Θέμα Αταμάν στον Παναθηναϊκό

Συντονιστής: Captains

Πρέπει να φύγει ο Αταμάν;

Ναι
71
81%
Οχι
17
19%

Σύνολο ψήφων: 88
Άβαταρ μέλους
Καρβουνιάρης

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Ιουν 20, 2026 9:25 pm

yorgos έγραψε:
Σάβ Ιουν 20, 2026 6:59 pm
Ποιος είναι ο Ποσειδώνας, τι έχω χάσει;

Ε΄γω θυμάμαι ότι ο Ζοτς είχε πει ότι δε θα πάρει αποφάσεις πριν τις 1/7 οπότε δεν πιστεύω, δεν ελπίζω τίποτε μέχρι τότε, είμαι ελεύθερος.
Έλα, ρε Γιώργη! Ο Ποσειδώνας ντε, ο θεός της θάλασσας!
Ήταν τότε που έκανε κάτι κωλόκαιρους και είχε βγει ο ΔΠΓ στο instagram και έβριζε τον Ποσειδώνα, τη Μέδουσα, και τους άλλους θεούς της μυθολογίας!
Μεγαλεία λέμε!!!

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιουν 20, 2026 9:41 pm

Καρβουνιάρης έγραψε:

Ήταν τότε που έκανε κάτι κωλόκαιρους και είχε βγει ο ΔΠΓ στο instagram και έβριζε τον Ποσειδώνα, τη Μέδουσα, και τους άλλους θεούς της μυθολογίας!
και μετα τον τιμωρησε ο ποσειδωνας

Άβαταρ μέλους
Καρβουνιάρης

a1greece
Reactions:

Σάβ Ιουν 20, 2026 9:59 pm

τουλουμπα έγραψε:
Σάβ Ιουν 20, 2026 9:41 pm
Καρβουνιάρης έγραψε:

και μετα τον τιμωρησε ο ποσειδωνας
Μπα, δεν νομίζω. Αν όμως το παρατραβήξει, δεν το 'χει σε τίποτα ο Ποσειδών να κοπανήσει μια με την τρίαινα στο Σούνιο και να σηκώσει κανένα τσουνάμι, και τότε τον βλέπω τον ΔΠΓ ναυαγό στη Σαρδηνία πάνω στο τραπεζάκι και τον Φρι να γίνεται θαλασσόγατος !!! :) :) :)

Άβαταρ μέλους
Ευγενές αέριο

senior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench

Σάβ Ιουν 20, 2026 10:38 pm

Τελικά ήρθε η Αλίντα Ρίτσι ή όχι ακόμα;

Ρωτώ γιατί εγώ δεν έχω social. Όχι σαν τον @yawn.brigade που τη μια δεν έχει και την άλλη μας ανεβάζει tweets :D :peace:

Άβαταρ μέλους
Καρβουνιάρης

a1greece
Reactions:

Σάβ Ιουν 20, 2026 10:47 pm

Ευγενές αέριο έγραψε:
Σάβ Ιουν 20, 2026 10:38 pm
Τελικά ήρθε η Αλίντα Ρίτσι ή όχι ακόμα;
Ωχ, δηλαδή λες να έρθει κανένας σωσίας του ;;; Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ αυτό!!! Παναγέλια μου!!! :) :) :)

Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας

Δευ Σεπ 07, 2026 6:34 pm

https://www.sport24.gr/basket/euroleagu ... on-ataman/

Για τη σχέση του με τον Εργκίν Αταμάν: “Θα ήθελα να βρείτε έστω έναν παίκτη που να έχει σχέσεις μαζί του. Απομακρύνεται πλήρως από τους παίκτες. Επιλέγει αυτή τη στάση. Δεν υπάρχει καμία επικοινωνία”.

Για το αν προσπάθησε να μιλήσει με τον σύλλογο για τον ρόλο του στην ομάδα: “Όχι, δεν συμβαίνει έτσι με τον Εργκίν Αταμάν. Έρχεσαι και απλώς σκέφτεσαι ότι θα βοηθήσεις στην προπόνηση. Θα βοηθήσεις στο τοπικό πρωτάθλημα. Όταν σε χρειαστούν, θα σε καλέσουν. Συνέβη μετά την προπόνηση που γυρίζεις σπίτι, να σε φωνάζουν:”Έλα στο αεροδρόμιο. Πρέπει να πετάξεις για τον αγώνα”. Ή έρχεσαι στα αποδυτήρια και εκεί, 25 λεπτά πριν από τον αγώνα, σου φέρνουν τη στολή σου – θα σε χρειαστούν. Υπήρξαν τέτοιες καταστάσεις. Δεν πιστεύω να συμβεί κάτι τέτοιο με τον Ζέλικο. Υπήρχαν πολλά οργανωτικά πράγματα. Το έβλεπα έτσι, ότι είμαι εδώ και θα προσπαθήσω να κάνω τη δουλειά μου. Το συμβόλαιό μου είναι τέτοιο που πρέπει να βοηθάω την ομάδα. Φυσικά, μιλούσα πολύ, εξέφραζα τη γνώμη μου, αλλά όταν χρειαζόταν, ήμουν έτοιμος”.
Αιχμηρές δηλώσεις του Γκριγκόνις. Ο μόνος φίλος του Αταμάν είναι τα αποτελέσματα τελικά. Αν δεν του βγουν τότε μαλώνει με όλους.

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Basketforum Fantasy Champion 2025-26🏆
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Δευ Σεπ 07, 2026 6:55 pm

SteveNashidis έγραψε:
Δευ Σεπ 07, 2026 6:34 pm
https://www.sport24.gr/basket/euroleagu ... on-ataman/

Για τη σχέση του με τον Εργκίν Αταμάν: “Θα ήθελα να βρείτε έστω έναν παίκτη που να έχει σχέσεις μαζί του. Απομακρύνεται πλήρως από τους παίκτες. Επιλέγει αυτή τη στάση. Δεν υπάρχει καμία επικοινωνία”.

Για το αν προσπάθησε να μιλήσει με τον σύλλογο για τον ρόλο του στην ομάδα: “Όχι, δεν συμβαίνει έτσι με τον Εργκίν Αταμάν. Έρχεσαι και απλώς σκέφτεσαι ότι θα βοηθήσεις στην προπόνηση. Θα βοηθήσεις στο τοπικό πρωτάθλημα. Όταν σε χρειαστούν, θα σε καλέσουν. Συνέβη μετά την προπόνηση που γυρίζεις σπίτι, να σε φωνάζουν:”Έλα στο αεροδρόμιο. Πρέπει να πετάξεις για τον αγώνα”. Ή έρχεσαι στα αποδυτήρια και εκεί, 25 λεπτά πριν από τον αγώνα, σου φέρνουν τη στολή σου – θα σε χρειαστούν. Υπήρξαν τέτοιες καταστάσεις. Δεν πιστεύω να συμβεί κάτι τέτοιο με τον Ζέλικο. Υπήρχαν πολλά οργανωτικά πράγματα. Το έβλεπα έτσι, ότι είμαι εδώ και θα προσπαθήσω να κάνω τη δουλειά μου. Το συμβόλαιό μου είναι τέτοιο που πρέπει να βοηθάω την ομάδα. Φυσικά, μιλούσα πολύ, εξέφραζα τη γνώμη μου, αλλά όταν χρειαζόταν, ήμουν έτοιμος”.
Αιχμηρές δηλώσεις του Γκριγκόνις. Ο μόνος φίλος του Αταμάν είναι τα αποτελέσματα τελικά. Αν δεν του βγουν τότε μαλώνει με όλους.
Αν και καταλαβαίνω χοντρικά τι θέλει πει, έχω λίγο θέμα στο να κατανοήσω ακριβώς τις προτάσεις του. Ποιος διάολος έκανε τη μετάφραση ήθελα να ήξερα :lol:

Όχι ότι δεν τα ξέραμε αυτά (όπως και για τους τραυματισμούς που λέει παρακάτω) αλλά είναι πολύ κρίμα. Άξιζε όλο αυτό για μία Ευρωλίγκα; Ποιος ξέρει, ο χρόνος θα δείξει.

Α και inb4 σχόλια: "Καλά ας μην τραυματίας κάθε 5 λεπτά ο ποδηλάτης" και "Καλά τι θα έβγαζε το γαυροσπορτ24;" :shot:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα

Δευ Σεπ 07, 2026 7:05 pm

Η κατάσταση στα αποδυτήρια ήταν φρικτή,το χα γράψει από πολύ νωρίς,πολύ νωρίτερα από όταν άρχισε να βγαίνει από τους κυβερνητικους

Το μέλημα ήταν να φύγει όσο πιο γρήγορα γίνεται και να κλείσει η συμφωνία με τον ΖΟΤΣ διότι δε θα μπορούσαμε να κλείσουμε σοβαρό παίκτη, μιλάνε και οι παίκτες κ οι μάνατζερ μεταξύ τους

Άβαταρ μέλους
PetranPao10

Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Alvertis

Δευ Σεπ 07, 2026 7:10 pm

PetranPao10 έγραψε:
Σάβ Δεκ 13, 2025 8:14 am
Ακόμα και τώρα η κριτική γίνεται στους παίκτες και όχι στον Αταμάν. Δεν συμφωνώ με τους περισσότερους.
Είχα εκφράσει την άποψη ότι στον Αταμάν δεν φαίνεται να χωράει ιδιαίτερη κριτική και έφτασα μέχρι το σημείο να δεχθώ PM με την προτροπή να μην πολεμάω την ομάδα μας.

Μου είναι δύσκολο να πιστέψω ότι η Παναθηναϊκή φωνή εκφράζεται μέσα από μία και μοναδική άποψη. Η διαφορετική γνώμη δεν αποτελεί επίθεση στην ομάδα.

Ίσως κάποια στιγμή να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Ίσως με τον αγαπημένο μου Ζέλικο :imnewhere: . Ευτυχώς έφυγε ο Αταμάν.

Jeight

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Δευ Σεπ 07, 2026 7:20 pm

Τι ακριβως απο αυτα αποτελει εκπληξη? Ο Αταμαν δεν εχει και δνε θελει ν εχει σχεσεις με παικτες, ειναι αλλης φιλοσοφιας. Η μονη επαφη με αυτους ειναι οταν τους βγαζει στην σεντρα. Ε, οσο κερδιζεις δεν μιλαει κανενας γι αυτο, οταν χανεις εχεις πολλους εχθρους να ανοιξουν το στομα τους.

BillyPao

champion
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Σεπ 07, 2026 7:24 pm

Προφανώς και έγινε κάποιο λάθος στη μετάφραση, δε θα μου έκανε εντύπωση να έγινε και ηθελημένα. Για το Basketnews μιλάμε, με τη γνωστή εμπάθεια απέναντι στον Παναθηναϊκό (άρα και τον Αταμάν). Αν τα αποδυτήρια ήταν άνω κάτω, όπως ισχυρίζονται μερικοί, η ομάδα δε θα είχε παλέψει στα ίσα στους τελικούς του πρωταθλήματος. Αντίθετα, οι παίκτες θα είχαν κάτσει να χάσουν με "κάτω τα χέρια" σε όλα τα παιχνίδια για να εκθέσουν τον Αταμάν.

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:

Δευ Σεπ 07, 2026 7:27 pm

Βλέπεις κάτι αστειο στο ποστ μου Μπίλι?

BillyPao

champion
Reactions:

Δευ Σεπ 07, 2026 7:29 pm

Jeight έγραψε:
Δευ Σεπ 07, 2026 7:20 pm
Τι ακριβως απο αυτα αποτελει εκπληξη? Ο Αταμαν δεν εχει και δνε θελει ν εχει σχεσεις με παικτες, ειναι αλλης φιλοσοφιας. Η μονη επαφη με αυτους ειναι οταν τους βγαζει στην σεντρα. Ε, οσο κερδιζεις δεν μιλαει κανενας γι αυτο, οταν χανεις εχεις πολλους εχθρους να ανοιξουν το στομα τους.
Αυτό που ισχύει είναι ότι δε θέλει να έχει φιλικές σχέσεις με τους παίκτες του σαν αυτοί να είναι κολλητοί του, αλλά όσο το δυνατόν πιο επαγγελματικές. Αλλά προφανώς αυτό δε σημαίνει ότι δεν επικοινωνεί με τους παίκτες του και δεν αλληλεπιδρά μαζί τους. Άλλωστε για να ανέδειξε παίκτες σαν τον Λάρκιν, τον Μίτσιτς και άλλους, αυτό δεν μπορεί να έγινε χωρίς επικοινωνία μεταξύ τους.

BillyPao

champion
Reactions:

Δευ Σεπ 07, 2026 7:30 pm

big_lebowski έγραψε:
Δευ Σεπ 07, 2026 7:27 pm
Βλέπεις κάτι αστειο στο ποστ μου Μπίλι?
Μου φαίνεται εντελώς υπερβολικό, αυτό ήθελες ως απάντηση. Και διαφωνώ με το περιεχόμενο του.

ΥΓ. Από τη στιγμή που καταργήθηκε το thumbs down, τι επιλογή έχω για να εκφράσω τη διαφωνία μου.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BillyPao την Δευ Σεπ 07, 2026 7:32 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:

Δευ Σεπ 07, 2026 7:32 pm

Εγώ ρωτάω αν βλέπεις κάτι αστείο κι έβαλες γελάκια.Αν είπα κάτι αστείο δλδ και δε το κατάλαβα
Υπάρχει κ συγκεκριμένος κανόνας για τη καταχρηστική χρήση emoticons.
Είπα κάτι αστείο λοιπόν?

Υγ έχεις σιγουρα την επιλογή να ΜΗΝ ειρωνεύεσαι με γελάκια.Η δεύτερη επιλογή είναι να απαντάς επί της διαφωνίας.Αρκετα με τη καραμέλα "μας κόψατε τα thumbs down, τι να κάνουμε κι εμείς?".Υπάρχει κ η επιλογή να μην ασχοληθείς
Αυτό ισχύει για όλους

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”