pan24 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 28, 2021 11:59 am
Γράφεται για John Brown, 4-5αρι που είχε στην Ούνιξ.
Τον αναφέρει και ο Κοντός που λέει ότι δεν υπάρχει καμιά εξέλιξη για Αντετοκούνμπο.
Σύμφωνα δε με το sport24 στόχος είναι και ο John Brown για 4-5αρι και ο Okaro White για 4 όπως και ο Κώστας Αντετοκούνμπο.
Θεωρητικά μια frontline με :
White, Χουγκάζ, Μαντζούκα
Παπαγιάννη, Κώστα
και Brown για 4-5 είναι οκ ποσοτικά.
Πρακτικά οι White, Brown,Παπαγιάννης θα παίρνουν τα 75 λεπτά(γύρω στα 25 λεπτά ο καθένας) του 4-5 και μένει κάνα 10λεπτο για όποιον από τους άλλους 3 καταφέρει να μπει στο ροτέισον.
Ωστόσο ποιοτικά ο Okaro White δεν μου γεμίζει το μάτι πλέον και θα πάσχουμε πολύ σε σουτ από το 4-5.
Ο Okaro σε επίπεδο Eurocup τόσο με Άρη όσο και με Ούνιξ σουτάρει με μέσο όρο 30% τρίποντο, Παπαγιάννης, Brown, Κώστας δεν σουτάρουν καν και οι 2 μικροί δεν έχει σημασία λόγω του ελάχιστου χρόνου που θα έχουν.
Επίσης στο ίδιο άρθρο λέει ότι ο Πρίφτης θέλει 2 κοντούς, ο ένας άσσος και ο άλλος περισσότερο σκόρερ.
Το οποίο σημαίνει ότι πάμε για 6 ξένους(αφού θέλουμε να κρατήσουμε Νέντοβιτς, έχουμε και Μπρέι) + Σαντ Ρος το οποίο θα μπορούσε να γίνει 8 αν μείνει ο Χεζόνια ή χάσουμε τον Παπαπέτρου.
Δεν ξέρω όμως, αν ισχύουν αυτά θεωρώ λείπει για άλλη μια φορά η φαντασία και το σκάουτινγκ.
Υποτίθεται ένα από τα πλεονεκτήματα του Πρίφτη είναι ότι μπορεί να ανακαλύπτει και να εξελίσσει άγνωστους ξένους.
Αν οι ξένοι μας είναι 3-4 που ήδη έχουμε(Νέντοβιτς, Μπρέι, Σαντ Ρος και Χεζόνια αν μείνει) και 2 ή ακόμα και 3(αν ισχύει ότι ενδιαφερόμαστε και για τον Walters) από τους περσινούς δικούς του που είναι η ανακάλυψη και η εξέλιξη ξένων.
Μόνο 1-2 από τα ονόματα που ακούγονται μπορείς να τους πεις εξελίξιμους, οι άλλοι είναι γνωστοί με γνωστό ταβάνι.
Δεν νομίζω να μείνουν και Hezonja και Παπαπέτρου αλλά δεν πιστεύω ότι δεν θα μείνει και κανένας.
Ένα ρόστερ όπως:
Lorenzo Brown, Walters/Macon/Perry, Μποχωρίδης
Nedovic, Bray
Παπαπέτρου, Sant Roos, Κασελάκης
White, Χουγκάζ, Μαντζούκας
Παπαγιάννης, John Brown, Κώστας
είναι το καλύτερο που μπορούμε να ελπίζουμε με βάση όσα ακούμε και δεν νομίζω ότι είναι καλύτερο από πέρσι.
Επίσης με Brown ή Laprovittola στο 1, με τρομάζει η κατάσταση με το σουτ στο 4-5.