Dimmitz έγραψε: ↑Τρί Αύγ 18, 2026 3:26 pm
shaq7 έγραψε: ↑Τρί Αύγ 18, 2026 2:23 pm
Αυτο που γράφεις πιο πάνω είναι ο ορισμός της υποβάθμισης ρε φίλε..εδώ στην αρχή πήγαν να του δώσουν το MVP και τελικά το πήρε ο Φουρνιέ (βασικά το MVP του τελικού το πήρε ο Πίτερς νομίζω).
Δηλαδή ο Πίτερς τι έπρεπε να κάνει; Σπαθιά να καταπιεί;
Ακόμα και αυτό που φτάσεις ότι υπάρχει καλύτερος - πιο χρήσιμος είναι λάθος. Δεν υπάρχει ρε φίλε γιατί αν υπήρχε δεν θα παίρναμε τον Ντιαγέ..αν υπήρχε είτε θα είχε έρθει είτε δεν θα κόστιζε 2.5 και πάνω..με το 1.7 που παίρνει ο Πίτερς και τον χρόνο και ρόλο που είχε στην ομάδα δεν βρίσκεις καλύτερο.
Γι αυτό τώρα φάτε στην μάπα τον Ντιαγέ και παρακολουθείστε τον Πίτερς να γράφει νούμερα Σάσα στην Αρμάνι και ξεκινήστε τις περσινές νοσταλγίες (με Γκος, Ράιτ κτλ).
Τεσπα εμένα πλέον δεν με νοιάζει τι γράφεται για τον Πίτερς γιατί δεν είναι στην ομάδα. Μην ανοίξουμε θέμα διαφωνίας τώρα που τα έχουμε βρει

.
Απλά να μην υπάρχει και καμία αυταπάτη..ο παίκτης που θα έρθει άντε στην καλύτερη να είναι στο επίπεδο του Πίτερς απλά να είναι τριάρι και να παίζει και λίγο καλύτερη άμυνα. Μην περιμένετε Χεζόνια κα τέτοια κλάση.
ο φουρνιε ειναι ο μβπ του τελικου,το ξερω γιατι το χα παιξει στοιχημα και πληρωθηκα..νομιζω το θεμα ηταν για τον μβπ του φ4 επειδη ο πιτερς ειχε βγει μβπ με την φενερ.Στο ματς με την φενερ ηταν μβπ και κατα την γνωμη μου..στον τελικος ηταν απλα στους διακριθεντες..δλδ σωνει και ντε να τον βγαλω οτι εκανε παπαδες?
Δηλαδη αν ειχαμε τον ντειβις,τον μπονγκα,τον ντιαλο η τον χεζονια δεν θα ηταν καλυτερα απο τον αλεκο?
καλα οτι πιθανοτατα λουσαν με τον εντζαι δεν σημαινει οτι δεν μπορουσαν να φερουν καλυτερο..λες και ειναι πρωτη φορα που κανουν οτι να ναι σε μεταγραφη...και για τα γκαρντ τοσο καιρο λεγατε οτι καλυτερος του θωμα δεν ερχεται..
Παντως αυτο που δεν λες να καταλαβεις με τιποτα ειναι οτι εμεις προσπαθησαμε να τον κρατησουμε και αυτος δεν ηθελε..αρα δεν υπηρχε σαν επιλογη...