Περιστέρι winmasters - Αγωνιστικά

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
PeristeriBCfan

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant-Kawhi Leonard
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Σεπ 19, 2026 9:54 pm

Lavertis Robinson έγραψε:
Σάβ Σεπ 19, 2026 7:33 pm
PeristeriBCfan έγραψε:
Σάβ Σεπ 19, 2026 5:52 pm
Περιστέρι- Cluj Napoca 47-47 στο ημίχρονο.

Τρομερά γρήγορο,fast paced tempo από τον ΓΣΠ, που λογικά έτσι θα πορευτεί κι στα επίσημα.

Δεν αγωνίζονται οι Freidel(εδώ κι καιρό δεν έχει παίξει) κι Χατζηδάκης στο σημερινό ματς.

Πιο έτοιμη σε σχέση με πέρυσι η ομάδα αλλά φέτος μου φαίνεται πιο έντονη η έλλειψη ποιότητας σε όλο το ρόστερ κι δεν ξέρω πως θα πορευτεί μέσα στη σεζόν.

Ιτουνας κι Παπαδάκης on fire με 3 κι 2 τρίποντα αντίστοιχα στο ημίχρονο
Τελειωσε ο αγωνας, δεν εχει και πολυ νοημα να βγουν συμπερασματα. Ο Φρειντελ εχει καποια θλαση, ο Χατζηδακης ψιλιτραυματιστηκε εχθες, ο Νικολαιδης τον τσιμπησε η μεση του. Ο Πετρακης ηταν κανονικα :D
Παιξανε και αγωνα πριν 24 ωρες. Καποιοι που ειδαν και τα αλλα φιλικα ειπαν οτι στα αλλα ηταν καλυτερο το Περιστερι.
That said, δεν ηταν και για να ενθουσιαζεσαι. Ο Αντερσον μου φανηκε βαρυς. Ο Νικολς καπως φλυαρος. Ο Φιντς μου αρεσε.
Νομιζω οτι θα βελτιωθει η ομαδα, αλλα ισως γινει καμια προσθηκη ή αλλαγη ξενου σε καποια φαση
Με 4 απουσίες κι ματς πριν 24 ώρες ναι δεν είναι να κρατήσουμε το σκορ σαν δείγμα. Επίσης η Cluj Napoca δεν είναι κι κακή ομάδα, διαχρονική δύναμη με καλούς παίκτες.

O Ty σήμερα δεν ξέρω, εάν υπήρχε αναλυτικη στατιστική θα πρέπει να είχε 5/25 εντός πεδιάς σήμερα...

Κι εγώ δεν τρελάθηκα, αλλά ο κοουτς άνοιγε πολύ το rotation(όπως ακριβώς πέρυσι με τον Άρη τέτοια εποχή), οπότε θα δούμε εντός Οκτώβρη την πραγματική δυναμική της ομάδας :bball:

Favorite players: Kobe Bean Bryant
Lavertis Robinson

junior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG

Κυρ Σεπ 20, 2026 9:05 am

PeristeriBCfan έγραψε:
Σάβ Σεπ 19, 2026 7:33 pm

Τελειωσε ο αγωνας, δεν εχει και πολυ νοημα να βγουν συμπερασματα. Ο Φρειντελ εχει καποια θλαση, ο Χατζηδακης ψιλιτραυματιστηκε εχθες, ο Νικολαιδης τον τσιμπησε η μεση του. Ο Πετρακης ηταν κανονικα :D
Παιξανε και αγωνα πριν 24 ωρες. Καποιοι που ειδαν και τα αλλα φιλικα ειπαν οτι στα αλλα ηταν καλυτερο το Περιστερι.
That said, δεν ηταν και για να ενθουσιαζεσαι. Ο Αντερσον μου φανηκε βαρυς. Ο Νικολς καπως φλυαρος. Ο Φιντς μου αρεσε.
Νομιζω οτι θα βελτιωθει η ομαδα, αλλα ισως γινει καμια προσθηκη ή αλλαγη ξενου σε καποια φαση
Με 4 απουσίες κι ματς πριν 24 ώρες ναι δεν είναι να κρατήσουμε το σκορ σαν δείγμα. Επίσης η Cluj Napoca δεν είναι κι κακή ομάδα, διαχρονική δύναμη με καλούς παίκτες.

O Ty σήμερα δεν ξέρω, εάν υπήρχε αναλυτικη στατιστική θα πρέπει να είχε 5/25 εντός πεδιάς σήμερα...

Κι εγώ δεν τρελάθηκα, αλλά ο κοουτς άνοιγε πολύ το rotation(όπως ακριβώς πέρυσι με τον Άρη τέτοια εποχή), οπότε θα δούμε εντός Οκτώβρη την πραγματική δυναμική της ομάδας :bball:
Ρε συ οντως, ηταν πολυ καλοδουλεμενη η Cluj! Και ειχε 3-4 παιχτες πολυ ποιοτικους. Και προφανως πιο φρεσκια απο το Περιστερι που εχει παιξει 3 αγωνες αυτη τη βδομαδα, τους 2 back to back.
Οι αλλοι επαιζαν αμυναρα σε πολλες φασεις, με αλληλοκαλυψεις, με ζωνες κλπ.
Εμεις προσπαθουσαμε να παιξουμε πολυ γρηγορο παιχνιδι, με πολυ κυκλοφορια της μπαλας ψαχνωντας την εξτρα εξτρα εξτρα πασα για το αμαρκαριστο σουτ. Μετα μας κλεινανε και στα 8 δευτ επαιρνε ο Νικολς και εκανε ποικιλιες...

Άβαταρ μέλους
PeristeriBCfan

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant-Kawhi Leonard

Κυρ Σεπ 20, 2026 10:05 am

PeristeriBCfan έγραψε:

Ρε συ οντως, ηταν πολυ καλοδουλεμενη η Cluj! Και ειχε 3-4 παιχτες πολυ ποιοτικους. Και προφανως πιο φρεσκια απο το Περιστερι που εχει παιξει 3 αγωνες αυτη τη βδομαδα, τους 2 back to back.
Εμεις προσπαθουσαμε να παιξουμε πολυ γρηγορο παιχνιδι, με πολυ κυκλοφορια της μπαλας ψαχνωντας την εξτρα εξτρα εξτρα πασα για το αμαρκαριστο σουτ. Μετα μας κλεινανε και στα 8 δευτ επαιρνε ο Νικολς και εκανε ποικιλιες...
Έχει τον ίδιο προπονητή τόσα χρόνια (νομίζω κι το 2021 που μας απέκλεισαν στα προκριματικά του BCL ο ίδιος ήταν) κι φαίνεται ότι είναι καλοδουλεμενο σύνολο. Έσπασε κι το πινακακι σε μια φάση ο κοουτς τους κι τους ξύπνησε καλα
O Jevonte Smart που έφερε φέτος κι έχει παίξει κι στο ΝΒΑ παλιότερα έχει τρομερή ποιότητα κι ξεχώρισε χθες.

Εμείς έχουμε θεματακια(αναμενόμενα) αλλά όταν είχε πάει στο +12 η Κλουζ κι παίξαμε πιο σοβαρά (με στόχευση στην επίθεση με ποσταρισματα του Tytan κλπ), μπήκαμε πάλι στο ματς.

Έλλειψη ποιότητας κι εμπειριών έχουμε κι δεν καλύπτεται αυτό δυστυχώς

Favorite players: Kobe Bean Bryant
Άβαταρ μέλους
gspara

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Λεωνιδας Ζουπας

Κυρ Σεπ 20, 2026 10:52 am

H Nαποκαρα να προσθεσω μαλιστα,οτι επαιξε χωρις τον καλυτερο της παιχτη (Ottis Livingston) αλλα και τον βασικο της σεντερ,τον γνωριμο απο Ερυθρο Αστερα,Uros Plavcic.
Ειναι και καινουρια ομαδα,μονο ο αρχηγος Richard ανανεωσε.Αν εχεις κοουτσαρα ομως.........

Απάντηση

Επιστροφή στο “Περιστέρι”