Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Rivers15

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Αύγ 23, 2026 2:29 pm

Sabenlee έγραψε:
Κυρ Αύγ 23, 2026 1:02 pm
Το πουλεν μου ο Τζόσεφ που είναι; Δεν ήταν στα εργομετρικα. Αρχίζω και ανησυχώ
Μην ανησυχεις, πιο πιθανο να κλεισει τη σεζον ως πρωτο pg στο rotation, παρα να φυγει. Υγιης να ειναι μονο.

tarp7

champion
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Αύγ 23, 2026 2:42 pm

kite26 έγραψε:
Κυρ Αύγ 23, 2026 2:09 pm
Sabenlee έγραψε:
Κυρ Αύγ 23, 2026 1:02 pm
Το πουλεν μου ο Τζόσεφ που είναι; Δεν ήταν στα εργομετρικα. Αρχίζω και ανησυχώ
Λείπουν δύο τόνοι κοκορέτσι απ' τη Μύκονο...
Δεν τρωνε κοκορετσι και τετοια μπαναλ στη μυκονο :D kite μονο μοσχαρισιες μπριζόλες με καραμελωμένα μήλα και αρωματικά βότανα

Άβαταρ μέλους
coach blue

allstar
Reactions:

Κυρ Αύγ 23, 2026 2:43 pm

Christofis έγραψε:
Κυρ Αύγ 23, 2026 2:24 pm
coach blue έγραψε:
Κυρ Αύγ 23, 2026 2:04 pm

Σε ποια ομαδα ; Ειπαμε δραχμες δεν δινεις αλλα δωσε πετσετες , δωσε τραπεζομαντηλα . Δωσε κατι επιτελους :)

:roofl:
Ο ενας μου ξεφυγε χθες. Μια χαρα δραχμες, ευρω εδωσα.
:wave:
Ο νοξ ;
καλα κρασια :sad:

Μου φαινεται σαν παικτης που δεν αγαπαει το μπασκετ .
Οτι παιζει μονο για τα λεφτα και τετοιοι παικτες δεν σκιζονται .
Δεν καιγονται για τιτλους και οτι συνεπαγεται αυτο σε θυσιες για να τα καταφερουν .

Άβαταρ μέλους
kite26

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Κυρ Αύγ 23, 2026 2:48 pm

coach blue έγραψε:
Christofis έγραψε:

Ο νοξ ;

Δεν καιγονται για τιτλους και οτι συνεπαγεται αυτο σε θυσιες για να τα καταφερουν .
Σωστά. Ο παίκτης ο σωστός φαίνεται απ' τη φάτσα. Πάρε παράδειγμα το 'Μυρμήγκι" στο ποδόσφαιρο (για μένα Sogoku από τώρα). Με τον που τον είδα, τρελάθηκα! Αναφώνησα: "Τι πούλαρος Θεέ μου!" Τι κορμοστασιά, τι βλέμμα! Κόβω το χέρι μου ότι όχι μόνο θα πιάσει, αλλά και το ότι θα αφήσει εποχή. Γιατί; Γιατί φαίνεται ότι αγαπάει την μπάλα ο τύπος! Άσε που θα κάνει τα κάμε κάμε του Sogoku! Είναι τρέλα αυτά για το κοινό!
Τέτοιους θέλουμε και στο παρκέ. Να ξυπνάνε το πρωί και να μυρίζουν την πορτοκαλί θεά αντί να πίνουν καφέ.

Μπαλαδόφατσες.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kite26 την Κυρ Αύγ 23, 2026 2:52 pm, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Άβαταρ μέλους
Christofis

allstar
Reactions:

Κυρ Αύγ 23, 2026 2:49 pm

coach blue έγραψε:
Christofis έγραψε:

Ο νοξ ;

Μηπως ενα τετοιο χρειαζομαστε; Ενα με ταλεντο που να μην καιγεται να παιζει 30 λεπτα;

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Κυρ Αύγ 23, 2026 3:03 pm

ο νοξ σου φερνει ολα τα αρνητικα του χεζονια χωρις τα θετικα...μονο στην απελπισια θα τον εφερνα..επισης αν ερθει αυτος μετα δεν προκειται να ρθει και αλλος.

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Αύγ 23, 2026 3:29 pm

Ποιον knox λέμε αυτόν που ήταν στους Γουόριορς;
Λίγο που τον θυμάμαι είχε καλά χαρακτηριστικά και δεν είναι μεγάλος. Πως και ακούγεται αυτός;

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Κυρ Αύγ 23, 2026 3:39 pm

ηταν 9ος στα ντραφτ αλλα ειναι μπαμπουινος και κατεληξε γυρολογος της τζι λιγκ..σκορερ ειναι αλλα οχι πολυ αποτελεσματικος,θελει πολλες προσπαθειες...οτι δεν θελει ο μπαρτζωκας δηλαδη..στην αμυνα ειναι σαν τον χολ

Άβαταρ μέλους
Djole77

junior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Αύγ 23, 2026 3:42 pm

tokalytero3d έγραψε:
Κυρ Αύγ 23, 2026 3:29 pm
Ποιον knox λέμε αυτόν που ήταν στους Γουόριορς;
Λίγο που τον θυμάμαι είχε καλά χαρακτηριστικά και δεν είναι μεγάλος. Πως και ακούγεται αυτός;
Τσάμπα κουβέντα αφού όπως και με εντζαι το πιο πιθανόν αν έρθει παικτης θα σκάσει όνομα από το πουθενά.

Άβαταρ μέλους
Christofis

allstar
Reactions:

Κυρ Αύγ 23, 2026 3:45 pm

shaq7 έγραψε:
ο νοξ σου φερνει ολα τα αρνητικα του χεζονια χωρις τα θετικα...μονο στην απελπισια θα τον εφερνα..επισης αν ερθει αυτος μετα δεν προκειται να ρθει και αλλος.
Παιδια τι λετε; Ο Νοξ πχ μπροστα στον Οκεκε που θελαμε ειναι 2 φορες καλυτερος. 27 χρονων, με καλο σουτ, καλο κορμι, μακρυς, αθλητικος.

Ποσοι ειναι καλυτεροι του Νοξ; Συν οτινθα στοιχισει πχ τα μισα αποντον Χεζονια

Το μονο που ακουω και προβληματιζει εμενα ειναι αυτο που ειπε ο @coach blue οτι εχει αρχιζει να θυμιζει επαγγελματια g-leager

Χωρις να λεω οτι ο Νοξ ο βασικος στοχος αλλα μια απο τις περιπτωσεις που αρεσει στον Μπαρτζωκα

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Κυρ Αύγ 23, 2026 3:50 pm

Christofis έγραψε:
Κυρ Αύγ 23, 2026 3:45 pm
shaq7 έγραψε:
Παιδια τι λετε; Ο Νοξ πχ μπροστα στον Οκεκε που θελαμε ειναι 2 φορες καλυτερος. 27 χρονων, με καλο σουτ, καλο κορμι, μακρυς, αθλητικος.

Ποσοι ειναι καλυτεροι του Νοξ; Συν οτινθα στοιχισει πχ τα μισα αποντον Χεζονια

Το μονο που ακουω και προβληματιζει εμενα ειναι αυτο που ειπε ο @coach blue οτι εχει αρχιζει να θυμιζει επαγγελματια g-leager

Χωρις να λεω οτι ο Νοξ ο βασικος στοχος αλλα μια απο τις περιπτωσεις που αρεσει στον Μπαρτζωκα
εγω οκεκε θα επαιρνα με διαφορα και πιστευω και ο μπαρτζωκας..που τοσα χρονια που ψαχνει 3ρι δεν τον κοιταξε ποτε..σουτ καλο δεν λες οτι εχει..34% καριερας με κατι χρονιες να σουταρει σαν τον γουορντ..καλο κορμι και αθλητικος ειναι αλλα αν δεν εχει μυαλο να παιξει αμυνα τι να το κανεις..

θελουμε εμεις καποιον να σκοραρει και να παιρνει πολλες προσπαθειες ενω στην αμυνα ειναι ζαμαν φου?τον χεζονια ο μονος λογος που τον λεμε ειναι γιατι ειναι τοπ παικτης με εμπειρια ..αλλιως εναν ντιαλο θελουμε..
αν θελουν σκορερ ας παρουν απο τον ερυθρο τον νουορα

Jeight

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Αύγ 23, 2026 4:16 pm

Σκορερ δεν σημαινει καλος σουτερ και ο Σειμπεν Λι καλος σκορερ θεωρειται αλλα αθλιος σουτερ. Και ο Μπραντον Γουιλιαμς φοβερος σκορερ ειναι αλλα μετριος σουτερο. Πιο πολυ θες ενα floor spacer στο 3 ιδανικα να εχει και προσωπικη φαση. Αν ο Χεζονια θελει να ερθει ισως πρεπει αν το ρισκαρεις αν και σαν χαρακτηρας εγω ειμαι πολυ επιφυλακτικος. Στο πρωτο διμηνο που θα του λεει ο Μπαρτζωκας να παιζει ομαδικα θα αρχισει τα μουτρα, ειναι ρισκο.

Γενικα ενα 3αρι με καλο σουτ το θελουμε γιατι εχουμε μεινει με 3 καλους σουτερ το οποιο ειναι αυτοκτονικο.

Άβαταρ μέλους
Christofis

allstar
Reactions:

Κυρ Αύγ 23, 2026 4:20 pm

Και εγω θα επαιρνα τον Οκεκε. Αλλα Ο Νοξ ομως ειναι πολύ καλυτερος παικτης(απο πλευρας ταλεντου) και οπως ο Χεζονια αν θελει μπορει να παιξει αμυνα. Δεν ειναι Χολ που το βασικο του μειονεκτημα ειναι η αντιληψη.

Και εγω Ντιαλο θα προτιμουσα. Αλλα Ντιαλο απο το 2027.

Εγω δεν εχω πειστει παρολο που ξερω οτι θα ενδιαφερθουμε για Χεζονια οτι θα μπουμε σε πλειστηριασμο να τον αποκτησουμε.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Κυρ Αύγ 23, 2026 4:31 pm

η μονη περιπτωση ειναι να το θελει πολυ ο ιδιος ο χεζονια..κατι που εχει λογικη,αν θελει να ρθει θα κανει πισω και σε θεμα ρολου θα θελει να ενσωματωθει στο συστημα..εκτος και δεν βρισκουμε κανεναν αλλον και αναγκαστουμε να παμε στα 3.5.. πιο πανω δεν παιζει γιατι παμε σε λεφτα βεζε.

Άβαταρ μέλους
Christofis

allstar
Reactions:

Κυρ Αύγ 23, 2026 4:42 pm

Ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα ο παικτης που θα ερθει θα πρεπει να μην ειναι μονο καλος σουτερ αλλα να εχει και μεγεθος και να μπορει να παρει χρονο και στο 4. Εκτος αν ισχυει η πληροφορια οτι θα παμε για 2 παικτες. Δηλαδη καινο Γουορντ δεν μπορει να παρει χρονο εκει. Αρα ξεμενεις με τον Σασα και τον Εντζαι. Αν περσι λεγαμε οτινυπαρχει τρυπα στο 1 φετος στο 4 θα ειναι η τρυπα του οζοντος ειδικα αν μεινει εξω για 1-2 βδομαδες ο Σασα

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”