Μεταγραφές στο Ευρωπαικό Μπάσκετ 2021-22

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion
Reactions: 1790
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιούλ 06, 2021 2:48 pm

Η Ζενίτ είναι σε συζητήσεις με τον Shabazz Napier.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
GK_23

allstar
Reactions: 2764
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut

Τρί Ιούλ 06, 2021 2:58 pm

Σε σερβικές ιστοσελίδες γράφεται πως ο επόμενος στόχος του Obradovic είναι ο Ekpe Udoh και πως η Partizan βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον παίκτη :bball:

4
3 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion

Τρί Ιούλ 06, 2021 3:33 pm

Ο Aleksa Avramovic ανακοινώθηκε από την Παρτιζάν.

Ο Kevin Hervey αναμένεται να ανακοινωθεί από την Βίρτους.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7275
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιούλ 06, 2021 3:55 pm

καλα η ζενιτ παει για φαιναλ 4..μπραβο τους..

ο ουντο δεν ειναι ουτε στο 20% αποτι ηταν τοτε στην φενερ..

0
Pointgod

senior
Reactions: 129

Τρί Ιούλ 06, 2021 4:25 pm

Πολύ καλές κινησεις η Παρτιζαν. Αβραμοβιτς-Παντερ στο 2 δεν θα έχει καμία ομάδα της ΑΒΑ ή του Eurocup και θα βελτιωθούν και οι δυο με Ζοτς.

Θα έχει ενδιαφέρον στο 1 τι θα επιλέξει, πάντα ήταν κομβική θέση στις ομάδες του.

0
basket72
Reactions:

Τρί Ιούλ 06, 2021 4:26 pm

kojito έγραψε:
Τρί Ιούλ 06, 2021 11:36 am

Δεν νομίζω ότι έχει αποδυναμωθεί ιδιαίτερα η Armani. Απλά όπως φαίνεται φέτος θα ακολουθήσει ένα λίγο διαφορετικό στυλ παιχνιδιού. Στους ψηλούς με Μήτογλου και Melli νομίζω παρά την φυγή του LeDay είναι καλύτερη από πέρσι, ειδικά αν συμπληρώσει την γραμμή και με ένα αθλητικό πεντάρι ακόμα. Αλλιώς θα έχει θέμα αθλητικότητας.

Στην περιφέρεια ουσιαστικά η αποχώρηση του Punter ήταν πλήγμα. Roll και Micov πλέον σαν ρολίστες λογίζονταν μόνο, ενώ πίσω από τον Sergi θα υπάρχει και ο Grant που για 10-15 λεπτά μπορεί να προσφέρει. Αν και όντως ο Daniels είναι ρίσκο.

Αυτή που έχει ενδιαφέρων σχεδιασμό είναι η Maccabi. Αν κλείσει το ρόστερ και με έναν καλό πλάγιο, σίγουρα θα είναι καλύτερη από πέρσι.
Προς το παρόν έχει σίγουρα αποδυναμωθεί η Αρμάνι και σημαντικά μάλιστα. Τής έφυγαν οι 2 από τους 3 καλύτερους παίκτες της (Πάντερ, Λεντέι) και είναι αρκετά πιθανό να τής φύγει κι ο καλύτερος της παίκτης, ο Σιλντς.
Ωραίες μεταγραφές οι Χολ, Γκραντ, Μήτογλου, Μέλλι. Ως καλοί ρολίστες όμως. Όχι να τραβήξουν το κάρο, όπως έκαναν πέρσι οι Λεντέι και Πάντερ.
Εμένα μου αρέσει πολύ που πήγε για Χολ και Γκραντ, δυο μεταγραφές από το κάτω ράφι για κοτζάμ Αρμάνι αλλά με πολύ καλές προοπτικές. Και οι Μήτογλου, Μέλι (θα πάρει τα πάνω του στην πατρίδα του και δίπλα στον Μεσίνα και σε γνώριμο εργασιακό περιβάλλον).
Ρολ, Μίτσοβ, Μπρουκς και πιθανά, Ταρζέφκσι είχαν ρόλο ρολίστα. Αλλά είνα ένα θέμα όταν οι αλλαγές είναι τόσο πολλές. Το θέμα στα ομαδικά εγχειρήματα είναι ο κορμός κι εδώ καλείται ο Μεσίνα να βρει λύσεις. Οι σχεδόν παλαίμαχοι Τσάτσο, Ντιλέινι, Ντατόμε και Χάινς θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην κατεύθυνση αυτή.

Καιρίο ζήτημα είναι πια, η παραμονή ή όχι, του Σιλντς κι έπεται το θέμα του σέντερ. Εγώ πάντως με τους Μήτογλου και Μέλι να παίζουν και στο 5, θα έβλεπα τον Ταρζέφσκι να μένει ως συμπληρωματικός.

Σχετικά με τη Μακάμπι, δεν ήξερα ότι θα μείνουν οι 2 Κροάτες. Στην περίπτωση αυτή δεν χωράει ο Λεντέι. Μιλάμε για έναν από τους 3 καλύτερους PF πέρσι, με συμβόλαιο ανάμεσα στο 1.2 και 1.5. Ποιοι μπορούν να δώσουν τέτοια χρήματα;
Δεν βλέπω ούτε την ΤΣΣΚΑ που είναι γεμάτη εκεί, ούτε την ¨Εφες που επίσης είναι γεμάτη, ούτε τη Φενέρ που κι αυτή είναι κομπλέ. Οι 2 μεγάλες ισπανικές, επίσης. Οπότε ποια; Η Μπασκόνια που λες, πολύυυυυ δύσκολα. Αφενός έχει τον Πίτερς που θα τον αφήσει μονάχα για αμερικάνο γκαρντ κι αφετέρου ο Λεντέ τής πέφτει πολύ ακριβός.
Ίσως η Μπάρτσα που έχει τον Σάρας που ξέρει καλά τον παίκτη, κι ένδεχομένως τον έβαζε δίπλα στον Μίροτιτς σε κάποια σχήματα, αλλά και πίσω του. ΠΑρατραβηγμένο μου φαίνεται, μιας κι είναι κι αυτοί στενεμένοι.

ΛΕφτά πολλά έχουν η Βίρτους κι η Παρτίζαν. :wink: Από κει και πέρα , Κίνα (αν τα βρουν στο θέμα ξένων) και ΝΒΑ.

Pointgod

senior
Reactions: 129

Τρί Ιούλ 06, 2021 5:07 pm

Μονακό-Ουνιξ-Παρτιζαν-Βιρτους μπορεί να κάνουν την έκπληξη με Λεντει. Δύσκολο αλλά μετά τον Παντερ όλα τα τα περιμένουμε.

Η Εφες έχασε Σανλι, αμφίβολο αν θα μείνει ο Πλαις, ίσως έχει χώρο. Στη Φενερ έχει ακουστεί ότι ο Κοκοσκοφ ήθελε να αλλάξει και τον Μπαρδελ, όποτε στο 4 θα χωράει και εκεί. Στις Ισπανικές δυσκολα, ούτε στη Μακάμπι. Μπαγιερν;

Κουτί για Ολυμπιακό-Παναθηναϊκό θα ήταν σίγουρα

0
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τρί Ιούλ 06, 2021 5:42 pm

basket72 έγραψε:
Τρί Ιούλ 06, 2021 4:26 pm
kojito έγραψε:
Τρί Ιούλ 06, 2021 11:36 am

Δεν νομίζω ότι έχει αποδυναμωθεί ιδιαίτερα η Armani. Απλά όπως φαίνεται φέτος θα ακολουθήσει ένα λίγο διαφορετικό στυλ παιχνιδιού. Στους ψηλούς με Μήτογλου και Melli νομίζω παρά την φυγή του LeDay είναι καλύτερη από πέρσι, ειδικά αν συμπληρώσει την γραμμή και με ένα αθλητικό πεντάρι ακόμα. Αλλιώς θα έχει θέμα αθλητικότητας.

Στην περιφέρεια ουσιαστικά η αποχώρηση του Punter ήταν πλήγμα. Roll και Micov πλέον σαν ρολίστες λογίζονταν μόνο, ενώ πίσω από τον Sergi θα υπάρχει και ο Grant που για 10-15 λεπτά μπορεί να προσφέρει. Αν και όντως ο Daniels είναι ρίσκο.

Αυτή που έχει ενδιαφέρων σχεδιασμό είναι η Maccabi. Αν κλείσει το ρόστερ και με έναν καλό πλάγιο, σίγουρα θα είναι καλύτερη από πέρσι.
Προς το παρόν έχει σίγουρα αποδυναμωθεί η Αρμάνι και σημαντικά μάλιστα. Τής έφυγαν οι 2 από τους 3 καλύτερους παίκτες της (Πάντερ, Λεντέι) και είναι αρκετά πιθανό να τής φύγει κι ο καλύτερος της παίκτης, ο Σιλντς.
Ωραίες μεταγραφές οι Χολ, Γκραντ, Μήτογλου, Μέλλι. Ως καλοί ρολίστες όμως. Όχι να τραβήξουν το κάρο, όπως έκαναν πέρσι οι Λεντέι και Πάντερ.
Εμένα μου αρέσει πολύ που πήγε για Χολ και Γκραντ, δυο μεταγραφές από το κάτω ράφι για κοτζάμ Αρμάνι αλλά με πολύ καλές προοπτικές. Και οι Μήτογλου, Μέλι (θα πάρει τα πάνω του στην πατρίδα του και δίπλα στον Μεσίνα και σε γνώριμο εργασιακό περιβάλλον).
Ρολ, Μίτσοβ, Μπρουκς και πιθανά, Ταρζέφκσι είχαν ρόλο ρολίστα. Αλλά είνα ένα θέμα όταν οι αλλαγές είναι τόσο πολλές. Το θέμα στα ομαδικά εγχειρήματα είναι ο κορμός κι εδώ καλείται ο Μεσίνα να βρει λύσεις. Οι σχεδόν παλαίμαχοι Τσάτσο, Ντιλέινι, Ντατόμε και Χάινς θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην κατεύθυνση αυτή.

Καιρίο ζήτημα είναι πια, η παραμονή ή όχι, του Σιλντς κι έπεται το θέμα του σέντερ. Εγώ πάντως με τους Μήτογλου και Μέλι να παίζουν και στο 5, θα έβλεπα τον Ταρζέφσκι να μένει ως συμπληρωματικός.

Σχετικά με τη Μακάμπι, δεν ήξερα ότι θα μείνουν οι 2 Κροάτες. Στην περίπτωση αυτή δεν χωράει ο Λεντέι. Μιλάμε για έναν από τους 3 καλύτερους PF πέρσι, με συμβόλαιο ανάμεσα στο 1.2 και 1.5. Ποιοι μπορούν να δώσουν τέτοια χρήματα;
Δεν βλέπω ούτε την ΤΣΣΚΑ που είναι γεμάτη εκεί, ούτε την ¨Εφες που επίσης είναι γεμάτη, ούτε τη Φενέρ που κι αυτή είναι κομπλέ. Οι 2 μεγάλες ισπανικές, επίσης. Οπότε ποια; Η Μπασκόνια που λες, πολύυυυυ δύσκολα. Αφενός έχει τον Πίτερς που θα τον αφήσει μονάχα για αμερικάνο γκαρντ κι αφετέρου ο Λεντέ τής πέφτει πολύ ακριβός.
Ίσως η Μπάρτσα που έχει τον Σάρας που ξέρει καλά τον παίκτη, κι ένδεχομένως τον έβαζε δίπλα στον Μίροτιτς σε κάποια σχήματα, αλλά και πίσω του. ΠΑρατραβηγμένο μου φαίνεται, μιας κι είναι κι αυτοί στενεμένοι.

ΛΕφτά πολλά έχουν η Βίρτους κι η Παρτίζαν. :wink: Από κει και πέρα , Κίνα (αν τα βρουν στο θέμα ξένων) και ΝΒΑ.
εγω παντως το Λεντει-Μπρουκς το βρισκω χειροτερο απο το Μελι-Μητογλου. Επισης σε καμια περιπτωση ο λεντει δεν θα παρει τοσα που λες. θεωρω οτι με 1 μυριο θα κλεισει οπου κλεισει.

Σιλντς-Παντερ-Λεντει ναι ηταν πολυ σημαντικοι για αρμανι, αλλα επ΄ουδενί δεν γινεται να αντικατασταθουν.

Εγω αν ημουν Λεντει θα ειχα 2 κριτηρια για την επομενη ομαδα μου 1) να παρω σιγουρα 1 μυριο και 2) να ειμαι ο βασικος με 25-30 λεπτα συμμετοχης και πολλες προσπαθειες. Ετσι με μια ακομα καλη σεζον του χρονου θα χτυπαει 1,5 σιγουρα σε τοπ ομαδα και βασικος, ενω τωρα μονο ως αναπληρωματικος σε ρεαλ-τσσκα-εφες-φενερ-μπαρτσα.

Πιθανες ομαδες για 1 μυριο και βασικη θεση: μπασκονια-μπαγερν-ουνιξ και με αστερακι λογο μπατζετ παο-μονακο-βιλερμπαν. Αν παει αλλου για να παιζει 15 λεπτα τοτε του χρονου ισως ψαχνει παλι ομαδα με μικροτερο συμβολαιο απο φετος.

Ολα αυτα για ευρωλιγκα, τωρα αν ερθει η βιρτους και πει παρε 3 μυρια για 2 χρονια, ε τρεχοντας θα παει!

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2664
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τρί Ιούλ 06, 2021 5:57 pm

Ο Ούντο είναι στα 34, σίγουρα δεν θα είναι το φόβητρο που ήταν, αλλά ακόμα και έτσι είναι παίκτης Ευρωλίγκας που θα έπαιζε βασικός στις περισσότερες.

Η Παρτίζαν έχει κλείσει Πάντερ και φαίνεται να είναι κοντά σε Ρίβερς, Μίτσοφ, Μπιέλιτσα, Ούντο.

Αυτή η 5αδα αν της βάλεις έναν καλό άσσο και 2-3 καλούς ρολίστες χτυπάει 8αδα Ευρωλίγκας.

0
Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion

Τρί Ιούλ 06, 2021 6:30 pm

Η Ολίμπια Μιλάνο ανακοίνωσε την απόκτηση του Giampaolo Ricci.

1
1 Εικόνα
basket72
Reactions:

Τρί Ιούλ 06, 2021 10:35 pm

Tracy Mac έγραψε:
Τρί Ιούλ 06, 2021 5:42 pm

εγω παντως το Λεντει-Μπρουκς το βρισκω χειροτερο απο το Μελι-Μητογλου. Επισης σε καμια περιπτωση ο λεντει δεν θα παρει τοσα που λες. θεωρω οτι με 1 μυριο θα κλεισει οπου κλεισει.

Σιλντς-Παντερ-Λεντει ναι ηταν πολυ σημαντικοι για αρμανι, αλλα επ΄ουδενί δεν γινεται να αντικατασταθουν.

Εγω αν ημουν Λεντει θα ειχα 2 κριτηρια για την επομενη ομαδα μου 1) να παρω σιγουρα 1 μυριο και 2) να ειμαι ο βασικος με 25-30 λεπτα συμμετοχης και πολλες προσπαθειες. Ετσι με μια ακομα καλη σεζον του χρονου θα χτυπαει 1,5 σιγουρα σε τοπ ομαδα και βασικος, ενω τωρα μονο ως αναπληρωματικος σε ρεαλ-τσσκα-εφες-φενερ-μπαρτσα.

Πιθανες ομαδες για 1 μυριο και βασικη θεση: μπασκονια-μπαγερν-ουνιξ και με αστερακι λογο μπατζετ παο-μονακο-βιλερμπαν. Αν παει αλλου για να παιζει 15 λεπτα τοτε του χρονου ισως ψαχνει παλι ομαδα με μικροτερο συμβολαιο απο φετος.

Ολα αυτα για ευρωλιγκα, τωρα αν ερθει η βιρτους και πει παρε 3 μυρια για 2 χρονια, ε τρεχοντας θα παει!

-Οι φίλοι της Αρμάνι δεν συμφωνούν μαζί σου. Έχουν ξενερώσει με το θέμα Λεντέι κι ας ήθελαν πολύ τον δικό τους Μέλι στην ομάδα.
-Ο Μπρουκς που λες έπαιζε κάπου στο 10λεπτο τη χρονιά που μας πέρασε. Ο Μίτσοβ κι ο Ντατόμε συμπληρώναν τον Λεντέι.
-Τα υπόλοιπα που λες με αφήνουν έκπληκτο. Μπας και λέμε για άλλον Λεντέι; Ή έχουμε γυρίσει έναν χρόνο πίσω τότε που ήταν ακόμα παίκτης του Σάρας;
Για να δούμε τι θα γίνει με τον Λεντέι. Ποια από τις πλούσιες ομάδες θα τον υπογράψει.
Σκέψου ότι ο Μήτογλου πήρε 900χιλ. από την Αρμάνι. Δεν θα πάρει ο Λεντέι 1.2 από μια κανονική ομάδα; Πλην γιουροκαπάτων ή ρωσικών που πρέπει να πληρώσουν υπεραξία για τον πείσουν- άρα θα πάει στο 1.5.
Και τα λέω εγώ αυτά για τον Μήτογλου όταν κάπου στον ΑΠρίλη έγραφα στο τόπικ σας ότι αν βλέπω κάποιον παίκτη από την πεντάδα σας να έχει θέση σε μεγάλη ομάδα είναι ...ο Μήτογλου. Για τον Νέντοβιτς μηδέν ενδιαφέρον, για τον Χεζόνια η Μπαρτσελόνα απειροελάχιστο ενδιαφέρον - κι ας είναι δικός της- και μόνο με ντόμινο θα πάει στην Μπάρτσα ( αν ζητήσει υπερβολικό μπάι άουτ η Βαλένσια) ενώ για τον ΠΑπαπέτρου που είναι καιρό στην αγορά, έδειξαν φιλολογικό ενδιαφέρον οι καλύτερες ομάδες της Ευρώπης πλην ΤΣΣΚΑ. Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Ζενίτ, Έφες κι Αρμάνι. Μόνο που ήταν φιλολογικό το ενδιαφέρον. Ούτε πρόταση ούτε τίποτε. Οπότε, ναι μόνο ο Μήτογλου ήταν για μεγάλη Ευρωπαϊκή ομάδα.
Αλλά και πάλι υστερεί σημαντικά συγκρινόμενος με τον φετινό Λεντέι. Δες το λίγο το θέμα του Λεντέι. Μιλάμε για σπουδαία χρονιά σε ομάδα που πέταγε. Γιατί έχει κι αυτό τη σημασία του όταν έρχεται η ώρα των χρημάτων. ΚΑλά τα νούμερα αλλά οι ενδιαφερόμενοι θέλουν και να συνοδεύονται από ομαδικές επιτυχίες.

Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion

Τετ Ιούλ 07, 2021 12:41 am

Στην Παρτιζάν ο Λεντέι.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary
Reactions: 4308
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Τετ Ιούλ 07, 2021 12:44 am

mixalisgate7 έγραψε:
Τετ Ιούλ 07, 2021 12:41 am
Στην Παρτιζάν ο Λεντέι.

Ο Κρις Πολ λείπει κι έφτιαξαν πεντάδα.

1
1 Εικόνα
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary
Reactions: 4308
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Τετ Ιούλ 07, 2021 12:52 am

Στο μεταξύ με το Μιτσόβ να πηγαίνει κι αυτός Μιλάνο, πλιάτσικο στον Ετόρε έκανε ο Ζοτς...

0
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2664
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τετ Ιούλ 07, 2021 12:58 am

Αφού δεν του πήρε τη θέση του παίρνει τους παίκτες :lol:

1