Το λέω για τον Τίμα. Έχει κακή νοοτροπία. Δεν έχεις καθόλου άδικο.AlexD έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 10, 2021 2:03 pmΑπό τον Χεζόνια στο 4 ίσως και εγώ να τον προτιμώ, αλλά γενικά νομίζω μακριά. Όπου πήγε δεν λένε και τα καλύτερα και έφυγε νωρίς, μόνο στην ομάδα του Σβεντ έκατσε...
Αντίστοιχα το ίδιο πιστεύω (σε μικρότερο βαθμό, αλλά επαρκώς..) και για Κουζμίνσκας. Μπορεί να ανέβηκε πάλι αλλά δεν θα τον επιστευόμουν σε ομάδα με πίεση Ευρωλίγκας.
Κατά τα άλλα συμφωνούμε σε όλα. Κοιτάω πίσω και μάλλον συμφωνώ και για Μουράτο που έλεγες ως μπακ απ. Και ας μου αρέσει πολύ ο Πέρι για αυτό που ήθελε ο ΠΑΟ.
Αλλά ξέρεις τι; Το θέμα με τον Χεζόνια (και τον Νέντοβιτς) δεν είναι μόνο αγωνιστικό ούτε μόνο θέμα επιμερισμού του μπάτζετ.
Είναι και δηλωτικό της εποχής Δ.Γ. Κινήσεις εντυπωσιασμού. Κάθε χειμώνα έκανε τη μεγάλη του κίνηση ως "από μηχανής θεός" και τα φώτα στρεφόταν πάνω του. Από τον Τσάβι και τον Πιτίνο μέχρι τον Τζεντίλε, τον Χεζόνια (οκ, οι επενδυτές τον φέρανε και ο Δ.Γ το έμαθε από τα ΜΜΕ.

Εγώ θα έβλεπα μια ομάδα να τα αφήνει όλα αυτά στην άκρη, να αποδεχθεί στην ουσία τη νέα εποχή και να πάει με πρόγραμμα. Πέρσι δεν το έκανε αυτό, από τη στιγμή που δεν έδωσε χρόνο στο δικό της παιδί τον Βόβορα που τον απέλυσε πολύ γρήγορα. Φέτος κάτι πάει να κάνει με τους παίκτες που φέρνει συν τον Πρίφτη. Αν έπαιρνε Μουράτο θα είχε έναν πραγματικά καλό Έλληνα στο ρόστερ και θα πήγαινε για ξένους με πολλή- πολλή προσοχή.
Μην ξεχνάμε ότι τον Αύγουστο θα έχουμε κάποιες ανακατάξεις στα ρόστερ των ισχυρών της Ευρωλίγκας με παίκτες-παικταράδες να φεύγουν για ΝΒΑ και τις ομάδες αυτές να βρίκονται με κενό στο ρόστερ αλλά με έξτρα λεφτά από τα παχυλές ρήτρες που θα πλερώνουν οι Αμερικάνοι. Εκεί μπορεί να έχει καμιά έκπληξη ο ΠΑναθηναϊκός και να έρθει η Αρμάνι ή η ΤΣΣΚΑ που θα χάσουν Σιλντς και Κλάιμπερν αντίστοιχα και να δώουν στον Παναθηναϊκό μέχρι κι ένα εκ. για να πάρουν τον Παπαπέτρου τη στιγμή που θα έχουν πάρει τα 3πλάσια τους δικούς τους.
Για τον Κουζμίνσκας δεν θυμάμαι να έχει ακουστεί τίποτε από τους Ανδαλουσιανούς που τον ξέρουν και καλά. Χαλαρό τυπάκι(με την καλή έννοια) είναι, που σε κάποια φάση... παραχαλάρωσε. Από την άλλη αθληταράς ( όπως οι περισσότεροι φόργουορντς από τη Βαλτική) και με πολύ μπάσκετ.
Αντίθετα ο Τίμμα είναι στο σήμα του, όντως. Την παίρνω πίσω ως πρόταση, για να μη νομίζουν οι φίλοι Παναθηναϊκοί ότι τα γράφω για το κακό τους.
Έτσι κι αλλιώς από το προηγούμενο ποστ μου, αυτός που ξεχωρίζει και μακράν, είναι ο Γουίλ Τόμας. Τον προτείνω στον Παναθηναϊκό από τότε που φόραγε τα "πορτοκαλί".
ΜΕ αυτόν και τον Γκρέιντζερ θα έχουν σοβαρή εγγύηση Ευρωλίγκας και στα 2 μέρη του παρκέ.
* Tον έγραψα και χθες και μόλις τώρα διαβάζω ότι είναι όντως πλέον πολύ κοντά στην έξοδο από τη Βιλερμπάν, ο Νόρις Κόουλ. Εννοείται ότι μπαίνει στη λίστα. Πόσο μάλλον ως ελεύθερος ( σε αντίθεση π.χ με τον Χέρμανσον που έχει συμβόλαιο).