Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Dimmitz

allstar
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Αύγ 19, 2026 12:43 pm

Εφόσον ο αρχικός σχεδιασμός περιλάμβανε τον Ουόκαπ και ο Μοντέρο θα έπαιζε περισσότερο στο δύο και ο Φουρνιέ στο τρία, γιατί να το αλλάξεις και να μην πάρεις τον Μπλάτ που θα σου δώσει το λιγότερο τις ασίστ του Θωμά και καλύτερο τρίποντο;

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Τετ Αύγ 19, 2026 12:48 pm

Dimmitz έγραψε:
Εφόσον ο αρχικός σχεδιασμός περιλάμβανε τον Ουόκαπ και ο Μοντέρο θα έπαιζε περισσότερο στο δύο και ο Φουρνιέ στο τρία, γιατί να το αλλάξεις και να μην πάρεις τον Μπλάτ που θα σου δώσει το λιγότερο τις ασίστ του Θωμά και καλύτερο τρίποντο;
μαζεύονται πολλοί ξένοι και δεν είναι ότι χρειαζόμαστε pg επειγόντως.

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τετ Αύγ 19, 2026 12:51 pm

Φέτος πάντως μετά από πολυυυυ καιρό η μία backcourt θα είναι two way η άλλη πιο ...αταμανισια...και αυτό θα ισχύει αντίστροφα από τα συνηθισμενα

tarp7

champion
Reactions:

Τετ Αύγ 19, 2026 1:22 pm

Dimmitz έγραψε:
Τρί Αύγ 18, 2026 7:52 pm
tarp7 έγραψε:
Τρί Αύγ 18, 2026 6:18 pm

Μηπως εσυ τον υπερτιμας γιατι η πραγματικοτητα δεν ειναι αυτη και η συνολικη του παρουσια σε τσσκα, εφες, ολυμπιακο, δεν ειναι αυτη που λες. Αν ηθελε να παει καπου να παιζει χαλαρα οκ το καταλαβαινω, αλλα οι τοπ παικτες πανε σε ομαδες πρωταθλητισμου οσο ειναι σε καλη καρασταση
Μια χαρά είναι απλά εσύ δεν το βλέπεις. Ε φάε στην μάπα τώρα το μαύρο άτι να ηρεμήσεις και εσύ :D
Άλλο εσύ απαντάς.. ότι να ναι
Εγώ πάντα ήρεμος είμαι, έχεις ξεφύγει, εσύ πρέπει να ηρεμήσεις και να μιλάς καλύτερα δεν γνωριζόμαστε.

tarp7

champion
Reactions:

Τετ Αύγ 19, 2026 1:30 pm

basilis_.kts έγραψε:
Τρί Αύγ 18, 2026 6:19 pm
tarp7 έγραψε:
Τρί Αύγ 18, 2026 6:11 pm

Ο λαιλ ηταν φευγατος και η ρεαλ δεν εχει προβλημα να δωσει 1 7. μη τρελαθουμε . Ποιο μεγαλο πορτοφολι η Αρμανι το 12ο .μπατζετ ειχε περυσι στην ευρωλιγκα συμφωνα με το basketnews, εχει κατεβασει πολυ το μπατζετ της και δεν συγκρινεται οικονομικα με τη ρεαλ, , οσφπ, παο , φενερ, χαποελ, εφες, ντουμπαι.https://www.google.com/amp/s/www.gazzet ... tzet%3famp
Οι τοπ παικτες δεν φοβουνται το ρισκο παντως
στον ολυμπιακο παντως δεν ειναι θεμα ρισκου αλλά και προπονητη.υπαρχαν ματς που ο πιτερς ηταν καλυτερος στην 2η περιοδο απο τον βεζενκοφ.κι ομως παντα στην 3η περιοδο ξεκινουσε ο βεζενκοφ.επισης στο ελληνικο πρωταθλημα θα μπορουσε να παιζει πολυ περισσοτερο.κι ομως δεν συνεβαινε.ειτε παιζαμε με την ρεαλ στον τελικο ειτε με το λαυριο στο πρωταθλημα η αρχικη 5αδα ηταν παντα ιδια.γενικως ο μπαρτζωκας οχι προπονητικα αλλά στο κοουτσαρισμα ειναι πολυ κακος για μενα.δεν λειτουργει πολλες φορες με βαση την φορμα του παικτη στο καθε παιχνιδι αλλά εχει ενα συγκεκριμενο ροτεισον στο μυαλο του και δεν το αλλαζει αν πρωτα δεν χασουμε με μεγαλο σερι.
Σ΄ αυτό συμφωνώ, δεν διαφωνώ σε εμάς όντως μπορούσε να παίζει περισσότερο τουλάχιστον στο ελληνικό πρωτάθλημα. Απλά εγώ θεωρώ ότι ένας παίκτης που θεωρεί τον εαυτό του τοπ και είναι σε καλή ηλικία θα πάει σε καλές ομάδες της λίγκας.

Άβαταρ μέλους
Djole77

junior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Αύγ 19, 2026 1:45 pm

tarp7 έγραψε:
basilis_.kts έγραψε:
Τρί Αύγ 18, 2026 6:19 pm

στον ολυμπιακο παντως δεν ειναι θεμα ρισκου αλλά και προπονητη.υπαρχαν ματς που ο πιτερς ηταν καλυτερος στην 2η περιοδο απο τον βεζενκοφ.κι ομως παντα στην 3η περιοδο ξεκινουσε ο βεζενκοφ.επισης στο ελληνικο πρωταθλημα θα μπορουσε να παιζει πολυ περισσοτερο.κι ομως δεν συνεβαινε.ειτε παιζαμε με την ρεαλ στον τελικο ειτε με το λαυριο στο πρωταθλημα η αρχικη 5αδα ηταν παντα ιδια.γενικως ο μπαρτζωκας οχι προπονητικα αλλά στο κοουτσαρισμα ειναι πολυ κακος για μενα.δεν λειτουργει πολλες φορες με βαση την φορμα του παικτη στο καθε παιχνιδι αλλά εχει ενα συγκεκριμενο ροτεισον στο μυαλο του και δεν το αλλαζει αν πρωτα δεν χασουμε με μεγαλο σερι.
Σ΄ αυτό συμφωνώ, δεν διαφωνώ σε εμάς όντως μπορούσε να παίζει περισσότερο τουλάχιστον στο ελληνικό πρωτάθλημα. Απλά εγώ θεωρώ ότι ένας παίκτης που θεωρεί τον εαυτό του τοπ και είναι σε καλή ηλικία θα πάει σε καλές ομάδες της λίγκας.
σχεδον 22 λεπτα επαιζε στο ελληνικο πρωταθλημα. και σε πολλα ματς ηταν πρωτος σκορερ. Ηταν μεγαλο πλεονεκτημα να εχεις τετοιο παικτη για backup στο ελληνικο πρωταθλημα (και οχι μονο βεβαια) γιατι μας κουβαλαγε στο σκορ. Τωρα θα αλλαξει αυτο και θα θελουμε αλλος να αντικαταστησει τους ποντους του σε αυτα τα βαρετα ματς αφου ο ντζαι δεν μπορει να κανει κατι τετοιο επιθετικα.

tarp7

champion
Reactions:

Τετ Αύγ 19, 2026 1:49 pm

Djole77 έγραψε:
Τετ Αύγ 19, 2026 1:45 pm
tarp7 έγραψε:

σχεδον 22 λεπτα επαιζε στο ελληνικο πρωταθλημα. και σε πολλα ματς ηταν πρωτος σκορερ. Ηταν μεγαλο πλεονεκτημα να εχεις τετοιο παικτη για backup στο ελληνικο πρωταθλημα (και οχι μονο βεβαια) γιατι μας κουβαλαγε στο σκορ. Τωρα θα αλλαξει αυτο και θα θελουμε αλλος να αντικαταστησει τους ποντους του σε αυτα τα βαρετα ματς αφου ο ντζαι δεν μπορει να κανει κατι τετοιο επιθετικα.
Λογικά θα πάρουμε παίκτη στο 3 και αναλόγως ίσως κι άλλο τεσσάρι και έχεις πάρει και το μοντέρο που είναι άλλο στιλ από το γουόκαπ και θα παίρνει περισσότερες προσπάθειες επιθετικά.

Άβαταρ μέλους
coach blue

allstar
Reactions:

Τετ Αύγ 19, 2026 2:13 pm

Dimmitz έγραψε:
Αν ζητησουμε μπλατ τοτε ξαφνικα ο ητουδης θα τον θελει και θα ζητησουν μπαι αουτ :P

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Αύγ 19, 2026 2:46 pm

Δεν χρειαζόμαστε άλλον άσσο με μακινταιρ Μοντέρο Τζόζεφ είμαστε κομπλέ παίκτη στο 3-4 και διαβατήρια θέλουμε.
Πλωτας Πουλακίδας και να δουν αν μπορεί να βγάλει ο Μιλουτινοφ.

Επίσης ξέρω ότι έχει συμφωνήσει ο Λαρεντζάκης με αεκ. Δεν ξέρω τώρα με τον Γουοκαπ αν επηρεαστεί και αυτή η υπόθεση.

Ντόρσεϊ
Παπανικολάου
Νετζηπγλου
Λαρεντζάκης
Βεζενκοφ
Καραγιαννίδης
Αυτήν την στιγμή έχουμε ακριβώς 6.

Αν καταφέρουν και βρούν καλό παίκτη να παίζει και στο 3 και στο 4 η φυγή του γουοκαπ ροστερικα στην Ευρωλίγκα κάνει καλό γιατί αφήνει Μοντέρο στο 1 και Φουρνιε στο 2.

Kwstantino

junior
Reactions:

Τετ Αύγ 19, 2026 2:47 pm

tokalytero3d έγραψε:
Δεν χρειαζόμαστε άλλον άσσο με μακινταιρ Μοντέρο Τζόζεφ είμαστε κομπλέ παίκτη στο 3-4 και διαβατήρια θέλουμε.

Επίσης ξέρω ότι έχει συμφωνήσει ο Λαρεντζάκης με αεκ. Δεν ξέρω τώρα με τον Γουοκαπ αν επηρεαστεί και αυτή η υπόθεση.

Ντόρσεϊ
Παπανικολάου
Νετζηπγλου
Λαρεντζάκης
Βεζενκοφ
Καραγιαννίδης

Αν καταφέρουν και βρούν καλό παίκτη να παίζει και στο 3 και στο 4 η φυγή του γουοκαπ ροστερικα στην Ευρωλίγκα κάνει καλό γιατί αφήνει Μοντέρο στο 1 και Φουρνιε στο 2.
Mε αυτη την 6αδα ποιους ξενους θα εβαζες στην δωδεκαδα με ΠΑΟ;

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
Mood:
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Αύγ 19, 2026 2:50 pm

Kwstantino έγραψε:
tokalytero3d έγραψε:

Ντόρσεϊ
Παπανικολάου
Νετζηπγλου
Λαρεντζάκης
Βεζενκοφ
Καραγιαννίδης

Θα υπάρξει πρόβλημα, καθώς δεν υπάρχει Άσος με διαβατήριο ούτε σέντερ επίσης. Αυτό λέγαμε κάποιοι εδώ και καιρό.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Kwstantino

junior
Reactions:

Τετ Αύγ 19, 2026 2:51 pm

kein έγραψε:
Kwstantino έγραψε:

Θα υπάρξει πρόβλημα, καθώς δεν υπάρχει Άσος με διαβατήριο ούτε σέντερ επίσης. Αυτό λέγαμε κάποιοι εδώ και καιρό.
Kαι πολυ light η εξαδα των Ελληνων στον αμυντικο τομεα

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Αύγ 19, 2026 2:54 pm

@Kwstantino Αυτήν την στιγμή οι επιλογές δεν είναι πολλές.
Μακινταιρ
Μοντέρο
Φουρνιε
Γουόρντ
Μιλουτινοφ
Τζόουνς

Αυτή η εξίσωση είναι πιο δυσκολη για τον παο που έχει από 2 παίκτες σε κάθε θέση που αμοίβονται αρκετά και θέλουν να παίζουν και πολύ

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Mood:

Kwstantino έγραψε:
Τετ Αύγ 19, 2026 2:51 pm
kein έγραψε:

Kαι πολυ light η εξαδα των Ελληνων στον αμυντικο τομεα
Ναι ισχύει αλλά νομίζω ότι το πρόβλημα εστιάζεται σε πιο δομική βάση. Δηλαδή θα χρειαστεί στην 6άδα ξένων τουλάχιστον 2 σέντερ και 2 χειριστές, που σημαίνει για τις υπόλοιπες 3 θέσεις θα έχει να προσθέσει ξένους, και μάλιστα την στιγμή που δεν υπάρχουν πολλοί διπλοθεσίτες. Είναι μεγάλο πλήγμα στην Α1 η απώλεια του διαβατηρίου του Ουόκαπ.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Mood:

Τετ Αύγ 19, 2026 2:55 pm

tokalytero3d έγραψε:
@Kwstantino Αυτήν την στιγμή οι επιλογές δεν είναι πολλές.
Μακινταιρ
Μοντέρο
Φουρνιε
Γουόρντ
Μιλουτινοφ
Τζόουνς

Αυτή η εξίσωση είναι πιο δυσκολη για τον παο που έχει από 2 παίκτες σε κάθε θέση που αμοίβονται αρκετά και θέλουν να παίζουν και πολύ
Μπα για εμάς είανι πιο ευκολη καθώς πολλοι παίχτες παιζουν 2 και 3 θέσεις- σε εσας ειναι θεμα αυτό.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”