2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

basket72
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιούλ 10, 2021 2:22 pm

AlexD έγραψε:
Σάβ Ιούλ 10, 2021 2:03 pm
Από τον Χεζόνια στο 4 ίσως και εγώ να τον προτιμώ, αλλά γενικά νομίζω μακριά. Όπου πήγε δεν λένε και τα καλύτερα και έφυγε νωρίς, μόνο στην ομάδα του Σβεντ έκατσε...
Αντίστοιχα το ίδιο πιστεύω (σε μικρότερο βαθμό, αλλά επαρκώς..) και για Κουζμίνσκας. Μπορεί να ανέβηκε πάλι αλλά δεν θα τον επιστευόμουν σε ομάδα με πίεση Ευρωλίγκας.

Κατά τα άλλα συμφωνούμε σε όλα. Κοιτάω πίσω και μάλλον συμφωνώ και για Μουράτο που έλεγες ως μπακ απ. Και ας μου αρέσει πολύ ο Πέρι για αυτό που ήθελε ο ΠΑΟ.
Το λέω για τον Τίμα. Έχει κακή νοοτροπία. Δεν έχεις καθόλου άδικο.
Αλλά ξέρεις τι; Το θέμα με τον Χεζόνια (και τον Νέντοβιτς) δεν είναι μόνο αγωνιστικό ούτε μόνο θέμα επιμερισμού του μπάτζετ.
Είναι και δηλωτικό της εποχής Δ.Γ. Κινήσεις εντυπωσιασμού. Κάθε χειμώνα έκανε τη μεγάλη του κίνηση ως "από μηχανής θεός" και τα φώτα στρεφόταν πάνω του. Από τον Τσάβι και τον Πιτίνο μέχρι τον Τζεντίλε, τον Χεζόνια (οκ, οι επενδυτές τον φέρανε και ο Δ.Γ το έμαθε από τα ΜΜΕ. :D ).

Εγώ θα έβλεπα μια ομάδα να τα αφήνει όλα αυτά στην άκρη, να αποδεχθεί στην ουσία τη νέα εποχή και να πάει με πρόγραμμα. Πέρσι δεν το έκανε αυτό, από τη στιγμή που δεν έδωσε χρόνο στο δικό της παιδί τον Βόβορα που τον απέλυσε πολύ γρήγορα. Φέτος κάτι πάει να κάνει με τους παίκτες που φέρνει συν τον Πρίφτη. Αν έπαιρνε Μουράτο θα είχε έναν πραγματικά καλό Έλληνα στο ρόστερ και θα πήγαινε για ξένους με πολλή- πολλή προσοχή.
Μην ξεχνάμε ότι τον Αύγουστο θα έχουμε κάποιες ανακατάξεις στα ρόστερ των ισχυρών της Ευρωλίγκας με παίκτες-παικταράδες να φεύγουν για ΝΒΑ και τις ομάδες αυτές να βρίκονται με κενό στο ρόστερ αλλά με έξτρα λεφτά από τα παχυλές ρήτρες που θα πλερώνουν οι Αμερικάνοι. Εκεί μπορεί να έχει καμιά έκπληξη ο ΠΑναθηναϊκός και να έρθει η Αρμάνι ή η ΤΣΣΚΑ που θα χάσουν Σιλντς και Κλάιμπερν αντίστοιχα και να δώουν στον Παναθηναϊκό μέχρι κι ένα εκ. για να πάρουν τον Παπαπέτρου τη στιγμή που θα έχουν πάρει τα 3πλάσια τους δικούς τους.

Για τον Κουζμίνσκας δεν θυμάμαι να έχει ακουστεί τίποτε από τους Ανδαλουσιανούς που τον ξέρουν και καλά. Χαλαρό τυπάκι(με την καλή έννοια) είναι, που σε κάποια φάση... παραχαλάρωσε. Από την άλλη αθληταράς ( όπως οι περισσότεροι φόργουορντς από τη Βαλτική) και με πολύ μπάσκετ.
Αντίθετα ο Τίμμα είναι στο σήμα του, όντως. Την παίρνω πίσω ως πρόταση, για να μη νομίζουν οι φίλοι Παναθηναϊκοί ότι τα γράφω για το κακό τους.
Έτσι κι αλλιώς από το προηγούμενο ποστ μου, αυτός που ξεχωρίζει και μακράν, είναι ο Γουίλ Τόμας. Τον προτείνω στον Παναθηναϊκό από τότε που φόραγε τα "πορτοκαλί".
ΜΕ αυτόν και τον Γκρέιντζερ θα έχουν σοβαρή εγγύηση Ευρωλίγκας και στα 2 μέρη του παρκέ.

* Tον έγραψα και χθες και μόλις τώρα διαβάζω ότι είναι όντως πλέον πολύ κοντά στην έξοδο από τη Βιλερμπάν, ο Νόρις Κόουλ. Εννοείται ότι μπαίνει στη λίστα. Πόσο μάλλον ως ελεύθερος ( σε αντίθεση π.χ με τον Χέρμανσον που έχει συμβόλαιο).

JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιούλ 10, 2021 2:39 pm

Ο κοουτς Πριφτης εχει να συμπληρώσει ενα πολύ δύσκολο παζλ αυτή τη στιγμη με πολυ περιορισμένα διαθέσιμα κομμάτια..

Ας πάρουμε το καλο σενάριο που λέει πως ο Παπαπετρου οντως ανανέωσε (λεμε τυχαίο που παιρνει τοσο καιρο να ανακοινωθεί) , έτσι προκύπτει το εξής ροστερ μεχρι στιγμής :

Perry
Nedovic Ross(2/3) Bochoridis
Papapetrou
Kaselakis
Papagiannis Floyd

Είναι φανερό πως αυτή η ομάδα χρειάζεται έναν βασικο ασο , ενα 4/5αρι με τα χαρακτηριστικά του Μητογλου καπως, αθλητικό παιχτη δηλαδή , φθηνο και νεαρο σε ηλικία, με καλό σουτακι και έμφαση σε αμυνα και ριμπαουντ (πχ Μπλακσιρ ή Ριβερο). Να παιρνει χρονο στο 5 οταν ο Φλοιντ δεν μπορεί.. Φυσικά καποιον μπροστά από αυτό το 4/5αρι , ιδανικά κάποιον με σουτ - ισως καλη πασα - και ικανο στην αμυνα με αλλαγές. Για το τελος ένα επιπλέον γκαρντ που να ρχεται πισω απτον Νεντοβιτς και να μπορει να παρει βαριά λεπτα όμως όταν ο Σέρβος τραυματιστεί. Με αυτές τις 4 προσθήκες φτάνουμε στους 12 παιχτες και το ερώτημα ειναι : Τι γινεται με τον Μαριο?

Ας πουμε πως ο Μαριο μενει.. πρεπει να μεινει ως 4αρι ή ως 3/2αρι ? Δηλαδή να ερθει ως βασικό 4αρι και ο παιχτης που λείπει να ειναι ενας επιπλέον γκαρντ (πχ Μεικον) ή να μην ερθει κανένας γκαρντ και να ερθει κάποιο επιπλέον 4αρι με σουτ (πχ Ντερεκ Γουιλις) ?

Plan A :

Βασικος Ασσος , Perry
Nedovic , Macon , Bochoridis
Papapetrou(3/4) , Ross(3/2)
Hezonja , 4/5αρι , Kaselakis
Papagiannis , Floyd

Plan B :

Βασικος Ασσος , Perry
Nedovic , Ross , Bochoridis
Papapetrou(3/4) , Hezonja(3/2)
Willis , 4/5αρι , Kaselakis
Papagiannis , Floyd

Με ανησυχεί που στο plan A ο Περι θα πρέπει να παίρνει μπόλικο χρόνο διπλα σε εναν εκ των Νεντοβιτς ή Μεικον στο 2 , ενώ αν ειχε διπλα του τον Ρος ή τον Χεζονια και στο 3 τον Παπαπετρου θα μασταν σουπερ αμυντικα αλλα ισως είχαμε θεμα επιθετικά. Βεβαια στο plan B μαζεύουμε πολλά forwards παλι αν μεινουν οι Μαριο-Παπι , ερθει και 4αρι και συμπεριλάβουμε και τον Ρος στην εξίσωση.. ειδικα αν χτυπήσει ο Νεντο θα χουμε σοβαρο θέμα στο σουτ.

ΥΓ. Για μενα το ιδανικο θα ηταν το Α με εναν εξισου καλό σουτερ αλλά καλύτερο αμυντικό απτον Μεικον στο 2.

ΥΓ1. Προφανώς για βασικο 4αρι θα θελα εναν Χειζ ή Οκαρο αλλα αν μεινει ο Μαριο δεν βγαίνουν τα λεφτα , για αυτο και έβαλα τον Γουιλις της Μπρίντιζι.

ΥΓ2. Μια χαρα παιχτης ο Χερμανσον αλλα δεν χωράει αλλος ενας μετριος αμυντικος στη περιφερειακη μας γραμμή.

0
Άβαταρ μέλους
No Center-No Party

senior
Reactions: 224
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: 3D-Larry-Kukoc
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Σάβ Ιούλ 10, 2021 3:01 pm

basket72 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 10, 2021 2:22 pm
AlexD έγραψε:
Σάβ Ιούλ 10, 2021 2:03 pm
Από τον Χεζόνια στο 4 ίσως και εγώ να τον προτιμώ, αλλά γενικά νομίζω μακριά. Όπου πήγε δεν λένε και τα καλύτερα και έφυγε νωρίς, μόνο στην ομάδα του Σβεντ έκατσε...
Αντίστοιχα το ίδιο πιστεύω (σε μικρότερο βαθμό, αλλά επαρκώς..) και για Κουζμίνσκας. Μπορεί να ανέβηκε πάλι αλλά δεν θα τον επιστευόμουν σε ομάδα με πίεση Ευρωλίγκας.

Κατά τα άλλα συμφωνούμε σε όλα. Κοιτάω πίσω και μάλλον συμφωνώ και για Μουράτο που έλεγες ως μπακ απ. Και ας μου αρέσει πολύ ο Πέρι για αυτό που ήθελε ο ΠΑΟ.
Το λέω για τον Τίμα. Έχει κακή νοοτροπία. Δεν έχεις καθόλου άδικο.
Αλλά ξέρεις τι; Το θέμα με τον Χεζόνια (και τον Νέντοβιτς) δεν είναι μόνο αγωνιστικό ούτε μόνο θέμα επιμερισμού του μπάτζετ.
Είναι και δηλωτικό της εποχής Δ.Γ. Κινήσεις εντυπωσιασμού. Κάθε χειμώνα έκανε τη μεγάλη του κίνηση ως "από μηχανής θεός" και τα φώτα στρεφόταν πάνω του. Από τον Τσάβι και τον Πιτίνο μέχρι τον Τζεντίλε, τον Χεζόνια (οκ, οι επενδυτές τον φέρανε και ο Δ.Γ το έμαθε από τα ΜΜΕ. :D ).

Εγώ θα έβλεπα μια ομάδα να τα αφήνει όλα αυτά στην άκρη, να αποδεχθεί στην ουσία τη νέα εποχή και να πάει με πρόγραμμα. Πέρσι δεν το έκανε αυτό, από τη στιγμή που δεν έδωσε χρόνο στο δικό της παιδί τον Βόβορα που τον απέλυσε πολύ γρήγορα. Φέτος κάτι πάει να κάνει με τους παίκτες που φέρνει συν τον Πρίφτη. Αν έπαιρνε Μουράτο θα είχε έναν πραγματικά καλό Έλληνα στο ρόστερ και θα πήγαινε για ξένους με πολλή- πολλή προσοχή.
Μην ξεχνάμε ότι τον Αύγουστο θα έχουμε κάποιες ανακατάξεις στα ρόστερ των ισχυρών της Ευρωλίγκας με παίκτες-παικταράδες να φεύγουν για ΝΒΑ και τις ομάδες αυτές να βρίκονται με κενό στο ρόστερ αλλά με έξτρα λεφτά από τα παχυλές ρήτρες που θα πλερώνουν οι Αμερικάνοι. Εκεί μπορεί να έχει καμιά έκπληξη ο ΠΑναθηναϊκός και να έρθει η Αρμάνι ή η ΤΣΣΚΑ που θα χάσουν Σιλντς και Κλάιμπερν αντίστοιχα και να δώουν στον Παναθηναϊκό μέχρι κι ένα εκ. για να πάρουν τον Παπαπέτρου τη στιγμή που θα έχουν πάρει τα 3πλάσια τους δικούς τους.

Για τον Κουζμίνσκας δεν θυμάμαι να έχει ακουστεί τίποτε από τους Ανδαλουσιανούς που τον ξέρουν και καλά. Χαλαρό τυπάκι(με την καλή έννοια) είναι, που σε κάποια φάση... παραχαλάρωσε. Από την άλλη αθληταράς ( όπως οι περισσότεροι φόργουορντς από τη Βαλτική) και με πολύ μπάσκετ.
Αντίθετα ο Τίμμα είναι στο σήμα του, όντως. Την παίρνω πίσω ως πρόταση, για να μη νομίζουν οι φίλοι Παναθηναϊκοί ότι τα γράφω για το κακό τους.
Έτσι κι αλλιώς από το προηγούμενο ποστ μου, αυτός που ξεχωρίζει και μακράν, είναι ο Γουίλ Τόμας. Τον προτείνω στον Παναθηναϊκό από τότε που φόραγε τα "πορτοκαλί".
ΜΕ αυτόν και τον Γκρέιντζερ θα έχουν σοβαρή εγγύηση Ευρωλίγκας και στα 2 μέρη του παρκέ.

* Tον έγραψα και χθες και μόλις τώρα διαβάζω ότι είναι όντως πλέον πολύ κοντά στην έξοδο από τη Βιλερμπάν, ο Νόρις Κόουλ. Εννοείται ότι μπαίνει στη λίστα. Πόσο μάλλον ως ελεύθερος ( σε αντίθεση π.χ με τον Χέρμανσον που έχει συμβόλαιο).
Πολύ καλός ο Νόρις Κόουλ, σταθερός παίχτης, έμπειρος,που σου δίνει μια σιγουριά.Δεν ξέρω βέβαια αν θέλει τέτοιου είδους παίχτη ο Πριφτης.

0
Εγώ καλά σου τα'λεγα και τ'ακουγες παράλογα!
basket72
Reactions:

Σάβ Ιούλ 10, 2021 3:12 pm

No Center-No Party έγραψε:

Πολύ καλός ο Νόρις Κόουλ, σταθερός παίχτης, έμπειρος,που σου δίνει μια σιγουριά.Δεν ξέρω βέβαια αν θέλει τέτοιου είδους παίχτη ο Πριφτης.
Γιατί το λες; Από άποψη χαρακτήρα/νοοτροπίας; Γιατί κατά τ' άλλα φέτος ιδίως με περίπου τέτοιους δούλεψε και πήγε καλά. (Τ. Θίοντορ, Α.Κένααν). Έχει όλο το πακέτο που λείπει από τα γκαρντ σας. Εμπειρία, παραστάσεις και προσωπικότητα που θα κάνει τον Νέντοβιτς να διπλοσκεφθεί το μπάσκετ αλάνας.

ΆΛλος ένας παίκτης που μόλις μου ήρθε για καλό 4-5ρι, είναι ο Τζόνι Ο' Μπράιαντ. Είναι δύναμη και αν δεν καθόταν ο Γουίλ Τόμας θα πήγαινα γι΄αυτόν. Και δίπλα όπως έχουμε χιλιοπεί αυτές τις μέρες, ή Γερέμπκο ή Ντ. Γουίλις.

basket72
Reactions:

Σάβ Ιούλ 10, 2021 3:49 pm

Mόλις πήρε το μάτι μου, ότι ο Ντ. Γουίλις άφησε το ιταλικό λιμάνι, και πήγε προς Καταλωνία και Μπανταλόνα. Μείον ένα, συμβατός στόχος. Γερέμπκο ακούει; :P

Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038

Σάβ Ιούλ 10, 2021 3:55 pm

basket72 έγραψε:
Mόλις πήρε το μάτι μου, ότι ο Ντ. Γουίλις άφησε το ιταλικό λιμάνι, και πήγε προς Καταλωνία και Μπανταλόνα. Μείον ένα, συμβατός στόχος. Γερέμπκο ακούει; :P
μια χαρα ο Γερεμπκο, ταιριαζει και με παπαγιαννη και γενικα ταιριαζει με πολλους και με παπαπετρου και με χεζονια κλπ.

Το θεμα ειναι ποσο κοστιζει? και αν μπορει να παραμεινει υγιης.

1. Σμιθ-Περυ-Διπλαρος ή Παπαδακης
1-2. Μποχω-Μεικον
2. Νεντο
3. Παπι-​Σαντρος
3-4. Κασελακης
4. Γερεμπκο
4-5. Αθλητικος tweener
5. Παπαγιαννης-Φλοιντ-Καββαδας

0
basket72
Reactions:

Σάβ Ιούλ 10, 2021 4:00 pm

Tracy Mac έγραψε:
Σάβ Ιούλ 10, 2021 3:55 pm

μια χαρα ο Γερεμπκο, ταιριαζει και με παπαγιαννη και γενικα ταιριαζει με πολλους και με παπαπετρου και με χεζονια κλπ.

Το θεμα ειναι ποσο κοστιζει? και αν μπορει να παραμεινει υγιης.
Δεν τον θυμάμαι στη 2ετία που έμεινε στα μοσχοβίτικα περίχωρα να χάνει πολλά παιχνίδια. ΠΟλύ καλοπροπονημένος. :bball:
Το ότι θα κοστίζει...θα κοστίζει. Αλλά όπως κι οι περισσότεροι παίκτες που πέρασαν από το φιάσκο Χίμκι, θα έχει ρίξει κι αυτός το κασέ. :wink:

AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Σάβ Ιούλ 10, 2021 4:34 pm

basket72 έγραψε:
Και ο Ν. Κόουλ έμεινε ελεύθερος. Μου κάνει μια χαρά. Μικρότερο ρίσκο από Γκρέιντζερ που θα διάλεγα εγώ. Ξέρεις τι δίνει και αυτά θα δώσει.

Σε σχέση με το βασικό νόημα στην απάντηση σου πιο πάνω συμφωνώ 100%.

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιούλ 10, 2021 5:19 pm

Είδα λίγο τα στατιστικά του Γουιλ Τομας που μας έγραψε ο basket και μπορώ να πω πως ενθουσιαστηκα! 9 ποντους, 5 ριμπάουντ σε 39 παιχνίδια φετος (δεν έχασε ουτε ένα ο τρελός) σουταροντας με 60% στο διποντο, 40% τριποντο και 80% βολες. Τον λες και αποτελεσματικό..
Στα 35 του βεβαια αλλα για αυτο ισως μας κάτσει και λιγο πιο φθηνά από οτι αξίζει, ζητώντας ενα τελευταίο συμβόλαιο στα μεγάλα σαλόνια κι οχι στο γιουροκαπ με τη Βαλενθια. Μπορεί άνετα να παιξει και τις δυο θέσεις των ψηλών, νομιζω πως όντως είναι ότι πρέπει. Καλά και τα νέα ταλεντακια αλλα αν δεν υπάρχει και κανας έμπειρος να τους δείξει πως γίνεται η δουλειά προκοπη δεν θα δουμε. Εναλλακτικά θα μαρεσε και ο Σικμα... χειρότερος τριποντος - καλύτερος ομως σε ολα τα αλλα , δεν ξερω ποσο εύκολα παιζει στο 5 βεβαια (εχει και συμβόλαιο).

Μπροστα/διπλα απτον Γουιλ θελουμε οντως παιχτη με σουτ, αν ο Ντερεκ Γουιλις πράγματι χάθηκε (δεν εχω δει κάτι επίσημο) νομίζω πρέπει να σπρώξουμε κάποιο επιπλέον χρήματα και να πάρουμε τον Χειζ , 26 ετών, τρομερος σουτερ , με διαθεση να πασάρει και να παιξει αμυνα (σημαντικό). Και αφού μιλάμε για σεναριο χωρις τον Μαριο , νομίζω θα περισσεύει και ενα 800αρι-900αρι για βασικο ασο , όπως ο Λ. Μπραουν που έχει πάψει να ακούγεται το τελευταίο διάστημα.

Brown Perry
Nedovic Macon(2/1) Bochoridis
Papapetrou SantRoos(3/2)
Hayes Thomas(4/5) Kaselakis
Papagiannis Floyd

+ Matzoukas , Diplaros για Α1. Chougkaz δανεικός.

Not bad..

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2429
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Σάβ Ιούλ 10, 2021 6:42 pm

Όσο αργεί ο Παπαπέτρου και ταυτόχρονα μένει εκκρεμότητα με Χεζόνια τόσο πείθομαι ότι θέλουμε να κρατήσουμε τον έναν από τους 2 μόνο.

Περιμένουμε Παπαπέτρου(αυτός τι να περιμένει όμως; nba*;αν περιμένει αυτό το νωρίτερο σε κάνα μήνα θα ξέρουμε) και αν δεν μας κάτσει πάμε για Χεζόνια**.

Επιτέλους λίγη λογική αν ισχύει αυτό.

*Ο Παπαπέτρου αν παει nba θεωρώ θα έχει ίδια ή χειρότερη εικόνα με την θητεία του Παπανικολάου εκεί. Σουτ αρκετά καλό για να βγάλει τα ψωμιά του σαν σουτέρ δεν έχει, ντρίμπλα δεν έχει και η αθλητικότητα-δύναμη που έχει για εκει δεν λένε κάτι.

**Ο Χεζόνια πλην της περίπτωσης να ενδιαφερθεί η Μπαρτσελόνα που έχει τα δικαιώματα του δεν θα βρει κάτι στις τοπ ομάδες. Θέμα νοοτροπίας περισσότερο. Δεν αποκλείω ακόμα την Μπαρτσελόνα και ας είναι κοντά σε Κάλινιτς. Από το 3 τους φεύγουν 2(Κλαβέρ,Χάνγκα). Λογικά την θέση του ενός θα την πάρει ο Μαρτίνεζ, μπορεί και όχι όμως. Για nba πολύ δύσκολο, πικ νούμερο 5 στο ντραφτ που έπαιξε τα 5 χρόνια του ρουκι συμβόλαιο του και μετά δεν βρίσκει ομάδα είναι καμένο χαρτί εκεί. Ήταν εκεί 5 χρόνια, τον ξέρουν, αν πέρναγε η μπογιά του θα τον τσίμπαγε κάποιος το περασμένο καλοκαίρι ή τον χειμώνα φέτος.

0
basket72
Reactions:

Σάβ Ιούλ 10, 2021 7:07 pm

Ο ιδανικότερος. κατά την άποψή μου, για τη θέση του βασικού άσσου, ο Γκρέιντζερ, έχει προτάσεις από τις Ζαλγκίρις και Μπασκόνια. Δυο ομάδες με κορυφαίο scouting. Η Μπασκόνια, μάλιστα είναι η ομάδα στην οποία λίγο έλειψε να τερματίσει την καριέρα του.
Ιδανικός για σας, γιατί συνδυάζε ποιότητα, εμπειρία από Ευρωλίγκα, κορυφαία άμυνα, σκορ και προσωπικότητα που θα έκοβε τα πολλά- πολλά αυτοσχεδιαστικά στον Νέντοβιτς. Το ίδιο που έγραψα πριν και για τον Ν. Κόουλ που θα κάνετε λάθος αν δεν τον προσεγγίσετε. Δεν είναι Γκρέιντζερ σε άμυνα. μέγεθος, αλλά τον χρειάζεστε πολύ.
Γερέμπκο, Κόουλ και Γ.Τόμας είναι 3 παίκτες από Ευρωλίγκα που θα θας βγουν περί τα 2εκ κι οι 3. ΈΧετε ήδη 3 παίκτες χωρίς καθόλου εμπειρία από Ευρωλίγκα, ( Φλόυντ, Πέρι και Μέηκον*) φτάνουν, νομίζω.

*Ενώ μου αρέσει ο Μέηκον και καταλαβαίνω ότι αποκτήθηκε και για το 30-40% των αγώνων στους οποίους θα είναι τραυματίας ο Νέντοβιτς, σα να χαλάει κάπως τον σχεδιασμό. Είναι πάρα πολλοί οι 8 ξένοι. Και το θέμα είναι ότι και βασικό άσσο χρειάζεστε και 2 ακόμα ψηλούς σε 4-5.

Άβαταρ μέλους
No Center-No Party

senior
Reactions: 224
Αγαπημένος παίκτης: 3D-Larry-Kukoc

Σάβ Ιούλ 10, 2021 7:48 pm

basket72 έγραψε:

Γιατί το λες; Από άποψη χαρακτήρα/νοοτροπίας; Γιατί κατά τ' άλλα φέτος ιδίως με περίπου τέτοιους δούλεψε και πήγε καλά. (Τ. Θίοντορ, Α.Κένααν). Έχει όλο το πακέτο που λείπει από τα γκαρντ σας. Εμπειρία, παραστάσεις και προσωπικότητα που θα κάνει τον Νέντοβιτς να διπλοσκεφθεί το μπάσκετ αλάνας.

ΆΛλος ένας παίκτης που μόλις μου ήρθε για καλό 4-5ρι, είναι ο Τζόνι Ο' Μπράιαντ. Είναι δύναμη και αν δεν καθόταν ο Γουίλ Τόμας θα πήγαινα γι΄αυτόν. Και δίπλα όπως έχουμε χιλιοπεί αυτές τις μέρες, ή Γερέμπκο ή Ντ. Γουίλις.
Δεν ξέρω αν θέλει κάποιον καλύτερο αμυντικό και pass first pg λόγω της υπόλοιπης στελέχωσης που έχει γίνει.Παντως εμένα θα μου άρεσε ο Κόουλ και ο Τζόνι Ο'Μπραιαντ που προτείνεις.

0
Εγώ καλά σου τα'λεγα και τ'ακουγες παράλογα!
Άβαταρ μέλους
manj13

allstar
Reactions: 771
Αγαπημένος παίκτης: MJ,Bodiroga,Διαμαντιδης
Προειδοποιήσεις: 3

Σάβ Ιούλ 10, 2021 7:57 pm

Σάβ Ιούλ 10, 2021 7:48 pm
basket72 έγραψε:

Δεν ξέρω αν θέλει κάποιον καλύτερο αμυντικό και pass first pg λόγω της υπόλοιπης στελέχωσης που έχει γίνει.Παντως εμένα θα μου άρεσε ο Κόουλ και ο Τζόνι Ο'Μπραιαντ που προτείνεις.

Εγω θα εστιασω ΜΟΝΟ στο nickname σου αδερφε, που περιγραφει -απολυτως Σπαρτιατικα- των Παναθηναικο των τελευταιων ετων....Υοu and I we can rest our case!!! :P

1
1 Εικόνα
“I own the guy guarding me.”...Μichael Jordan....The G.O.A.T.
Άβαταρ μέλους
manj13

allstar

Σάβ Ιούλ 10, 2021 7:59 pm

.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος manj13 την Σάβ Ιούλ 10, 2021 8:00 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
manj13

allstar

Σάβ Ιούλ 10, 2021 7:59 pm

Kαι οπως λιτα τραγουδησε κι ο Μπιθικωτσης....''Φτωχολογιααααα για σενα καθε μου τραγουδι.......'' https://www.sport-fm.gr/article/basket/ ... ei/4189951

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”