Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2026-2027 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Σεπ 14, 2026 12:32 am

Εμένα δεν με αγχωνει το 1, ο μοντέρο μόλις πάρει μπροστά δεν θα βγαίνει. Ο μακινταιρ θα ανέβει και ο Τζόζεφ είναι για βασικός.
Σήμερα με τρία Γκαρντ στο 3 πήγαινε ο Ντόρσεϊ.

Βοήθησε και ο Εντζαι ειδικά στην άμυνα.

Για να δούμε τώρα στο σούπερ καπ που είναι και ο πρώτος τίτλος της σεζόν.

Μακάρι να περάσουμε τελικό να δούμε 2 ματσαρες

Άβαταρ μέλους
Knoxville

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: B
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Σεπ 14, 2026 3:00 am

kite26 έγραψε:
Κυρ Σεπ 13, 2026 10:47 pm
pan24 έγραψε:
Κυρ Σεπ 13, 2026 10:43 pm

Είναι περίπου δεδομένο ότι με αυτό θα πάει.

Στη τελική ναι έχει τις αδυναμίες του αλλά με αυτό το μοτίβο πήρε κούπα πέρσι, αν δε βγαίνει έτσι τι θα γινόταν αν έβγαινε.

Ο Βεζένκοφ όταν πρέπει θα είναι αυτός που πρέπει αλλά η αδιαφορία του αυτή τη περίοδο είναι εκνευριστική και μόνο να τον βλέπεις από τη τηλεόραση.
Είχε όμως καλοκαιρινούς αγώνες με τη Βουλγαρία. Αυτό πρέπει να το πούμε. Εδώ κοτζάμ Παπ και ξεκουράζεται για τον ίδιο λόγο. Δεν μπορούμε να νιώσουμε τι επιβαρύνσεις υφίσταται οι αθλητές. Αλλά τα ματς πλέον είναι τόσα πολλά που το σώμα δεν μπορεί να είναι στα κόκκινα συνεχώς. Ειδικά στους 30+ αθλητές.
Ένα παιχνίδι έπαιξε τον Ιούλιο και ένα παιχνίδι τον Αύγουστο, για ποιούς καλοκαιρινούς αγώνες λέμε τώρα?
SbioTech έγραψε:
Κυρ Σεπ 13, 2026 11:22 pm
tokalytero3d έγραψε:
Κυρ Σεπ 13, 2026 11:01 pm
Στα προηγούμενα 2 ματς ο Μοντέρο πριν προλάβει να μυηθεί ήταν αυτός που βλέπαμε και στην Βαλένθια επιθετικός σουταρε μπουκαρε μετά τον ανελαβε ο μποζικαο :lol:
Μποζ: "Ζανέιρο αγόρι μου, να σε πω"
Ζαν: "Έλα κοουτς. Πες. Με είδες πως τους @@ησα;"
Μποζ: "Μπράβο παλληκάρι μου. Για αυτό ήθελα να σου πω:
Ζαν: "Πες μου δάσκαλε..."
Μπιζ: "Να εδω δεν τα κάνουμε ετσι"
Ζαν "????"
Μποζ: "ο PG. Πρέπει να γυρίζει η μπαλα. Αν σου έρθει πας στη γωνία "
Ζαν: "Μα κόουτς με πήρατε για αυτο που κάνω καλα"
Μπιζ: "Μα αγόρι μου, ήρθες σε εμας για αυτο που κάνουμε εμεις καλά"
Zan: "Μα κόουτς, ετσι θα φαίνομαι σαν τον Σορτς"
Μπιζ: "Αααα, pass the fuckin ball ρε κοτσιδα"
Ζαν: " :hammer: :hammer:
Μοντέρο μετά απο αυτόν τον φανταστικό διάλογο :

Εικόνα
Εικόνα

tarp7

champion
Reactions:

Δευ Σεπ 14, 2026 9:11 am

Καρβουνιάρης έγραψε:
Κυρ Σεπ 13, 2026 10:56 pm
Να κρίνουμε ποιόν, ρε παιδιά; Τον Βεζένκοφ; Περιμένουμε τα φιλικά για να τον κρίνουμε; Αυτός είναι ο Σάσα. Με 100 καλά και 5 κακά.
Είναι υπερβολική η κριτική που γίνετε στο βεζένκοφ και σε φιλικά μάλιστα.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
Mood:
Προειδοποιήσεις: 4

Δευ Σεπ 14, 2026 9:57 am

tarp7 έγραψε:
Δευ Σεπ 14, 2026 9:11 am
Καρβουνιάρης έγραψε:
Κυρ Σεπ 13, 2026 10:56 pm
Να κρίνουμε ποιόν, ρε παιδιά; Τον Βεζένκοφ; Περιμένουμε τα φιλικά για να τον κρίνουμε; Αυτός είναι ο Σάσα. Με 100 καλά και 5 κακά.
Είναι υπερβολική η κριτική που γίνετε στο βεζένκοφ και σε φιλικά μάλιστα.
Είναι γενικά υπερβολική. η κριτική που γίνεται αυτή την εποχή, σε οποιαδήποτε ομάδα και παίχτη.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

nba
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Σεπ 14, 2026 10:30 am

είμαι πολύ αισιόδοξος για την ομάδα φέτος. μου αρέσει που θέλει να τρέξει και έχει τους παίκτες να το κάνει. μου αρέσει που τώρα στα φιλικά οι παίκτες παίζουν όλοι με όλους και δείχνουν να λειτουργούν καλά "περίεργες" 5άδες όπως αυτή που έκλεισε το χθεσινό παιχνίδι. όταν ξεκινήσουν τα επίσημα θα δούμε δεδομένα εξελάκι αλλά ειδικά στα γκαρντ έχουμε πολλές επιλογές αν κάποιος είναι κακός ένα βράδυ. μου αρέσει και που όλοι έχουν κάνει μίνιμουμ ένα καλό παιχνίδι.

όσο δένει η ομάδα είμαι σίγουρος ότι θα δούμε και τους καινούριους να βγάζουν το ταλέντο τους. ο Μπι είπε σε μια συνέντευξη ότι θεωρεί το Μοντέρο τον καλύτερο pg με τη μπάλα στα χέρια στην Ευρώπη, φαντάζομαι θα θελήσει να το εκμεταλλευτεί αυτό και δε θα τον έχει παρκαρισμένο στο τρίποντο.

το σουτ είναι το μόνο που με προβληματίζει και δεν είναι μικρό πρόβλημα. χρειαζόμαστε προσθήκη στο 3 με αυτό το χαρακτηριστικό.

και όπως πάντα τον κανονικό Ολυμπιακό θα τον δούμε μετά το Δεκέμβρη οπότε υπομονή, στην αρχή ειδικά και με τόσα εκτός θα κάνουμε σίγουρα κάποιες κακές ήττες.

Άβαταρ μέλους
FabrizioOberto

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: McKissick

Δευ Σεπ 14, 2026 10:59 am

yawn.brigade έγραψε:
είμαι πολύ αισιόδοξος για την ομάδα φέτος. μου αρέσει που θέλει να τρέξει και έχει τους παίκτες να το κάνει. μου αρέσει που τώρα στα φιλικά οι παίκτες παίζουν όλοι με όλους και δείχνουν να λειτουργούν καλά "περίεργες" 5άδες όπως αυτή που έκλεισε το χθεσινό παιχνίδι. όταν ξεκινήσουν τα επίσημα θα δούμε δεδομένα εξελάκι αλλά ειδικά στα γκαρντ έχουμε πολλές επιλογές αν κάποιος είναι κακός ένα βράδυ. μου αρέσει και που όλοι έχουν κάνει μίνιμουμ ένα καλό παιχνίδι.

όσο δένει η ομάδα είμαι σίγουρος ότι θα δούμε και τους καινούριους να βγάζουν το ταλέντο τους. ο Μπι είπε σε μια συνέντευξη ότι θεωρεί το Μοντέρο τον καλύτερο pg με τη μπάλα στα χέρια στην Ευρώπη, φαντάζομαι θα θελήσει να το εκμεταλλευτεί αυτό και δε θα τον έχει παρκαρισμένο στο τρίποντο.

το σουτ είναι το μόνο που με προβληματίζει και δεν είναι μικρό πρόβλημα. χρειαζόμαστε προσθήκη στο 3 με αυτό το χαρακτηριστικό.

και όπως πάντα τον κανονικό Ολυμπιακό θα τον δούμε μετά το Δεκέμβρη οπότε υπομονή, στην αρχή ειδικά και με τόσα εκτός θα κάνουμε σίγουρα κάποιες κακές ήττες.
Σίγουρα θα υπάρξουν κακές ήττες. Σίγουρα ο,τι λέει και ο Kein για την (υπερβολική) κριτική, αλλά και την (υπερβολική) αποθέωση παικτών και ομάδων τόσο νωρίς.

Χθες μόνο ο Μπάτλερ έκανε ένα κάκιστο παιχνίδι με τον Αστέρα. Δε σημαίνει τίποτα αυτό για την αξία του παίκτη.

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα

Δευ Σεπ 14, 2026 11:13 am

Εγω προσωπικα σπανιως γραφω στα φιλικα,ειναι παγια η αποψη μου οτι εικονα κ μια καλη προβλεψη κανεις το πρωτο διμηνο του ΝΕΟΥ ετους.
Το μονο που μπορω να πω (ατομικα ,δεν εχει να κανει με την ομαδικη εικονα) ειναι πως ο Ντορσει θα "αναγκασει" τη διοικηση να ανοιξει το πορτοφολι (αρκετα κ νωρις) πολυ για να τον κρατησει,αλλιως....

Pani7.0

junior
Reactions:

Δευ Σεπ 14, 2026 11:41 am

Είναι σίγουρα επίφοβο να κάνουμε προβλέψεις από τόσο νωρίς αλλά αν μου έβαζαν το μαχαίρι στο λαιμό θα έλεγα Ευρωλίγκα φέτος Παναθηναϊκός, του χρόνου Ολυμπιακός. Δεν ξέρω αλλά έχω αυτό το feeling.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Δευ Σεπ 14, 2026 11:59 am

yawn.brigade έγραψε:

Μόνο και μόνο ότι η μεγαλύτερη παραφωνία του χτεσινού παιχνιδιού ήταν ο Σάσα δείχνει ότι η ομάδα είχε ανάγκη από γερή ανανέωση και φρεσκάδα.

Το σουτ μπορεί εν δυνάμει να αποτελέσει πρόβλημα, αλλά στην παρούσα φάση τα πρώτα φιλικά έδειξαν ότι η ομάδα λειτουργεί άψογα με αποστάσεις και δεν υπάρχει πρόβλημα στο spacing.

Εμένα πιο πολύ με ανησυχεί το γεγονός ότι CMM και Μοντέρο που είναι πάρα πολύ καλοί στο κάθετο παιχνίδι παίρνοντας τον προσωπικό τους αντίπαλο στα πόδια δείχνουν μια διαστατικότητα και δεν πάνε προς το καλάθι (ελπίζω να μην είναι εντολή του Μπι αυτή). Και δεύτερον ότι δεν παίζουμε πολύ pnr που με αυτά τα Σέντερ και αυτά τα pg θα έπρεπε το 60% των επιθέσεων να τελειώνουν με κάρφωμα ή προσωπική ενέργεια των Γκάρντ κοντά στο καλάθι.

Για Εντζάι που έχει πέσει το κράξιμο του αιώνα κάπου στο δεύτερο ημίχρονο εξαφανίστηκαν οι φίλοι που έχουν πάρει αυτή την γραμμή. Προφανώς δεν θα παίζει πάντα όπως έπαιξε χτες, αλλά ο παίκτης είναι όαση αθλητικότητας και χαίρεσαι να τον βλέπεις, κάτι που έλειπε πολύ στην ομάδα.

Μάλλον είχαν μάτι στο προπονητικό τιμ και δεν φαίνεται να είναι επιλογή Σίκμα. Τελοσπάντων για τον συμπληρωματικό ρόλο που θα έχει θα είναι μια χαρά.

Αν ξεκινήσει και ο Σάσα να μαρκάρει λίγο θα δούμε ωραία πράγματα. Ο Κόρι, επίσης, θα είναι η εσωτερική μεταγραφή και η αποκάλυψη της σεζόν κατά την γνώμη μου.

AO DAFNIS

euroleague
Reactions:

Δευ Σεπ 14, 2026 12:08 pm

Pani7.0 έγραψε:
Είναι σίγουρα επίφοβο να κάνουμε προβλέψεις από τόσο νωρίς αλλά αν μου έβαζαν το μαχαίρι στο λαιμό θα έλεγα Ευρωλίγκα φέτος Παναθηναϊκός, του χρόνου Ολυμπιακός. Δεν ξέρω αλλά έχω αυτό το feeling.
Στα χαρτιά το ρόστερ του Παο είναι το καλύτερο της λίγκας. Ξεκινάει με 2 πολύ σοβαρές απουσίες Nunn και NHD που για οποιαδήποτε ομάδα θα ήταν καταστροφικές αλλά για τον Παο δεν μοιάζουν τόσο λόγω του βάθους (ειδικά του NHD).

Το στοίχημα για τον Ολυμπιακό είναι οι 2 άσσοι και η προσθήκη (ή μη) στους forward. Σε ένα εντελώς υποθετικό σενάριο που και οι 2 ομάδες πιάσουν το peak τους θα έδινα ελάχιστο προβάδισμα στον Παο , νομίζω ότι έχουν φτιάξει ομάδα που ματσάρει πολύ καλά με τον Οσφπ όπως είναι τώρα.

Όλα αυτά εντελώς θεωρητικά. Μια μικρή λεπτομέρεια μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες εντελώς.

Από την μία ο Ολυμπιακός είναι σαφώς πιο δουλεμένη ομάδα που νομίζω όμως ότι θα ψάξει να βρει μια νέα ταυτότητα στο παιχνίδι της, από την άλλη ο Παο έρχεται πιο διψασμένος. Νέα ομάδα και αυτός όμως που θα χρειαστεί χρόνο.

Μακάρι να δούμε φέτος την καλύτερη μπασκετική χρονιά.

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

nba
Reactions:

Δευ Σεπ 14, 2026 12:27 pm

Dimmitz έγραψε:
Δευ Σεπ 14, 2026 11:59 am
Μόνο και μόνο ότι η μεγαλύτερη παραφωνία του χτεσινού παιχνιδιού ήταν ο Σάσα δείχνει ότι η ομάδα είχε ανάγκη από γερή ανανέωση και φρεσκάδα.

Το σουτ μπορεί εν δυνάμει να αποτελέσει πρόβλημα, αλλά στην παρούσα φάση τα πρώτα φιλικά έδειξαν ότι η ομάδα λειτουργεί άψογα με αποστάσεις και δεν υπάρχει πρόβλημα στο spacing.

Εμένα πιο πολύ με ανησυχεί το γεγονός ότι CMM και Μοντέρο που είναι πάρα πολύ καλοί στο κάθετο παιχνίδι παίρνοντας τον προσωπικό τους αντίπαλο στα πόδια δείχνουν μια διαστατικότητα και δεν πάνε προς το καλάθι (ελπίζω να μην είναι εντολή του Μπι αυτή). Και δεύτερον ότι δεν παίζουμε πολύ pnr που με αυτά τα Σέντερ και αυτά τα pg θα έπρεπε το 60% των επιθέσεων να τελειώνουν με κάρφωμα ή προσωπική ενέργεια των Γκάρντ κοντά στο καλάθι.

Για Εντζάι που έχει πέσει το κράξιμο του αιώνα κάπου στο δεύτερο ημίχρονο εξαφανίστηκαν οι φίλοι που έχουν πάρει αυτή την γραμμή. Προφανώς δεν θα παίζει πάντα όπως έπαιξε χτες, αλλά ο παίκτης είναι όαση αθλητικότητας και χαίρεσαι να τον βλέπεις, κάτι που έλειπε πολύ στην ομάδα.

Μάλλον είχαν μάτι στο προπονητικό τιμ και δεν φαίνεται να είναι επιλογή Σίκμα. Τελοσπάντων για τον συμπληρωματικό ρόλο που θα έχει θα είναι μια χαρά.

Αν ξεκινήσει και ο Σάσα να μαρκάρει λίγο θα δούμε ωραία πράγματα. Ο Κόρι, επίσης, θα είναι η εσωτερική μεταγραφή και η αποκάλυψη της σεζόν κατά την γνώμη μου.
ο Σάσα θα είναι ο γνωστός Σάσα και φέτος και θα δείξει ότι όπως τελικά δε του ήταν απαραίτητος ο Φαλ για να σκοράρει έτσι δε θα του είναι και ο Γουόκαπ. ο Μπι είπε ότι ακόμα έχει πόνους στον αγκώνα και στο ημίχρονο του χθεσινού παιχνιδιού έβγαλε και αυτό το πράγμα που φορούσε στο χέρι που μάλλον τον δυσκόλευε στο σουτ. γνωστός Σάσα βέβαια σημαίνει και ότι δε θα ξεκινήσει ποτέ να μαρκάρει, είναι χρόνια αδυναμία του και δε νομίζω ότι μπορεί να αλλάξει τώρα.

για Μοντέρο και ΚΜΜ είναι πολύ νωρίς και είναι λογικό να ψάχνονται, ειδικά παίζοντας ως pg. το σύστημα του Ολυμπιακού δεν αλλάζει ποτέ δραστικά από σεζόν σε σεζόν και ούτε περιμένω να συμβεί αυτό φέτος. πρώτα θα μάθουν τα βασικά (μόσιον, πάσες συνεχώς), θα μονιμοποιηθούν οι 5άδες και μετά θα αρχίσουν να βάζουν στοιχεία του παιχνιδιού τους στα οποία είναι πραγματικά καλοί.

ο Εντζάι μέχρι στιγμής έχει κάνει εναλλάξ δύο πολύ καλά παιχνίδια και δύο απαράδεκτα. προσωπικά το έχω πει από την πρώτη στιγμή ότι θα βοηθήσει αλλά έχοντας ρόλο Νιλικίνα, θα μου κάνει εντύπωση να τον δούμε να κάνει τρελό στεπ απ.

ο Κόραρος ήταν "αφύσικα" γρήγορος και πέρυσι με τόσα παραπανίσια κιλά και φέτος πραγματικά δε θυμίζει σε τίποτα 35άρη παίκτη. τον κόβω να έχει σημαντικό, ενεργό ρόλο στο ροτέισον, ειδικά στο ξεκίνημα που θα πάμε χωρίς προσθήκη τριαριού.

Jeight

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Προειδοποιήσεις: 3

Δευ Σεπ 14, 2026 12:31 pm

AO DAFNIS έγραψε:
Pani7.0 έγραψε:
Στα χαρτιά το ρόστερ του Παο είναι το καλύτερο της λίγκας. Ξεκινάει με 2 πολύ σοβαρές απουσίες Nunn και NHD που για οποιαδήποτε ομάδα θα ήταν καταστροφικές αλλά για τον Παο δεν μοιάζουν τόσο λόγω του βάθους (ειδικά του NHD).

Το στοίχημα για τον Ολυμπιακό είναι οι 2 άσσοι και η προσθήκη (ή μη) στους forward. Σε ένα εντελώς υποθετικό σενάριο που και οι 2 ομάδες πιάσουν το peak τους θα έδινα ελάχιστο προβάδισμα στον Παο , νομίζω ότι έχουν φτιάξει ομάδα που ματσάρει πολύ καλά με τον Οσφπ όπως είναι τώρα.

Όλα αυτά εντελώς θεωρητικά. Μια μικρή λεπτομέρεια μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες εντελώς.

Από την μία ο Ολυμπιακός είναι σαφώς πιο δουλεμένη ομάδα που νομίζω όμως ότι θα ψάξει να βρει μια νέα ταυτότητα στο παιχνίδι της, από την άλλη ο Παο έρχεται πιο διψασμένος. Νέα ομάδα και αυτός όμως που θα χρειαστεί χρόνο.

Αυτο παντως για ΠΑΟ καλυτερο ροστερ απο εμας το ακουω 4 χρονια σερι και η μονη χρονια που ισχυε ηταν το 24......

BillyPao

champion
Reactions:

Δευ Σεπ 14, 2026 12:44 pm

Jeight έγραψε:
Δευ Σεπ 14, 2026 12:31 pm
AO DAFNIS έγραψε:

Αυτο παντως για ΠΑΟ καλυτερο ροστερ απο εμας το ακουω 4 χρονια σερι και η μονη χρονια που ισχυε ηταν το 24......
Και μετά λένε εμένα "δικηγόρο του Παναθηναϊκού" και ότι "δεν αφήνω να πω κάτι αρνητικό για την ομάδα μου"...

Άβαταρ μέλους
Heisenberg

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton

Δευ Σεπ 14, 2026 12:45 pm

χαζευω τα φιλικα απλα για να δω την ομαδα οχι ομως για να βγαλω τρελα συμπερασματα.
δεν μου λενε σχεδον τιποτα τα φιλικα. Η ομαδα θα ειναι σουπερ.Εννοω δεν μου λενε κατι για το μελλον τα φιλικα ειτε πεταμε σε αυτα ειτε δεν αρεσουμε.
ειδικα για την αμυνα που ειναι θεμα διαθεσης και κρισιμοτητας αγωνα. εδω δεν παιζουμε αμυνα στα επισημα της Α1.
καλα κανει και παιζει μοσιον ο κοουτς. αν δεν δοκιμασει να τους βαλει ολους τωρα ποτε θα μπορεσει; ολοι θα προσαρμοστουν σιγα σιγα.ολα θελουν το χρονο τους.
εχουμε πολυ καλη τριαδα pg, θα το δειτε στη συνεχεια.
Για μενα ειμαστε πρωτο φαβορι για ευρωλιγκα εχουμε τον καλυτερο κοουτς,δεν εχουμε την πιεση κατακτησης των προηγουμενων χρονων και οταν θα ερθει το 3αρι μεχρι τον Νοεμβριο που θα ειναι μπομπα θα ειμαστε ακομα καλυτεροι.
οταν ερθει η πολυ κρισιμη ωρα η μοσιον θα κανει λιγο στην ακρη και θα δουμε μοντερο να κουβαλαει μαζι με Γαλλο εραστη και Ντορσει. επισης θα δουμε τον Κοντι να κανει ρεκορ ασιστ και τον Τζοσεφ να ξεκλειδωνει παιχνιδια, Σασα αθορυβα mvp, τριαδα ψηλων σταθερα σε υψηλη προσφορα και το νεο μας 3αρι να ειναι αυτο που μας ελειπε.

Τραυματισμους σοβαρους να μην εχουμε και ολα θα πανε πολυ καλα.

"I did it for me. I liked it. I was good at it. I was really... I was alive."
Milterman

Reactions:

Δευ Σεπ 14, 2026 1:16 pm

Εγώ πάλι ειμαι σε μουντ που οχι μονο δεν με νοιαζουν τα φιλικά, αλλα δεν καίγομαι για το τι θα κανουμε και στα επίσημα. Κι αυτο γιατί αφενός μεν δεν σκοπεύω να καταλογίσω ευθύνες σε κανεναν για οποιαδήποτε αρνητικά αποτελέσματα η απώλεια στόχων, αφετέρου,, αυτό που με νοιαζει πανω απο ολα ειναι απλά να βλέπω την ομαδα να παιζει (ειδικά αφου έφυγε απο πανω μου και το βαρίδι του Ευρωπαϊκού). Προφανως και θελω να κερδιζουμε και να τα σηκώσουμε ολα και προφανώς θα αγχώνομαι για το καθε τυχαίο ματς, αλλα αυτα δεν ειναι αυτοσκοπός γιατι η ομάδα το έχει κερδίσει αυτό για μενα.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”