μάλλον πουθενά, έχει μόνο κάτι μήνες συνεχούς παραμονής στην Ελλάδα και νομίζω απαιτούνται 3 χρόνια.big_lebowski έγραψε: ↑Δευ Σεπ 28, 2026 10:54 amH διαδικασία διαβατηριου του Ντανστον που βρίσκεται, γνωρίζει κανείς?
Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
α θέλει κι αυτό?Δεν αρκεί μόνο ο γάμος με Έλληνα πολίτη?yawn.brigade έγραψε: ↑Δευ Σεπ 28, 2026 10:55 amμάλλον πουθενά, έχει μόνο κάτι μήνες συνεχούς παραμονής στην Ελλάδα και νομίζω απαιτούνται 3 χρόνια.big_lebowski έγραψε: ↑Δευ Σεπ 28, 2026 10:54 amH διαδικασία διαβατηριου του Ντανστον που βρίσκεται, γνωρίζει κανείς?
-
Erether

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Οι δημοσιογραφοι φταινε που εγραφαν ολο το καλοκαιρι οτι παει για διαβατηριοConan1982 έγραψε: ↑Δευ Σεπ 28, 2026 10:56 amΜα ο Ντάνστον δεν έχει Ελληνικό Διαβατήριο, δεν βλέπω πως επηρεάζει η περίπτωση του Καραγιαννίδη την δική του στην Ελλάδα. Εμένα το μοναδικό που μου βγάει νόημα είναι ο Μιλού να λείψει για κάποιο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και να τον θέλουν ως ασφάλεια στην Ευρώπη.
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
θα τα ξέρει καλύτερα ο Νικόλας αλλά σίγουρα δεν αρκεί μόνο ο γάμος. νομίζω 3 χρόνια είναι η μίνιμουμ συνεχής διαμονή στην Ελλάδα για την περίπτωση του.big_lebowski έγραψε: ↑Δευ Σεπ 28, 2026 10:56 amα θέλει κι αυτό?Δεν αρκεί μόνο ο γάμος με Έλληνα πολίτη?yawn.brigade έγραψε: ↑Δευ Σεπ 28, 2026 10:55 am
μάλλον πουθενά, έχει μόνο κάτι μήνες συνεχούς παραμονής στην Ελλάδα και νομίζω απαιτούνται 3 χρόνια.
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
https://www.sport24.gr/basket/euroleagu ... iavatirio/
Για την απόκτηση του ελληνικού διαβατηρίου: “Ελπίζω, να πάρω ελληνικό διαβατήριο .Έχω παντρευτεί γυναίκα που είναι από την Ελλάδα, έχω δύο παιδιά. Ωστόσο, δεν είμαι υπεύθυνος για αυτή τη διαδικασία, αλλά θα ήταν λογικό να το πάρω”.
Για την απόκτηση του ελληνικού διαβατηρίου: “Ελπίζω, να πάρω ελληνικό διαβατήριο .Έχω παντρευτεί γυναίκα που είναι από την Ελλάδα, έχω δύο παιδιά. Ωστόσο, δεν είμαι υπεύθυνος για αυτή τη διαδικασία, αλλά θα ήταν λογικό να το πάρω”.
-
Erether

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν ισχυει οτι αν σου ανηκουν ακινητα ή εχεις αλλη επιχειρηματικη παρουσια στη χωρα,λογιζεται σαν παραμονη; Ετσι ελεγαν για τον Μιλου π.χ οταν πηγε στην Τσκααyawn.brigade έγραψε: ↑Δευ Σεπ 28, 2026 11:01 amθα τα ξέρει καλύτερα ο Νικόλας αλλά σίγουρα δεν αρκεί μόνο ο γάμος. νομίζω 3 χρόνια είναι η μίνιμουμ συνεχής διαμονή στην Ελλάδα για την περίπτωση του.big_lebowski έγραψε: ↑Δευ Σεπ 28, 2026 10:56 amα θέλει κι αυτό?Δεν αρκεί μόνο ο γάμος με Έλληνα πολίτη?
- Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Παππας εμεινε γιατι εφυγε ο Λαρεντζακης και δεν καταφερε να φερει κατι καλυτερο απο διαβατηριο.
Ο Ντανστον εμεινε ως εξτρα λυση για προστασια σε περιπτωση τραυματισμων στους ψηλους με ψιχουλα ουσιαστικα. Μια χαρα.
Στην ουσια εχουμε
Τζοσεφ, Μοντερο, Μακινταιαρ
Ντορσει, Φουρνιε
Γουορντ
Σασα, Ενται
Μιλου, Χολ, Τζοουνς
Δηλαδη 11 ευρωλιγκατους
Παπανικολαου, Ντανστον
2 βετερανους ευρωλιγκατους(θα εβαζα και τον τζοσεφ αλλα εκεινος τρεχει σαν 30αρης)
Παππας, Πλωτας, Νετζηπογλου, Καταγιαννιδης μονο για Α1
Για μενα χρειαζεται ενας ευρωλιγκατος ακομη στο 3-4 και επρεπε να μεινει ο Σακ ή ο Λαρε ως εξτρα ευρωλιγκατος βετερανος
Με την ομαδα μακρια απο το Σεφ καθε κορμι στην προπονηση και σε αγωνα θα μετρησει
Ο Ντανστον εμεινε ως εξτρα λυση για προστασια σε περιπτωση τραυματισμων στους ψηλους με ψιχουλα ουσιαστικα. Μια χαρα.
Στην ουσια εχουμε
Ντορσει, Φουρνιε
Γουορντ
Σασα, Ενται
Μιλου, Χολ, Τζοουνς
Δηλαδη 11 ευρωλιγκατους
Παπανικολαου, Ντανστον
2 βετερανους ευρωλιγκατους(θα εβαζα και τον τζοσεφ αλλα εκεινος τρεχει σαν 30αρης)
Για μενα χρειαζεται ενας ευρωλιγκατος ακομη στο 3-4 και επρεπε να μεινει ο Σακ ή ο Λαρε ως εξτρα ευρωλιγκατος βετερανος
Με την ομαδα μακρια απο το Σεφ καθε κορμι στην προπονηση και σε αγωνα θα μετρησει
-
Erether

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Στον Σακ δεν εγινε καν προταση ανανεωσης; Ή δεν τον καλυπτε το ποσο;Christofis έγραψε: ↑Δευ Σεπ 28, 2026 11:03 amΟ Παππας εμεινε γιατι εφυγε ο Λαρεντζακης και δεν καταφερε να φερει κατι καλυτερο απο διαβατηριο.
Στην ουσια εχουμε
Ντορσει, Φουρνιε
Γουορντ
Σασα, Ενται
Μιλου, Χολ, Τζοουνς
Δηλαδη 11 ευρωλιγκατους
Παπανικολαου, Ντανστον
- kojito

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι τότε ίσως έχει νόημα. Ο Μιλουτίνοφ εδώ και ένα μήνα ταλαιπωρείται από προβλήματα στο γόνατο (πρώτα με την Σερβία σε εκείνο το ματς για τα προκριματικά, μετά χτύπησε σε ένα φιλικό με την Μακάμπι πάλι στο γόνατο, τώρα με την Μπασκόνια έπαιξε 5-10 λεπτά και βγήκε πάλι off με ενοχλήσεις), οπότε μήπως έχει κάποιο άλλο πρόβλημα στο γόνατο που σημαίνει ότι θέλουν να τον πάνε συντηρητικά για κανένα μήνα τουλάχιστον;Conan1982 έγραψε: ↑Δευ Σεπ 28, 2026 10:56 amΜα ο Ντάνστον δεν έχει Ελληνικό Διαβατήριο, δεν βλέπω πως επηρεάζει η περίπτωση του Καραγιαννίδη την δική του στην Ελλάδα. Εμένα το μοναδικό που μου βγάει νόημα είναι ο Μιλού να λείψει για κάποιο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και να τον θέλουν ως ασφάλεια στην Ευρώπη.
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
για τη golden visa λες μάλλον αλλά αυτή σου εξασφαλίζει άδεια παραμονής μόνο. για την απόκτηση ιθαγένειας χρειάζεται να ζεις στην Ελλάδα για κάποια χρόνια.Erether έγραψε: ↑Δευ Σεπ 28, 2026 11:02 amΔεν ισχυει οτι αν σου ανηκουν ακινητα ή εχεις αλλη επιχειρηματικη παρουσια στη χωρα,λογιζεται σαν παραμονη; Ετσι ελεγαν για τον Μιλου π.χ οταν πηγε στην Τσκααyawn.brigade έγραψε: ↑Δευ Σεπ 28, 2026 11:01 am
θα τα ξέρει καλύτερα ο Νικόλας αλλά σίγουρα δεν αρκεί μόνο ο γάμος. νομίζω 3 χρόνια είναι η μίνιμουμ συνεχής διαμονή στην Ελλάδα για την περίπτωση του.
κοίτα να δεις που θα δούμε τον Ντάνστον να παίζει αύριο. μάλλον ο Μίλου θα παραμείνει εκτός, ας ελπίσουμε να μην είναι κάτι σοβαρό.
- kite26

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kite26 την Δευ Σεπ 28, 2026 11:19 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
https://www.youtube.com/@lyricnaut
- Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Απο οσο ξερω δεν φτασανε καν στην προταση με νουμερα για ανανέωση καθως του μεταφέρθηκε οτι θα εχει υποστηρικτικο ρολο και θα γινει προσπαθεια ανανεωσης(ημασταν κοντα σε Ροντεν τοτε) του ροστερ και προτιμησε να παει κάπου να παιξει.Erether έγραψε: ↑Δευ Σεπ 28, 2026 11:06 amΣτον Σακ δεν εγινε καν προταση ανανεωσης; Ή δεν τον καλυπτε το ποσο;Christofis έγραψε: ↑Δευ Σεπ 28, 2026 11:03 amΟ Παππας εμεινε γιατι εφυγε ο Λαρεντζακης και δεν καταφερε να φερει κατι καλυτερο απο διαβατηριο.
Στην ουσια εχουμε
Ντορσει, Φουρνιε
Γουορντ
Σασα, Ενται
Μιλου, Χολ, Τζοουνς
Δηλαδη 11 ευρωλιγκατους
Παπανικολαου, Ντανστον

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο