Θέμα Αταμάν στον Παναθηναϊκό
Συντονιστής: Captains
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
- Προειδοποιήσεις:
2
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
και μετα τον τιμωρησε ο ποσειδωναςΚαρβουνιάρης έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 20, 2026 9:25 pm
Ήταν τότε που έκανε κάτι κωλόκαιρους και είχε βγει ο ΔΠΓ στο instagram και έβριζε τον Ποσειδώνα, τη Μέδουσα, και τους άλλους θεούς της μυθολογίας!
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Μπα, δεν νομίζω. Αν όμως το παρατραβήξει, δεν το 'χει σε τίποτα ο Ποσειδών να κοπανήσει μια με την τρίαινα στο Σούνιο και να σηκώσει κανένα τσουνάμι, και τότε τον βλέπω τον ΔΠΓ ναυαγό στη Σαρδηνία πάνω στο τραπεζάκι και τον Φρι να γίνεται θαλασσόγατος !!!τουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 20, 2026 9:41 pmκαι μετα τον τιμωρησε ο ποσειδωναςΚαρβουνιάρης έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 20, 2026 9:25 pm
Ήταν τότε που έκανε κάτι κωλόκαιρους και είχε βγει ο ΔΠΓ στο instagram και έβριζε τον Ποσειδώνα, τη Μέδουσα, και τους άλλους θεούς της μυθολογίας!
- Ευγενές αέριο

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
- SteveNashidis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
- Προειδοποιήσεις:
0
https://www.sport24.gr/basket/euroleagu ... on-ataman/
Αιχμηρές δηλώσεις του Γκριγκόνις. Ο μόνος φίλος του Αταμάν είναι τα αποτελέσματα τελικά. Αν δεν του βγουν τότε μαλώνει με όλους.Για τη σχέση του με τον Εργκίν Αταμάν: “Θα ήθελα να βρείτε έστω έναν παίκτη που να έχει σχέσεις μαζί του. Απομακρύνεται πλήρως από τους παίκτες. Επιλέγει αυτή τη στάση. Δεν υπάρχει καμία επικοινωνία”.
Για το αν προσπάθησε να μιλήσει με τον σύλλογο για τον ρόλο του στην ομάδα: “Όχι, δεν συμβαίνει έτσι με τον Εργκίν Αταμάν. Έρχεσαι και απλώς σκέφτεσαι ότι θα βοηθήσεις στην προπόνηση. Θα βοηθήσεις στο τοπικό πρωτάθλημα. Όταν σε χρειαστούν, θα σε καλέσουν. Συνέβη μετά την προπόνηση που γυρίζεις σπίτι, να σε φωνάζουν:”Έλα στο αεροδρόμιο. Πρέπει να πετάξεις για τον αγώνα”. Ή έρχεσαι στα αποδυτήρια και εκεί, 25 λεπτά πριν από τον αγώνα, σου φέρνουν τη στολή σου – θα σε χρειαστούν. Υπήρξαν τέτοιες καταστάσεις. Δεν πιστεύω να συμβεί κάτι τέτοιο με τον Ζέλικο. Υπήρχαν πολλά οργανωτικά πράγματα. Το έβλεπα έτσι, ότι είμαι εδώ και θα προσπαθήσω να κάνω τη δουλειά μου. Το συμβόλαιό μου είναι τέτοιο που πρέπει να βοηθάω την ομάδα. Φυσικά, μιλούσα πολύ, εξέφραζα τη γνώμη μου, αλλά όταν χρειαζόταν, ήμουν έτοιμος”.
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

Basketforum Fantasy Champion 2025-26

Basketforum Fantasy Champion 2025-26
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αν και καταλαβαίνω χοντρικά τι θέλει πει, έχω λίγο θέμα στο να κατανοήσω ακριβώς τις προτάσεις του. Ποιος διάολος έκανε τη μετάφραση ήθελα να ήξεραSteveNashidis έγραψε: ↑Δευ Σεπ 07, 2026 6:34 pmhttps://www.sport24.gr/basket/euroleagu ... on-ataman/
Αιχμηρές δηλώσεις του Γκριγκόνις. Ο μόνος φίλος του Αταμάν είναι τα αποτελέσματα τελικά. Αν δεν του βγουν τότε μαλώνει με όλους.Για τη σχέση του με τον Εργκίν Αταμάν: “Θα ήθελα να βρείτε έστω έναν παίκτη που να έχει σχέσεις μαζί του. Απομακρύνεται πλήρως από τους παίκτες. Επιλέγει αυτή τη στάση. Δεν υπάρχει καμία επικοινωνία”.
Για το αν προσπάθησε να μιλήσει με τον σύλλογο για τον ρόλο του στην ομάδα: “Όχι, δεν συμβαίνει έτσι με τον Εργκίν Αταμάν. Έρχεσαι και απλώς σκέφτεσαι ότι θα βοηθήσεις στην προπόνηση. Θα βοηθήσεις στο τοπικό πρωτάθλημα. Όταν σε χρειαστούν, θα σε καλέσουν. Συνέβη μετά την προπόνηση που γυρίζεις σπίτι, να σε φωνάζουν:”Έλα στο αεροδρόμιο. Πρέπει να πετάξεις για τον αγώνα”. Ή έρχεσαι στα αποδυτήρια και εκεί, 25 λεπτά πριν από τον αγώνα, σου φέρνουν τη στολή σου – θα σε χρειαστούν. Υπήρξαν τέτοιες καταστάσεις. Δεν πιστεύω να συμβεί κάτι τέτοιο με τον Ζέλικο. Υπήρχαν πολλά οργανωτικά πράγματα. Το έβλεπα έτσι, ότι είμαι εδώ και θα προσπαθήσω να κάνω τη δουλειά μου. Το συμβόλαιό μου είναι τέτοιο που πρέπει να βοηθάω την ομάδα. Φυσικά, μιλούσα πολύ, εξέφραζα τη γνώμη μου, αλλά όταν χρειαζόταν, ήμουν έτοιμος”.
Όχι ότι δεν τα ξέραμε αυτά (όπως και για τους τραυματισμούς που λέει παρακάτω) αλλά είναι πολύ κρίμα. Άξιζε όλο αυτό για μία Ευρωλίγκα; Ποιος ξέρει, ο χρόνος θα δείξει.
Α και inb4 σχόλια: "Καλά ας μην τραυματίας κάθε 5 λεπτά ο ποδηλάτης" και "Καλά τι θα έβγαζε το γαυροσπορτ24;"

- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Η κατάσταση στα αποδυτήρια ήταν φρικτή,το χα γράψει από πολύ νωρίς,πολύ νωρίτερα από όταν άρχισε να βγαίνει από τους κυβερνητικους
Το μέλημα ήταν να φύγει όσο πιο γρήγορα γίνεται και να κλείσει η συμφωνία με τον ΖΟΤΣ διότι δε θα μπορούσαμε να κλείσουμε σοβαρό παίκτη, μιλάνε και οι παίκτες κ οι μάνατζερ μεταξύ τους
Το μέλημα ήταν να φύγει όσο πιο γρήγορα γίνεται και να κλείσει η συμφωνία με τον ΖΟΤΣ διότι δε θα μπορούσαμε να κλείσουμε σοβαρό παίκτη, μιλάνε και οι παίκτες κ οι μάνατζερ μεταξύ τους
- PetranPao10

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Alvertis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Είχα εκφράσει την άποψη ότι στον Αταμάν δεν φαίνεται να χωράει ιδιαίτερη κριτική και έφτασα μέχρι το σημείο να δεχθώ PM με την προτροπή να μην πολεμάω την ομάδα μας.PetranPao10 έγραψε: ↑Σάβ Δεκ 13, 2025 8:14 amΑκόμα και τώρα η κριτική γίνεται στους παίκτες και όχι στον Αταμάν. Δεν συμφωνώ με τους περισσότερους.
Μου είναι δύσκολο να πιστέψω ότι η Παναθηναϊκή φωνή εκφράζεται μέσα από μία και μοναδική άποψη. Η διαφορετική γνώμη δεν αποτελεί επίθεση στην ομάδα.
Ίσως κάποια στιγμή να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Ίσως με τον αγαπημένο μου Ζέλικο
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Προφανώς και έγινε κάποιο λάθος στη μετάφραση, δε θα μου έκανε εντύπωση να έγινε και ηθελημένα. Για το Basketnews μιλάμε, με τη γνωστή εμπάθεια απέναντι στον Παναθηναϊκό (άρα και τον Αταμάν). Αν τα αποδυτήρια ήταν άνω κάτω, όπως ισχυρίζονται μερικοί, η ομάδα δε θα είχε παλέψει στα ίσα στους τελικούς του πρωταθλήματος. Αντίθετα, οι παίκτες θα είχαν κάτσει να χάσουν με "κάτω τα χέρια" σε όλα τα παιχνίδια για να εκθέσουν τον Αταμάν.
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Αυτό που ισχύει είναι ότι δε θέλει να έχει φιλικές σχέσεις με τους παίκτες του σαν αυτοί να είναι κολλητοί του, αλλά όσο το δυνατόν πιο επαγγελματικές. Αλλά προφανώς αυτό δε σημαίνει ότι δεν επικοινωνεί με τους παίκτες του και δεν αλληλεπιδρά μαζί τους. Άλλωστε για να ανέδειξε παίκτες σαν τον Λάρκιν, τον Μίτσιτς και άλλους, αυτό δεν μπορεί να έγινε χωρίς επικοινωνία μεταξύ τους.Jeight έγραψε: ↑Δευ Σεπ 07, 2026 7:20 pmΤι ακριβως απο αυτα αποτελει εκπληξη? Ο Αταμαν δεν εχει και δνε θελει ν εχει σχεσεις με παικτες, ειναι αλλης φιλοσοφιας. Η μονη επαφη με αυτους ειναι οταν τους βγαζει στην σεντρα. Ε, οσο κερδιζεις δεν μιλαει κανενας γι αυτο, οταν χανεις εχεις πολλους εχθρους να ανοιξουν το στομα τους.
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BillyPao την Δευ Σεπ 07, 2026 7:32 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ ρωτάω αν βλέπεις κάτι αστείο κι έβαλες γελάκια.Αν είπα κάτι αστείο δλδ και δε το κατάλαβα
Υπάρχει κ συγκεκριμένος κανόνας για τη καταχρηστική χρήση emoticons.
Είπα κάτι αστείο λοιπόν?
Υγ έχεις σιγουρα την επιλογή να ΜΗΝ ειρωνεύεσαι με γελάκια.Η δεύτερη επιλογή είναι να απαντάς επί της διαφωνίας.Αρκετα με τη καραμέλα "μας κόψατε τα thumbs down, τι να κάνουμε κι εμείς?".Υπάρχει κ η επιλογή να μην ασχοληθείς
Αυτό ισχύει για όλους
Υπάρχει κ συγκεκριμένος κανόνας για τη καταχρηστική χρήση emoticons.
Είπα κάτι αστείο λοιπόν?
Υγ έχεις σιγουρα την επιλογή να ΜΗΝ ειρωνεύεσαι με γελάκια.Η δεύτερη επιλογή είναι να απαντάς επί της διαφωνίας.Αρκετα με τη καραμέλα "μας κόψατε τα thumbs down, τι να κάνουμε κι εμείς?".Υπάρχει κ η επιλογή να μην ασχοληθείς
Αυτό ισχύει για όλους

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο