Με 4 απουσίες κι ματς πριν 24 ώρες ναι δεν είναι να κρατήσουμε το σκορ σαν δείγμα. Επίσης η Cluj Napoca δεν είναι κι κακή ομάδα, διαχρονική δύναμη με καλούς παίκτες.Lavertis Robinson έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 19, 2026 7:33 pmΤελειωσε ο αγωνας, δεν εχει και πολυ νοημα να βγουν συμπερασματα. Ο Φρειντελ εχει καποια θλαση, ο Χατζηδακης ψιλιτραυματιστηκε εχθες, ο Νικολαιδης τον τσιμπησε η μεση του. Ο Πετρακης ηταν κανονικαPeristeriBCfan έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 19, 2026 5:52 pmΠεριστέρι- Cluj Napoca 47-47 στο ημίχρονο.
Τρομερά γρήγορο,fast paced tempo από τον ΓΣΠ, που λογικά έτσι θα πορευτεί κι στα επίσημα.
Δεν αγωνίζονται οι Freidel(εδώ κι καιρό δεν έχει παίξει) κι Χατζηδάκης στο σημερινό ματς.
Πιο έτοιμη σε σχέση με πέρυσι η ομάδα αλλά φέτος μου φαίνεται πιο έντονη η έλλειψη ποιότητας σε όλο το ρόστερ κι δεν ξέρω πως θα πορευτεί μέσα στη σεζόν.
Ιτουνας κι Παπαδάκης on fire με 3 κι 2 τρίποντα αντίστοιχα στο ημίχρονο![]()
Παιξανε και αγωνα πριν 24 ωρες. Καποιοι που ειδαν και τα αλλα φιλικα ειπαν οτι στα αλλα ηταν καλυτερο το Περιστερι.
That said, δεν ηταν και για να ενθουσιαζεσαι. Ο Αντερσον μου φανηκε βαρυς. Ο Νικολς καπως φλυαρος. Ο Φιντς μου αρεσε.
Νομιζω οτι θα βελτιωθει η ομαδα, αλλα ισως γινει καμια προσθηκη ή αλλαγη ξενου σε καποια φαση
O Ty σήμερα δεν ξέρω, εάν υπήρχε αναλυτικη στατιστική θα πρέπει να είχε 5/25 εντός πεδιάς σήμερα...
Κι εγώ δεν τρελάθηκα, αλλά ο κοουτς άνοιγε πολύ το rotation(όπως ακριβώς πέρυσι με τον Άρη τέτοια εποχή), οπότε θα δούμε εντός Οκτώβρη την πραγματική δυναμική της ομάδας

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο