Νομίζω ότι όλο το θέμα με τον Ουόκαπ έγκειται στο αν θέλεις να έχεις έναν παίκτη δυσαρεστημένο στο ρόστερ σου. Όπως είπε και ο Ντρογκμπά στο ντοκιμαντέρ του Μουρίνιο (να το δείτε γαμάει), ο Μουρίνιο είχε πει στα αποδυτήρια ένα παράδειγμα: όταν βάλεις ένα μουχλιασμένο πορτοκάλι σε ένα καλάθι με άλλα δέκα πορτοκάλια τι θα γίνει μετά από λίγο καιρό; Θα μουχλιάσουν και τα υπόλοιπα.
Όλο αυτό το πανηγύρι με τον Ουόκαπ γίνεται περισσότερο για τα μάτια του κόσμου κατά την άποψη μου: το παίζομουμε δύσκολοι όχι τόσο για να εξασφαλίσουμε τα περισσότερα όσο για να δείξουμε στους υπόλοιπους ότι δεν μπορεί να έρθει όποιος θέλει και να πάρει βασικούς παίκτες του ροτέισον. Άρα στην τελική αυτό που θα γίνει είναι να τον δώσουμε, αλλά να πουλήσουμε "ακριβά" για να μην ανοίξει η όρεξη στους υπολοίπους.
Όλο αυτό το πανηγύρι με τον Ουόκαπ γίνεται περισσότερο για τα μάτια του κόσμου κατά την άποψη μου: το παίζομουμε δύσκολοι όχι τόσο για να εξασφαλίσουμε τα περισσότερα όσο για να δείξουμε στους υπόλοιπους ότι δεν μπορεί να έρθει όποιος θέλει και να πάρει βασικούς παίκτες του ροτέισον. Άρα στην τελική αυτό που θα γίνει είναι να τον δώσουμε, αλλά να πουλήσουμε "ακριβά" για να μην ανοίξει η όρεξη στους υπολοίπους.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο