Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
-
AlexD

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Από ποσοστά λίπους δεν έχω ιδέα, αλλά περιμένει πραγματικά κανείς ότι ο Γιαμπουσέλε ήρθε στον ΠΑΟ να παίξει (ως 5άρι δεν χωράει αλλού) χωρίς να έχουν εξεταστεί αυτά και ότι παίζει λόγω κιλών να βγει παλτό; Παιχταράς είναι και το πιθανότερο θα παίξει πάρα πολύ καλά. Να πούμε ότι όπως τον βλέπουμε δεν κάνει πια για τρία, οκ, αλλά μέχρι εκεί.
Γενικά δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε τόσο απευθείας σύγκριση με τους απέναντι. Πρωταθλητές Ευρώπης είμαστε και χτίζουμε μια ομάδα που θα υπερασπιστεί ακριβώς αυτό από όλους στην λίγκα. Αν εμείς είμαστε όπως θέλουμε και πρέπει, από όποιον από τους άλλους είναι ο καλύτερος.
Γενικά δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε τόσο απευθείας σύγκριση με τους απέναντι. Πρωταθλητές Ευρώπης είμαστε και χτίζουμε μια ομάδα που θα υπερασπιστεί ακριβώς αυτό από όλους στην λίγκα. Αν εμείς είμαστε όπως θέλουμε και πρέπει, από όποιον από τους άλλους είναι ο καλύτερος.
-
AO DAFNIS

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
https://i0.wp.com/www.muscleandfitness. ... &strip=all
Εδώ είναι ο Lou Ferringo γύρω στο 8%. 1,95 ύψος
115 - 120 kg. Παρόμοιο δλδ υψος κ κιλά με Γιαμπουσέλε. Δεν μου μοιάζουν και πολύ οι 2 τους.
Καλά το 6% που γράφτηκε ούτε καν. Στα 120 kg ήταν 10% θα έμοιαζε με bodybuilder στο τελικό στάδιο προετοιμασίας πριν από αγώνα. Εντωμεταξύ και γύρω στο 15% να είναι ο Γιαμπουσέλε μια χαρά είναι για την σωματοδομή του και την μάζα του.
Εδώ είναι ο Lou Ferringo γύρω στο 8%. 1,95 ύψος
115 - 120 kg. Παρόμοιο δλδ υψος κ κιλά με Γιαμπουσέλε. Δεν μου μοιάζουν και πολύ οι 2 τους.
Καλά το 6% που γράφτηκε ούτε καν. Στα 120 kg ήταν 10% θα έμοιαζε με bodybuilder στο τελικό στάδιο προετοιμασίας πριν από αγώνα. Εντωμεταξύ και γύρω στο 15% να είναι ο Γιαμπουσέλε μια χαρά είναι για την σωματοδομή του και την μάζα του.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
καλα σε δημοσιευματα εχω δει να λενε σαι αλεξαντερ και ενα σορο ΝΒΑερς 3% ενω οι μποντι μπιλντερς δεν το φτανουν για μια μερα με διουρητικα και ετοιμοι να πεσουν κατω..γενικα παντως η μετρηση που θα δειξει ενα μηχανημα με το αλλο διαφερει αρκετα..πχ μπορει να εδειχνε τον γιαμπου 9.5 και τον μιλουτινοφ 12..γενικα οποιος το χει ψαξει λιγο αλλα εχει κανει και διαιτες για να πεσει σε τετοια ποσοστα θα χει γελασει αρκετα με ολο αυτο..προσωπικα οταν ημουν κατω απο 10% ειχαν φλεβες μεχρι και οι φλεβες μου,σερνομουν δεν ειχα ορεξη ουτε για κατουρημα να παω..και πανω μου μετραγες τους μυς εναν εναν..δεν θα το ξανακανα ειδικα αν σκοπος μου ηταν οι επιδοσεις.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο