Εντύπωση μου κάνει η προσπάθεια απόκτησης Καρτερ κι οχι κάποιου σαν τον Εντι που λεγατε πχ , δηλαδή 3/2αριου με σουτ, για μπουκαδορο άλλωστε έχετε τον Μακισικ. Εγω δεν πιστεύω ότι θα πάρετε τον Γουολκαπ τελικά όπως δεν το πίστευα και για τον Γκος , ειναι τοσο λίγοι οι καλοί διαθέσιμοι ασοι αυτή τη στιγμη στην Ευρώπη που ο Γουολκαπ μπορεί εύκολα να παει σε καλή ομάδα ως πρώτος. Νομιζω στη θεση 2 θα ναι το τυχερό σας , εκει πρεπει να σκάσετε ένα καλο ποσο και να ρθει καποιος πραγματικά παιχταράς, στο μπακαπ 1 μια χαρα ειναι κι ο Γκραντ.Jimmyrogue84 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 04, 2021 1:28 pmΝέο όνομα σύμφωνα με ρεπορταζ, ο Τόμας Γουόκαπ κίνειται για την απόκτηση του λέει ο Ολυμπιακός.
Κινούμαστε δηλαδή για Κάρτερ-Λούντζη-Γουόκαπ και ο Χίλιαρντ απασχολεί επίσης τον Μπαρτζώκα.Στους ψηλούς παίζουν οι Φολ-Μπλάκ.Αυτά ως ανακεφαλαίωση.
2019-2021-Ολυμπιακός - Μεταγραφικά νέα 2019-2021
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 2342
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
1
1

- Conan1982
- Reactions: 3330
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Και δεν ακούγεται τίποτα για τριάρι, που σημαίνει άραγε ότι θα πάμε με Παπανικολάου-Μακκίσικ για δίδυμο;
Αν φέτος είχαμε Σπανούλη-Σλούκα-Τζένγκινς-Χάρισσον-Λαρεντζάκη στα γκαρντ και τον Μακκίσικ μεταξύ γκαρντ και φόργουορντ
Του χρόνου θα πάμε σε κάτι τέτοιο; Γουοκάπ, Σλούκας, Κάρτερ, Λούντζης-Λαρεντζάκης;
Δεν μου ακούγεται και πολύ ενθαρρυντικό.
Αν φέτος είχαμε Σπανούλη-Σλούκα-Τζένγκινς-Χάρισσον-Λαρεντζάκη στα γκαρντ και τον Μακκίσικ μεταξύ γκαρντ και φόργουορντ
Του χρόνου θα πάμε σε κάτι τέτοιο; Γουοκάπ, Σλούκας, Κάρτερ, Λούντζης-Λαρεντζάκης;
0
-
- Reactions: 1455
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
- kojito
- Reactions: 2548
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Μπα, εγώ απλά πιστεύω ότι για το τριάρι δεν ακούγονται ονόματα αφ'ενός γιατί αν είναι από το πάνω ράφι θα ξενερώσει απίστευτα ο κόσμος αν καταλήξουμε με καμία φτηνή και με ρίσκο επιλογή (το πιο πιθανό), ενώ αν είναι από το κάτω ράφι πάλι θα υπάρχει μουρμούρα δεδομένου ότι μέχρι στιγμής τα περισσότερα από τα υπόλοιπα ονόματα που παίζουν έντονα/είναι κοντά/είναι κλεισμένοι, είναι επίσης φτηνές λύσεις. Λογικά θα κλείσουμε στο τέλος κάποιον σαν τον Diallo ή άλλον μεταξύ 200-300 χιλιάδων. Μου φαίνεται απίθανο ο Μπαρτζώκας να πάει μόνο με Παπανικολάου - McKissic, ειδικά εφ'οσον τον Σακ τον προτιμάει αρκετή ώρα στο 2.Conan1982 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 04, 2021 1:38 pmΚαι δεν ακούγεται τίποτα για τριάρι, που σημαίνει άραγε ότι θα πάμε με Παπανικολάου-Μακκίσικ για δίδυμο;
0
- shaq7
- Reactions: 5648
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ο καρτερ χτες εκανε 0/8 παντως,εφαγε ταπες κτλ..Να ρθει σαν επενδυση ναι αλλα εμεις θελουμε βασικο με εμπειρια που να τραβαει το σκορ αλλιως δεν γινεται δουλεια..
Αν ισχυει παντως οτι ολο το βαρος εχει πεσει στον γουοκαπ κατι μου λεει οτι ο μπομπερ μας θα ειναι ο σπανουλης
Σλουκας-γουοκαπ-Καρτερ-Μακισικ-Σπαν-Λαρι..Πολυ το φοβαμαι οτι για εκει το πανε ωστε να χει 20λεπτο παλι ο αρχηγος..Ελπιζω σε αυτην την περιπτωση να ρθει τουλαχιστον ενας μπροκχοφ στο 3,καπως θα παλευεται μετα..
Για ντιαλο μονο το σπορτ24 το λεει ολοι οι αλλοι λενε οτι δεν υπαρχει κατι,παλι καλα..
Αν ισχυει παντως οτι ολο το βαρος εχει πεσει στον γουοκαπ κατι μου λεει οτι ο μπομπερ μας θα ειναι ο σπανουλης

Σλουκας-γουοκαπ-Καρτερ-Μακισικ-Σπαν-Λαρι..Πολυ το φοβαμαι οτι για εκει το πανε ωστε να χει 20λεπτο παλι ο αρχηγος..Ελπιζω σε αυτην την περιπτωση να ρθει τουλαχιστον ενας μπροκχοφ στο 3,καπως θα παλευεται μετα..
Για ντιαλο μονο το σπορτ24 το λεει ολοι οι αλλοι λενε οτι δεν υπαρχει κατι,παλι καλα..
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Εγω πιστεύω ότι σε αυτούς που έγραψες θα προστεθεί κι ενα ακόμη 2αρι , ισως ο Χιλιαρντ και αντι του Γουοκαπ θα ερθει τελικά καποιος πιο φθηνός μπακαπ πχ Γκραντ. Αλλιώς αν ερθει ο Γουοκαπ τοτε αναγκαστικά το 2αρι θα ναι καποιος πιο φθηνός. Εσείς τι προτιμάτε? Αυτο :Conan1982 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 04, 2021 1:38 pmΚαι δεν ακούγεται τίποτα για τριάρι, που σημαίνει άραγε ότι θα πάμε με Παπανικολάου-Μακκίσικ για δίδυμο;
Σλουκας , Γουοκαπ(1/2)
Μαρινκοβιτς , Καρτερ , Λαρε/Σπαν
Παπ , Μακισικ
Ή αυτό:
Σλουκας , Γκραντ
Χιλιαρντ(2/3) , Καρτερ , Λαρε/Σπαν
Παπ , Μακισικ
Παντως ο Γουοκαπ πολυ δύσκολη περίπτωση.
0
- shaq7
- Reactions: 5648
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν νομιζω οτι ειναι τοσο δυσκολη περιπτωση ο γουοκαπ..Το κασε του θα ναι 700-800χιλ που τα δινουμε υποθετω,μακαμπι δεν θελει να παει με αυτα που γινονται εκει,ζαλγκιρις λογικα δεν θελει να συνεχισει για να ψαχνεται..Δεν εχει ακουστει καποια μεγαλη ομαδα γιαυτον αποτι εχω δει..οποτε που θα βρει καλυτερα?βασικος θα ναι και σε μας σιγουρα..25λεπτα θα βαραει στο νερο,ειδικα αν δεν ερθει βαρβατο ονομα στο 2..
Απλα θα χουμε θεμα με το σκορ,υποθετω θα παμε στην λογικη με φολλ σαν αλλο μπιγκ σοφο ..Δυο πλειμεικερ απεξω να τον ταιζουνε και στο διπλο μαρκαρισμα εχουμε σλουκα βεζενκοφ γουοκαπ παπ να σουταρουνε..
Περιεργο να κανει κατι τετοιο ο μπαρτζω αλλα αν παρουμε το θηριο και δεν εχουμε και 2ρι χωστη για κατι τετοιο μας κοβω...
Γενικα παντως αν ρθει ο φολλ πρεπει οπωσδηποτε να αποκτησουμε καλους σουτερ..
Απλα θα χουμε θεμα με το σκορ,υποθετω θα παμε στην λογικη με φολλ σαν αλλο μπιγκ σοφο ..Δυο πλειμεικερ απεξω να τον ταιζουνε και στο διπλο μαρκαρισμα εχουμε σλουκα βεζενκοφ γουοκαπ παπ να σουταρουνε..
Περιεργο να κανει κατι τετοιο ο μπαρτζω αλλα αν παρουμε το θηριο και δεν εχουμε και 2ρι χωστη για κατι τετοιο μας κοβω...
0
-
- Reactions: 1038
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
τον Καρτερ δεν ξερω γιατι τον θελει ο Οσφπ. θα παρει παικτη στο 2, λογικα θα αποκτηθει και ενας αρκετα καλος μπακ απ ασσος ωστε ο σλουκας να παει και λιγο στο 2, ενω και ο μακισικ θα παιζει στο 2. οποτε ο καρτερ στα περισσοτερα ματς δεν θα παιζει καν ειδικα αν δεν ειστε α1.
Καλυτερα και για τον ιδιο να παει σε μια ομαδα Eurocup να παιζει σιγουρα 20 λεπτακια και αν κανει και εκει παππαδες τοτε ναι να παει ευρωλιγκα. εκτος αν δεν παρετε αλλο 2αρι, ο ασσος που θα παρετε θα ειναι ο ουοκαπ που θα παιζει πολυ και με σλουκα μαζι και παρετε και καναν Εντι σουτερ καθαρο 3αρι ωστε ο μακισικ να παει και λιγο στο 2.
δεν βγαινει και καρτερ και ασσος και δυαρι μεταγραφη και λουντζης και 3αρι σουτερ, ενω θα ειναι σιγουρα ο λαρε και ισως και ο σπαν. απλως δεν βγαινει εκτος αν δεν παρετε αλλο 2αρι περα του καρτερ.
Καλυτερα και για τον ιδιο να παει σε μια ομαδα Eurocup να παιζει σιγουρα 20 λεπτακια και αν κανει και εκει παππαδες τοτε ναι να παει ευρωλιγκα. εκτος αν δεν παρετε αλλο 2αρι, ο ασσος που θα παρετε θα ειναι ο ουοκαπ που θα παιζει πολυ και με σλουκα μαζι και παρετε και καναν Εντι σουτερ καθαρο 3αρι ωστε ο μακισικ να παει και λιγο στο 2.
δεν βγαινει και καρτερ και ασσος και δυαρι μεταγραφη και λουντζης και 3αρι σουτερ, ενω θα ειναι σιγουρα ο λαρε και ισως και ο σπαν. απλως δεν βγαινει εκτος αν δεν παρετε αλλο 2αρι περα του καρτερ.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Οντως περίεργο μπασκετ για στυλ Μπαρτζωκα, ακούγεται ωραίο αλλα δεν ξερω πως θα βγει στη πράξη. Τον Γουοκαπ τον κοιτάει έντονα η αρμανι (η φαιναλ 4 αρμανι) που αν τον θελησει οντως τον παίρνει με συνοπτικές διαδικασίες. Η Μπασκονια επίσης που ακόμη δεν εχει βγει στην αγορά χάνει Βιλδοζα και Χενρυ και της μενουν παρα πολλά χρήματα στην ακρη. Ψάχνει κι η μπαρτσα για μπακαπ του Καλαθη , δεν ξερω αν αρκεστούν με Γιοκουμπαιτις και ψάχνουμε και εμεις βασικο ασο με 700-800 μην πω και παραπάνω αν δεν μείνει κανας Χεζονια τελικά, χωρίς να λέω ότι εμείς είμαστε ο μεγαλύτερος σας αντίπαλος. Σίγουρα υπάρχουν κι άλλες ομάδες που μπορει να μου διαφεύγουν. Η ουνικς επίσης έχει μεγαλύτερο μπατζετ απτις δικές μας ομάδες, δεν πρόκειται να μεινουν με Θιοντορ και Γουολτερς οι Ρώσοι.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 04, 2021 3:22 pmΔεν νομιζω οτι ειναι τοσο δυσκολη περιπτωση ο γουοκαπ..Το κασε του θα ναι 700-800χιλ που τα δινουμε υποθετω,μακαμπι δεν θελει να παει με αυτα που γινονται εκει,ζαλγκιρις λογικα δεν θελει να συνεχισει για να ψαχνεται..Δεν εχει ακουστει καποια μεγαλη ομαδα γιαυτον αποτι εχω δει..οποτε που θα βρει καλυτερα?βασικος θα ναι και σε μας σιγουρα..25λεπτα θα βαραει στο νερο,ειδικα αν δεν ερθει βαρβατο ονομα στο 2..
0
-Ο Γουόκαπ μπορεί να φτάσει το 1κ σε ντόλαρς τουλάχιστον. *
Είναι σίγουρο ότι τον θέλουν κι άλλες ομάδες- εδώ όμως μετράει και το ποια τον προσέγγισε πρώτα, ενώ όπως έχω ξαναγράψει, ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα, ότι έχουν τελειώσει οι υποχρεώσεις του και δεν έχει καμία εκκρεμότητηα πλην Σπανούλη (γι΄αυτό παίδες δεν ακούγεται και 3ρι. Όταν τελείωσει το θέμα Σπανούλη θα ακουστεί κι από δαύτο- εκτός κι αν μας κάτσει τελικά ο Ντόρσεϊ και πάμε με Ντόρσεϊ-Κάρτερ στα φτερά).
Π.χ η Αρμάνι είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσει θέμα μ' έναν εκ τω Ντιλέινι- Τσάτσο.
-johnypao φίλε μου ο Γουόκαπ όπως έχω ξαναγράψει δεν έρχεται ως "ρεζέρβα" αλλά ως βασικός. Ως παίκτης των 25' περίπου δηλαδή. Όπως ο άσσος Λάρκιν και ο άσσος Μίτσιτς, όπως ο άσσος Γκος με τον άσσο Ερτέλ και πάει λέγοντας. Πόσο μάλλον όταν η θέση που έμαθε το μπάσκετ και έπαιζε το άθλημα μέχρι τη δεύτερη χρονιά του στο Κάουνας ήταν αυτή του 2ριου ενώ στη Γερμανία τον έχουμε δει να παίζει και το 3.
Έχει και σκορ μέσα του, αλλά φέτος έδωσε τα σκήπτρα στο απόλυτο sg, την αδυναμία τον Γκριγκόνις που από πέρσι το καλοκαίρι είχα φαγωθεί να τους πάρουμε πακέτο.
Είναι δεδομένο πια, ότι τον έχει πλησιάσει καιρό ο Ολυμπιακός ο οποίος αναμένει σε σοβαρή ένεση ρευστού (συγκριτικά με φέτος) με την Α1 που έρχεται.
- Ο Φαλ είναι μεγάλη υπόθεση αν κλείσει. Και ναι, θα φέρει και σουτέρ αλλά να τελείωσει πρώτα και τυπικά το θέμα Σπανούλη.
Τον προτείνουμε από τους πρώτους του μήνες στην Τουρκία.
- Λείπει ένασ ακόμη συμπληρωματικός ψηλός. Θα είναι ο Κώστας Αντετοκούμπο; Ο Δ. Αγραβάνης; Ο Μπογρίνιο;
* Και ναι, εννοείται ότι είναι δύσκολη περίπτωση- ειδικά φέτος με την ξηρασία στους κοντούς. Έχω πει ότι θα μου κάνει- πολύ ευχάριστη- έκπληξη, αν τον πάρουμε. Εδώ μου έκανε έκπληξη του Φαλ (δεν τον έχουμε πάρει, απλά ως όνομα, αναφορικά με το κασέ του αλλά και τα "κόντρα" χαρακτηριστικά του).
-
Είναι σίγουρο ότι τον θέλουν κι άλλες ομάδες- εδώ όμως μετράει και το ποια τον προσέγγισε πρώτα, ενώ όπως έχω ξαναγράψει, ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα, ότι έχουν τελειώσει οι υποχρεώσεις του και δεν έχει καμία εκκρεμότητηα πλην Σπανούλη (γι΄αυτό παίδες δεν ακούγεται και 3ρι. Όταν τελείωσει το θέμα Σπανούλη θα ακουστεί κι από δαύτο- εκτός κι αν μας κάτσει τελικά ο Ντόρσεϊ και πάμε με Ντόρσεϊ-Κάρτερ στα φτερά).
Π.χ η Αρμάνι είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσει θέμα μ' έναν εκ τω Ντιλέινι- Τσάτσο.
-johnypao φίλε μου ο Γουόκαπ όπως έχω ξαναγράψει δεν έρχεται ως "ρεζέρβα" αλλά ως βασικός. Ως παίκτης των 25' περίπου δηλαδή. Όπως ο άσσος Λάρκιν και ο άσσος Μίτσιτς, όπως ο άσσος Γκος με τον άσσο Ερτέλ και πάει λέγοντας. Πόσο μάλλον όταν η θέση που έμαθε το μπάσκετ και έπαιζε το άθλημα μέχρι τη δεύτερη χρονιά του στο Κάουνας ήταν αυτή του 2ριου ενώ στη Γερμανία τον έχουμε δει να παίζει και το 3.
Έχει και σκορ μέσα του, αλλά φέτος έδωσε τα σκήπτρα στο απόλυτο sg, την αδυναμία τον Γκριγκόνις που από πέρσι το καλοκαίρι είχα φαγωθεί να τους πάρουμε πακέτο.

Είναι δεδομένο πια, ότι τον έχει πλησιάσει καιρό ο Ολυμπιακός ο οποίος αναμένει σε σοβαρή ένεση ρευστού (συγκριτικά με φέτος) με την Α1 που έρχεται.

- Ο Φαλ είναι μεγάλη υπόθεση αν κλείσει. Και ναι, θα φέρει και σουτέρ αλλά να τελείωσει πρώτα και τυπικά το θέμα Σπανούλη.

- Λείπει ένασ ακόμη συμπληρωματικός ψηλός. Θα είναι ο Κώστας Αντετοκούμπο; Ο Δ. Αγραβάνης; Ο Μπογρίνιο;
* Και ναι, εννοείται ότι είναι δύσκολη περίπτωση- ειδικά φέτος με την ξηρασία στους κοντούς. Έχω πει ότι θα μου κάνει- πολύ ευχάριστη- έκπληξη, αν τον πάρουμε. Εδώ μου έκανε έκπληξη του Φαλ (δεν τον έχουμε πάρει, απλά ως όνομα, αναφορικά με το κασέ του αλλά και τα "κόντρα" χαρακτηριστικά του).
-
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος basket72 την Παρ Ιουν 04, 2021 3:54 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Jimmyrogue84
- Reactions: 523
- Προειδοποιήσεις:
0
Ε οχι κι Αγραβάνης παλι, του λείπει η ηρεμία και το μυαλό σε αυτά είναι στάσιμος!Σαν συμπληρωματικό φαντάζομαι θα πάμε με Ζαν Σαρλ, ο Μπαρτζώ είναι θετικός στο να μείνει.Ο Βεζένκοφ θα δεσπόζει στο 4 και έχει Πρίντεζη για τα υπόλοιπα λεπτά εκει.Μένει να δούμε αν θα πάει με καθαρό sg σουτέρ στο 2 ή θα πάρει διθεσίτη 2-3άρι ετσι ώστε να παίζει κι ο Μακίσικ στο 2.Αν πάει για Γουόκαπ δλδ και Κάρτερ, σίγουρα θα βλέπουμε τον Μακίσικ και στο 3.Μπέρδεμα η κατάσταση.basket72 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 04, 2021 3:46 pm-Ο Γουόκαπ μπορεί να φτάσει το 1κ σε ντόλαρς τουλάχιστον. *
Έχει και σκορ μέσα του, αλλά φέτος έδωσε τα σκήπτρα στο απόλυτο sg, την αδυναμία τον Γκριγκόνις που από πέρσι το καλοκαίρι είχα φαγωθεί να τους πάρουμε πακέτο.![]()
Είναι δεδομένο πια, ότι τον έχει πλησιάσει καιρό ο Ολυμπιακός ο οποίος αναμένει σε σοβαρή ένεση ρευστού (συγκριτικά με φέτος) με την Α1 που έρχεται.![]()
- Ο Φαλ είναι μεγάλη υπόθεση αν κλείσει. Και ναι, θα φέρει και σουτέρ αλλά να τελείωσει πρώτα και τυπικά το θέμα Σπανούλη.Τον προτείνουμε από τους πρώτους του μήνες στην Τουρκία.
-
0
- Coach Periklis
- Reactions: 2046
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 13
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ τη στιγμη που η λυση φολ για το 5 δεν θα ειναι υπερβαση οικονομικα,δε μπορω να καταλαβω αυτο που λετε καποιοι οτι αν παρει γουοκαπ θα παει σε φθηνο 2αρι η αν παρει καλο 2αρι θα παει σε οικονομικο μπακ απ του σλουκα.Υποτιθεται οτι το πλανο ειναι 3 καλοι παιχτες στο 1 το 2 και το 5.Δηλαδη αν ελεγε ναι ο γκος και ο ντορσει θα παιρναμε τον εναν απ τους 2?Ριχνουν που ριχνουν τις προσδοκιες τα τελευταια χρονια οι αφοι,ας μην το κανουμε και εμεις χωρις καν να εχει τεθει τετοιο θεμα προς το παρον
0