύγ 07, 2026 2:16 pm

Η λιπομετρηση του έδειξε λίγο κάτω από 10% με DEXA
Στο draft combine πριν 10 έτη ειχε 6% στις 275 lbs
Τώρα είναι 280+ lbs
Να πάμε παρακάτω κ να αφήσουμε τα καφενειακα ,τα οφφ τοπικ κ τα "σε μιλάει η εμπειρία χρονων"?

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
Mood:

Παρ Αύγ 07, 2026 2:18 pm

big_lebowski έγραψε:
Τώρα είναι 280+ lbs
Να πάμε παρακάτω κ να αφήσουμε τα καφενειακα ,τα οφφ τοπικ κ τα "σε μιλάει η εμπειρία χρονων"?
Δεν ισχύει γιατί το έγραψε το SDNA πρώτο, και ως γνωστόν είναι του "διαβόλου" :mrgreen: :twisted:

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers

Παρ Αύγ 07, 2026 2:23 pm

Dimmitz έγραψε:
Παρ Αύγ 07, 2026 1:45 pm
steph.larry έγραψε:
Παρ Αύγ 07, 2026 12:58 pm

Μιλάω αποκλειστικά για αυτή τη στιγμή, όπου οι τοπ επιλογές ευρωλιγκατων έχουν κλείσει σε άλλες ομάδες και εμείς έχουμε ρίξει άκυρα σε περιπτώσεις τύπου Κι, Κόλσον κτλ γιατί θέλουμε κάτι πιο ποιοτικό. Ενδεχομένως και καλύτερο από Πίτερς, που δεν το βλέπω να γίνεται.

Για τους άσσους οι κινήσεις μας ήταν ιδανικές. Στα forward έχουμε τρύπες σοβαρές ανεξάρτητα από τις προσθήκες του ΠΑΟ (που οκ, επιδεινώνουν το πρόβλημα).
Εγώ τα έλεγα από πέρυσι και πριν το φ4 ότι καλύτερο από Πίτερς δεν θα βρούμε σε όσους συνέχιζαν να τον υποτιμούν (ο @shaq και κάποιοι άλλοι).

Από εκεί και πέρα ο Οτζελέγε όπως είπε και ο @RedEmperor είναι πρώην παίκτης. Πιο αργός και από τον Πίτερς στα πόδια, δεν μπορεί να μαρκάρει τριάρι ούτε για αστείο πλέον. Στον Ερυθρό τον έβαζαν στο 4 και στο 5 και έπαιζε σαν Σέντερ ή post up τεσσάρι. Λες ότι ο Μπαρτζώκας την χρονιά που ψάχναμε βασικό τεσσάρι για την θέση του MVP δεν τον τσέκαρε ενώ ήταν ελεύθερος στην αγορά; Δεν τον θέλει τον Οτζελέγε ο coach και κάποιο λόγο θα έχει.

Για να μην έκλεισαν τον Κί και τον Σενγκέλια τώρα, σημαίνει το πιστεύουν ότι θα βρουν κάτι πολύ καλύτερο (Χεζόνια;).
Αν δεν εχει ονοματαρα και να κοστιζει 3+ μυρια δεν μας γεμιζει το ματι, ειμαστε απαιτητικοι φιλαθλοι απο Louis Vuitton και πανω ψωνιζουμε :roofl:
Ο Πιτερς ηταν απο τις καλυτερες μεταγραφες που εχει κανει η ομαδα την τελευταια 5ετια και πανω απ ολα gentleman. Τωρα πως καταφεραμε και φτασαμε στο σημειο και τον Πιτερς να χασουμε και απροετοιμαστοι να πιαστουμε για τον αντικαταστατη του ενας Θεος το ξερει..

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Παρ Αύγ 07, 2026 3:33 pm

kein έγραψε:
Παρ Αύγ 07, 2026 2:18 pm
big_lebowski έγραψε:
Τώρα είναι 280+ lbs
Δεν ισχύει γιατί το έγραψε το SDNA πρώτο, και ως γνωστόν είναι του "διαβόλου" :mrgreen: :twisted:
Έγραψε μια παπαρια το σδνα επειδή όταν ήρθε πολλοί παναθηναϊκοι λέγαν ότι είναι χοντρός .. το οποίο δεν ισχύει ..βέβαια το σδνα το πήγε σε άλλο άκρο και τον έβγαλε λες και είναι να κατέβει σε αγώνες μπόντι μπιλντιγκ..

Δεν έχει και καμία ιδιαίτερη σημασία η είναι κακό αν έχει 15% .. πάντως 10 και κάτω δεν έχει που να χτυπάνε τον κωλο τους κάτω .. νταξει δεν είμαστε και τυφλοί..

Άβαταρ μέλους
Heisenberg

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton

Παρ Αύγ 07, 2026 3:35 pm

δεν υπαρχει θεμα οτζελεγε. παμε παρακατω. τσαμπα οι σελιδες.

ο Γιαμπουσελε τον ειδε φιλος μπαριστα σε καφε ειναι φετες σε σχεση με αυτο που εβγαινε προς τα εξω.

ολα αυτα τα κωλαρας και χοντρος ειναι καφενειακου πειραγματος.

εγω θα παιρνα 3αρι με τριποντο σε βαθος χρονου και τωρα στο 4 τον Τζειλιν Χορντ της Μακαμπι με καποιο τροπο.
εχει ακομα καλο potential και ας ειναι 27 ηδη.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Heisenberg την Παρ Αύγ 07, 2026 3:39 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"I did it for me. I liked it. I was good at it. I was really... I was alive."
Άβαταρ μέλους
Καρβουνιάρης

a1greece
Reactions:

Παρ Αύγ 07, 2026 3:38 pm

Οκ, καφενειακό πείραγμα, αλλά μ' αρέσει!!! :)

Εικόνα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Καρβουνιάρης την Παρ Αύγ 07, 2026 3:46 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:

Παρ Αύγ 07, 2026 3:39 pm

Ε είναι αυτοί οι "κάνω γυμναστική κ ξερω" κλπ :lol:

Ο Γιαμπου είχε όντως μέτρηση οριακά κάτω από 10 με DEXA (δεν είναι από sdna αυτό) οπότε λέω κι εγώ παπαριες διότι έχουμε κ γνωστες πολλούς :P
Πάμε παρακάτω

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Παρ Αύγ 07, 2026 4:02 pm

big_lebowski έγραψε:
Παρ Αύγ 07, 2026 3:39 pm
Ε είναι αυτοί οι "κάνω γυμναστική κ ξερω" κλπ :lol:

Ο Γιαμπου είχε όντως μέτρηση οριακά κάτω από 10 με DEXA (δεν είναι από sdna αυτό) οπότε λέω κι εγώ παπαριες διότι έχουμε κ γνωστες πολλούς :P
Πάμε παρακάτω
Στο dexa δεν χωράνε καν όσοι είναι πάνω από 2μ και αφήνουν πχ έξω το κεφάλι ενώ παίζει ρόλο και πως το χουν ρυθμίσει .. πχ μπορεί να πας σε ένα να σε βγάλει 15% σε άλλο να σε βγάλει 13%

Τεσπα είναι σαν την συζήτηση αν ο Μάκης ο πιλουρης είναι ινσαιντερ.. οπότε δεν θα την συνεχίσω

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:

Παρ Αύγ 07, 2026 4:11 pm

Στο DEXA του Υγεία μια χαρα χωράνε κ κάνουν σύσταση σώματος

Και μπορεί να επιμένεις (κ στο box μου έχω πολλούς που κάνουν λιπομετρηση δια της οράσεως λόγω...εμπειριας) αλλά η μέτρηση του ήταν οριακά κάτω του 10 όπως προείπα .Έχω πει πως το ξερω,με πιστεύεις η όχι δε κάνει κάποια διαφορά

Άβαταρ μέλους
qspock

Honorary
Reactions:

Παρ Αύγ 07, 2026 4:13 pm

golitog7 έγραψε:
Παρ Αύγ 07, 2026 8:58 am
Knoxville έγραψε:
Παρ Αύγ 07, 2026 12:06 am

Ναι δεν μπορεί να τον μαρκάρει ο Βεζένκοφ και οι Παπ/Γουόρντ... ΚΑΙ?

Μιλάμε για έναν άνθρωπο με ρεκόρ καριέρας τους 26 πόντους και που έχει σκοράρει πάνω απο 20 καμιά 12αριά φορές στην καριέρα του.

Καλά είμαστε.
Γιατί μπορεί ο Γιαμπου να μαρκάρει Βεζενκοφ; Μέχρι να κουνήσει το ένα πόδι θα το έχει φάει ήδη.
Εδώ ολόκληρος Χειζ Ντειβις και δεν μπορεί να τον κάνει καλά.
Αληθεια τωρα?
Και ο Χουαντσο ας πουμε ή ο Μπονκα τι θα κανουν? Εναλλακτικες για Γιαμπουσελε εχει ο Ολυμπιακος? Η θα τον μαρκαρουν τα σεντερ και στον Λεσορ θα πηγαινει ο Σασα?

Άβαταρ μέλους
qspock

Honorary
Reactions:

Παρ Αύγ 07, 2026 4:16 pm

Conan1982 έγραψε:
Παρ Αύγ 07, 2026 8:56 am
Metu, Ojeleje χωράνε και οι 2; Τι λέτε;
Καντο Οτζελεγιε και Μονεκε. Ο Ερυθρος Αστερας ειναι πιο ευκολος στις διαπραγματευσεις απο τους Τουρκους.

Παντως οποιοσδηποτε απο τους παραπανω, ειναι προτιμοτερος απο το φαγητο των Κλινγκον... Ο οποιος δε παιζει και στο 4..

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”