Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
DSP

Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Jordan, Bird, Γκάλης
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Αύγ 07, 2026 10:15 pm

Ο Yabusele 6%; Βάσει ενός δημοσιεύματος; Εξαιρετικά απίθανο!
Οι bodybuilders στους αγώνες κυμαίνονται γύρω στο 5%.

AlexD

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Παρ Αύγ 07, 2026 10:49 pm

Από ποσοστά λίπους δεν έχω ιδέα, αλλά περιμένει πραγματικά κανείς ότι ο Γιαμπουσέλε ήρθε στον ΠΑΟ να παίξει (ως 5άρι δεν χωράει αλλού) χωρίς να έχουν εξεταστεί αυτά και ότι παίζει λόγω κιλών να βγει παλτό; Παιχταράς είναι και το πιθανότερο θα παίξει πάρα πολύ καλά. Να πούμε ότι όπως τον βλέπουμε δεν κάνει πια για τρία, οκ, αλλά μέχρι εκεί.
Γενικά δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε τόσο απευθείας σύγκριση με τους απέναντι. Πρωταθλητές Ευρώπης είμαστε και χτίζουμε μια ομάδα που θα υπερασπιστεί ακριβώς αυτό από όλους στην λίγκα. Αν εμείς είμαστε όπως θέλουμε και πρέπει, από όποιον από τους άλλους είναι ο καλύτερος.

AO DAFNIS

euroleague
Reactions:

Παρ Αύγ 07, 2026 10:54 pm

https://i0.wp.com/www.muscleandfitness. ... &strip=all

Εδώ είναι ο Lou Ferringo γύρω στο 8%. 1,95 ύψος
115 - 120 kg. Παρόμοιο δλδ υψος κ κιλά με Γιαμπουσέλε. Δεν μου μοιάζουν και πολύ οι 2 τους.

Καλά το 6% που γράφτηκε ούτε καν. Στα 120 kg ήταν 10% θα έμοιαζε με bodybuilder στο τελικό στάδιο προετοιμασίας πριν από αγώνα. Εντωμεταξύ και γύρω στο 15% να είναι ο Γιαμπουσέλε μια χαρά είναι για την σωματοδομή του και την μάζα του.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Σάβ Αύγ 08, 2026 12:53 am

καλα σε δημοσιευματα εχω δει να λενε σαι αλεξαντερ και ενα σορο ΝΒΑερς 3% ενω οι μποντι μπιλντερς δεν το φτανουν για μια μερα με διουρητικα και ετοιμοι να πεσουν κατω..γενικα παντως η μετρηση που θα δειξει ενα μηχανημα με το αλλο διαφερει αρκετα..πχ μπορει να εδειχνε τον γιαμπου 9.5 και τον μιλουτινοφ 12..γενικα οποιος το χει ψαξει λιγο αλλα εχει κανει και διαιτες για να πεσει σε τετοια ποσοστα θα χει γελασει αρκετα με ολο αυτο..προσωπικα οταν ημουν κατω απο 10% ειχαν φλεβες μεχρι και οι φλεβες μου,σερνομουν δεν ειχα ορεξη ουτε για κατουρημα να παω..και πανω μου μετραγες τους μυς εναν εναν..δεν θα το ξανακανα ειδικα αν σκοπος μου ηταν οι επιδοσεις.

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Αύγ 08, 2026 9:13 am

Τοσο μεγαλη η ησυχια στα μεταγραφικα του Ολυμπιακου, που το ριξαμε στη λιπομετρηση του Γιαμπουσελε; :lol:

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Σάβ Αύγ 08, 2026 9:23 am

shaq7 έγραψε:
καλα σε δημοσιευματα εχω δει να λενε σαι αλεξαντερ και ενα σορο ΝΒΑερς 3% ενω οι μποντι μπιλντερς δεν το φτανουν για μια μερα με διουρητικα και ετοιμοι να πεσουν κατω..γενικα παντως η μετρηση που θα δειξει ενα μηχανημα με το αλλο διαφερει αρκετα..πχ μπορει να εδειχνε τον γιαμπου 9.5 και τον μιλουτινοφ 12..γενικα οποιος το χει ψαξει λιγο αλλα εχει κανει και διαιτες για να πεσει σε τετοια ποσοστα θα χει γελασει αρκετα με ολο αυτο..προσωπικα οταν ημουν κατω απο 10% ειχαν φλεβες μεχρι και οι φλεβες μου,σερνομουν δεν ειχα ορεξη ουτε για κατουρημα να παω..και πανω μου μετραγες τους μυς εναν εναν..δεν θα το ξανακανα ειδικα αν σκοπος μου ηταν οι επιδοσεις.
Οι φλέβες είναι και γενετικό το θέμα πόσο φαίνονται όπως και πόσο ενυδατωμενος είσαι.
Δεν υπάρχει πάντως ένα μαγικό όριο, ενώ είναι αλήθεια γενικά ότι σε διψήφια ποσοστά και καπου εκεί στο 15% είναι καλύτερα ή μάλλον ευκολότερα ορμονικά για καποιον δεν είναι απόλυτο. Αν κάποιος τρέφεται επαρκώς και δεν ειναι σε ενεργειακό έλλειμμα, έχει καλή αποκατάσταση και ύπνο, δεν έχει θέμα με χαμηλή τεστοστερόνη μπορεί να παραμείνει σε χαμηλό ποσοστό χωρίς πρόβλημα.
Είναι το θέμα προφανώς πόσο εφικτό είναι κάποιος να τρέφεται επαρκώς και να παραμένει σε αυτά τα επίπεδα, για κάποιους ειναι ευκολότερο.

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σάβ Αύγ 08, 2026 10:51 am

Αληθεια τι εγινε αυτος περυσι ;

Εικόνα
tarp7

champion
Reactions:

Σάβ Αύγ 08, 2026 11:07 am

Rivers15 έγραψε:
Παρ Αύγ 07, 2026 7:34 pm
Dimmitz έγραψε:
Παρ Αύγ 07, 2026 7:22 pm

Μάλλον είμαι ο μόνος που πιστεύει ότι ο Έβανς θα ξαναπαίξει μπάσκετ. Έχει λιώσει πάλι στην προετοιμασία, ελπίζω αυτή την φορά να μην βγάλει άλλο τραυματισμό. Θεωρώ ότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα Γενάρη μήνα να γυρίσει Ζαλγκίρις να είναι το 4ο γκάρντ της (ειδικά αν δεν της βγει ο Κάρλσεν).
Κι εγω τον πιστευω τον Εβανς. Και θεωρω εφοσον φαγαμε το σκ@το δυο χρονια επρεπε να κανουμε εμεις αυτο που εκανε τωρα η ζαλγκιρις.
Εγώ δεν πιστεύω ότι θα γυρίσει πάλι σε υψηλό επίπεδο, είναι και 29 χρόνων πλέον . Καλώς δεν τον κρατήσαμε

Dimmitz

allstar
Reactions:

Σάβ Αύγ 08, 2026 12:28 pm

tarp7 έγραψε:
Σάβ Αύγ 08, 2026 11:07 am
Rivers15 έγραψε:
Παρ Αύγ 07, 2026 7:34 pm

Κι εγω τον πιστευω τον Εβανς. Και θεωρω εφοσον φαγαμε το σκ@το δυο χρονια επρεπε να κανουμε εμεις αυτο που εκανε τωρα η ζαλγκιρις.
Εγώ δεν πιστεύω ότι θα γυρίσει πάλι σε υψηλό επίπεδο, είναι και 29 χρόνων πλέον . Καλώς δεν τον κρατήσαμε
29 είναι δεν είναι 35. Γυρίσει ή όχι είναι προσωπικές εκτιμήσεις του καθενός. Εγώ βλέπω ότι ο παίκτης έχει πολύ υψηλό κίνητρο να ξαναπαίξει μπάσκετ. Αν κρατήσει το σώμα το το πρώτο 6μηνο θεωρώ πως θα επιστρέψει σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο.

Οπως και να έχει τον να τον κρατούσες με ψίχουλα και να τον έδινες ένα 6μηνο στην ΑΕΚ δεν θα σου κόστιζε κάτι.

Εδώ τώρα ακούγεται ότι αν φύγει ο Ουόκαπ θα πάμε για γκάρντ. Αν ο Έβανς παίξει στην London Lions μπορεί να τον δούμε μετά τα Χριστούγεννα στην Ζάλγκιρις ως 3ο-4ο γκάρντ.

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Σάβ Αύγ 08, 2026 12:37 pm

shaq7 έγραψε:
ΕΧΕΙς ΦΤΑΣΕΙ ΡΕ ΘΗΡΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 10 ΠΟΣΟΣΤΟ ΛΙΠΟΥΣ? εγω προσωπικα το πιο ακραιο που εχω φτασει ηταν 11,5 και νομιζα οτι αν σφιγγομουν θα εσκαγε το δερμα μου . το μονο ασχημο ειναι οτι εχω χασει τις φωτο λογω καβγα με την τοτε κοπελα μου (ναι φερνει και νευρακια η πεινα )

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Άβαταρ μέλους
Καρβουνιάρης

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics

Σάβ Αύγ 08, 2026 12:44 pm

fotis vlachopoulos έγραψε:
shaq7 έγραψε:
ΕΧΕΙς ΦΤΑΣΕΙ ΡΕ ΘΗΡΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 10 ΠΟΣΟΣΤΟ ΛΙΠΟΥΣ? εγω προσωπικα το πιο ακραιο που εχω φτασει ηταν 11,5 και νομιζα οτι αν σφιγγομουν θα εσκαγε το δερμα μου . το μονο ασχημο ειναι οτι εχω χασει τις φωτο λογω καβγα με την τοτε κοπελα μου (ναι φερνει και νευρακια η πεινα )
Ε, καλά! Αφού πιάσαμε τις τερατολογίες (λες κι είμαστε κυνηγοί ή ψαράδες), ορίστε μια παλιά φωτογραφία μου, όταν είχα ποσοστό λίπους 0,5% :D :D :D

Εικόνα

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Σάβ Αύγ 08, 2026 1:01 pm

Καρβουνιάρης έγραψε:
Σάβ Αύγ 08, 2026 12:44 pm
fotis vlachopoulos έγραψε:

Ε, καλά! Αφού πιάσαμε τις τερατολογίες (λες κι είμαστε κυνηγοί ή ψαράδες), ορίστε μια παλιά φωτογραφία μου, όταν είχα ποσοστό λίπους 0,5% :D :D :D

Εικόνα
μας την ειπες τωρα αδερφε αλλα δεν πειραζει σε αγαπαμε γιατι εισαι καρβουνιαρης . παντως εγω ειχα πιασει ποσοστο λιπους 11,5 οντως και την ιδια χρονια επιασα ενα ψαρι 3,5 κιλα στην Κρητη (δευτερη φορα που επιανα ψαρικα στα χερια μου) και συνατησα ενα αγριογουρουνο στο δρομο (στο καμερινο στην Ιταλια, ευτυχως ηταν μακρυα ) . :cool:

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Σάβ Αύγ 08, 2026 1:33 pm

Conan1982 έγραψε:
Σάβ Αύγ 08, 2026 9:23 am
shaq7 έγραψε:
Οι φλέβες είναι και γενετικό το θέμα πόσο φαίνονται όπως και πόσο ενυδατωμενος είσαι.
Δεν υπάρχει πάντως ένα μαγικό όριο, ενώ είναι αλήθεια γενικά ότι σε διψήφια ποσοστά και καπου εκεί στο 15% είναι καλύτερα ή μάλλον ευκολότερα ορμονικά για καποιον δεν είναι απόλυτο. Αν κάποιος τρέφεται επαρκώς και δεν ειναι σε ενεργειακό έλλειμμα, έχει καλή αποκατάσταση και ύπνο, δεν έχει θέμα με χαμηλή τεστοστερόνη μπορεί να παραμείνει σε χαμηλό ποσοστό χωρίς πρόβλημα.
Είναι το θέμα προφανώς πόσο εφικτό είναι κάποιος να τρέφεται επαρκώς και να παραμένει σε αυτά τα επίπεδα, για κάποιους ειναι ευκολότερο.
Ολα αυτά που λες γενικά ισχύουν αλλά είναι μικρές αποκλίσεις .. κυρίως από το που αποθηκεύουν το λιποσ.. όσοι το βάζουν στην κοιλιά πρέπει να πέσουν πιο χαμηλά για να φανούν κοιλιακοί πχ..αν το βάζεις στα πόδια στο 15% μπορεί να σαι κομμάτια..δηλαδή να είναι κάποιος 9.5% να έχει ψωμάκια να ρουφιέται και να μην έχει κοιλιακούς τσιμέντο,0 φλεβικοτητα κτλ .. ε οι πιθανότητες είναι ότι απλά δεν είναι και είπε μια παπαρια ο Λαλάκης επειδή λανθασμένα τον αποκαλούν χοντρό .. μια χαρά θηρίο είναι απλά κατά την δική μου γνώμη δεν υπάρχει περίπτωση να έχει τόσο λίγο λίπος..σε φάση πιο εύκολα πιστεύω ότι είναι εξωγήινος

Σημειωτέον ότι τόσο έχει γυρίζοντας από ΝΒΑ που δεν πολύ έπαιζε και είναι στην οφσιζον.. άρα στο πικ του στην χρονιά κατεβαίνει μιστερ ολυμπια..

Άβαταρ μέλους
SbioTech

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic

Σάβ Αύγ 08, 2026 1:56 pm

Είναι τωρα 5 σελίδες που το τιμημένο θρεντ των Ολυμπιακών μεταγραφων εχει μετατραπεί σε online έκδοση του ελληνικου περιοδικού "bodybuilding" που διάβαζα στα 80ς μαζι με το muscle and fitness στο γυμναστήριο που έκανα παιδάκι καράτε, οσο περίμενα τη μητέρα μου να τελειώσει aerobics αλλα Jane fonda.

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
Mood:
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Αύγ 08, 2026 2:20 pm

Αποκαλύπτεστε ένας ένας οι «σφίχτες» :mrgreen:

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: