Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
tarp7

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Άλλο εσύ απαντάς.. ότι να ναιDimmitz έγραψε: ↑Τρί Αύγ 18, 2026 7:52 pmΜια χαρά είναι απλά εσύ δεν το βλέπεις. Ε φάε στην μάπα τώρα το μαύρο άτι να ηρεμήσεις και εσύtarp7 έγραψε: ↑Τρί Αύγ 18, 2026 6:18 pm
Μηπως εσυ τον υπερτιμας γιατι η πραγματικοτητα δεν ειναι αυτη και η συνολικη του παρουσια σε τσσκα, εφες, ολυμπιακο, δεν ειναι αυτη που λες. Αν ηθελε να παει καπου να παιζει χαλαρα οκ το καταλαβαινω, αλλα οι τοπ παικτες πανε σε ομαδες πρωταθλητισμου οσο ειναι σε καλη καρασταση![]()
Εγώ πάντα ήρεμος είμαι, έχεις ξεφύγει, εσύ πρέπει να ηρεμήσεις και να μιλάς καλύτερα δεν γνωριζόμαστε.
-
tarp7

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σ΄ αυτό συμφωνώ, δεν διαφωνώ σε εμάς όντως μπορούσε να παίζει περισσότερο τουλάχιστον στο ελληνικό πρωτάθλημα. Απλά εγώ θεωρώ ότι ένας παίκτης που θεωρεί τον εαυτό του τοπ και είναι σε καλή ηλικία θα πάει σε καλές ομάδες της λίγκας.basilis_.kts έγραψε: ↑Τρί Αύγ 18, 2026 6:19 pmστον ολυμπιακο παντως δεν ειναι θεμα ρισκου αλλά και προπονητη.υπαρχαν ματς που ο πιτερς ηταν καλυτερος στην 2η περιοδο απο τον βεζενκοφ.κι ομως παντα στην 3η περιοδο ξεκινουσε ο βεζενκοφ.επισης στο ελληνικο πρωταθλημα θα μπορουσε να παιζει πολυ περισσοτερο.κι ομως δεν συνεβαινε.ειτε παιζαμε με την ρεαλ στον τελικο ειτε με το λαυριο στο πρωταθλημα η αρχικη 5αδα ηταν παντα ιδια.γενικως ο μπαρτζωκας οχι προπονητικα αλλά στο κοουτσαρισμα ειναι πολυ κακος για μενα.δεν λειτουργει πολλες φορες με βαση την φορμα του παικτη στο καθε παιχνιδι αλλά εχει ενα συγκεκριμενο ροτεισον στο μυαλο του και δεν το αλλαζει αν πρωτα δεν χασουμε με μεγαλο σερι.tarp7 έγραψε: ↑Τρί Αύγ 18, 2026 6:11 pm
Ο λαιλ ηταν φευγατος και η ρεαλ δεν εχει προβλημα να δωσει 1 7. μη τρελαθουμε . Ποιο μεγαλο πορτοφολι η Αρμανι το 12ο .μπατζετ ειχε περυσι στην ευρωλιγκα συμφωνα με το basketnews, εχει κατεβασει πολυ το μπατζετ της και δεν συγκρινεται οικονομικα με τη ρεαλ, , οσφπ, παο , φενερ, χαποελ, εφες, ντουμπαι.https://www.google.com/amp/s/www.gazzet ... tzet%3famp
Οι τοπ παικτες δεν φοβουνται το ρισκο παντως
- Djole77

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
σχεδον 22 λεπτα επαιζε στο ελληνικο πρωταθλημα. και σε πολλα ματς ηταν πρωτος σκορερ. Ηταν μεγαλο πλεονεκτημα να εχεις τετοιο παικτη για backup στο ελληνικο πρωταθλημα (και οχι μονο βεβαια) γιατι μας κουβαλαγε στο σκορ. Τωρα θα αλλαξει αυτο και θα θελουμε αλλος να αντικαταστησει τους ποντους του σε αυτα τα βαρετα ματς αφου ο ντζαι δεν μπορει να κανει κατι τετοιο επιθετικα.tarp7 έγραψε: ↑Τετ Αύγ 19, 2026 1:30 pmΣ΄ αυτό συμφωνώ, δεν διαφωνώ σε εμάς όντως μπορούσε να παίζει περισσότερο τουλάχιστον στο ελληνικό πρωτάθλημα. Απλά εγώ θεωρώ ότι ένας παίκτης που θεωρεί τον εαυτό του τοπ και είναι σε καλή ηλικία θα πάει σε καλές ομάδες της λίγκας.basilis_.kts έγραψε: ↑Τρί Αύγ 18, 2026 6:19 pm
στον ολυμπιακο παντως δεν ειναι θεμα ρισκου αλλά και προπονητη.υπαρχαν ματς που ο πιτερς ηταν καλυτερος στην 2η περιοδο απο τον βεζενκοφ.κι ομως παντα στην 3η περιοδο ξεκινουσε ο βεζενκοφ.επισης στο ελληνικο πρωταθλημα θα μπορουσε να παιζει πολυ περισσοτερο.κι ομως δεν συνεβαινε.ειτε παιζαμε με την ρεαλ στον τελικο ειτε με το λαυριο στο πρωταθλημα η αρχικη 5αδα ηταν παντα ιδια.γενικως ο μπαρτζωκας οχι προπονητικα αλλά στο κοουτσαρισμα ειναι πολυ κακος για μενα.δεν λειτουργει πολλες φορες με βαση την φορμα του παικτη στο καθε παιχνιδι αλλά εχει ενα συγκεκριμενο ροτεισον στο μυαλο του και δεν το αλλαζει αν πρωτα δεν χασουμε με μεγαλο σερι.
-
tarp7

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Λογικά θα πάρουμε παίκτη στο 3 και αναλόγως ίσως κι άλλο τεσσάρι και έχεις πάρει και το μοντέρο που είναι άλλο στιλ από το γουόκαπ και θα παίρνει περισσότερες προσπάθειες επιθετικά.Djole77 έγραψε: ↑Τετ Αύγ 19, 2026 1:45 pmσχεδον 22 λεπτα επαιζε στο ελληνικο πρωταθλημα. και σε πολλα ματς ηταν πρωτος σκορερ. Ηταν μεγαλο πλεονεκτημα να εχεις τετοιο παικτη για backup στο ελληνικο πρωταθλημα (και οχι μονο βεβαια) γιατι μας κουβαλαγε στο σκορ. Τωρα θα αλλαξει αυτο και θα θελουμε αλλος να αντικαταστησει τους ποντους του σε αυτα τα βαρετα ματς αφου ο ντζαι δεν μπορει να κανει κατι τετοιο επιθετικα.
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
Δεν χρειαζόμαστε άλλον άσσο με μακινταιρ Μοντέρο Τζόζεφ είμαστε κομπλέ παίκτη στο 3-4 και διαβατήρια θέλουμε.
Πλωτας Πουλακίδας και να δουν αν μπορεί να βγάλει ο Μιλουτινοφ.
Επίσης ξέρω ότι έχει συμφωνήσει ο Λαρεντζάκης με αεκ. Δεν ξέρω τώρα με τον Γουοκαπ αν επηρεαστεί και αυτή η υπόθεση.
Ντόρσεϊ
Παπανικολάου
Νετζηπγλου
Λαρεντζάκης
Βεζενκοφ
Καραγιαννίδης
Αυτήν την στιγμή έχουμε ακριβώς 6.
Αν καταφέρουν και βρούν καλό παίκτη να παίζει και στο 3 και στο 4 η φυγή του γουοκαπ ροστερικα στην Ευρωλίγκα κάνει καλό γιατί αφήνει Μοντέρο στο 1 και Φουρνιε στο 2.
Επίσης ξέρω ότι έχει συμφωνήσει ο Λαρεντζάκης με αεκ. Δεν ξέρω τώρα με τον Γουοκαπ αν επηρεαστεί και αυτή η υπόθεση.
Ντόρσεϊ
Παπανικολάου
Νετζηπγλου
Λαρεντζάκης
Βεζενκοφ
Καραγιαννίδης
Αν καταφέρουν και βρούν καλό παίκτη να παίζει και στο 3 και στο 4 η φυγή του γουοκαπ ροστερικα στην Ευρωλίγκα κάνει καλό γιατί αφήνει Μοντέρο στο 1 και Φουρνιε στο 2.
-
Kwstantino

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Mε αυτη την 6αδα ποιους ξενους θα εβαζες στην δωδεκαδα με ΠΑΟ;tokalytero3d έγραψε: ↑Τετ Αύγ 19, 2026 2:46 pmΔεν χρειαζόμαστε άλλον άσσο με μακινταιρ Μοντέρο Τζόζεφ είμαστε κομπλέ παίκτη στο 3-4 και διαβατήρια θέλουμε.
Ντόρσεϊ
Παπανικολάου
Νετζηπγλου
Λαρεντζάκης
Βεζενκοφ
Καραγιαννίδης
- kein

- Reactions:
- Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
3
Θα υπάρξει πρόβλημα, καθώς δεν υπάρχει Άσος με διαβατήριο ούτε σέντερ επίσης. Αυτό λέγαμε κάποιοι εδώ και καιρό.Kwstantino έγραψε: ↑Τετ Αύγ 19, 2026 2:47 pmMε αυτη την 6αδα ποιους ξενους θα εβαζες στην δωδεκαδα με ΠΑΟ;tokalytero3d έγραψε: ↑Τετ Αύγ 19, 2026 2:46 pmΔεν χρειαζόμαστε άλλον άσσο με μακινταιρ Μοντέρο Τζόζεφ είμαστε κομπλέ παίκτη στο 3-4 και διαβατήρια θέλουμε.
Ντόρσεϊ
Παπανικολάου
Νετζηπγλου
Λαρεντζάκης
Βεζενκοφ
Καραγιαννίδης
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
-
Kwstantino

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Kαι πολυ light η εξαδα των Ελληνων στον αμυντικο τομεαkein έγραψε: ↑Τετ Αύγ 19, 2026 2:50 pmΘα υπάρξει πρόβλημα, καθώς δεν υπάρχει Άσος με διαβατήριο ούτε σέντερ επίσης. Αυτό λέγαμε κάποιοι εδώ και καιρό.Kwstantino έγραψε: ↑Τετ Αύγ 19, 2026 2:47 pm
Mε αυτη την 6αδα ποιους ξενους θα εβαζες στην δωδεκαδα με ΠΑΟ;
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
3
Ναι ισχύει αλλά νομίζω ότι το πρόβλημα εστιάζεται σε πιο δομική βάση. Δηλαδή θα χρειαστεί στην 6άδα ξένων τουλάχιστον 2 σέντερ και 2 χειριστές, που σημαίνει για τις υπόλοιπες 3 θέσεις θα έχει να προσθέσει ξένους, και μάλιστα την στιγμή που δεν υπάρχουν πολλοί διπλοθεσίτες. Είναι μεγάλο πλήγμα στην Α1 η απώλεια του διαβατηρίου του Ουόκαπ.
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
3
Μπα για εμάς είανι πιο ευκολη καθώς πολλοι παίχτες παιζουν 2 και 3 θέσεις- σε εσας ειναι θεμα αυτό.tokalytero3d έγραψε: ↑Τετ Αύγ 19, 2026 2:54 pm@Kwstantino Αυτήν την στιγμή οι επιλογές δεν είναι πολλές.
Μακινταιρ
Μοντέρο
Φουρνιε
Γουόρντ
Μιλουτινοφ
Τζόουνς
Αυτή η εξίσωση είναι πιο δυσκολη για τον παο που έχει από 2 παίκτες σε κάθε θέση που αμοίβονται αρκετά και θέλουν να παίζουν και πολύ

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο