ΕΟΚ - Διοικητικά

Συντονιστής: Captains

BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Σεπ 15, 2026 4:35 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Τρί Σεπ 15, 2026 4:32 pm
BillyPao έγραψε:
Τρί Σεπ 15, 2026 4:30 pm

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και από την ανάποδη.
«Υπάρχουν πειραγμένοι και στις δύο μεριές». Τρομερή διαπίστωση Μπιλυ, μπράβο.
Δυστυχώς αναγκάζομαι να υπενθυμίζω τα αυτονόητα γιατί εσύ μάλλον θυμάσαι επιλεκτικά αυτό που θέλεις.

Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Σεπ 15, 2026 4:43 pm

Η ΕΟΚ κατά 95% δεν είναι Α1 αλλά για κάποιο λόγο ασχολείται κατά 95% με τα προβλήματα της Α1.
Το ίδιο ίσχυε και για την προηγούμενη διοίκηση.

Καλό θα είναι η συνέντευξη να αφορά τα προβλήματα στο αναπτυξιακό κομμάτι της χώρας, εθνικές και τοπικές κατηγορίες, εθνικές ομάδες, γηπεδικα, αγώνες και φυσικα διαιτησία.

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Basketforum Fantasy Champion 2025-26🏆
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τρί Σεπ 15, 2026 4:51 pm

BillyPao έγραψε:
Τρί Σεπ 15, 2026 4:35 pm
nikolas_asteri έγραψε:
Τρί Σεπ 15, 2026 4:32 pm

«Υπάρχουν πειραγμένοι και στις δύο μεριές». Τρομερή διαπίστωση Μπιλυ, μπράβο.
Δυστυχώς αναγκάζομαι να υπενθυμίζω τα αυτονόητα γιατί εσύ μάλλον θυμάσαι επιλεκτικά αυτό που θέλεις.
Οπως έχω πει αρκετές φορές, μια συζήτηση μπορεί να έχει περιορισμένο αντικείμενο. Το ότι εξετάζω το Χ δεν σημαίνει ότι θεωρώ το Υ ασήμαντο, ούτε ότι έχω υποχρέωση να διατυπώσω ταυτόχρονα θέση για κάθε συναφές ζήτημα. Αλλιώς καμία επιμέρους συζήτηση δεν θα μπορούσε ποτέ να γίνει γιατί θα κάναμε 400 να αναλύσουμε τα πάντα.

Τώρα (προς το τέλος) λέγαμε για τις ατασθαλίες του Βασιλακόπουλου. Το αν κρίνω «επιλεκτικά» ευτυχώς είμαστε πολλοί εδώ και θα κριθώ.
(edit: Θέλεις τώρα κι εσύ να ανακινήσει το beef?)

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Mood:

Τρί Σεπ 15, 2026 5:28 pm

@shaq7 ένα φάουλ για τις αναφορές περί στημένων με την προτροπή να είμαστε γενικά πιο προσεκτικοί στις εκφράσεις μας όταν αφορούν δημόσια και μη πρόσωπα.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
Mood:
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Σεπ 15, 2026 5:54 pm

SteveNashidis έγραψε:
Τρί Σεπ 15, 2026 4:43 pm
Η ΕΟΚ κατά 95% δεν είναι Α1 αλλά για κάποιο λόγο ασχολείται κατά 95% με τα προβλήματα της Α1.
Το ίδιο ίσχυε και για την προηγούμενη διοίκηση.

Καλό θα είναι η συνέντευξη να αφορά τα προβλήματα στο αναπτυξιακό κομμάτι της χώρας, εθνικές και τοπικές κατηγορίες, εθνικές ομάδες, γηπεδικα, αγώνες και φυσικα διαιτησία.
Θα συμφωνήσω ότι η ΕΟΚ άλλα πράγματα θα έπρεπε να κάνει, και κυρίως στο αναπτυξιακό, όπως πολύ εύστοχα αναφέρεις. Ωστόσο κάνει αυτό που επίσης πολύ εύστοχα αναφέρεις, ασχολείται υπέρμετρα με την Α1, και αυτό γεννά ερωτήματα που καλό (για το άθλημα) θα ήταν να τα απαντήσει - όπως καλό (για το άθλημα) θα ήταν πάρει θέση για τις ΒΑΡΥΤΑΤΕΣ κατηγορίες και την παραπομπή ΕΕΑ που αναφέρονται στον πρόεδρο της ΕΟΚ και στο σωματείο του Προμηθέα. Το να καλείς 6 μόνο δημοσιογράφους, τους οποίους διάλεξες εσύ, ΔΕΝ είναι ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.
Δικαίως κρίνεται, και κατακρίνεται η ΕΟΚ. Αν θες να σε σέβονται θα πρέπει να είσαι σαν την γυναίκα του καίσαρα. Το καλό είναι ότι θα ξεμπερδέψουμε σύντομα από αυτή την διοίκηση.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Mood:

Τρί Σεπ 15, 2026 10:49 pm

Έβγαλε ανακοίνωση διαμαρτυρίας ο ΠΣΑΤ για το θέμα και τον αποκλεισμό των δημοσιογράφων από την απολογιστικη συνέντευξη
https://psat.gr/anakoinosi-psat/

Άβαταρ μέλους
Ευγενές αέριο

senior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench

Τρί Σεπ 15, 2026 11:43 pm

Conan1982 έγραψε:
Έβγαλε ανακοίνωση διαμαρτυρίας ο ΠΣΑΤ για το θέμα και τον αποκλεισμό των δημοσιογράφων από την απολογιστικη συνέντευξη
Του Τραμπ; :roll:

https://www.washingtonpost.com/politic ... iden-that/

Άβαταρ μέλους
Archangel

Reactions:

Τετ Σεπ 16, 2026 11:58 am

Conan1982 έγραψε:
Και πολύ σωστά έπραξε ο Π.Σ.Α.Τ, αφού ένα μέλος της Διοίκησής του, συμμετέχει στην εν λόγω συνέντευξη.

«Στῶμεν καλῶς, στῶμεν μετά φόβου»
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας

Τετ Σεπ 16, 2026 12:48 pm

Μπορείτε να υποβάλλετε ερωτήσεις εδώ στο φόρουμ (χωρίς να γίνει Κούγκι) αν τα σχόλια του youtube είναι απενεργοποιημένα :welcome: :welcome: :roofl:

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Basketforum Fantasy Champion 2025-26🏆
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Mood:

Τετ Σεπ 16, 2026 1:20 pm

Τι λένε οι γνώστες; Απογειώθηκε το Γυναικείο Μπάσκετ από το 2021 όπως ισχυρίζεται; Έχει υπάρξει βελτίωση έστω;

Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PF

Τετ Σεπ 16, 2026 1:26 pm

Πάντως μέχρι τώρα 20-25 λεπτά που έχω παρακολουθήσει την συνέντευξη, αν δεν ήξερε κανείς θα νόμιζε ότι μιλάμε για την καλύτερη ομοσπονδία σε όλα τα αθλήματα παγκοσμίως. Δεν έχω δει να έχει αναφέρει ούτε ένα αρνητικό της τρέχουσας διοίκησης ή κάτι που είχε δεσμευτεί αλλά δεν έχει εκπληρώσει ακόμα. Η προηγούμενη διοίκηση μας είχε αφήσει ένα χάος αλλά εμείς βελτιώσαμε τα οικονομικά της ομοσπονδίας, φέραμε ψηφιακό μετασχηματισμό, εξελίξαμε τα πρωταθλήματα και τις εθνικές ομάδες (με ειδική αναφορά στο γυναικείο και το 3-on-3), φτιάξαμε ένα καλό αναπτυξιακό πρόγραμμα αφού πήραμε στα χέρια μας το απόλυτο μηδέν κτλ.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
Mood:
Προειδοποιήσεις: 4

Τετ Σεπ 16, 2026 1:28 pm

kojito έγραψε:
Πάντως μέχρι τώρα 20-25 λεπτά που έχω παρακολουθήσει την συνέντευξη, αν δεν ήξερε κανείς θα νόμιζε ότι μιλάμε για την καλύτερη ομοσπονδία σε όλα τα αθλήματα παγκοσμίως. Δεν έχω δει να έχει αναφέρει ούτε ένα αρνητικό της τρέχουσας διοίκησης ή κάτι που είχε δεσμευτεί αλλά δεν έχει εκπληρώσει ακόμα. Η προηγούμενη διοίκηση μας είχε αφήσει ένα χάος αλλά εμείς βελτιώσαμε τα οικονομικά της ομοσπονδίας, φέραμε ψηφιακό μετασχηματισμό, εξελίξαμε τα πρωταθλήματα και τις εθνικές ομάδες (με ειδική αναφορά στο γυναικείο και το 3-on-3), φτιάξαμε ένα καλό αναπτυξιακό πρόγραμμα αφού πήραμε στα χέρια μας το απόλυτο μηδέν κτλ.
Αναμενόμενο, αν ήταν ανοιχτή η συνέντευξη δεν θα τον έπαιρνε να λέει τέτοια. Γιατί μετά θα έπρεπε να στα στηρίξει με επιχειρήματα :mrgreen:

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PF

Τετ Σεπ 16, 2026 1:32 pm

kein έγραψε:
kojito έγραψε:
Αναμενόμενο, αν ήταν ανοιχτή η συνέντευξη δεν θα τον έπαιρνε να λέει τέτοια. Γιατί μετά θα έπρεπε να στα στηρίξει με επιχειρήματα :mrgreen:
Μέχρι τώρα πάντως μονόλογος είναι παρά συνέντευξη. :lol: Δεν νομίζω βέβαια ότι οι δημοσιογράφοι θα τον ρωτήσουν πολύ διαφορετικά πράγματα, μου θυμίζει σαν τις συνεντεύξεις πρωθυπουργών στην ΔΕΘ που επιλέγουν ποια μέσα θα έχουν εκπρόσωπο και όλως "τυχαίως" συνήθως αποκλείονται τα αντικυβερνητικά.

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τετ Σεπ 16, 2026 1:37 pm

kojito έγραψε:
Τετ Σεπ 16, 2026 1:32 pm
kein έγραψε:

Μέχρι τώρα πάντως μονόλογος είναι παρά συνέντευξη. :lol: Δεν νομίζω βέβαια ότι οι δημοσιογράφοι θα τον ρωτήσουν πολύ διαφορετικά πράγματα, μου θυμίζει σαν τις συνεντεύξεις πρωθυπουργών στην ΔΕΘ που επιλέγουν ποια μέσα θα έχουν εκπρόσωπο και όλως "τυχαίως" συνήθως αποκλείονται τα αντικυβερνητικά.
Λίγο που το χαζεύω και εμένα ΔΕΘ θυμίζει.

Τα κάναμε όλα καλά και αν κάναμε κανένα λάθος εντάξει συμβαίνουν αυτά και θα τα κάνουμε όλα ακόμα καλύτερα στη συνέχεια.

Δε ξέρω γιατί θα περίμενε κάποιος κάτι διαφορετικό ή ποια κυβέρνηση/διοίκηση στη χώρα μας όταν κάνει συνέντευξη τύπου κάνει κάτι διαφορετικό...

EDIT: Μας τάπωσε λίγο ο Σκουντής, η πρώτη ερώτηση είναι για το θέμα της ΕΕΑ.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Σεπ 16, 2026 1:44 pm

παντως τωρα ειπε οτι ειχε δικαιωμα να ειναι προεδρος του προμηθεα παροτι ο ιδιος επελεξε να μην ειναι..

Απάντηση

Επιστροφή στο “Εθνική Ανδρών”