2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

JohnnyPao

champion
Reactions: 2598
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Κυρ Ιουν 27, 2021 3:52 pm

EXASFAIROS13 έγραψε:
Κυρ Ιουν 27, 2021 2:50 pm
Ψηλό σχήμα

Lo-Shepherd-Μήτρου Λονγκ
Hollins-Ροος
Παπαπετρου-Zipser
Jerebko-Χουγκαζ
Παπαγιαννης-Jekiri

Μουρατος
Στον ασο θα χουμε πολυ σοβαρό θέμα με Lo πρώτο, για δεύτερος το συζητάω.. καλύτερα να κόψουμε λεφτα απτο 3/4αρι (τον Ζιπσερ που λες) παρα απτον ασο.. επίσης θα θελα και Κώστα Αντετοκουμπο για 3ο σεντερ και φυσικα.. οχι τον Λογκ 😂. Το παιδι εχει παει 28 , δεν έχει παίξει ποτέ του μπασκετ και 5 χρόνια βγάζει διαβατήριο, thank you next. Κατα τα αλλα δεν ειναι καθολου κακο ρόστερ.

ΥΓ. Μιας και είπα για πιο φθηνό 3/4αρι αντι του γερμανου, μια καλή λύση είναι ο Daulton Hommes , σναιπερ απτο 3ποντο και σε καλή ηλικία.

0
JohnnyPao

champion

Κυρ Ιουν 27, 2021 4:31 pm

Ροστερακι μετα απο καιρό :

Brown Hermansson(1/2)
Baron SantRoss Bochoridis
Papapetrou Hommes(3/4)
Peters Chougkaz/Matzoukas
Papagiannis Hicks(5/4) Antetokounmpo

+Diplaros για Α1.

Low budget roster με 14 παιχτες, αν περισσεύει κανα λεφτο εννοείται θέλω να μεινει ο Hezonja (αντι του Χομες) ως 3/4αρι ομως κι οχι 3/2αρι!

Lorenzo Brown , Billy Baron και Alec Peters νομιζω ειναι ακριβώς οι παιχτες που θέλουν διπλα τους ο Παπαπετρου κι ο Παπαγιαννης. Ο ενας είναι τοπ αμυντικος κι ωραιος πλειμεικερ κι άλλοι 2 είναι εξαιρετικοί σουτερ που κάνουν και πολλά άλλα μέσα στο παρκε! Ο καθένας τους θα θελει απο 700-800χιλ.

Απο πισω θέλουμε διθεσιτες, παιχτες value for money , έξυπνες λυσεις. Η παραμονή Ρος ως πασπαρτού στη περιφέρεια κι οχι ως μπακαπ ασος ειναι μια τετοια έξυπνη λύση, ιδίως αν παρει ελληνικό διαβατήριο. Ο Χερμανσον ειναι ενας νέος γκαρντ , καλος πλειμεικερ με προοπτικές στο σουτ που μπορει να παιξει και στο 2 αν του ζητηθεί, υπάρχουν κι άλλοι νέοι παιχτες για μπακαπ ασοι βέβαια (πχ Darius Thompson) δεν είναι μόνο ο 26χρονος Ισλανδός. Φυσικά και ο Χικς , τον κοιτούσαμε περσι αλλα προτίμησε τα λεφτα της Ασιας, νομιζω πρεπει να τον επανεξετασουμε. Αθλητικό σεντερ , τρομερος αμυντικος , δυνατός, καλος μπλοκερ αλλα καλος και στην αμυνα στα πόδια! Παιζει και στο 4 οποτε του ζητηθεί.. έχει πολύ καλό παιχνίδι με τη μπαλα στα χερια για τη θεση του και κάνει πολλές δουλειές, 26 χρονων μόλις. Χικς και Χερμανσον έρχονται με 400χιλ ο καθένας νομιζω..

Τέλος, μια ακόμη προταση ειναι ο Daulton Hommes (μας τον εμαθε ο basket72) , combo forward, sniper απτο 3ποντο και πολυ αθλητικός, τελειώνει λομπες, παιρνει ριμπάουντ.. ξεκάθαρα off ball παιχτης επιθετικά, 25 ετών κι αυτος , μπορεί να βελτιωθεί αρκετα και αμυντικά. Λογικά θα δεχόταν ενα συμβολαιο σαν αυτό του Μπεντιλ (γυρω στα 200χιλ).

Με αλλα τοσα έρχεται κι ο Αντετοκουμπο που απο σχετικά πίσω στο rotation (10ος παιχτης) θα φτάσει να διεκδικεί χρονο και να δούμε τι ψάρια πιάνει σε αυτο το επίπεδο. Χουγκαζ και Ματζουκας θα παλεύουν σε κάθε προπόνηση και θα διεκδικούν μια ο ενας - μια ο αλλος τη 12η θεση του ροστερ στην γιουρολιγκ (Α1 πρεπει να παίζουν κι οι δυο τουλάχιστον 15 λεπτα ανα ματς). Θα κρατουσα και τον Μποχωριδη σε ρόλο (οντως αυτή τη φορά) του 5ου γκαρντ, ο Μουρατος που λέτε πολλοί δεν με χαλάει αλλα νομιζω πρεπει να ψηθεί σε καναν Προμηθέα μια χρονιά ακόμη.

ΥΓ. Στο 4 μην βλέπετε μόνο τον Peters , θα παιζει εκεί το 5/4αρι και το 3/4αρι μας.

ΥΓ1. Ανυπομονώ να δω τι θα φτιάξει τελικά ο κοουτς Πριφτης , εχουμε ήδη αργήσει να μπουμε στο παζάρι των μεταγραφων.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2665
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Ιουν 27, 2021 5:03 pm

Αν έπρεπε να μαντέψω τους ξένους μας για την επόμενη χρονιά θα έλεγα Νέντοβιτς, Μπρέι, Οκάρο Ουάιτ, Νέιτ Γουόλτερς(τον είχε και αυτόν στην Ούνιξ) , Κέντρικ Πέρι ή Μέικον, Σαντ Ροος(δεν πιστεύω ότι θα πάρει διαβατήριο μέχρι να το δω)

Αφήνω περιθώριο για 1-2 ξένους ακόμα αν μείνει ο Χεζόνια ή/και δεν έρθει ο Κώστας Αντετοκούνμπο.

Επίσης αν έχουμε λεφτά και τους πείσουμε να έρθουν αντί για Γουόλτερς μπορεί να έχουμε Λορένζο Μπράουν ή Λαπροβίτολα. Όμως με την έλλειψη άσσων που υπάρχει και την αφραγκιά μας δεν νομίζω.

0
JohnnyPao

champion

Κυρ Ιουν 27, 2021 5:34 pm

pan24 έγραψε:
Αν έπρεπε να μαντέψω τους ξένους μας για την επόμενη χρονιά θα έλεγα Νέντοβιτς, Μπρέι, Οκάρο Ουάιτ, Νέιτ Γουόλτερς(τον είχε και αυτόν στην Ούνιξ) , Κέντρικ Πέρι ή Μέικον, Σαντ Ροος(δεν πιστεύω ότι θα πάρει διαβατήριο μέχρι να το δω)

Αφήνω περιθώριο για 1-2 ξένους ακόμα αν μείνει ο Χεζόνια ή/και δεν έρθει ο Κώστας Αντετοκούνμπο.

Επίσης αν έχουμε λεφτά και τους πείσουμε να έρθουν αντί για Γουόλτερς μπορεί να έχουμε Λορένζο Μπράουν ή Λαπροβίτολα. Όμως με την έλλειψη άσσων που υπάρχει και την αφραγκιά μας δεν νομίζω.
Δεν νομιζω πως θα μαστε τοσο άσχημα οικονομικά για να παμε με Γουολτερς βασικο ασο κι απο πισω Περι. Και οι δυο είναι για 2οι... επίσης με Μπρει κλαίω 😭. Πολυ απαισιόδοξος εισαι , ελπίζω να μην πέσεις μεσα..

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator

Κυρ Ιουν 27, 2021 5:54 pm

JohnnyPao έγραψε:
Κυρ Ιουν 27, 2021 5:34 pm
pan24 έγραψε:

Δεν νομιζω πως θα μαστε τοσο άσχημα οικονομικά για να παμε με Γουολτερς βασικο ασο κι απο πισω Περι. Και οι δυο είναι για 2οι... επίσης με Μπρει κλαίω 😭. Πολυ απαισιόδοξος εισαι , ελπίζω να μην πέσεις μεσα..
Για Μπρέι κλαίω και εγώ αλλά έχει κλειστό συμβόλαιο και για αυτή τη χρονιά οπότε...

Με τους άσσους το θέμα δεν είναι μόνο να έχουμε να πληρώσουμε είναι να βρούμε κιόλας.

Πέρα από Λορένζο Μπράουν ή Λαπροβίτολα που και αυτός βασικά δεν οι άλλες επιλογές με κασέ μέχρι 800 χιλιάρικα είναι ρίσκα ή αντίστοιχο επίπεδο τύπου Γκρέιντζερ ή Μάοντο Λο.

Ακόμα και ο Χέρμανσον αν μείνει ελεύθερος, πέρσι έκανε μια συμπαθητική χρονιά στην Άλμπα και φέτος μια μέτρια ως μπακαπ στην Βαλένθια.

0
giorgos45

a1greece
Reactions: 283

Κυρ Ιουν 27, 2021 8:10 pm

με το πριφτη που παιζει σκυλισια αμυνα θα εχουμε μπρει να το δω κ αυτο!παρτε εισι κ τζεκιρι η μπλακ θηρια να κλεισουμε στους ψηλους!

0
Άβαταρ μέλους
manj13

allstar
Reactions: 771
Αγαπημένος παίκτης: MJ,Bodiroga,Διαμαντιδης
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Ιουν 27, 2021 11:22 pm

Πριφτης λοιπον...Μετα απο καιρο "κανονικος " προπονητης...Τον θεωρω καλο κοουτς απο πριν μετακομισει στα ξενα...Και με ματι ν αλλαζει πραγματα στην ροτα των ματς...Φυσικα αν το ροστερ ειναι χωρις play maker του ΣΗΜΕΡΑ αλλα βασιζεται ξανα σε Σαντ Ρος και Μποχωριδη και στο 5 στον με το στανιο "νεο Ρεμπρατσα" ουτε αυτος θα κανει πολλα...Ελπιζω σε μια μεταγραφικη προσπαθεια ΟΧΙ Παναθηναικη βασει αυτων που βλεπω την τελευταια 3ετια...Αλλα Λαυρεωτικη ή Προμηθιακη....Ζαλγκιρικη ή Βιλερμπανικη ευρωπαιστι...Ισορροπημενου ροστερ παντου με λιγα λογια...και οπου βγει με καλο μπασκετ...ουτως ή αλλως τα φ4 εχουν εδω και χρονια ξεχαστει...μπορει πλεον η ομαδα να απαγκιστρωθει απ αυτο το βαρος....Παντοτε δε αιρετικος χαιρομαι που εμεινε ο Μπρει...Με το οικονομικο μας χαλι ειναι δυσκολο να βρεις αξιοπιστο σουτερ....

0
“I own the guy guarding me.”...Μichael Jordan....The G.O.A.T.
EXASFAIROS13

euroleague
Reactions: 248

Δευ Ιουν 28, 2021 12:00 am

Αν αναγκαστικά φάμε τον Μπρει στην μάπα τουλάχιστον γλυτώνουμε φράγκα αποζημιωσης και εχει χερι....Αλλά μας βλέπω για 7 ξένους.
Ωραίος ο Hommes που μας προτεινε ο φίλος και καλά στατιστικά απέναντι στις 2 καλύτερες ιταλικές ως δείγμα σύγκρισης.

Θέλουμε 2-3 ευρωλιγκατους τουλάχιστον. Όχι μόνο λαχεία.Θα φάει κράξιμο και θα φύγει νύχτα ο Πριφτης.Τζαμαρ Σμιθ ,Πιερία Χένρυ, Μακολλουμ τους πήρε σαν λαχεια;

Την παλιά αδυναμία μου Akoon Purcell πως την κρίνετε;.Το άλλο σκυλί του πολέμου Cordinier πρέπει να ναι ακόμα ελευθερο...

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 5026

Δευ Ιουν 28, 2021 12:57 am

διαβαζω οτι η προταση στον παπαπετρου θα ειναι σχεδον ιδια με την προταση στον μητογλου

0
basket72
Reactions:

Δευ Ιουν 28, 2021 1:29 am

Μετά την απώλεια του Μήτογλου, λέγαμε ότι ο Παναθηναϊκός θα το προσπαθήσει πολύ (με υπέρβαση) για τον Παπαπέτρου κυρίως και για τον Χεζόνια αν δεν του κάτσει με Πάπι. Κάποιον από τους 2 είναι αρκετά πιθανό να τους κρατήσει, αν λάβουμε υπόψη και την πολύ καλή πρόταση που κατέθεσε τελευταία στιγμή στον Μήτογλου. Δίνω λιγάκι πιο πολλές πιθανότητες να κρατήσετε τον Χεζόνια. Αφού πληρώσετε και το 400ρι ή και κάτι λιγότερο αν σας κάνει σκόντο η Μπαρτσελόνα.

Ο Οκάρο μου φαίνεται πολύ καλή λύση ενώ στον άσσο πιστεύω ότι θα πάρετε καλύτερο από τον Ν. Γουόλτερς ή τον Πέρι, ως βασικό. Ο Πρίφτης προτιμάει Αμερικάνους κοντούς, αλλά στην ΚΑΕ υπάρχει σοβαρό κόλλημα με τον Λάπρο.

manos_89

senior
Reactions: 163

Δευ Ιουν 28, 2021 3:10 am

basket72 έγραψε:
αλλά στην ΚΑΕ υπάρχει σοβαρό κόλλημα με τον Λάπρο.
Μα γιατί κάποιος στην ΚΑΕ να αποφασίζει για τον βασικό pg της επόμενης περιόδου και να παίρνει στο λαιμό του και τον προπονητή;
Η περίπτωση white μου μοιάζει λίγο με περσινά ξινά σταφύλια, αλλά το θέμα του βασικού PF είναι αμελητέο μπροστά στου playmaker.
Για τον Jekiri δεν θα έλεγα ότι είναι ότι πιο ιδακικό, αλλά μπροστά στις τραγικές επιλογές των τελευταίων χρόνων μοιάζει όαση.

Ας φτιάξω και ένα ρόστερ το οποίο ίσως μας έκανε ανταγωνιστικούς για 8αδα
1) Lorenzo Brown, Hermanson, Μουράτος
2) Dorsey, Sant-Roos
3) Παπαπέτρου, Hezonja, Κασελάκης
4) Hayes, Μαντζούκας, Χουγκάζ
5) Παπαγιάννης, Jekiri

Ίσως είναι λίγο πιο ακριβό από 7 εκατομμύρια, αλλά εφικτό νομίζω καθώς οι περισσότερες μεταγραφές προέρχονται από μέτριοκακή σεζόν (brown, Jekiri, Hermanson).
Το μόνο που δεν θέλω να δω είναι δίδυμο στον άσσο Laprovitola ή Jovic με Sant-Roos :banghead:

1
1 Εικόνα
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG

Δευ Ιουν 28, 2021 11:42 am

manos_89 έγραψε:
Δευ Ιουν 28, 2021 3:10 am
basket72 έγραψε:
αλλά στην ΚΑΕ υπάρχει σοβαρό κόλλημα με τον Λάπρο.
Μα γιατί κάποιος στην ΚΑΕ να αποφασίζει για τον βασικό pg της επόμενης περιόδου και να παίρνει στο λαιμό του και τον προπονητή;
Η περίπτωση white μου μοιάζει λίγο με περσινά ξινά σταφύλια, αλλά το θέμα του βασικού PF είναι αμελητέο μπροστά στου playmaker.
Για τον Jekiri δεν θα έλεγα ότι είναι ότι πιο ιδακικό, αλλά μπροστά στις τραγικές επιλογές των τελευταίων χρόνων μοιάζει όαση.

Ας φτιάξω και ένα ρόστερ το οποίο ίσως μας έκανε ανταγωνιστικούς για 8αδα
1) Lorenzo Brown, Hermanson, Μουράτος
2) Dorsey, Sant-Roos
3) Παπαπέτρου, Hezonja, Κασελάκης
4) Hayes, Μαντζούκας, Χουγκάζ
5) Παπαγιάννης, Jekiri

Ίσως είναι λίγο πιο ακριβό από 7 εκατομμύρια, αλλά εφικτό νομίζω καθώς οι περισσότερες μεταγραφές προέρχονται από μέτριοκακή σεζόν (brown, Jekiri, Hermanson).
Το μόνο που δεν θέλω να δω είναι δίδυμο στον άσσο Laprovitola ή Jovic με Sant-Roos :banghead:
δεν υπαρχει καμια περιπτωση για τετοιο ροστερ παντως. ηδη αυτο που ακουγεται ειναι οτι θα παρουμε 2 γκαρντ (1 ασσο και εναν σκορερ λεει λογικα 2αρι) 1 4αρι βασικο, εναν σεντερ και εναν ελληνα ψηλο (χουγκαζ; κωστα αντετ;). και φυσικα αναλογα τι θα κανει ο παπαπετρου βλεπουμε.

με αυτα τα δεδομενα μας λενε οτι ο μπρει θα μεινει και οτι θα παρουμε εναν ασσο. κλαφτα αν παμε ετσι, χειροτερο ροστερ θα εχουμε απο περσυ.

ετσι οπως τα λενε το καλυτερο σεναριο ειναι το εξης:

1. Λορενζο-Μπρει-Μποχω
2. βασικο 2αρι-σαντρος
3. Παπαπετρου-Κασελακης
3-4. Μαντζουκας
4. Χειζ ή οκαρο-
4-5. Κωστας
5. Παπαγιαννης-Αθλητικο σεντερ Τζεκιρι ή Τζον Μπραουν

Τωρα αν το βασικο πλει μεικερ ειναι ο λαπρο, το βασικο 2αρι ο νεντο και 5αρι ο τζον μπραουν, τοτε ειμαστε σιγουρα χειροτεροι απο περσυ!

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator

Δευ Ιουν 28, 2021 11:59 am

Γράφεται για John Brown, 4-5αρι που είχε στην Ούνιξ.
Τον αναφέρει και ο Κοντός που λέει ότι δεν υπάρχει καμιά εξέλιξη για Αντετοκούνμπο.
Σύμφωνα δε με το sport24 στόχος είναι και ο John Brown για 4-5αρι και ο Okaro White για 4 όπως και ο Κώστας Αντετοκούνμπο.

Θεωρητικά μια frontline με :

White, Χουγκάζ, Μαντζούκα
Παπαγιάννη, Κώστα

και Brown για 4-5 είναι οκ ποσοτικά.
Πρακτικά οι White, Brown,Παπαγιάννης θα παίρνουν τα 75 λεπτά(γύρω στα 25 λεπτά ο καθένας) του 4-5 και μένει κάνα 10λεπτο για όποιον από τους άλλους 3 καταφέρει να μπει στο ροτέισον.

Ωστόσο ποιοτικά ο Okaro White δεν μου γεμίζει το μάτι πλέον και θα πάσχουμε πολύ σε σουτ από το 4-5.
Ο Okaro σε επίπεδο Eurocup τόσο με Άρη όσο και με Ούνιξ σουτάρει με μέσο όρο 30% τρίποντο, Παπαγιάννης, Brown, Κώστας δεν σουτάρουν καν και οι 2 μικροί δεν έχει σημασία λόγω του ελάχιστου χρόνου που θα έχουν.

Επίσης στο ίδιο άρθρο λέει ότι ο Πρίφτης θέλει 2 κοντούς, ο ένας άσσος και ο άλλος περισσότερο σκόρερ.

Το οποίο σημαίνει ότι πάμε για 6 ξένους(αφού θέλουμε να κρατήσουμε Νέντοβιτς, έχουμε και Μπρέι) + Σαντ Ρος το οποίο θα μπορούσε να γίνει 8 αν μείνει ο Χεζόνια ή χάσουμε τον Παπαπέτρου.

Δεν ξέρω όμως, αν ισχύουν αυτά θεωρώ λείπει για άλλη μια φορά η φαντασία και το σκάουτινγκ.
Υποτίθεται ένα από τα πλεονεκτήματα του Πρίφτη είναι ότι μπορεί να ανακαλύπτει και να εξελίσσει άγνωστους ξένους.
Αν οι ξένοι μας είναι 3-4 που ήδη έχουμε(Νέντοβιτς, Μπρέι, Σαντ Ρος και Χεζόνια αν μείνει) και 2 ή ακόμα και 3(αν ισχύει ότι ενδιαφερόμαστε και για τον Walters) από τους περσινούς δικούς του που είναι η ανακάλυψη και η εξέλιξη ξένων.

Μόνο 1-2 από τα ονόματα που ακούγονται μπορείς να τους πεις εξελίξιμους, οι άλλοι είναι γνωστοί με γνωστό ταβάνι.

Δεν νομίζω να μείνουν και Hezonja και Παπαπέτρου αλλά δεν πιστεύω ότι δεν θα μείνει και κανένας.

Ένα ρόστερ όπως:

Lorenzo Brown, Walters/Macon/Perry, Μποχωρίδης
Nedovic, Bray
Παπαπέτρου, Sant Roos, Κασελάκης
White, Χουγκάζ, Μαντζούκας
Παπαγιάννης, John Brown, Κώστας

είναι το καλύτερο που μπορούμε να ελπίζουμε με βάση όσα ακούμε και δεν νομίζω ότι είναι καλύτερο από πέρσι.
Επίσης με Brown ή Laprovittola στο 1, με τρομάζει η κατάσταση με το σουτ στο 4-5.

0
basket72
Reactions:

Δευ Ιουν 28, 2021 12:38 pm

pan24 έγραψε:
Δευ Ιουν 28, 2021 11:59 am
Γράφεται για John Brown, 4-5αρι που είχε στην Ούνιξ.
Τον αναφέρει και ο Κοντός που λέει ότι δεν υπάρχει καμιά εξέλιξη για Αντετοκούνμπο.
Σύμφωνα δε με το sport24 στόχος είναι και ο John Brown για 4-5αρι και ο Okaro White για 4 όπως και ο Κώστας Αντετοκούνμπο.

Θεωρητικά μια frontline με :

White, Χουγκάζ, Μαντζούκα
Παπαγιάννη, Κώστα

και Brown για 4-5 είναι οκ ποσοτικά.
Πρακτικά οι White, Brown,Παπαγιάννης θα παίρνουν τα 75 λεπτά(γύρω στα 25 λεπτά ο καθένας) του 4-5 και μένει κάνα 10λεπτο για όποιον από τους άλλους 3 καταφέρει να μπει στο ροτέισον.

Ωστόσο ποιοτικά ο Okaro White δεν μου γεμίζει το μάτι πλέον και θα πάσχουμε πολύ σε σουτ από το 4-5.
Ο Okaro σε επίπεδο Eurocup τόσο με Άρη όσο και με Ούνιξ σουτάρει με μέσο όρο 30% τρίποντο, Παπαγιάννης, Brown, Κώστας δεν σουτάρουν καν και οι 2 μικροί δεν έχει σημασία λόγω του ελάχιστου χρόνου που θα έχουν.

Επίσης στο ίδιο άρθρο λέει ότι ο Πρίφτης θέλει 2 κοντούς, ο ένας άσσος και ο άλλος περισσότερο σκόρερ.

Το οποίο σημαίνει ότι πάμε για 6 ξένους(αφού θέλουμε να κρατήσουμε Νέντοβιτς, έχουμε και Μπρέι) + Σαντ Ρος το οποίο θα μπορούσε να γίνει 8 αν μείνει ο Χεζόνια ή χάσουμε τον Παπαπέτρου.

Δεν ξέρω όμως, αν ισχύουν αυτά θεωρώ λείπει για άλλη μια φορά η φαντασία και το σκάουτινγκ.
Υποτίθεται ένα από τα πλεονεκτήματα του Πρίφτη είναι ότι μπορεί να ανακαλύπτει και να εξελίσσει άγνωστους ξένους.
Αν οι ξένοι μας είναι 3-4 που ήδη έχουμε(Νέντοβιτς, Μπρέι, Σαντ Ρος και Χεζόνια αν μείνει) και 2 ή ακόμα και 3(αν ισχύει ότι ενδιαφερόμαστε και για τον Walters) από τους περσινούς δικούς του που είναι η ανακάλυψη και η εξέλιξη ξένων.

Μόνο 1-2 από τα ονόματα που ακούγονται μπορείς να τους πεις εξελίξιμους, οι άλλοι είναι γνωστοί με γνωστό ταβάνι.

Δεν νομίζω να μείνουν και Hezonja και Παπαπέτρου αλλά δεν πιστεύω ότι δεν θα μείνει και κανένας.

Ένα ρόστερ όπως:

Lorenzo Brown, Walters/Macon/Perry, Μποχωρίδης
Nedovic, Bray
Παπαπέτρου, Sant Roos, Κασελάκης
White, Χουγκάζ, Μαντζούκας
Παπαγιάννης, John Brown, Κώστας

είναι το καλύτερο που μπορούμε να ελπίζουμε με βάση όσα ακούμε και δεν νομίζω ότι είναι καλύτερο από πέρσι.
Επίσης με Brown ή Laprovittola στο 1, με τρομάζει η κατάσταση με το σουτ στο 4-5.
Νομίζω ότι θα τον κάνετε τον- ακριβό- ελιγμό και θα πληρώσετε τον Μπρέι (για να φύγει) και τον Χεζόνια (στην Μπαρτσελόνα).
Το δίδυμο Μπράουν και Οκάρο είναι καλό, αλλά πολύ eurocup μαζεμένο και σαν χοντρό μου φαίνεται να πάρει το ντουέτο από την ομάδα που προπονούσε τόσα χρόνια. Δεν φτάνει που φεύγει έχοντας συμβόλαιο, να τους πάρει και τη μισή ομάδα; Δεν το πολυ-βλέπω.

Τον Τζεκίρι γιατί τον διαβάζω εδώ τόσο πολύ; Έχει συμβόλαιο στην Μπασκόνια. Οκ, ψηλό κι ίσως θέλει να τον ξεφορτωθεί (αλά Τίμα) ο Κερεχέτα, όμως ο Νιγηριανός δεν ήταν τόσο κακός/αδιάφορος όσο ήταν τότε ο Λεττονός. Κι ήταν κι η πρώτη του χρονιά σε μεσαιο-μεγάλη ομάδα. Λογικά μένει. Άσε που οι φίλοι της Μπασκονια, τον υπολογίζουν κανονικά- όπως και το ρεπορτάζ.
Ποτέ δεν αποκλείεις τίποτε (όπως έκανα εγώ στην περίπτωση Καμπάσο και ΝΒΑ :roll: ) αλλά δύσκολο. Κι ακριβούλης. Κι αρκετά ψηλός. Μάλλον θα θέλετε κάτι πιο εύελικτο για δίπλα στον ΠΑπατζόν.

Ο Λορένζο μαζί με τον κόμπο Μέικον θα ήταν μια λύση που παραπέμπει στο στυλ Πρίφτη.
Θα μείνετε από σουτέρ όμως. ¨ΟΧι τύπου Μπρέι όμως που θα μπει για λίγο, αλλά μιλάμε για παίκτη που θα πάρει πολλά λεπτά.
Εγώ επειδή βλέπω Χεζόνια αντί Παπαπέτρου (και οι 2 τους δεν είναι σουτέρ) θα σκεφτόμουνα μια λύση στο 2-3 για χοντρά λεπτά. Και τον Χεζόνια στο 3-4.
Ενδεχομένως κι ο Πρίφτης το σκέφτηκε από τη στιγμή που ρωτήσατε για Νάναλι.
Έτσι όπως πάτε αντί του Οκάρο (που πήγε πολύ καλά φέτος)καλύτερα ο Χέιζ που έχει ακουστεί εδώ και καιρό. Λόγω σουτ και λόγω εμπειρίας στην Ευρωλίγκα.
Ο Τζ. Έντι (αντί Νάναλι) θα ήταν μια πολύ καλύτερη λύση αντί του Μπρέι.

1)Λ. Μπράουν- Μουράτος, Δίπλαρος
1-2)Μέικον-Μποχωρίδης
2-3) Τζ. Έντι- Σαντ Ρόος
3-4) Χεζόνια, Μαντζούκας
4) Χέιζ, Χουγκάζ
5) Παπαγιάννης, Τζ. Γουίλιαμς ή κάποιος άλλος ΜΑΠ, Καββαδάς ή Κώστας Αντέτο.

Άβαταρ μέλους
A.CAB II

senior
Reactions: 321
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: 3D
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Δευ Ιουν 28, 2021 1:52 pm

Ο Μπράουν πάντως είναι σούπερ περίπτωση κατά τη γνώμη μου. Για τον ψηλό μιλάω αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα και με το Λορέντζο.
Από τους περσινούς της Ούνιξ (που την είδα και πολύ) αυτός και ο Τζαμάρ Σμιθ ήταν αυτοί που ξεχώρισα. Ο δεύτερος είναι 34 και έγινε συμπάικτης του Μπέντιλ. Ο πρώτος είναι ο ορισμός του "σκυλί του πολέμου". Αμυντικά είναι θηρίο και η ενέργεια που βγάζει είναι τεράστια. Και mid range καλό και τελειώματα και γενικά φουλ δυναμικός. Απλά τρίποντο δεν έχει καθόλου (μιας και δεν σουτάρει σχεδόν καθόλου) οπότε κάπως χάνει ως 4άρι και ως 5άρι δεν έχει το μέγεθος να σταθεί για πολύ ώρα στην Ευρολίγκα. Σε συγκεκριμένα παιχνίδια ή σε συγκεκριμένες στιγμές του παιχνιδιού μπορεί να βοηθήσει βέβαια.

Μια φροντ λάιν του στυλ

Παπαπέτρου ή Μάριο (μπορεί κανά 5λεπτο στο 4...)
Μαντζούκας (3-4)
Χέιζ (3-4)
Χούγκαζ (4)
Μπράουν (4-5)
Αθλητικός ΜΑΠ (5)
ΠαπαΤζον (5)

Εμένα δεν με χαλάει καθόλου.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”