Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Dimmitz

allstar
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Αύγ 17, 2026 2:25 pm

Νομίζω ότι όλο το θέμα με τον Ουόκαπ έγκειται στο αν θέλεις να έχεις έναν παίκτη δυσαρεστημένο στο ρόστερ σου. Όπως είπε και ο Ντρογκμπά στο ντοκιμαντέρ του Μουρίνιο (να το δείτε γαμάει), ο Μουρίνιο είχε πει στα αποδυτήρια ένα παράδειγμα: όταν βάλεις ένα μουχλιασμένο πορτοκάλι σε ένα καλάθι με άλλα δέκα πορτοκάλια τι θα γίνει μετά από λίγο καιρό; Θα μουχλιάσουν και τα υπόλοιπα.

Όλο αυτό το πανηγύρι με τον Ουόκαπ γίνεται περισσότερο για τα μάτια του κόσμου κατά την άποψη μου: το παίζομουμε δύσκολοι όχι τόσο για να εξασφαλίσουμε τα περισσότερα όσο για να δείξουμε στους υπόλοιπους ότι δεν μπορεί να έρθει όποιος θέλει και να πάρει βασικούς παίκτες του ροτέισον. Άρα στην τελική αυτό που θα γίνει είναι να τον δώσουμε, αλλά να πουλήσουμε "ακριβά" για να μην ανοίξει η όρεξη στους υπολοίπους.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Αύγ 17, 2026 2:26 pm

ο μπαρτζωκας δεν αλλαξε σχηματα για κανεναν μεχρι τωρα..θα κανει την αρχη για τον εντζαι...απλα θα τον διωξει οπως τον πηρε μολις βρεθει καλυτερος...

για τον γουοκαπ ξεχνατε τους νομους της αγορας..πως ελεγε ο πετρουσεφ οτι οι ομαδες ενημερωθηκαν οτι κανει καραγκιοζιλικια και δεν τον ηθελαν?ε αν η ογκταγκον παει στα δικαστηρια για να μην πληρωσει μισο εκατομμυριο απο την μιζα της πως θα φανει μετα στις υπολοιπες ομαδες? μετα ο καθενας θα σηκωνεται να φευγει..

ο ολυμπιακος ειναι και μεσα στα τεραστια κλαμπ δεν ειναι βιλερμπαν ..δεν θα τους βγει σε καλο..

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Αύγ 17, 2026 2:31 pm

Dimmitz έγραψε:
Δευ Αύγ 17, 2026 2:25 pm
Νομίζω ότι όλο το θέμα με τον Ουόκαπ έγκειται στο αν θέλεις να έχεις έναν παίκτη δυσαρεστημένο στο ρόστερ σου. Όπως είπε και ο Ντρογκμπά στο ντοκιμαντέρ του Μουρίνιο (να το δείτε γαμάει), ο Μουρίνιο είχε πει στα αποδυτήρια ένα παράδειγμα: όταν βάλεις ένα μουχλιασμένο πορτοκάλι σε ένα καλάθι με άλλα δέκα πορτοκάλια τι θα γίνει μετά από λίγο καιρό; Θα μουχλιάσουν και τα υπόλοιπα.

Όλο αυτό το πανηγύρι με τον Ουόκαπ γίνεται περισσότερο για τα μάτια του κόσμου κατά την άποψη μου: το παίζομουμε δύσκολοι όχι τόσο για να εξασφαλίσουμε τα περισσότερα όσο για να δείξουμε στους υπόλοιπους ότι δεν μπορεί να έρθει όποιος θέλει και να πάρει βασικούς παίκτες του ροτέισον. Άρα στην τελική αυτό που θα γίνει είναι να τον δώσουμε, αλλά να πουλήσουμε "ακριβά" για να μην ανοίξει η όρεξη στους υπολοίπους.
Το θεμα δεν ειναι μονο το να μην ανοιξει η ορεξη στους υπολοιπους. Προφανως ο Ολυμπιακος εχει και οικονομικες συνεπειες απο ολο αυτο.
Χανει ενα ελληνικο διαβατηριο (το οποιο δεν ξερουμε ποσο αποτιμαται).
Χανει 50% εκπτωση στο σαλαρι καπ
Θα πρεπει πιθανον να πληρωσει buyout για να παρει παικτη να καλυψει ειτε το αμεσο κενο (γκαρντ) - ή εμμεσο κενο (φοργουορντ) απο μετακινηση παικτων σε αλλη θεση.
Και κατα πασα πιθανοτητα θα πρεπει να πληρωσει και υψηλοτερο συμβολαιο απο 1.1 εκ που ειχε υπογραψει με τον Γουοκαπ για την επομενη σεζον.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Δευ Αύγ 17, 2026 2:45 pm

και οτι ο ολυμπιακος εχει κανει τον σχεδιασμο του με τον θωμα..ποιος μπορει να βγαλει σωστη αποζημιωση?με την ιδια λογικη μεσα στην σεζον ας πουμε ενας γκαρντ οπως περσι ο φρανσισκο ξεπεταγεται..να σηκωνεται να φευγει με αποζημιωση 100χιλ στην ζαλγκιρις και να της φουνταρει την σεζον..

επισης γιατι η αποζημιωση να μην πηγαινει με το επομενο συμβολαιο που ειναι να παρει???η ντουμπαι του δινει 3εκ..

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Δευ Αύγ 17, 2026 3:57 pm

fotis vlachopoulos έγραψε:
Δευ Αύγ 17, 2026 2:17 pm
επειδη γραφτηκαν πολλα σχετικα με το μπαι αουτ που ζηταει η ομαδα ,ρισκροντας να ερθω σε επιπεδο αμπελοφιλοσοφιας θα χρησιμοποιησω ενα παραδειγμα . πριν καιρο πηρα μια μηχανη ενα χιλιαρικο. η μηχανη εστεκε μηχανολογικα αλλα απο πλευρας εμφανισης ηταν σε κακο χαλι. την καθαρισα ,την ξεσκουριασα την γιαλισα εφτιαξα καμποσες ασχημιες που ειχε πανω της και τωρα εχω μια μηχανη που κοστολογειται στο car κοντα στο τριχιλιαρο. δεν μπορει καποιος να ερθει και να μου πει σου δινω ενα χιλιαρικο και την παιρνω επειδη εγω τοσο εδωσα για να την αποκτησω. αν με ρωτησει καποιςο ενα τριχιλιαρο θα ζητησω για να μπορεσω να παρω μια των δυο χιλιαδων και με ενα χιλιαρικο να την κανω εφαμιλη αυτης που εχω τωρα. Αντιστοιχα ο μπι "γυαλισε¨τον γουοκαπ για να φτασει να του προσφερει αυτο το χρημα η ντουμπαι ,δεν μπορει να τον αφησει να φυγει ετσι απλα αν δεν εξασφαλισει οτι θα εχει καποιο ανταλλαγμα που θα του επιτρεψει να καλυψει το κενο που θα αφησει ο Θωμας . ολα τα αλλα ειναι για να γινεται κουβεντα . οταν εχεις φτιαξει ενα ροστερ στο μυαλο σου δεν μπορει να ερχεται ο καθε νεοπλουτος να στο κανει ταναπου "επειδη μπορει" .
οι ανθρωποι δεν ειναι εμπορευματα ουτε μηχανες

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
FabrizioOberto

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: McKissick

Δευ Αύγ 17, 2026 4:05 pm

τουλουμπα έγραψε:
επειδη γραφτηκαν πολλα σχετικα με το μπαι αουτ που ζηταει η ομαδα ,ρισκροντας να ερθω σε επιπεδο αμπελοφιλοσοφιας θα χρησιμοποιησω ενα παραδειγμα . πριν καιρο πηρα μια μηχανη ενα χιλιαρικο. η μηχανη εστεκε μηχανολογικα αλλα απο πλευρας εμφανισης ηταν σε κακο χαλι. την καθαρισα ,την ξεσκουριασα την γιαλισα εφτιαξα καμποσες ασχημιες που ειχε πανω της και τωρα εχω μια μηχανη που κοστολογειται στο car κοντα στο τριχιλιαρο. δεν μπορει καποιος να ερθει και να μου πει σου δινω ενα χιλιαρικο και την παιρνω επειδη εγω τοσο εδωσα για να την αποκτησω. αν με ρωτησει καποιςο ενα τριχιλιαρο θα ζητησω για να μπορεσω να παρω μια των δυο χιλιαδων και με ενα χιλιαρικο να την κανω εφαμιλη αυτης που εχω τωρα. Αντιστοιχα ο μπι "γυαλισε¨τον γουοκαπ για να φτασει να του προσφερει αυτο το χρημα η ντουμπαι ,δεν μπορει να τον αφησει να φυγει ετσι απλα αν δεν εξασφαλισει οτι θα εχει καποιο ανταλλαγμα που θα του επιτρεψει να καλυψει το κενο που θα αφησει ο Θωμας . ολα τα αλλα ειναι για να γινεται κουβεντα . οταν εχεις φτιαξει ενα ροστερ στο μυαλο σου δεν μπορει να ερχεται ο καθε νεοπλουτος να στο κανει ταναπου "επειδη μπορει" .

Εικόνα
https://youtu.be/OtwgamZj3v0?is=zTyB-kaV2Kw5cDqi

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Δευ Αύγ 17, 2026 4:08 pm

εντωμεταξυ αυτοι τι μουφα αραβες ειναι?μας εχουν κανει τα ...νευρα ΝΑ! για 500χιλ..παρτε τον τσαμπα ρε χλεμπονιαρηδες φτωχαλες και παρτε και 2ε απο μενα να παρετε τσιχλες

Άβαταρ μέλους
Καρβουνιάρης

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics

Δευ Αύγ 17, 2026 4:27 pm

Οι Άραβες πάντα τη βρίσκουν με το παζάρεμα. Δεν τους αρέσουν τα μπαμ-μπαμ. Αν δεν τους παζαρέψεις παρεξηγιούνται. Καλά κάνει ο Ολυμπιακός.

Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions:

Δευ Αύγ 17, 2026 4:49 pm

Στο τέλος θα φύγει ο Γουακαπ.

Αν φύγει θα πάρουμε άλλον στη θέση του? Με αυτούς που έχουμε δεν είμαστε κομπλέ ?

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Αύγ 17, 2026 4:56 pm

prime7 έγραψε:

Αν φύγει θα πάρουμε άλλον στη θέση του? Με αυτούς που έχουμε δεν είμαστε κομπλέ ?
Χωρις Γουοκαπ εχουμε ροστερ 14 παικτων απο τους οποιους οι δυο ο Νετζη με τον Λαρυ, 12ατος το τριτο σου σεντερ, 11ος ο Παπανικολαου κ 10ος ο Εντζαι.

Καλα σου φαινεται; :)

Ενας να ψιλοτραυματιστει ουτε 12αδα δεν θα συμπληρωνουμε απο αυτους που υπολογιζονται για ευρωλιγκα. Εκτος αν σκοπευει ο κοουτς να κανει φετος Λαρυ κ Νετζη παικτες του 15λεπτου στην ευρωπη.

Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions:

Δευ Αύγ 17, 2026 5:06 pm

Rivers15 έγραψε:
prime7 έγραψε:

Χωρις Γουοκαπ εχουμε ροστερ 14 παικτων απο τους οποιους οι δυο ο Νετζη με τον Λαρυ, 12ατος το τριτο σου σεντερ, 11ος ο Παπανικολαου κ 10ος ο Εντζαι.

Ενας να ψιλοτραυματιστει ουτε 12αδα δεν θα συμπληρωνουμε απο αυτους που υπολογιζονται για ευρωλιγκα. Εκτος αν σκοπευει ο κοουτς να κανει φετος Λαρυ κ Νετζη παικτες του 15λεπτου στην ευρωπη.
Ο Νετζη καλό θα ήταν να βγεί η αλήθεια είναι αλλιώς τσάμπα τον κρατάμε. Αλλά δεν το κόβω.

Άρα όπως το λες τότε για τι παίκτη θα πάμε τελευταία στιγμή για Anti Walkup?

Άβαταρ μέλους
tsoureki

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Qyntel Woods

Δευ Αύγ 17, 2026 5:17 pm

Rivers15 έγραψε:
prime7 έγραψε:

Αν ο ένας που ψιλοτραμαυτιστεί είναι ο Βεζένκοφ θα έχουμε περίπου 0 παίκτες στο τέσσερα.
Και το ψιλοτραυματιστεί παίζεται σαν όρος, εγώ το ψιλοτραυματιστεί το θεωρώ 1 με 2 βδομάδες μαξ.
Πάλι στο παράδειγμα του Βεζενκοφ που πχ αν λειψει κάνα μήνα πλας απλά χαιρετάμε.
Τότε θα είμαστε σε δυσκολη θέση εμείς και θα πρέπει στην μέση της χρονιάς να βρούμε παίκτη και δεν ξέρω πόσο κομμουνιστές θα είναι φίλοι Παναθηναικοί εκείνη την περίοδο για να υποστηρίξουν να έρθει τεσσάρι σε εμάς από ομάδα τετράδας μίνιμουμ με ένα κουτί σοκολατάκια και θετικές σκέψεις.

Άβαταρ μέλους
steph.larry

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Mood:

Δευ Αύγ 17, 2026 5:31 pm

prime7 έγραψε:

Δεν θα έρθει άλλος PG, αλλά η ήδη εξαιρετικά πιθανή προσθήκη παίχτη στο 3-4 θα είναι πλέον σίγουρη.

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δευ Αύγ 17, 2026 5:38 pm

Παει και ο Γουοτφορντ

Να τι εχει μεινει...

https://www.nba.com/players/free-agent-tracker/2026

https://www.spotrac.com/nba/free-agents ... /year/2026

Εικόνα
fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Δευ Αύγ 17, 2026 5:59 pm

τουλουμπα έγραψε:

Εικόνα
νταξ αδερφε το καναμε λυσσα το φαι.

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”