Αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι όμως, πρέπει να βάλουμε και τα θέλω του Αλέκου στην εξίσωση. Αν απλώς βαρέθηκε να είναι στην σκιά του Σασα, πως τον κρατάς στο ρόστερ;Dimmitz έγραψε: ↑Παρ Αύγ 07, 2026 1:45 pmΕγώ τα έλεγα από πέρυσι και πριν το φ4 ότι καλύτερο από Πίτερς δεν θα βρούμε σε όσους συνέχιζαν να τον υποτιμούν (ο @shaq και κάποιοι άλλοι).steph.larry έγραψε: ↑Παρ Αύγ 07, 2026 12:58 pm
Μιλάω αποκλειστικά για αυτή τη στιγμή, όπου οι τοπ επιλογές ευρωλιγκατων έχουν κλείσει σε άλλες ομάδες και εμείς έχουμε ρίξει άκυρα σε περιπτώσεις τύπου Κι, Κόλσον κτλ γιατί θέλουμε κάτι πιο ποιοτικό. Ενδεχομένως και καλύτερο από Πίτερς, που δεν το βλέπω να γίνεται.
Για τους άσσους οι κινήσεις μας ήταν ιδανικές. Στα forward έχουμε τρύπες σοβαρές ανεξάρτητα από τις προσθήκες του ΠΑΟ (που οκ, επιδεινώνουν το πρόβλημα).
Από εκεί και πέρα ο Οτζελέγε όπως είπε και ο @RedEmperor είναι πρώην παίκτης. Πιο αργός και από τον Πίτερς στα πόδια, δεν μπορεί να μαρκάρει τριάρι ούτε για αστείο πλέον. Στον Ερυθρό τον έβαζαν στο 4 και στο 5 και έπαιζε σαν Σέντερ ή post up τεσσάρι. Λες ότι ο Μπαρτζώκας την χρονιά που ψάχναμε βασικό τεσσάρι για την θέση του MVP δεν τον τσέκαρε ενώ ήταν ελεύθερος στην αγορά; Δεν τον θέλει τον Οτζελέγε ο coach και κάποιο λόγο θα έχει.
Για να μην έκλεισαν τον Κί και τον Σενγκέλια τώρα, σημαίνει το πιστεύουν ότι θα βρουν κάτι πολύ καλύτερο (Χεζόνια;).
Το σωστότερο είναι πως ο Ojeleye δεν είχε και την σωστή αξιοποίηση στον Ερυθρό. Μπορεί να είναι και πρώην παίχτης, εγώ προσωπικά δεν το πιστεύω. Τώρα γιατί δεν τον πήραμε μετά τη Βίρτους και κατέληξε Βαλένθια, οκ μπορεί να πέρασε under the radar, ή να είχε τέτοιο κόλλημα με τον Σίκμα ο B που δεν κοιτάξε πιο πέρα.
Τώρα ακόμα και αν έρθει κανένας Χεζόνια, πάλι θα πάρει τον πιο πολύ όγκο στο λεπτών στο 3. Ο Παπ δεν είναι για πολλά-πολλά, σωστά παραμένει στο ρόστερ ως αρχηγός-βετεράνος-διαβατήριο, όμως θα έχει έναν ρόλο στυλ Πριντεζη στα τελειώματα. Άρα ακόμα και με Χεζόνια, θέλουμε παίχτη στo 4 πίσω από Σασα. Γνώμη μου αυτός πρέπει να είναι αθλητικός και γρήγορος και όχι βετεράνος σοφτ με επιθετικές αρετές (Μιροτιτς, Σενγκέλια κτλ).

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο