Δεν γραφω ουτε υπονοω οτι αυτο που βλεπουμε ειναι αποτελεσμα αλλαγης φιλοσοφιας του Μπαρτζωκα. Και γι αυτο ελπιζω πως θα διορθωθει. Αλλα για την ωρα και για λογους που φανταζομαι γνωριζει ηδη καλυτερα ο Μπαρτζωκας, το αποτελεσμα (για την ωρα) ειναι ενα μπασκετ που δεν συναδει με τη φιλοσοφια του κ κατα τη γνωμη μου κακο μπασκετ.yawn.brigade έγραψε: ↑Παρ Οκτ 02, 2026 12:31 amαυτή τη στιγμή δεν υπάρχει η δυνατότητα να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα γιατί δε γίνονται προπονήσεις. το να πας βασιζόμενος στο ταλέντο των παικτών και όχι σε συστήματα εμένα μου φαίνεται μονόδρομος και όχι επιλογή αυτή τη στιγμή.
και επειδή γράφεται για μπάσκετ Αταμάν, του Αταμάν αυτή ήταν η φιλοσοφία, του Μπαρτζώκα όχι. και δε νομίζω ότι ο Μπι μετά την περσινή χρονιά αποφάσισε να αλλάξει τρόπο παιχνιδιού.
Euroleague 2026-27, Round 3 : Virtus Bologna vs Olympiacos Piraeus
Συντονιστής: Captains
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
- Προειδοποιήσεις:
2
Αν κρίνουμε από το πως κάνει ο κόουτς στους αγώνες, είναι εύκολο να καταλάβουμε πως θέλει καλύτερη άμυνα. Άλλωστε το λέει και συνέχεια. Όμως, πρέπει και οι παίκτες να είναι σωματικά σε θέση να ανταποκριθούν.Rivers15 έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 01, 2026 11:46 pmΑν φτασει Μαρτης κ παιζεις τετοια αμυνα, ειτε προβληματιστεις ή οχι δεν θα εχει πολυ σημασια.shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 01, 2026 11:36 pm
Ναι σορι που δεν με νοιάζει η άμυνα 1 Οκτώβρη με 5 εκτός ματς σε 7 μέρες .. έπρεπε να αναπολώ τον γουόκαπ που δεν έπαιζε άμυνα τα τελευταία χρόνια έτσι και αλλιώς ..
Αμα φτάσουμε μαρτη και παίζουμε τέτοια άμυνα εκεί να προβληματιστούμε..αυτήν την εποχή είναι αστείο![]()
Επισης το θεμα δεν ειναι πως παιζουμε κακη αμυνα αλλα σχεδον ανυπαρκτη. Εμενα αυτο με προβληματιζει σοβαρα οπως και να χει, διαφωνουμε οκ.
Αν και πιστευω ο Μπι θα προσπαθησει να το βελτιωσει αν συνεχισει ετσι, ειτε με αλλαγες στις πενταδες ή στο ροστερ. Δεν νομιζω να πιστευει πως θα παει μακρια με τετοια αμυνα.
Εγώ είμαι ικανοποιημένος που βγάλαμε αυτό το σερί αγώνων χωρίς απώλειες και τραυματισμούς.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο