Μεταγραφές στο Ευρωπαικό Μπάσκετ 2021-22
Συντονιστής: Captains
- mixalisgate7
- Reactions: 1790
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
2
2

- mixalisgate7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Προς το παρόν έχει σίγουρα αποδυναμωθεί η Αρμάνι και σημαντικά μάλιστα. Τής έφυγαν οι 2 από τους 3 καλύτερους παίκτες της (Πάντερ, Λεντέι) και είναι αρκετά πιθανό να τής φύγει κι ο καλύτερος της παίκτης, ο Σιλντς.kojito έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 06, 2021 11:36 am
Δεν νομίζω ότι έχει αποδυναμωθεί ιδιαίτερα η Armani. Απλά όπως φαίνεται φέτος θα ακολουθήσει ένα λίγο διαφορετικό στυλ παιχνιδιού. Στους ψηλούς με Μήτογλου και Melli νομίζω παρά την φυγή του LeDay είναι καλύτερη από πέρσι, ειδικά αν συμπληρώσει την γραμμή και με ένα αθλητικό πεντάρι ακόμα. Αλλιώς θα έχει θέμα αθλητικότητας.
Στην περιφέρεια ουσιαστικά η αποχώρηση του Punter ήταν πλήγμα. Roll και Micov πλέον σαν ρολίστες λογίζονταν μόνο, ενώ πίσω από τον Sergi θα υπάρχει και ο Grant που για 10-15 λεπτά μπορεί να προσφέρει. Αν και όντως ο Daniels είναι ρίσκο.
Αυτή που έχει ενδιαφέρων σχεδιασμό είναι η Maccabi. Αν κλείσει το ρόστερ και με έναν καλό πλάγιο, σίγουρα θα είναι καλύτερη από πέρσι.
Ωραίες μεταγραφές οι Χολ, Γκραντ, Μήτογλου, Μέλλι. Ως καλοί ρολίστες όμως. Όχι να τραβήξουν το κάρο, όπως έκαναν πέρσι οι Λεντέι και Πάντερ.
Εμένα μου αρέσει πολύ που πήγε για Χολ και Γκραντ, δυο μεταγραφές από το κάτω ράφι για κοτζάμ Αρμάνι αλλά με πολύ καλές προοπτικές. Και οι Μήτογλου, Μέλι (θα πάρει τα πάνω του στην πατρίδα του και δίπλα στον Μεσίνα και σε γνώριμο εργασιακό περιβάλλον).
Ρολ, Μίτσοβ, Μπρουκς και πιθανά, Ταρζέφκσι είχαν ρόλο ρολίστα. Αλλά είνα ένα θέμα όταν οι αλλαγές είναι τόσο πολλές. Το θέμα στα ομαδικά εγχειρήματα είναι ο κορμός κι εδώ καλείται ο Μεσίνα να βρει λύσεις. Οι σχεδόν παλαίμαχοι Τσάτσο, Ντιλέινι, Ντατόμε και Χάινς θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην κατεύθυνση αυτή.
Καιρίο ζήτημα είναι πια, η παραμονή ή όχι, του Σιλντς κι έπεται το θέμα του σέντερ. Εγώ πάντως με τους Μήτογλου και Μέλι να παίζουν και στο 5, θα έβλεπα τον Ταρζέφσκι να μένει ως συμπληρωματικός.
Σχετικά με τη Μακάμπι, δεν ήξερα ότι θα μείνουν οι 2 Κροάτες. Στην περίπτωση αυτή δεν χωράει ο Λεντέι. Μιλάμε για έναν από τους 3 καλύτερους PF πέρσι, με συμβόλαιο ανάμεσα στο 1.2 και 1.5. Ποιοι μπορούν να δώσουν τέτοια χρήματα;
Δεν βλέπω ούτε την ΤΣΣΚΑ που είναι γεμάτη εκεί, ούτε την ¨Εφες που επίσης είναι γεμάτη, ούτε τη Φενέρ που κι αυτή είναι κομπλέ. Οι 2 μεγάλες ισπανικές, επίσης. Οπότε ποια; Η Μπασκόνια που λες, πολύυυυυ δύσκολα. Αφενός έχει τον Πίτερς που θα τον αφήσει μονάχα για αμερικάνο γκαρντ κι αφετέρου ο Λεντέ τής πέφτει πολύ ακριβός.
Ίσως η Μπάρτσα που έχει τον Σάρας που ξέρει καλά τον παίκτη, κι ένδεχομένως τον έβαζε δίπλα στον Μίροτιτς σε κάποια σχήματα, αλλά και πίσω του. ΠΑρατραβηγμένο μου φαίνεται, μιας κι είναι κι αυτοί στενεμένοι.
ΛΕφτά πολλά έχουν η Βίρτους κι η Παρτίζαν.

Μονακό-Ουνιξ-Παρτιζαν-Βιρτους μπορεί να κάνουν την έκπληξη με Λεντει. Δύσκολο αλλά μετά τον Παντερ όλα τα τα περιμένουμε.
Η Εφες έχασε Σανλι, αμφίβολο αν θα μείνει ο Πλαις, ίσως έχει χώρο. Στη Φενερ έχει ακουστεί ότι ο Κοκοσκοφ ήθελε να αλλάξει και τον Μπαρδελ, όποτε στο 4 θα χωράει και εκεί. Στις Ισπανικές δυσκολα, ούτε στη Μακάμπι. Μπαγιερν;
Κουτί για Ολυμπιακό-Παναθηναϊκό θα ήταν σίγουρα
Η Εφες έχασε Σανλι, αμφίβολο αν θα μείνει ο Πλαις, ίσως έχει χώρο. Στη Φενερ έχει ακουστεί ότι ο Κοκοσκοφ ήθελε να αλλάξει και τον Μπαρδελ, όποτε στο 4 θα χωράει και εκεί. Στις Ισπανικές δυσκολα, ούτε στη Μακάμπι. Μπαγιερν;
Κουτί για Ολυμπιακό-Παναθηναϊκό θα ήταν σίγουρα
0
-
- Reactions: 1038
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
εγω παντως το Λεντει-Μπρουκς το βρισκω χειροτερο απο το Μελι-Μητογλου. Επισης σε καμια περιπτωση ο λεντει δεν θα παρει τοσα που λες. θεωρω οτι με 1 μυριο θα κλεισει οπου κλεισει.basket72 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 06, 2021 4:26 pmΠρος το παρόν έχει σίγουρα αποδυναμωθεί η Αρμάνι και σημαντικά μάλιστα. Τής έφυγαν οι 2 από τους 3 καλύτερους παίκτες της (Πάντερ, Λεντέι) και είναι αρκετά πιθανό να τής φύγει κι ο καλύτερος της παίκτης, ο Σιλντς.kojito έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 06, 2021 11:36 am
Δεν νομίζω ότι έχει αποδυναμωθεί ιδιαίτερα η Armani. Απλά όπως φαίνεται φέτος θα ακολουθήσει ένα λίγο διαφορετικό στυλ παιχνιδιού. Στους ψηλούς με Μήτογλου και Melli νομίζω παρά την φυγή του LeDay είναι καλύτερη από πέρσι, ειδικά αν συμπληρώσει την γραμμή και με ένα αθλητικό πεντάρι ακόμα. Αλλιώς θα έχει θέμα αθλητικότητας.
Στην περιφέρεια ουσιαστικά η αποχώρηση του Punter ήταν πλήγμα. Roll και Micov πλέον σαν ρολίστες λογίζονταν μόνο, ενώ πίσω από τον Sergi θα υπάρχει και ο Grant που για 10-15 λεπτά μπορεί να προσφέρει. Αν και όντως ο Daniels είναι ρίσκο.
Αυτή που έχει ενδιαφέρων σχεδιασμό είναι η Maccabi. Αν κλείσει το ρόστερ και με έναν καλό πλάγιο, σίγουρα θα είναι καλύτερη από πέρσι.
Ωραίες μεταγραφές οι Χολ, Γκραντ, Μήτογλου, Μέλλι. Ως καλοί ρολίστες όμως. Όχι να τραβήξουν το κάρο, όπως έκαναν πέρσι οι Λεντέι και Πάντερ.
Εμένα μου αρέσει πολύ που πήγε για Χολ και Γκραντ, δυο μεταγραφές από το κάτω ράφι για κοτζάμ Αρμάνι αλλά με πολύ καλές προοπτικές. Και οι Μήτογλου, Μέλι (θα πάρει τα πάνω του στην πατρίδα του και δίπλα στον Μεσίνα και σε γνώριμο εργασιακό περιβάλλον).
Ρολ, Μίτσοβ, Μπρουκς και πιθανά, Ταρζέφκσι είχαν ρόλο ρολίστα. Αλλά είνα ένα θέμα όταν οι αλλαγές είναι τόσο πολλές. Το θέμα στα ομαδικά εγχειρήματα είναι ο κορμός κι εδώ καλείται ο Μεσίνα να βρει λύσεις. Οι σχεδόν παλαίμαχοι Τσάτσο, Ντιλέινι, Ντατόμε και Χάινς θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην κατεύθυνση αυτή.
Καιρίο ζήτημα είναι πια, η παραμονή ή όχι, του Σιλντς κι έπεται το θέμα του σέντερ. Εγώ πάντως με τους Μήτογλου και Μέλι να παίζουν και στο 5, θα έβλεπα τον Ταρζέφσκι να μένει ως συμπληρωματικός.
Σχετικά με τη Μακάμπι, δεν ήξερα ότι θα μείνουν οι 2 Κροάτες. Στην περίπτωση αυτή δεν χωράει ο Λεντέι. Μιλάμε για έναν από τους 3 καλύτερους PF πέρσι, με συμβόλαιο ανάμεσα στο 1.2 και 1.5. Ποιοι μπορούν να δώσουν τέτοια χρήματα;
Δεν βλέπω ούτε την ΤΣΣΚΑ που είναι γεμάτη εκεί, ούτε την ¨Εφες που επίσης είναι γεμάτη, ούτε τη Φενέρ που κι αυτή είναι κομπλέ. Οι 2 μεγάλες ισπανικές, επίσης. Οπότε ποια; Η Μπασκόνια που λες, πολύυυυυ δύσκολα. Αφενός έχει τον Πίτερς που θα τον αφήσει μονάχα για αμερικάνο γκαρντ κι αφετέρου ο Λεντέ τής πέφτει πολύ ακριβός.
Ίσως η Μπάρτσα που έχει τον Σάρας που ξέρει καλά τον παίκτη, κι ένδεχομένως τον έβαζε δίπλα στον Μίροτιτς σε κάποια σχήματα, αλλά και πίσω του. ΠΑρατραβηγμένο μου φαίνεται, μιας κι είναι κι αυτοί στενεμένοι.
ΛΕφτά πολλά έχουν η Βίρτους κι η Παρτίζαν.Από κει και πέρα , Κίνα (αν τα βρουν στο θέμα ξένων) και ΝΒΑ.
Σιλντς-Παντερ-Λεντει ναι ηταν πολυ σημαντικοι για αρμανι, αλλα επ΄ουδενί δεν γινεται να αντικατασταθουν.
Εγω αν ημουν Λεντει θα ειχα 2 κριτηρια για την επομενη ομαδα μου 1) να παρω σιγουρα 1 μυριο και 2) να ειμαι ο βασικος με 25-30 λεπτα συμμετοχης και πολλες προσπαθειες. Ετσι με μια ακομα καλη σεζον του χρονου θα χτυπαει 1,5 σιγουρα σε τοπ ομαδα και βασικος, ενω τωρα μονο ως αναπληρωματικος σε ρεαλ-τσσκα-εφες-φενερ-μπαρτσα.
Πιθανες ομαδες για 1 μυριο και βασικη θεση: μπασκονια-μπαγερν-ουνιξ και με αστερακι λογο μπατζετ παο-μονακο-βιλερμπαν. Αν παει αλλου για να παιζει 15 λεπτα τοτε του χρονου ισως ψαχνει παλι ομαδα με μικροτερο συμβολαιο απο φετος.
Ολα αυτα για ευρωλιγκα, τωρα αν ερθει η βιρτους και πει παρε 3 μυρια για 2 χρονια, ε τρεχοντας θα παει!
0
- pan24
- Reactions: 2664
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Ούντο είναι στα 34, σίγουρα δεν θα είναι το φόβητρο που ήταν, αλλά ακόμα και έτσι είναι παίκτης Ευρωλίγκας που θα έπαιζε βασικός στις περισσότερες.
Η Παρτίζαν έχει κλείσει Πάντερ και φαίνεται να είναι κοντά σε Ρίβερς, Μίτσοφ, Μπιέλιτσα, Ούντο.
Αυτή η 5αδα αν της βάλεις έναν καλό άσσο και 2-3 καλούς ρολίστες χτυπάει 8αδα Ευρωλίγκας.
Η Παρτίζαν έχει κλείσει Πάντερ και φαίνεται να είναι κοντά σε Ρίβερς, Μίτσοφ, Μπιέλιτσα, Ούντο.
Αυτή η 5αδα αν της βάλεις έναν καλό άσσο και 2-3 καλούς ρολίστες χτυπάει 8αδα Ευρωλίγκας.
0
- mixalisgate7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Tracy Mac έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 06, 2021 5:42 pm
εγω παντως το Λεντει-Μπρουκς το βρισκω χειροτερο απο το Μελι-Μητογλου. Επισης σε καμια περιπτωση ο λεντει δεν θα παρει τοσα που λες. θεωρω οτι με 1 μυριο θα κλεισει οπου κλεισει.
Σιλντς-Παντερ-Λεντει ναι ηταν πολυ σημαντικοι για αρμανι, αλλα επ΄ουδενί δεν γινεται να αντικατασταθουν.
Εγω αν ημουν Λεντει θα ειχα 2 κριτηρια για την επομενη ομαδα μου 1) να παρω σιγουρα 1 μυριο και 2) να ειμαι ο βασικος με 25-30 λεπτα συμμετοχης και πολλες προσπαθειες. Ετσι με μια ακομα καλη σεζον του χρονου θα χτυπαει 1,5 σιγουρα σε τοπ ομαδα και βασικος, ενω τωρα μονο ως αναπληρωματικος σε ρεαλ-τσσκα-εφες-φενερ-μπαρτσα.
Πιθανες ομαδες για 1 μυριο και βασικη θεση: μπασκονια-μπαγερν-ουνιξ και με αστερακι λογο μπατζετ παο-μονακο-βιλερμπαν. Αν παει αλλου για να παιζει 15 λεπτα τοτε του χρονου ισως ψαχνει παλι ομαδα με μικροτερο συμβολαιο απο φετος.
Ολα αυτα για ευρωλιγκα, τωρα αν ερθει η βιρτους και πει παρε 3 μυρια για 2 χρονια, ε τρεχοντας θα παει!
-Οι φίλοι της Αρμάνι δεν συμφωνούν μαζί σου. Έχουν ξενερώσει με το θέμα Λεντέι κι ας ήθελαν πολύ τον δικό τους Μέλι στην ομάδα.
-Ο Μπρουκς που λες έπαιζε κάπου στο 10λεπτο τη χρονιά που μας πέρασε. Ο Μίτσοβ κι ο Ντατόμε συμπληρώναν τον Λεντέι.
-Τα υπόλοιπα που λες με αφήνουν έκπληκτο. Μπας και λέμε για άλλον Λεντέι; Ή έχουμε γυρίσει έναν χρόνο πίσω τότε που ήταν ακόμα παίκτης του Σάρας;
Για να δούμε τι θα γίνει με τον Λεντέι. Ποια από τις πλούσιες ομάδες θα τον υπογράψει.
Σκέψου ότι ο Μήτογλου πήρε 900χιλ. από την Αρμάνι. Δεν θα πάρει ο Λεντέι 1.2 από μια κανονική ομάδα; Πλην γιουροκαπάτων ή ρωσικών που πρέπει να πληρώσουν υπεραξία για τον πείσουν- άρα θα πάει στο 1.5.
Και τα λέω εγώ αυτά για τον Μήτογλου όταν κάπου στον ΑΠρίλη έγραφα στο τόπικ σας ότι αν βλέπω κάποιον παίκτη από την πεντάδα σας να έχει θέση σε μεγάλη ομάδα είναι ...ο Μήτογλου. Για τον Νέντοβιτς μηδέν ενδιαφέρον, για τον Χεζόνια η Μπαρτσελόνα απειροελάχιστο ενδιαφέρον - κι ας είναι δικός της- και μόνο με ντόμινο θα πάει στην Μπάρτσα ( αν ζητήσει υπερβολικό μπάι άουτ η Βαλένσια) ενώ για τον ΠΑπαπέτρου που είναι καιρό στην αγορά, έδειξαν φιλολογικό ενδιαφέρον οι καλύτερες ομάδες της Ευρώπης πλην ΤΣΣΚΑ. Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Ζενίτ, Έφες κι Αρμάνι. Μόνο που ήταν φιλολογικό το ενδιαφέρον. Ούτε πρόταση ούτε τίποτε. Οπότε, ναι μόνο ο Μήτογλου ήταν για μεγάλη Ευρωπαϊκή ομάδα.
Αλλά και πάλι υστερεί σημαντικά συγκρινόμενος με τον φετινό Λεντέι. Δες το λίγο το θέμα του Λεντέι. Μιλάμε για σπουδαία χρονιά σε ομάδα που πέταγε. Γιατί έχει κι αυτό τη σημασία του όταν έρχεται η ώρα των χρημάτων. ΚΑλά τα νούμερα αλλά οι ενδιαφερόμενοι θέλουν και να συνοδεύονται από ομαδικές επιτυχίες.
- mixalisgate7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0