Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

basilis_.kts

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Mykonos
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Αύγ 18, 2026 3:46 pm

Dimmitz έγραψε:
Τρί Αύγ 18, 2026 3:35 pm
Για να επιστρέψουμε στο θέμα του Ουόκαπ..αν ισχύει έστω και ένα 10% από το άρθρο που ανέβασε το γκαζέτα δεν βλέπω πως ο Θωμάς θα μείνει στην ομάδα. Οπως είπα και χτες όταν ένα πορτοκάλι έχει σαπίσει, μετά από λίγο θα σαπίσουν και τα υπόλοιπα πορτοκάλια στο καλάθι.
η αποψη μου για τον γουοκαπ γνωστη αλλά δεν νομιζω πως θα επηρεασει τον καθε μακινταιρ και τον μοντερο ενας γουοκαπ.αυτοι ηρθαν εδω για να πετυχουν και πιστευω δεν δινουν δεκαρα για καθε θωμα.ειδικα τωρα που ο θωμας μπορει να παρει ρολο 3ου ασσου σιγα ποιος θα τον παιρνει τοσο τοις μετρητοις...
δεν ηρθαν να παρουν με το ετσι θελω τον φουρνιε να τα βαψουμε μαυρα.με μοντερο,μακινταιρ θα θυμομαστε τον θωμα και θα λεμε καλα με αυτον τον ''αμπαλο'' παιζαμε τοσα χρονια
οπως εγινε και με τον φαλ...πηρε ποδι και η ομαδα αναστηθηκε στην θεση 5 μετα απο χρονια

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Αύγ 18, 2026 3:48 pm

Dimmitz έγραψε:
Τρί Αύγ 18, 2026 3:26 pm
shaq7 έγραψε:
Τρί Αύγ 18, 2026 2:23 pm

Αυτο που γράφεις πιο πάνω είναι ο ορισμός της υποβάθμισης ρε φίλε..εδώ στην αρχή πήγαν να του δώσουν το MVP και τελικά το πήρε ο Φουρνιέ (βασικά το MVP του τελικού το πήρε ο Πίτερς νομίζω).

Δηλαδή ο Πίτερς τι έπρεπε να κάνει; Σπαθιά να καταπιεί;

Ακόμα και αυτό που φτάσεις ότι υπάρχει καλύτερος - πιο χρήσιμος είναι λάθος. Δεν υπάρχει ρε φίλε γιατί αν υπήρχε δεν θα παίρναμε τον Ντιαγέ..αν υπήρχε είτε θα είχε έρθει είτε δεν θα κόστιζε 2.5 και πάνω..με το 1.7 που παίρνει ο Πίτερς και τον χρόνο και ρόλο που είχε στην ομάδα δεν βρίσκεις καλύτερο.

Γι αυτό τώρα φάτε στην μάπα τον Ντιαγέ και παρακολουθείστε τον Πίτερς να γράφει νούμερα Σάσα στην Αρμάνι και ξεκινήστε τις περσινές νοσταλγίες (με Γκος, Ράιτ κτλ).

Τεσπα εμένα πλέον δεν με νοιάζει τι γράφεται για τον Πίτερς γιατί δεν είναι στην ομάδα. Μην ανοίξουμε θέμα διαφωνίας τώρα που τα έχουμε βρει :D.

Απλά να μην υπάρχει και καμία αυταπάτη..ο παίκτης που θα έρθει άντε στην καλύτερη να είναι στο επίπεδο του Πίτερς απλά να είναι τριάρι και να παίζει και λίγο καλύτερη άμυνα. Μην περιμένετε Χεζόνια κα τέτοια κλάση.
ο φουρνιε ειναι ο μβπ του τελικου,το ξερω γιατι το χα παιξει στοιχημα και πληρωθηκα..νομιζω το θεμα ηταν για τον μβπ του φ4 επειδη ο πιτερς ειχε βγει μβπ με την φενερ.Στο ματς με την φενερ ηταν μβπ και κατα την γνωμη μου..στον τελικος ηταν απλα στους διακριθεντες..δλδ σωνει και ντε να τον βγαλω οτι εκανε παπαδες? :roofl:

Δηλαδη αν ειχαμε τον ντειβις,τον μπονγκα,τον ντιαλο η τον χεζονια δεν θα ηταν καλυτερα απο τον αλεκο?

καλα οτι πιθανοτατα λουσαν με τον εντζαι δεν σημαινει οτι δεν μπορουσαν να φερουν καλυτερο..λες και ειναι πρωτη φορα που κανουν οτι να ναι σε μεταγραφη...και για τα γκαρντ τοσο καιρο λεγατε οτι καλυτερος του θωμα δεν ερχεται..

Παντως αυτο που δεν λες να καταλαβεις με τιποτα ειναι οτι εμεις προσπαθησαμε να τον κρατησουμε και αυτος δεν ηθελε..αρα δεν υπηρχε σαν επιλογη...

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Τρί Αύγ 18, 2026 3:56 pm

Νομίζω το σημείο χωρίς επιστροφή ήταν ο τελικός κυπέλλου, μετά το συγκεκριμένο ξενερωμα δεν υπήρχε επιστροφή.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τρί Αύγ 18, 2026 4:00 pm

Conan1982 έγραψε:
Νομίζω το σημείο χωρίς επιστροφή ήταν ο τελικός κυπέλλου, μετά το συγκεκριμένο ξενερωμα δεν υπήρχε επιστροφή.
μεχρι και η γυναικα του ειχε κραξει που δεν εχει βγαλει μιλια κατα τα αλλα..καλα ο πιτερς εχει καταπιει πολλα,ουτε στα φ4 τον εβαζε..λογικο ειναι να τα χε μαζεμενα.

εντωμεταξυ νομιζω οτι στο κυπελο ειχε παρει τον χολ αντι του πιτερς που τελικα δεν επαιξε..

basilis_.kts

a1greece
Reactions:

Τρί Αύγ 18, 2026 4:01 pm

Conan1982 έγραψε:
το θεμα με τον πιτερς εχει να κανει με το ανεκδοτο που μας κουβαληθηκε...αν ερχοταν ενας μπλοσομγκειμ,ακομα και ενας κι θα λεγαμε πως οκ χασαμε το τρομερο μακρινο σουτ αλλά παλι αξιολογος παικτης ηρθε και θα δωσει πραγματα.εδω εγω βλεπω ενα καλο χειμερινο παλτο

Dimmitz

allstar
Reactions:

Τρί Αύγ 18, 2026 4:02 pm

shaq7 έγραψε:
Τρί Αύγ 18, 2026 3:48 pm
Dimmitz έγραψε:
Τρί Αύγ 18, 2026 3:26 pm

Αυτο που γράφεις πιο πάνω είναι ο ορισμός της υποβάθμισης ρε φίλε..εδώ στην αρχή πήγαν να του δώσουν το MVP και τελικά το πήρε ο Φουρνιέ (βασικά το MVP του τελικού το πήρε ο Πίτερς νομίζω).

Δηλαδή ο Πίτερς τι έπρεπε να κάνει; Σπαθιά να καταπιεί;

Ακόμα και αυτό που φτάσεις ότι υπάρχει καλύτερος - πιο χρήσιμος είναι λάθος. Δεν υπάρχει ρε φίλε γιατί αν υπήρχε δεν θα παίρναμε τον Ντιαγέ..αν υπήρχε είτε θα είχε έρθει είτε δεν θα κόστιζε 2.5 και πάνω..με το 1.7 που παίρνει ο Πίτερς και τον χρόνο και ρόλο που είχε στην ομάδα δεν βρίσκεις καλύτερο.

Γι αυτό τώρα φάτε στην μάπα τον Ντιαγέ και παρακολουθείστε τον Πίτερς να γράφει νούμερα Σάσα στην Αρμάνι και ξεκινήστε τις περσινές νοσταλγίες (με Γκος, Ράιτ κτλ).

Τεσπα εμένα πλέον δεν με νοιάζει τι γράφεται για τον Πίτερς γιατί δεν είναι στην ομάδα. Μην ανοίξουμε θέμα διαφωνίας τώρα που τα έχουμε βρει :D.

Απλά να μην υπάρχει και καμία αυταπάτη..ο παίκτης που θα έρθει άντε στην καλύτερη να είναι στο επίπεδο του Πίτερς απλά να είναι τριάρι και να παίζει και λίγο καλύτερη άμυνα. Μην περιμένετε Χεζόνια κα τέτοια κλάση.
ο φουρνιε ειναι ο μβπ του τελικου,το ξερω γιατι το χα παιξει στοιχημα και πληρωθηκα..νομιζω το θεμα ηταν για τον μβπ του φ4 επειδη ο πιτερς ειχε βγει μβπ με την φενερ.Στο ματς με την φενερ ηταν μβπ και κατα την γνωμη μου..στον τελικος ηταν απλα στους διακριθεντες..δλδ σωνει και ντε να τον βγαλω οτι εκανε παπαδες? :roofl:

Δηλαδη αν ειχαμε τον ντειβις,τον μπονγκα,τον ντιαλο η τον χεζονια δεν θα ηταν καλυτερα απο τον αλεκο?

καλα οτι πιθανοτατα λουσαν με τον εντζαι δεν σημαινει οτι δεν μπορουσαν να φερουν καλυτερο..λες και ειναι πρωτη φορα που κανουν οτι να ναι σε μεταγραφη...και για τα γκαρντ τοσο καιρο λεγατε οτι καλυτερος του θωμα δεν ερχεται..

Παντως αυτο που δεν λες να καταλαβεις με τιποτα ειναι οτι εμεις προσπαθησαμε να τον κρατησουμε και αυτος δεν ηθελε..αρα δεν υπηρχε σαν επιλογη...
Οχι βρε, το έχω καταλάβει. Δεν με πειράζει που έφυγε. Απλά θεωρώ ότι δεν θα βρούμε καλύτερο.

Δλδ μου συγκρίνεις παίκτες που είναι βασικά τεσσάρια ή θα έχουν ρόλο των 25+ λεπτών με τον ρόλο που είχε ο Πίτερς στον Ολυμπιακό; (Και την χρησιμότητα του).

Ντιαλό - Χεζόνια δεν πιστεύω ότι θα έρθουν και δεν μπορώ να συγκρίνω τον Μπόνγκα με τον Αλεκο γιατί είναι τελείως διαφορετικοί παίκτες. Πχ εγώ προτιμώ τον Αλεκο από τον Μπόνγκα για το τέσσερα. Ιδανικά θα ήθελα και τους δύο στο 3-4.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Τρί Αύγ 18, 2026 4:03 pm

basilis_.kts έγραψε:
Conan1982 έγραψε:
το θεμα με τον πιτερς εχει να κανει με το ανεκδοτο που μας κουβαληθηκε...αν ερχοταν ενας μπλοσομγκειμ,ακομα και ενας κι θα λεγαμε πως οκ χασαμε το τρομερο μακρινο σουτ αλλά παλι αξιολογος παικτης ηρθε και θα δωσει πραγματα.εδω εγω βλεπω ενα καλο χειμερινο παλτο
Τον Κι θα έπρεπε να τον πληρώσεις 1.8 για να ειναι αλλαγή του Σάσα. Εμείς μπορεί να γράφουμε ονόματα, τους παίκτες τους ρωτήσατε;

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Mood:

Τρί Αύγ 18, 2026 4:04 pm

basilis_.kts έγραψε:
Conan1982 έγραψε:
Για τον Μπλοσομγκειμ το είχα πει ότι με τις δηλώσεις που είχε κάνει ότι θα πάει κάπου όπου θα υπογράψει το μεγαλύτερο συμβόλαιο της καριέρας του αυτόματα αποκλειόταν να υπογράψει σ' εμάς.

basilis_.kts

a1greece
Reactions:

Τρί Αύγ 18, 2026 4:05 pm

shaq7 έγραψε:
Τρί Αύγ 18, 2026 4:00 pm
Conan1982 έγραψε:
μεχρι και η γυναικα του ειχε κραξει που δεν εχει βγαλει μιλια κατα τα αλλα..καλα ο πιτερς εχει καταπιει πολλα,ουτε στα φ4 τον εβαζε..λογικο ειναι να τα χε μαζεμενα.

εντωμεταξυ νομιζω οτι στο κυπελο ειχε παρει τον χολ αντι του πιτερς που τελικα δεν επαιξε..
ο μιλουτινοφ ειχε σπασει το δακτυλο και θα επαιζε με ναρθηκα,ο ταιρικ ειχε τραυματισμο και ο χολ ηταν ο μονος υγιης.φοβηθηκε να παει με χολ κι αλλο εναν και τους πηρε και τους 3 και εκοψε πιτερς
ο μιλουτινοφ πρωτη περιοδο σταθηκε καλουτσικα αν και ειχε 2-3 τελειωματα αστοχα και φαινοταν να τον τραβαει ωστε πηγαιναμε ποντο-ποντο
μπαινει ο χολ στην 2η περιοδο μια σκετη καταστροφη.εφυγαν με 15 ποντους και σε ολο το 2ο ημιχρονο εβαλε τον τζοουνς που στεκοταν αλλά δεν μπορουσαμε να πλησιασουμε
κοουτσαρισμα μπαρτζωκα :roofl:

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τρί Αύγ 18, 2026 4:07 pm

@Dimmitz μα το προβλημα με τον πιτερς ηταν οτι δεν επαιζε και αλλη θεση..γιαυτο η λυση ειναι να φερουμε εναν 3-4 των 25λ..

basilis_.kts

a1greece
Reactions:

Τρί Αύγ 18, 2026 4:10 pm

Conan1982 έγραψε:
basilis_.kts έγραψε:

Για τον Μπλοσομγκειμ το είχα πει ότι με τις δηλώσεις που είχε κάνει ότι θα πάει κάπου όπου θα υπογράψει το μεγαλύτερο συμβόλαιο της καριέρας του αυτόματα αποκλειόταν να υπογράψει σ' εμάς.
ωραια ας εφερνε καποιον εξελιξιμο απο τον γιουροκαπ-τσαμπιονς λιγκ.καποιον που θα ηθελε να δοκιμασει ευρωλιγκα.καποιον που εκανε καλη χρονια και θελει να ανεβει επιπεδο.ας περιμενε στα κοψιματα του νβα.κατι θα εβρισκε δεν μπορει.ας ηταν αγνωστος.εγω ειμαι σιγουρος πως πλην της αμυνας που θα δουμε σε τι επιπεδο μπορει να ακολουθησει αλλαγες κλπ ο συγκεκριμενος δεν υπαρχει επιθετικα.με τετοιες βολες-τριποντο προκειται για εναν ατεχνο-αταλαντο τυπο θεωρω.

Άβαταρ μέλους
Καρβουνιάρης

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics

Τρί Αύγ 18, 2026 4:12 pm

basilis_.kts έγραψε:
Conan1982 έγραψε:
Προσπάθησε να καταλάβεις πως ο Ντιαγιέ ΔΕΝ ήρθε στη θέση του Πίτερς, ασχέτως που είναι κι αυτός 4αρι. Ο αντικαταστάτης του Πίτερς δεν ήρθε ακόμα. Και πιθανώς να μην είναι στη θέση 4 αλλά στο 4/3.

AlexD

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Τρί Αύγ 18, 2026 4:15 pm

Conan1982 έγραψε:
Εκεί ήταν, αλλά πρέπει να άργησε και η ομάδα να αντιδράσει σωστά. Το έκανε τελικά, αλλά ο παίχτης είχε ήδη κλείσει. Αν το είχαν διαχειριστεί αλλιώς εκτιμώ ότι θα το κατάπινε και αυτό τελικά.

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Mood:

Τρί Αύγ 18, 2026 4:15 pm

basilis_.kts έγραψε:
Τρί Αύγ 18, 2026 4:10 pm
Conan1982 έγραψε:

ωραια ας εφερνε καποιον εξελιξιμο απο τον γιουροκαπ-τσαμπιονς λιγκ.καποιον που θα ηθελε να δοκιμασει ευρωλιγκα.καποιον που εκανε καλη χρονια και θελει να ανεβει επιπεδο.ας περιμενε στα κοψιματα του νβα.κατι θα εβρισκε δεν μπορει.ας ηταν αγνωστος.εγω ειμαι σιγουρος πως πλην της αμυνας που θα δουμε σε τι επιπεδο μπορει να ακολουθησει αλλαγες κλπ ο συγκεκριμενος δεν υπαρχει επιθετικα.με τετοιες βολες-τριποντο προκειται για εναν ατεχνο-αταλαντο τυπο θεωρω.
Είναι σαφές νομίζω ότι φοβήθηκαν ότι οι επιλογές στένευαν και δεν ήθελαν να πάρουν το ρίσκο να περιμένουν άλλο.

basilis_.kts

a1greece
Reactions:

Τρί Αύγ 18, 2026 4:21 pm

Καρβουνιάρης έγραψε:
Τρί Αύγ 18, 2026 4:12 pm
basilis_.kts έγραψε:

Προσπάθησε να καταλάβεις πως ο Ντιαγιέ ΔΕΝ ήρθε στη θέση του Πίτερς, ασχέτως που είναι κι αυτός 4αρι. Ο αντικαταστάτης του Πίτερς δεν ήρθε ακόμα. Και πιθανώς να μην είναι στη θέση 4 αλλά στο 3 ή 3/4.
το αν ειναι ή οχι αντικαταστατης του πιτερς θα φανει απο τον ρολο που θα εχει...
επισης χωρις λαρεντζακη-νετζηπογλου ειμαστε στους 13 παικτες οποτε καποιος εκ των χολ,τζοσεφ,παπανικολαου θα κοβεται ευρωλιγκα αν δεν φυγει ο γουοκαπ.πιστευεις πως καποιος απο αυτους εχει την διαθεση να κοβεται?και αν φερουμε κι αλλον θα πρεπει να κοβονται 2.δεν ειμαι τοσο σιγουρος πως θα ερθει καποιος με βαση αυτα τα δεδομενα οποτε οι πιθανες 5αδες ειναι οι εξης
μακινταιρ-ντορσει-γουορντ-βεζενκοφ-μιλου
γουοκαπ-μοντερο-φουρνιε-εντιαγε-τζοουνς
οποτε στην αρχη της σεζον εχουμε αντικατασταση πιτερς-εντιαγε και αργοτερα θα δουμε...

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”