Δυστυχώς αναγκάζομαι να υπενθυμίζω τα αυτονόητα γιατί εσύ μάλλον θυμάσαι επιλεκτικά αυτό που θέλεις.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τρί Σεπ 15, 2026 4:32 pm«Υπάρχουν πειραγμένοι και στις δύο μεριές». Τρομερή διαπίστωση Μπιλυ, μπράβο.
ΕΟΚ - Διοικητικά
Συντονιστής: Captains
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
- SteveNashidis

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
- Προειδοποιήσεις:
0
Η ΕΟΚ κατά 95% δεν είναι Α1 αλλά για κάποιο λόγο ασχολείται κατά 95% με τα προβλήματα της Α1.
Το ίδιο ίσχυε και για την προηγούμενη διοίκηση.
Καλό θα είναι η συνέντευξη να αφορά τα προβλήματα στο αναπτυξιακό κομμάτι της χώρας, εθνικές και τοπικές κατηγορίες, εθνικές ομάδες, γηπεδικα, αγώνες και φυσικα διαιτησία.
Καλό θα είναι η συνέντευξη να αφορά τα προβλήματα στο αναπτυξιακό κομμάτι της χώρας, εθνικές και τοπικές κατηγορίες, εθνικές ομάδες, γηπεδικα, αγώνες και φυσικα διαιτησία.
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

Basketforum Fantasy Champion 2025-26

Basketforum Fantasy Champion 2025-26
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Οπως έχω πει αρκετές φορές, μια συζήτηση μπορεί να έχει περιορισμένο αντικείμενο. Το ότι εξετάζω το Χ δεν σημαίνει ότι θεωρώ το Υ ασήμαντο, ούτε ότι έχω υποχρέωση να διατυπώσω ταυτόχρονα θέση για κάθε συναφές ζήτημα. Αλλιώς καμία επιμέρους συζήτηση δεν θα μπορούσε ποτέ να γίνει γιατί θα κάναμε 400 να αναλύσουμε τα πάντα.BillyPao έγραψε: ↑Τρί Σεπ 15, 2026 4:35 pmΔυστυχώς αναγκάζομαι να υπενθυμίζω τα αυτονόητα γιατί εσύ μάλλον θυμάσαι επιλεκτικά αυτό που θέλεις.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τρί Σεπ 15, 2026 4:32 pm
«Υπάρχουν πειραγμένοι και στις δύο μεριές». Τρομερή διαπίστωση Μπιλυ, μπράβο.
Τώρα (προς το τέλος) λέγαμε για τις ατασθαλίες του Βασιλακόπουλου. Το αν κρίνω «επιλεκτικά» ευτυχώς είμαστε πολλοί εδώ και θα κριθώ.
(edit: Θέλεις τώρα κι εσύ να ανακινήσει το beef?)

- kein

- Reactions:
- Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
4
Θα συμφωνήσω ότι η ΕΟΚ άλλα πράγματα θα έπρεπε να κάνει, και κυρίως στο αναπτυξιακό, όπως πολύ εύστοχα αναφέρεις. Ωστόσο κάνει αυτό που επίσης πολύ εύστοχα αναφέρεις, ασχολείται υπέρμετρα με την Α1, και αυτό γεννά ερωτήματα που καλό (για το άθλημα) θα ήταν να τα απαντήσει - όπως καλό (για το άθλημα) θα ήταν πάρει θέση για τις ΒΑΡΥΤΑΤΕΣ κατηγορίες και την παραπομπή ΕΕΑ που αναφέρονται στον πρόεδρο της ΕΟΚ και στο σωματείο του Προμηθέα. Το να καλείς 6 μόνο δημοσιογράφους, τους οποίους διάλεξες εσύ, ΔΕΝ είναι ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.SteveNashidis έγραψε: ↑Τρί Σεπ 15, 2026 4:43 pmΗ ΕΟΚ κατά 95% δεν είναι Α1 αλλά για κάποιο λόγο ασχολείται κατά 95% με τα προβλήματα της Α1.
Δικαίως κρίνεται, και κατακρίνεται η ΕΟΚ. Αν θες να σε σέβονται θα πρέπει να είσαι σαν την γυναίκα του καίσαρα. Το καλό είναι ότι θα ξεμπερδέψουμε σύντομα από αυτή την διοίκηση.
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Έβγαλε ανακοίνωση διαμαρτυρίας ο ΠΣΑΤ για το θέμα και τον αποκλεισμό των δημοσιογράφων από την απολογιστικη συνέντευξη
https://psat.gr/anakoinosi-psat/
- Ευγενές αέριο

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Του Τραμπ;Conan1982 έγραψε: ↑Τρί Σεπ 15, 2026 10:49 pmΈβγαλε ανακοίνωση διαμαρτυρίας ο ΠΣΑΤ για το θέμα και τον αποκλεισμό των δημοσιογράφων από την απολογιστικη συνέντευξη
https://www.washingtonpost.com/politic ... iden-that/
Και πολύ σωστά έπραξε ο Π.Σ.Α.Τ, αφού ένα μέλος της Διοίκησής του, συμμετέχει στην εν λόγω συνέντευξη.Conan1982 έγραψε: ↑Τρί Σεπ 15, 2026 10:49 pmΈβγαλε ανακοίνωση διαμαρτυρίας ο ΠΣΑΤ για το θέμα και τον αποκλεισμό των δημοσιογράφων από την απολογιστικη συνέντευξη
«Στῶμεν καλῶς, στῶμεν μετά φόβου»
- SteveNashidis

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
- Προειδοποιήσεις:
0
- kojito

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Πάντως μέχρι τώρα 20-25 λεπτά που έχω παρακολουθήσει την συνέντευξη, αν δεν ήξερε κανείς θα νόμιζε ότι μιλάμε για την καλύτερη ομοσπονδία σε όλα τα αθλήματα παγκοσμίως. Δεν έχω δει να έχει αναφέρει ούτε ένα αρνητικό της τρέχουσας διοίκησης ή κάτι που είχε δεσμευτεί αλλά δεν έχει εκπληρώσει ακόμα. Η προηγούμενη διοίκηση μας είχε αφήσει ένα χάος αλλά εμείς βελτιώσαμε τα οικονομικά της ομοσπονδίας, φέραμε ψηφιακό μετασχηματισμό, εξελίξαμε τα πρωταθλήματα και τις εθνικές ομάδες (με ειδική αναφορά στο γυναικείο και το 3-on-3), φτιάξαμε ένα καλό αναπτυξιακό πρόγραμμα αφού πήραμε στα χέρια μας το απόλυτο μηδέν κτλ.
- kein

- Reactions:
- Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
4
Αναμενόμενο, αν ήταν ανοιχτή η συνέντευξη δεν θα τον έπαιρνε να λέει τέτοια. Γιατί μετά θα έπρεπε να στα στηρίξει με επιχειρήματαkojito έγραψε: ↑Τετ Σεπ 16, 2026 1:26 pmΠάντως μέχρι τώρα 20-25 λεπτά που έχω παρακολουθήσει την συνέντευξη, αν δεν ήξερε κανείς θα νόμιζε ότι μιλάμε για την καλύτερη ομοσπονδία σε όλα τα αθλήματα παγκοσμίως. Δεν έχω δει να έχει αναφέρει ούτε ένα αρνητικό της τρέχουσας διοίκησης ή κάτι που είχε δεσμευτεί αλλά δεν έχει εκπληρώσει ακόμα. Η προηγούμενη διοίκηση μας είχε αφήσει ένα χάος αλλά εμείς βελτιώσαμε τα οικονομικά της ομοσπονδίας, φέραμε ψηφιακό μετασχηματισμό, εξελίξαμε τα πρωταθλήματα και τις εθνικές ομάδες (με ειδική αναφορά στο γυναικείο και το 3-on-3), φτιάξαμε ένα καλό αναπτυξιακό πρόγραμμα αφού πήραμε στα χέρια μας το απόλυτο μηδέν κτλ.
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- kojito

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Μέχρι τώρα πάντως μονόλογος είναι παρά συνέντευξη.kein έγραψε: ↑Τετ Σεπ 16, 2026 1:28 pmΑναμενόμενο, αν ήταν ανοιχτή η συνέντευξη δεν θα τον έπαιρνε να λέει τέτοια. Γιατί μετά θα έπρεπε να στα στηρίξει με επιχειρήματαkojito έγραψε: ↑Τετ Σεπ 16, 2026 1:26 pmΠάντως μέχρι τώρα 20-25 λεπτά που έχω παρακολουθήσει την συνέντευξη, αν δεν ήξερε κανείς θα νόμιζε ότι μιλάμε για την καλύτερη ομοσπονδία σε όλα τα αθλήματα παγκοσμίως. Δεν έχω δει να έχει αναφέρει ούτε ένα αρνητικό της τρέχουσας διοίκησης ή κάτι που είχε δεσμευτεί αλλά δεν έχει εκπληρώσει ακόμα. Η προηγούμενη διοίκηση μας είχε αφήσει ένα χάος αλλά εμείς βελτιώσαμε τα οικονομικά της ομοσπονδίας, φέραμε ψηφιακό μετασχηματισμό, εξελίξαμε τα πρωταθλήματα και τις εθνικές ομάδες (με ειδική αναφορά στο γυναικείο και το 3-on-3), φτιάξαμε ένα καλό αναπτυξιακό πρόγραμμα αφού πήραμε στα χέρια μας το απόλυτο μηδέν κτλ.![]()
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Λίγο που το χαζεύω και εμένα ΔΕΘ θυμίζει.kojito έγραψε: ↑Τετ Σεπ 16, 2026 1:32 pmΜέχρι τώρα πάντως μονόλογος είναι παρά συνέντευξη.Δεν νομίζω βέβαια ότι οι δημοσιογράφοι θα τον ρωτήσουν πολύ διαφορετικά πράγματα, μου θυμίζει σαν τις συνεντεύξεις πρωθυπουργών στην ΔΕΘ που επιλέγουν ποια μέσα θα έχουν εκπρόσωπο και όλως "τυχαίως" συνήθως αποκλείονται τα αντικυβερνητικά.
Τα κάναμε όλα καλά και αν κάναμε κανένα λάθος εντάξει συμβαίνουν αυτά και θα τα κάνουμε όλα ακόμα καλύτερα στη συνέχεια.
Δε ξέρω γιατί θα περίμενε κάποιος κάτι διαφορετικό ή ποια κυβέρνηση/διοίκηση στη χώρα μας όταν κάνει συνέντευξη τύπου κάνει κάτι διαφορετικό...
EDIT: Μας τάπωσε λίγο ο Σκουντής, η πρώτη ερώτηση είναι για το θέμα της ΕΕΑ.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο