- Λεσόρ: Καμία σχέση με τον παίκτη που ήξερες, παλιά έπαιρνε την μπάλα στα 5-6 μέτρα και έκανε bully ball μέχρι να την βάλει μέσα, πλέον κάθε φορά που παίρνει τη μπάλα του φεύγει μέσα από τα χέρια. Αν δε πάρει έτοιμο καλάθι δε μπορεί αλλιώς να σκοράρει. Στην άμυνα τροχονόμος όπως ήταν και στα καλά του.yawn.brigade έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 19, 2026 11:23 pmο Λεσόρ πώς είναι; ο Μπόνγκα; ο Μπάντιο; ο Γιαμπουσελε;
ο Φρανσίσκο πολύ καλός απ' ότι καταλαβαίνω.
- Μπόνγκα: Θα είναι η πιο ουσιώδης προσθήκη. Φοβερά intangibles και άχαστος στο spot-up 3. Στην άμυνα ανεβάζει επίπεδο όλη την ομάδα όταν είναι μέσα. Είναι limited επιθετικά αλλά οκ, έχεις άλλους παίκτες γι'αυτή τη δουλειά.
- Μπάντιο: Μεχ, ρολίστας - αυτή τη στιγμή που μιλάμε χειρότερος του Γκραντ (του περσινού όχι της 1ης χρονιάς)
- Γιαμπουσέλε: Δεν είναι πεντάρι ο άνθρωπος, τρομερό κενό στη ρακέτα και έλλειμα στο ριμπάουντ όταν παίζει σε αυτή τη θέση. Μπροστά ταυρί, αξιόπιστος στο 3ποντο, αλλά δεν έχει κάποιο φοβερό ρεπερτόριο στο ποστ.





BasketForum – Ιστορικό Αρχείο