Υπόθεση Γουόκαπ

Συντονιστής: Captains

Dimmitz

allstar
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Αύγ 23, 2026 4:02 pm

Πάντως κάτι που μου έχει κάνει εντύπωση είναι ότι μετά τον Σλούκα, όλοι οι παίκτες που έχουν φύγει από την ομάδα είτε έχουν έρθει σε ρήξη είτε έχουν σοβαρά παράπονα. Μιλάω κυρίως για παίκτες του βασικού κορμού, όχι γι αυτούς που πέρασαν και δεν ακούμπησαν. Φέτος το καλοκαίρι είχαμε τέσσερις αποχωρήσεις, οι τρεις έφυγαν με σοβαρά παράπονα (Πίτερς, Φαλ, Μακίσικ) και ο ένας ήρθε σε ρήξη. Πέρυσι είχαμε τον Γκος, ο Μιλου ήταν στην πόρτα της εξόδου και αυτός στραβωμένος, και πρόπερσι είχαμε τον Κάνααν. Οι περισσότεροι είχαν θέμα με τον Μπαρτζώκα παρά με τον σύλλογο (που στην περίπτωση του Θωμά μάλλον το αντίθετο ισχύει).

Δεν ξέρω μπορεί να είναι σύμπτωση αυτό που αναφέρω ή να γίνεται και στις άλλες ομάδες και απλά να μην το έχω παρατηρήσει.

Ισως σε εμάς επειδή οι σχέσεις ήταν πιο οικογενειακές, όταν επέλθει η φυσιολογική ρήξη να είναι πιο δυνατή. Δεν ξέρω, δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς.

Άβαταρ μέλους
Djole77

junior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF

Κυρ Αύγ 23, 2026 4:07 pm

Dimmitz έγραψε:
Πάντως κάτι που μου έχει κάνει εντύπωση είναι ότι μετά τον Σλούκα, όλοι οι παίκτες που έχουν φύγει από την ομάδα είτε έχουν έρθει σε ρήξη είτε έχουν σοβαρά παράπονα. Μιλάω κυρίως για παίκτες του βασικού κορμού, όχι γι αυτούς που πέρασαν και δεν ακούμπησαν. Φέτος το καλοκαίρι είχαμε τέσσερις αποχωρήσεις, οι τρεις έφυγαν με σοβαρά παράπονα (Πίτερς, Φαλ, Μακίσικ) και ο ένας ήρθε σε ρήξη. Πέρυσι είχαμε τον Γκος, ο Μιλου ήταν στην πόρτα της εξόδου και αυτός στραβωμένος, και πρόπερσι είχαμε τον Κάνααν. Οι περισσότεροι είχαν θέμα με τον Μπαρτζώκα παρά με τον σύλλογο (που στην περίπτωση του Θωμά μάλλον το αντίθετο ισχύει).

Δεν ξέρω μπορεί να είναι σύμπτωση αυτό που αναφέρω ή να γίνεται και στις άλλες ομάδες και απλά να μην το έχω παρατηρήσει.

Ισως σε εμάς επειδή οι σχέσεις ήταν πιο οικογενειακές, όταν επέλθει η φυσιολογική ρήξη να είναι πιο δυνατή. Δεν ξέρω, δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς.
Από πού προκύπτει σοβαρα παράπονα από Μακ; Η απλά λέμε ότι βλακεία αναπαράγεται στο Twitter?

Ο γκος δεν ήθελε να περιμένει θεμιτό. Ούτε αυτός είπε τπτ. Μιλού τόσο ξενερωμενος που υπέγραψε νέο συμβόλαιο.

Ο Φαλ είπε κάτι; Τι παράπονο εξαλου να έχει που μέχρι και πρόστιμο έφαγαν για να παίξει. Νομίζω ψάχνεις από το πουθενά να εμφανίσεις θέμα το οποίο δεν υπάρχει.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Αύγ 23, 2026 4:13 pm

Dimmitz έγραψε:

ο πιτερς ειχε θεμα ρολου καμια σχεση..ισα ισα με τον ολυμπιακο εχει πολυ καλες σχεσεις
ο φαλ δεν εχει λογικη να ειναι θυμωμενος..του φερθηκαμε αψογα
με μακισικ δεν εχει ακουστει κατι..

ο γκος ηθελε να μεινει αλλα του ειπαμε μονο αν παρει ευρωλιγκα..και ο κανααν ο ιδιος λεει οτι ηθελε να μεινει αλλα προτιμησαμε τον ντορσει.

Jeight

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Αύγ 23, 2026 4:18 pm

Dimmitz έγραψε:

Το "σοβαρα παραπονα" ειναι υπερβολη. Ο Πιτερς εφυγε σαν φιλος εκανε και ωραιο βιντεο αποχαιρετισμου. Δεν δημιουργησε θεμα. Ουτε ο Φαλ το ιδιο. Ειναι σαν να λεμε οτι ο Οσμαν εφυγε εχοντας ερθει σε ρηξη με ΠΑΟ, δεν ισχυει.

Μονο για τον Γουοκαπ ισχυει οτι θα ειναι ασχημο διαζυγιο.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Κυρ Αύγ 23, 2026 4:39 pm

shaq7 έγραψε:
Dimmitz έγραψε:

ο πιτερς ειχε θεμα ρολου καμια σχεση..ισα ισα με τον ολυμπιακο εχει πολυ καλες σχεσεις

ο γκος ηθελε να μεινει αλλα του ειπαμε μονο αν παρει ευρωλιγκα..και ο κανααν ο ιδιος λεει οτι ηθελε να μεινει αλλα προτιμησαμε τον ντορσει.
Οι περισσότεροι θέμα ρόλου είχαν. Ο Φαλ δεν έχει λογική να θύμωσε, αλλά θύμωσε, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Ακόμα και με Μακισικ ακούστηκε ότι δεν ήταν βελούδινο το διαζύγιο και ας μην έχει διαρρεύσει τίποτα. Οπως είπα και στο αρχικό ποστ μου, οι περισσότεροι είχαν θέμα με τον Μπαρτζώκα και τον ρόλο τους όχι με τον σύλλογο.

Ο Οσμάν επειδή αναφέρθηκε είναι ο ορισμός του φεύγω φιλικά από την ομάδα. Οι παραπάνω που ανέφερα δεν νομίζω ότι ανήκουν σε αυτή την κατηγορία. Αντε βάλε και τον Γκός μέσα, αλλά μέχρι εκεί.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Κυρ Αύγ 23, 2026 4:44 pm

αμα ειναι θεμα ρολου τι φταιει η ομαδα δηλαδη?να κρατησουμε τον 37χρονο μακισικ για να μην θυμωσει?Η να βαζουμε τον πιτερς βασικο αντι του σασα η να διωξουμε τον χολ για τον φαλ?υποθετικα ολα βεβαια γιατι μονο απο φημες του τουιτερ εχουν ακουστει..πχ ο σορτς δεν εφυγε ετσι απο τον παο?

η μονη ασχημη αποχωρηση ειναι αυτη του θωμα..και δεν ξερουμε αν φταινε οι αφοι η παλαβωσε απο μονος του..οπως και να χει ειναι ακραιο αυτο που κανει

Άβαταρ μέλους
Djole77

junior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF

Κυρ Αύγ 23, 2026 4:47 pm

Dimmitz έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Οι περισσότεροι θέμα ρόλου είχαν. Ο Φαλ δεν έχει λογική να θύμωσε, αλλά θύμωσε, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Ακόμα και με Μακισικ ακούστηκε ότι δεν ήταν βελούδινο το διαζύγιο και ας μην έχει διαρρεύσει τίποτα. Οπως είπα και στο αρχικό ποστ μου, οι περισσότεροι είχαν θέμα με τον Μπαρτζώκα και τον ρόλο τους όχι με τον σύλλογο.

Ο Οσμάν επειδή αναφέρθηκε είναι ο ορισμός του φεύγω φιλικά από την ομάδα. Οι παραπάνω που ανέφερα δεν νομίζω ότι ανήκουν σε αυτή την κατηγορία. Αντε βάλε και τον Γκός μέσα, αλλά μέχρι εκεί.
Πάλι λες πράγματα που δεν προκύπτουν από πουθενά. Δεν διέρρευσε τπτ αλλά εσύ λες υπήρχε θέμα. Οκ έτσι συζήτηση δεν γίνεται. Και εγώ λέω όλοι φυγαν σαν φίλοι. Που είναι και το ρεαλιστικό σενάριο εξαλου.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Κυρ Αύγ 23, 2026 5:01 pm

Djole77 έγραψε:
Κυρ Αύγ 23, 2026 4:47 pm
Dimmitz έγραψε:

Πάλι λες πράγματα που δεν προκύπτουν από πουθενά. Δεν διέρρευσε τπτ αλλά εσύ λες υπήρχε θέμα. Οκ έτσι συζήτηση δεν γίνεται. Και εγώ λέω όλοι φυγαν σαν φίλοι. Που είναι και το ρεαλιστικό σενάριο εξαλου.
Προφανώς και αυτά που αναφέρω τα έχω ακούσει από άλλες πηγές, δεν τα έβγαλα από το μυαλό μου. Επειδή οι πηγές είναι δημοσιογράφοι, προφανώς και μπορεί να είναι παπάτζες. Για τον Φαλ συγκεκριμένα έχει λογική να στράβωσε οπότε συμπλέω με τα δημοσιεύματα. Ούτε θέμα θέλω να δημιουργήσω ούτε τίποτα. Εκθέτω απλά μια άποψη.

@shaq το έγραψα εξαρχής ρε φίλε ότι οι περισσότεροι είχαν θέμα ρόλου, δεν είπα πουθενά ότι φταει η ομάδα. Αντίθετα ο σύλλογος τους είχε στον αφρό όλους αυτούς όσο ήταν στην ομάδα. Εδώ στήριξε παίκτες όπως ο Έβανς που δεν αγωνίστηκαν καθόλου με την ομάδα. Ο shorts ναι έφυγε και αυτός με παράπονα για τον τρόπο που τον αντιμετώπισε ο Άταμαν, αλλά το διαζύγιο ήταν βελούδινο γιατί σεβάστηκαν την επιθυμία του.

Εμάς μάλλον οι περισσότεροι θέλαν να μείνουν και έβγαλαν «χάλασμα» επειδή τους διώξαμε ίσως.

Άβαταρ μέλους
Christofis

allstar
Reactions:

Κυρ Αύγ 23, 2026 5:06 pm

Ο Φαλ εφυγε και οπως ειπε καινο Φουρνιε αμφιταλαντυτηκε πολυ να παει στον Παο. Απλα πηγε και λογω της οικογενειας(να μην αλλαξει περιβαλλον) και των πολλων χρηματων που πηρε. Μπορει να του εκατσε ασχημα που τον αφησαμε ελευθερο αλλα ασχημο δεν ηταν το διαζυγιο. Εδω τον βαλαμε να παιξει σε δυο παιχνιδια μαι πληρωσαμε προστιμο ετσι ωστε να φυγει με μεταλιο αν τον περναμε. Αυτο δειχνει οτι μια χαρα σεβαστηκαμε την ιστορια του στην
Ομαδα. Επισης δεν μπηκαμε σε παζαρια για την χρονιανπου ηταν τραυματιας. Επισης εφυγε με ενα πολυ συγκινητιμο μυνημα. Εγω προσωπικα θελω να τον δω να παιζει ξανα σε ψηλο επιπεδο ακομη και αν ειναι στον Παο. Στο κατω κατω εμεις τον διωξαμε γιατι προτιμησαμε κατι αλλο.

Ο Σακ μπορει να ηθελε να κλεισει την καριερα του στον Ολυμπιακο. Αν ειχε ερθει σε ρηξη δεν θα εβγαινε η Μπεριμ να πει οτι θα ηθελε να δει την φανελα του κρεμασμενη στο Σεφ.

Ο Πιτερς εφυγε με πολυ συγκινητικο βιντεο . Η ομαδα εκανε πολυ σοβαρη προταση να τον κρατησει. Αλλα ηταν μη αναστρεψιμο. Ο παικτης ηθελε να παει καπου να ειναι πρωταγωνιστης. Καλως ή Καλως ειναι και αυτο αποδεκτο. Επισης μεχρι καινσπιτι του πηγαν οι οπαδοι για να τον πεισουν να κεινει. Τι αλλο να καναμε δηλαδη. Μπορει οντως να χαλαστηκε με τον τελικο κυπελου. Αλλα στο φαιναλ φορ και στους τελικους ο Μπι του εδειξε οτι τον πιστευει.

Ο Γουοκαπ μπορει να νιωθει πικραμενος για Χιλιους λογους. Γιατι δεν του καναμε προωρη ανανεωση οπως την προηγουμενη φορα. Γιατι μπορει να του ειπαμε οτι θα ξεκινησουμε συζητησεις μετα το τελος των υποχρεωσεων. Μπορει να μην τοτ διναμε τα λεφτα που δωσαμε στον Μακινταιαρ. Μπορει οντως οτι τον βαλαμε να πληρωσει 9 ψωροχιλιαρικα(ντρεπομαι που το γραφω ενω αλλοι εχουν ετησιο εισοδημα αυτα τα λεφτα) Αυτο δεν αναιρει οτι ο ιδιος φερθηκε αντιεπαγγελματικα.

Φιλε @Dimmitz ο Οσμαν τα ειπε πολυ ωραια. Και αν τα πραγματα εγιναν οπως τα λεει εγω του βγαζω το καπελο. Αυτο δειχνει το να σεβεσαι το σύλλογο που εφαγες ψωμι και να φερεσαι σαν επαγγελματιας. Αν το εκανε αυτο ο Θωμας ειμαι 100% σιγουρος οτι θα εφευγε και με τις 870 χιλιαδες buyout.

manos_89

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Dejan

Κυρ Αύγ 23, 2026 9:14 pm

Ερώτηση. Είναι πιο αντιεπαγγελματική η συμπεριφορά του Γουόκαπ και όλα αυτά που έκανε (δηλώσεις, ζήτησε να φύγει, καταγγελία συμβολαίου ή ότι έκανε) ή του Πετρούσεφ που ουσιαστικά έκανε τον εαυτό του επιζήμιο για την ομάδα μέχρι να πάρει τη μεταγραφή που ήθελε;
Γιατί νομίζω ότι του Πετρούσεφ είναι πολύ χειρότερο.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Κυρ Αύγ 23, 2026 9:20 pm

του γουοκαπ ειναι..πας δικαστικα να μεινεις ελευθερος για να μην βαλεις λεφτα απο την τσεπη σου να φυγεις..και ο λογος ειναι οτι σε υπερχρεωσαν 9χιλ ευρω..απορω πως δεν ντραπηκε να το βαλει.

ο πετρουσεφ ηταν ενα χρονο στην ομαδα,ηταν πιτσιρικας και απλα ηθελε να παει καπου να παιζει γιατι εβλεπε μπροστα του σασα πιτερς μιλου φαλ..οκ καραγκιοζιλικι να κοροιδευεις μεσα στο ματς αλλα αν δεν το εκανε αυτο δεν θα τον αφηναμε

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Κυρ Αύγ 23, 2026 9:26 pm

Δύσκολο να απαντήσεις τι είναι πιο αντιεπαγγελματικό.

Ωστόσο θεωρώ οτι ο Γουόκαπ τελικά κάνει καλό στην ομάδα που το χειρίζεται έτσι.

Το συνηθισμένο σε περιπτώσεις που ο παίκτης τα έχει σπάσει τόσο με την ομάδα αλλά δε τον αφήνουν να φύγει στο καλό σενάριο είναι να κάνει τουρισμό και να έχει σφίξεις κάθε λίγο, στο κακό είναι να σαμποτάρει ενεργά την ομάδα, να διαρρέει ότι γίνεται στα αποδυτήρια, να κάνει κόμμα με όποιον δυσαρεστημένο κατά περιόδους κλπ.

Ενώ τώρα είναι ξεκάθαρο ότι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο δεν θα είναι στην ομάδα.

manos_89

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Dejan

Κυρ Αύγ 23, 2026 9:27 pm

shaq7 έγραψε:
Κυρ Αύγ 23, 2026 9:20 pm
του γουοκαπ ειναι..πας δικαστικα να μεινεις ελευθερος για να μην βαλεις λεφτα απο την τσεπη σου να φυγεις..και ο λογος ειναι οτι σε υπερχρεωσαν 9χιλ ευρω..απορω πως δεν ντραπηκε να το βαλει.

ο πετρουσεφ ηταν ενα χρονο στην ομαδα,ηταν πιτσιρικας και απλα ηθελε να παει καπου να παιζει γιατι εβλεπε μπροστα του σασα πιτερς μιλου φαλ..οκ καραγκιοζιλικι να κοροιδευεις μεσα στο ματς αλλα αν δεν το εκανε αυτο δεν θα τον αφηναμε
Κοίτα, ο λόγος που πάει δικαστικά ο Γουόκαπ είναι μάλλον επειδή οι αξιώσεις του Ολυμπιακού για 3 εκατομμύρια είναι μη ρεαλιστικές. Τα 9 χιλιάρικα είναι το μόνο νομικό παράπτωμα που μπορεί μάλλον να χρησιμοποιήσει.
Του Πετρούσεφ για μένα είναι πιο εκδικητικό και θα μπορούσε να το κάνει και ο Γουόκαπ φαντάζομαι

Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας

Κυρ Αύγ 23, 2026 9:28 pm

65 σελίδες. :shock:
Τι άλλο υπάρχει να σχολιαστεί;; :Amen: :Amen:

Ανακυκλωνονται τα ίδια ή υπάρχουν εξελίξεις;
Βγήκε ο μάστορας να αναλύσει τις ζημιές;
Βγήκαν οι διαμαρτυρόμενοι μαγαζατορες ειδών μόδας να διαμαρτυρηθούν;
Βρέθηκαν υποπεριπτώσεις νόμου όπου ο Γουοκαπ καταγγέλει τα μη πληρωμένα μπουρμπουαρ;
Συνεδριάζουν συνδικάτα για την υπόθεση;
Οι νομικοί σύλλογοι έχουν πάρει θέση μάχης;
Μπορεί η ΚΑΕ να πληρώσει τα 9000 και να λυθεί το θέμα;
Μυστακίδης χτυπάει την πόρτα του Γουοκαπ και προσφέρει δωρεάν φανοποιειο;;

:lol:

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Basketforum Fantasy Champion 2025-26🏆
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Κυρ Αύγ 23, 2026 9:30 pm

του πετρουσεφ ηταν η τελευταια λυση για να φυγει..και ηταν πολλοι μηνες που παρακαλουσε να φυγει..οκ ουτε αυτουνου ηταν επαγγελματικο αυτο που εκανε..αλλα του γουοκαπ ειναι κατι που δεν εχει ξαναγινει ..και μιλαμε για 5-6 χρονια οτι ειναι στην ομαδα,τον αναδειξαμε,ηταν πιστος στρατιωτης τοσα χρονια και τωρα σπαει μονος του τον συμβολαιο...δεν μπαινουν καν σε συγκριση θεωρω..

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”