2021-2022-Ολυμπιακός - Mεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 4

Τετ Ιούλ 14, 2021 11:43 pm

Jimmyrogue84 έγραψε:
Τετ Ιούλ 14, 2021 11:38 pm
JohnnyPao έγραψε:
Τετ Ιούλ 14, 2021 11:35 pm
Αν ο Πριφτης ή κάποιος στην ομαδα θεσει περιορισμό 8 ξενων (για να βγαινουν οι ρολοι/χρόνοι σε Α1 και γιουρολιγκ) και μενει να παρουμε εναν ξενο αντι του Μπρει, τοτε νομιζω ο ξενος αυτος πρεπει να ειναι ξεκάθαρα ασος (καλος πασερ και αμυντικός) και οχι 4/5αρι. 4/5αρι κατεμε επρεπε να πάρουμε αντι του Οκαρο ακόμα κι αν ο Φλόιντ δεν ήταν στοίχημα (που ειναι) ώστε σε περίπτωση τραυματισμού του Παπαγιαννη πχ, το κενό να καλύπτεται εσωτερικά. Τελος πάντων, τώρα τον πήραμε τον Οκαρο οποτε προχωράμε. Αυτός ο ασος θα μπορούσε να ναι ο Κρις Τζόουνς, δεν νομίζω να ζητήσει πάνω απο 500χιλ (δεν ξερω αν υπάρχουν κι αυτά βεβαια).

Όσον αφορά τον Κώστα, πράγματι οπως λεει κι ο pan24 δεν εχει λογο ακριβως να παει στον οσφπ και να περιμένει να βρει χρόνο πίσω από Φαλ και Μαρτιν (έτοιμους παιχτες) , η Βιλερμπαν πλην του Μόργκαν λέγεται πως θα παρει τον αδελφό του Φαλ απτη μπασκονια (πηγή: basket72 😝) , οπότε ούτε εκεί θα βρίσκει και πολύ χρονο - καλύτερα όμως από οσφπ. Σε εμας απτην αλλη θα έχει ένα 10λεπτο στη γιουρολιγκ και μπόλικο χρόνο στην Α1, θα ναι στη χώρα του ουσιαστικά και θα παιζει στην ομαδα απο όπου έχει περάσει ο Θανάσης (2 χρονια) και ο Αλεξ (1 καλοκαίρι) , νομίζω λοιπον πως κακώς δεν εχουμε μπει πιο γερά στο παιχνίδι για τη απόκτηση του.
Αδερφέ συμφωνώ σε όλα αλλά μάλλον μπέρδεψες τα ποστ :oops:
Παρενέργειες του εμβολίου; :hoho:

1
1 Εικόνα
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba

Τετ Ιούλ 14, 2021 11:52 pm

tarp7 έγραψε:
Τετ Ιούλ 14, 2021 10:38 pm
jazz thrilos έγραψε:
Τετ Ιούλ 14, 2021 1:55 pm
Φέτος βιώνουμε το παράδοξο να κρίνεται ολόκληρος ο μεταγραφικός μας σχεδιασμός στην περιφέρεια απο την τελευταία (;) μας κίνηση.

Παίρνουμε έμπειρο δυάρι, αθλητικό και με ικανότητα στο σκόρ και αμέσως οι προσθήκες Γουολκαπ και Λούντζη μας φαίνονται μια χαρά κομμάτια σ ένα ευρύτερο παζλ. Όλα καλά, Λούντζης και Γουλκαπ θα προσφέρουν εκεί που μπορούν, κυρίως στο αμυντικό κομμάτι και στις ανάσες στον Σλούκα.

Μένουμε χωρίς sg ή παίρνουμε κάποιον φθηνό με μέτριο ταλέντο και λιγοστές παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο μόνο για να πούμε οτι πήραμε παίχτη και αμέσως "κονταίνουν" οι μέχρι τώρα μεταγραφικές μας επιλογές. Και με μαθηματική ακρίβεια, όταν μέσα στη χρονιά θα ανακαλύψουμε οτι δεν υπάρχει παίχτης να σουτάρει αξιόπιστα απο την περιφέρεια ή οτι μας λείπει αθλητικότητα και εύκολο σκορ απο τα γκαρντ, θα αρχίσουμε να ζητάμε τα ρέστα απο τους Γουολκαπ και Λούντζη που ούτε σουτέρ είναι ούτε έρχονται στην ομάδα να τραβήξουν το κάρο του σκορ.

Εν κατακλείδι, αν δεν αποκτηθεί παίχτης φτασμένος στο 2 θα πρόκειται περί τρανταχτού παραδείγματος αυτοϋπονόμευσης του σχεδιασμού. Με τις μέχρι τώρα κινήσεις δεν βγαίνουν τα κουκιά στην περιφέρεια. Με την εξαίρεση του Σλούκα (που ούτε αυτός είναι γεννημένος σκόρερ), δεν έχουμε αυτή την στιγμή παίχτη στην περιφέρεια να μπουμπουνίσει κανά τρίποντο ή να μας ξεκολλήσει με ατομικές ενέργειες στο σκορ.

Προσωπικά πιστεύω οτι οι Αφοι ρισκάρουν με τον Ντόρσει και δεν θα έπρεπε να έχουμε αφήσει τόσο καιρό να περάσει δίχως να εξασφαλίσουμε τις επιλογές μας. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μας έκανε π.χ. ο Χίλιαρντ. Ας περιμένουμε όμως.
Δεν νομίζω ότι είναι ρίσκο να περιμένουμε τον ντόρσει. παίκτες σαν τον χιλίαρντ υπάρχουν πάρα πολλοί απέναντι. ο μπαρτζώκας νομίζω περιμένει και τα κοψίματα από νβα. ακόμη και ευρωπαίοι που δεν παίζουν γυρνάνε ευρώπη
Δεν πάει να μην έρθει ποτέ ο Ντόρσεϊ. Δεν θα τα βάψουμε μαύρα.
Ας πάρουμε τον Κάρτερ, που το παιδί θα αφήσει εποχή.
Όσο για το βάρος του: ας πάρουμε και τον Σόφο να του κάνει εντατική προπόνηση στην χαμπουργκεροφαγία, και το λύσαμε και αυτό.
:dribble: :dribble: :dribble:

1
1 Εικόνα
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιούλ 15, 2021 9:56 am

Εμένα δε με καίει ιδιαίτερα να πάρουμε Ντόρσει. Ας πάρουμε Κάρτερ με τούμπανο 3άρι που μπορεί να παίξει και το 2 αν χρειαστεί και ας πάμε στο 2 με Μακκίσικ, Κάρτερ, Λάρυ και ολίγη από Σλούκα/Γουόκαπ και το 3άρι αν ο Κάρτερ δεν βγει τελικά. Εναλλακτικά και το σενάριο του να πάρουμε Κάρτερ και τούμπανο 3άρι που παίζει και 4 δεν με ενοχλεί, αλλά ο Ζαν Σαρλ πρέπει να μείνει στην θέση του!

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
verycoco

junior
Reactions: 20
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Che

Πέμ Ιούλ 15, 2021 12:29 pm

lefpan έγραψε:
Τετ Ιούλ 14, 2021 6:17 pm
verycoco έγραψε:
Τετ Ιούλ 14, 2021 11:20 am
Βάση αυτών που διαβάζω εδώ -και όχι μόνο- αλλά και το ροστερ που διαμορφώνουμε εμεις κ ο παο (ειπαμε επιστρέφουμε 1η κατηγορία)με προβληματίζει η θέση του 3 με τον Παπ να μη ξερουμε σε τι φαση θα ειναι. Αν μεινει κ ο Χεζονια τότε η ομάδα θα πρέπει να έχει αξιόπιστους στη θεση αυτή για να βγει η χρονιά. Ισως το αγκάθι τελικά να είναι οι λαρε-μακ γιατι δεν καλυπτουν επαρκως αυτα που θελουμε (ο καθένας ξεχωριστά, προσφέρουν ομως) και αυτό μας κάνει να ψάχνουμε 1,5 παικτη για να κλείσουμε το ροστερ. Εχουμε δηλαδη 2 παικτες που ανεβομκατεβαινουν στ 2-3 αλλα δε καλυπτουν το 3 επαρκώς ΌΜΩΣ δεν ειναι και εκτελεστες του 2 που τοσο εχουμε αναγκη ( 3π >40%). Αρα θελουμε και σκορερ με καλο χειρισμό, και 3αρι ρολιστα πολυτελειας που κανει ολες τις δουλειες
Συμφωνώ απολύτως μαζί σου:
ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΡΙΑΡΙ, ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ WINGMAN, ΜΕ ΚΑΛΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ._

Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.
Στο 1-2 και έτσι όπως είμαστε τώρα να μείνουμε (εννοείται και με Κάρτερ, που όπως λέγεται είναι κλεισμένος), ακόμα και Ντόρσεϊ να μην πάρουμε, δουλειά θα κάνουμε, γιατί έχουμε επιλογές.

Το πραγματικό μας πρόβλημα είναι στο 3 (μάλιστα, αν δεν επανέλθει ο Παπ, τότε θέλουμε όχι ένα, αλλά δύο τριάρια, καθαρά και όχι ασανσέρ).
Φέρτε Μούσα ας πούμε;

0
μαζί με την ομάδα μεγαλώνουμε και εμεις...
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba

Πέμ Ιούλ 15, 2021 1:29 pm

AlexD έγραψε:
Πέμ Ιούλ 15, 2021 9:56 am
Εμένα δε με καίει ιδιαίτερα να πάρουμε Ντόρσει. Ας πάρουμε Κάρτερ με τούμπανο 3άρι που μπορεί να παίξει και το 2 αν χρειαστεί και ας πάμε στο 2 με Μακκίσικ, Κάρτερ, Λάρυ και ολίγη από Σλούκα/Γουόκαπ και το 3άρι αν ο Κάρτερ δεν βγει τελικά. Εναλλακτικά και το σενάριο του να πάρουμε Κάρτερ και τούμπανο 3άρι που παίζει και 4 δεν με ενοχλεί, αλλά ο Ζαν Σαρλ πρέπει να μείνει στην θέση του!
Ακριβώς! Ο Ζαν Σαρλ πρέπει να μείνει οπωσδήποτε, γιατί καλύπτει ικανοποιητικά και το 4 και το 5.
Δεν μπορώ να καταλάβω αυτούς που λένε πως, αν πάρουμε τον Κ. Κούμπο, δεν μας χρειάζεται ο Γάλλος.
Θα βαράμε το κεφάλι μας. :hammer:

1
1 Εικόνα
basket72
Reactions:

Πέμ Ιούλ 15, 2021 1:41 pm

lefpan έγραψε:
[
Ακριβώς! Ο Ζαν Σαρλ πρέπει να μείνει οπωσδήποτε, γιατί καλύπτει ικανοποιητικά και το 4 και το 5.
Δεν μπορώ να καταλάβω αυτούς που λένε πως, αν πάρουμε τον Κ. Κούμπο, δεν μας χρειάζεται ο Γάλλος.
Πάνω που το έκλεινα να φύγω για δουλειά/σάουνα είδα το ποστ σου φίλε μου
Εγώ που είμαι ένας απ΄ αυτούς που λέω να σου εξηγήσω πως το έχω. Κι αφού επαναλάβω ότι ο Ζαν Σαρλ είναι πολύ χρήσιμος παίκτης, καταπληκτικός αμυντικός (αέρα -εδάφους, έξω- μέσα, μόνο στο μαρκάρισμα στο ποστ χάνει).
Ο Ζαν Σαρλ αποκτήθηκε πέρσι ως 4ρι αλλά κι ως 5ρι λόγω ότι είχαμε μόνο 2 σέντερ τα οποία ήταν κι άπειρα από Ευρωλίγκα.
Στο 4ρι με τη χρονιά που έκανε ο Σάσα, που να βρει πολύ χρόνο ( ο Πρίντεζης ήταν καλός για όσο έμπαινε κι αν λάβει υπόψη την ηλικία του σε συνδυασμό με τους τραυματισμούς που κουβαλάει χρόνια).

Αν έρθει ο Κώστας (που λογικά θα έρθει, λόγω πρότασης και μόνο) τότε αυτομάτως στο 5 δεν βρίσκει χρόνο ο Ζαν Σαρλ. Από τη στιγμή που ήρθε πολύ καλύτερος παίκτης από τον Έλις κι από τη στιγμή και που ο Μάρτιν έχει κι έναν χρόνο Ευρωλίγκας στις πλάτες του.
Στο 4 θα μπορούσε να βγει ως τρίτος παίκτης το 3ρι που θα παίρναμε αν ήταν ψηλό/δυνατό. Τύπου Λούτσιτς (να πούμε και καμιά βλακεία) ή Ντ.Χόμες (με το ρίσκο του) ή Φοντέκιο (αν δεν μας τον είχε αρπάξει ο Κερεχέτα-ς). ή Γ. Χάουαρντ ( βασικά αυτόν ελπίζω) ή Τίμα ( μπρρρρ). Τέτοιους πολλούς έχει και το ΝΒΑ σε κανά μήνα βέβαια. :wink:

AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Πέμ Ιούλ 15, 2021 2:31 pm

basket72 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 15, 2021 1:41 pm
lefpan έγραψε:
[
Πάνω που το έκλεινα να φύγω για δουλειά/σάουνα είδα το ποστ σου φίλε μου
Εγώ που είμαι ένας απ΄ αυτούς που λέω να σου εξηγήσω πως το έχω. Κι αφού επαναλάβω ότι ο Ζαν Σαρλ είναι πολύ χρήσιμος παίκτης, καταπληκτικός αμυντικός (αέρα -εδάφους, έξω- μέσα, μόνο στο μαρκάρισμα στο ποστ χάνει).
Ο Ζαν Σαρλ αποκτήθηκε πέρσι ως 4ρι αλλά κι ως 5ρι λόγω ότι είχαμε μόνο 2 σέντερ τα οποία ήταν κι άπειρα από Ευρωλίγκα.
Στο 4ρι με τη χρονιά που έκανε ο Σάσα, που να βρει πολύ χρόνο ( ο Πρίντεζης ήταν καλός για όσο έμπαινε κι αν λάβει υπόψη την ηλικία του σε συνδυασμό με τους τραυματισμούς που κουβαλάει χρόνια).

Αν έρθει ο Κώστας (που λογικά θα έρθει, λόγω πρότασης και μόνο) τότε αυτομάτως στο 5 δεν βρίσκει χρόνο ο Ζαν Σαρλ. Από τη στιγμή που ήρθε πολύ καλύτερος παίκτης από τον Έλις κι από τη στιγμή και που ο Μάρτιν έχει κι έναν χρόνο Ευρωλίγκας στις πλάτες του.
Στο 4 θα μπορούσε να βγει ως τρίτος παίκτης το 3ρι που θα παίρναμε αν ήταν ψηλό/δυνατό. Τύπου Λούτσιτς (να πούμε και καμιά βλακεία) ή Ντ.Χόμες (με το ρίσκο του) ή Φοντέκιο (αν δεν μας τον είχε αρπάξει ο Κερεχέτα-ς). ή Γ. Χάουαρντ ( βασικά αυτόν ελπίζω) ή Τίμα ( μπρρρρ). Τέτοιους πολλούς έχει και το ΝΒΑ σε κανά μήνα βέβαια. :wink:
Το βλέπω λίγο διαφορετικά για το 5 που πιστεύω πως εφόσον ο Μάρτιν έβγαλε τραυματισμό πέρυσι και εφόσον έτσι και αλλιώς δεν θα έχεις 3 5άρια στην 12άδα, ο Κώστας έτσι και αλλιώς θα ξεκινήσει από Α1 και σταδιακά, αρχικά όταν προκύπτει ανάγκη, θα μπει ευρωλίγκα. Μέχρι τότε η 12άδα θα πρέπει να έχει βάθος στο 5 μέσα από το 4, εφόσον στις άλλες θέσεις έτσι και αλλιώς έχουμε ήδη αρκετό.

Καταλαβαίνω πως αν ο Βέζε το πιάσει από κει που το άφησε, ο Πρι παραμείνει Πρι, παίζουν από την αρχή καλά τα 2 5άρια, γυρίσει καλά ο Παπ και βγει καλό και το 3-4άρι που θα πάρουμε (σε αυτό το σενάριο), ενώ δεν χτυπήσει και κανείς ιδιαίτερα... ο Ζαν Σαρλ δεν θα βρει χρόνο τελικά. Αλλά αυτό μου μοιάζει αισθητά μικρότερο ρίσκο από το να μην αρχίσει καλά κάποιος στο 5 πχ, να χτυπήσει ο Πρι και να μην έχεις πιο ψηλό ή/και αθλητικό 4άρι ή να μην μπει από την αρχή καλά ο Παπ και να χρειαστεί παραπάνω ο Χάουαρντ πχ στο 3 ή ο βέζε.

Η ομάδα μου φαίνεται φουλ κομπλέ χωρίς τραβηγμένο θέμα υπερφόρτωσης σε θέσεις (θα έχουμε και Α1 φέτος) και αν φύγει ο Γάλλος θα έχω ξαφνικά μια ανασφάλεια πως ο Μάρτιν δεν γίνεται να έχει κακή περίοδο σε κανένα σημείο της χρονιάς αλλά ειδικά στην αρχή που και ο Κώστας ακόμα δεν θα είναι έτοιμος.

Αν έχεις στην 12άδα

Σλούκα,Γουόκαπ
Μακκίσικ, Κάρτερ, Λάρι
Παπ, Χάουαρντ πχ
Βέζε, Πρι
Μάρτιν, Φαλ

Γιατί να μην έχεις Ζαν Σαρλς 12ο; Τι παίχτης κουμπώνει καλύτερα; Εφόσον είναι 6+1 οι ξένοι πάντα και άρα ο Κώστας θα βρίσκει σταθερά χρόνο στην Α1 έναντι ενός από τους 3 ψηλούς ξένους.

Πέρα από όλα αυτά όμως στα οποία μπορεί και να έχω φουλ άδικο...

Φαντάζεσαι όντως τον ίδιο τον Τίμα; Να αλλάξουμε το καλύτερο παιδί (Ζαν Σαρλς) για τον γνωστό για την κάπως εριστική αγάπη του για το μπάσκετ και τον ανταγωνισμό; :D

Υγ: Ο Χάουαρντ προφανώς είναι ναι!
Υγ1: Νομίζω πάντως πως αν δεν έρθει ο Ντόρσει θα πάνε για «καλύτερο» όνομα στο 3 και λογικά από απέναντι που με τα αντίστοιχα λεφτά θα βρουν κάτι καλό και όνομα που κάνει γκελ. Εκτός πια και αν όντως γίνεται το μπαμ με Λούσιτς που εντάξει... μιλάμε για άλλη αύξηση στο μπάτζετ μετά και εκεί ίσως για να βγει οικονομικά να πρέπει όντως να κόψεις κάποιο συμβόλαιο.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7275
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιούλ 15, 2021 7:07 pm

Βρε παιδια θα παιζουμε α1 και δεν καιγομαστε για τον ντορσει?!Λογικο μιας και εχουμε τοσους ελληνες στο επιπεδο ευρωλιγκας και με 40% τριποντο!!
Καλαθης-ντορσει-Αντετο Κ. ειναι παικτες που πρεπει να τους παιρνουμε οποτε μπορουμε..θα ελεγα και τον ντινο αλλα εχουμε τον βεζε εμεις για βασικο.
Χρειαζομαστε τουλαχιστον 6-8 ελληνες που να μπορουν να σταθουν στην ευρωλιγκα και περα απο αυτους τους 3-4 το χαος..

Το μονο κακο του ντορσει ειναι οτι αν βρει ομαδα στο ΝΒΑ χαιρετησε δεν θα μεινει για την φανελα..αλλα απο την αλλη ποιος θα εμενε απο τους υπολοιπους?! Να δω πως θα κρατησουμε και τον βεζενκοφ του χρονου..

Ο μουσα καπου υπεγραψε σε μια ακυρη ομαδα..

0
basket72
Reactions:

Πέμ Ιούλ 15, 2021 9:01 pm

AlexD έγραψε:
Πέμ Ιούλ 15, 2021 2:31 pm

...
Φαντάζεσαι όντως τον ίδιο τον Τίμα; Να αλλάξουμε το καλύτερο παιδί (Ζαν Σαρλς) για τον γνωστό για την κάπως εριστική αγάπη του για το μπάσκετ και τον ανταγωνισμό; :D

Υγ: Ο Χάουαρντ προφανώς είναι ναι!
Υγ1: Νομίζω πάντως πως αν δεν έρθει ο Ντόρσει θα πάνε για «καλύτερο» όνομα στο 3 και λογικά από απέναντι που με τα αντίστοιχα λεφτά θα βρουν κάτι καλό και όνομα που κάνει γκελ. Εκτός πια και αν όντως γίνεται το μπαμ με Λούσιτς που εντάξει... μιλάμε για άλλη αύξηση στο μπάτζετ μετά και εκεί ίσως για να βγει οικονομικά να πρέπει όντως να κόψεις κάποιο συμβόλαιο.
Καλησπέρα Alexd!
Τον Τίμα βρε συ τον έθεσα ως παράδειγμα και δεν τον έχω ως πρόταση. Αν δεις έχω παρένθεση με ανατριχίλα. :)

Κατά τ' άλλα θα δείξει. Μπορεί να λαθεύω σχετικά με την ανάγκη για τον Ζαν Σαρλ. Πάντως το θέμα είναι να έχουμε 3 παίκτες που να μπορούν να παίκξουν κάθε θέση. Τώρα αν μας κάτσουν τραυματισμοί μαζεμένοι στην ίδια θέση, οκ, σηκώνουμε χέρια και μανίκα και παίρνουμε παίκτη το γρηγορότερο.... Δεν μπορεί όμως να έχεις πάνω από 3 παίκτες για κάθε θέση (με 2-3 απ' αυτούς να είναι "διπλοθεσίτες" ).
Είμαι πεπεισμένος ότι αυτή είναι η μεταγραφή που μάς λείπει μιας και για 2 θα έχουμε ή Τάιλερ ή Κάρτερ ή και τους 2.....
* Γυρίσαμε κι επίσημα στην Α1 απ' ότι βλέπω.... :bball:

Άβαταρ μέλους
verycoco

junior

Παρ Ιούλ 16, 2021 11:14 am

O αφος Αντετοκουμπο μολις ανακοινωθηκε... απο τη Βιλερμπαν! Δε ξερω τι φαση, δεν του αρεσε αυτα που ακουσε; Παντως ο Ζαν Σαρλ ετσι μενει και με αρκετο χρόνο και πάμε παρακατω.

0
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Παρ Ιούλ 16, 2021 11:16 am

verycoco έγραψε:
O αφος Αντετοκουμπο μολις ανακοινωθηκε... απο τη Βιλερμπαν! Δε ξερω τι φαση, δεν του αρεσε αυτα που ακουσε; Παντως ο Ζαν Σαρλς ετσι μενει και με αρκετο χρόνο και πάμε παρακατω.
Το ειχα ξαναγραψει, ποιος λογικος 23χρονος παικτης με προοπτικες θα ηθελε να ερθει σε μια ομαδα και να ειναι ο 6ος ψηλος και να μην παιζει ουτε α1?

πραγματικα μου εκανε εντυπωση που θεωρουσατε οτι θα ερθει και τον γραφατε και για 6ο ψηλο. Να ερθει και να παιξει 10 ματς ολη την σεζον τιποτα 10λεπτα?

Λογικη η αποφαση του να παει σε μια ομαδα που θα παιζει και ευρωλιγκα θα ειναι και που ταιριαζει σε στυλ.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Παρ Ιούλ 16, 2021 11:23 am

Α1 γιατί να μην έπαιζε?Κρίμα για μας, ελπίζω τουλάχιστον να τον πάρουμε σε 1-2 χρόνια έτοιμο...Λογικά για αυτόν έκανε την καλύτερη κίνηση αν και δεν είμαι και τόσο σίγουρος.. άλλο να σου πετάει την μπάλα ο σλουκας με τον γουοκαπ άλλο ο δεν ξέρω ποιος είναι στην βιλερμπαν...
Σίγουρα όμως θα χει τον διπλό χρόνο συμμετοχής..

Πλέον ελπίζω να τα δώσουν όλα για ντορσει..

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
verycoco

junior

Παρ Ιούλ 16, 2021 11:23 am

Tracy Mac έγραψε:
verycoco έγραψε:
O αφος Αντετοκουμπο μολις ανακοινωθηκε... απο τη Βιλερμπαν! Δε ξερω τι φαση, δεν του αρεσε αυτα που ακουσε; Παντως ο Ζαν Σαρλς ετσι μενει και με αρκετο χρόνο και πάμε παρακατω.
Το ειχα ξαναγραψει, ποιος λογικος 23χρονος παικτης με προοπτικες θα ηθελε να ερθει σε μια ομαδα και να ειναι ο 6ος ψηλος και να μην παιζει ουτε α1?

πραγματικα μου εκανε εντυπωση που θεωρουσατε οτι θα ερθει και τον γραφατε και για 6ο ψηλο. Να ερθει και να παιξει 10 ματς ολη την σεζον τιποτα 10λεπτα?

Λογικη η αποφαση του να παει σε μια ομαδα που θα παιζει και ευρωλιγκα θα ειναι και που ταιριαζει σε στυλ.
Α1 θα επαιζε οπως ολα δειχνουν , αλλά σιγουρα το οτι υπαρχει ο μαρτιν κ ο φαλ του ήταν αγκάθι πόσο μάλλον με το attitude του "αξιζω πολλα περισσοτερα" κατι που φαινόταν σε καθε συνεντευξη του. Λογικη η επιλογή του.
Μετα από αυτό θεωρώ οτι πολύ λογικότερο για τον ΟΣΦΠ θα ήταν πέρα απο τον Ντορσευ (ή whatever επιλογη στο 2), να πάει και για ένα σχετικά ψηλό καθαρό forward που να ανεβαίνει αμα λάχει στο 4 παρά να κατεβαίνει στο που λογικα ΘΑ υπάρχει κόσμος. Με δεδομένη παραμονή Ζαν Σαρλ που θα ειναι το 4-5 μας

0
basket72
Reactions:

Παρ Ιούλ 16, 2021 11:27 am

Tracy Mac έγραψε:

Όντως το έχεις ξαναγράψει βρε tracymac αλλά ο άνθρωπος είχε έρθει πολύ κοντά στον Ολυμπιακό με συγκεκριμένη πρόταση-αρα (4τη). Και με πολλά άλλα καλά. Π.χ τον Σλούκα και τον Μπαρτζώκα και την όλη ιστορία του Ολυμπιακού που έχει ταϊσει τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης με 5ρια σαν αυτά που μπορεί- ίσως- κάποια στιγμή να πλησιάσει ο Κ. Αντεντό.

Τώρα, η Βιλερμπάν είναι εντελώς άλλη ιστορία από μια οποιαδήποτε ισπανική ομάδα που είχε γραφεί εδώ.
Κι εγώ όταν έσκασε η πρόταση της Βιλερμπάν έγραψα ότι " είναι καλό για αυτόν να πάει εκεί".
Γιατί; Γιατί κι Ευρωλίγκα παίζει και είναι "παραγωγή" -4- 5ριών για καλύτερες ομάδες από τότε που έσκασε μύτη στην Ευρωλίγκα. Πέρσι πήρε το 4ρι της, ο Ολυμπιακός και το 5ρι της η Μπασκόνια.
Φέτος πήρε το 4της η Ρέαλ και το 5ρι της ο Ολυμπιακός.

Ναι, από τη Βιλερμπάν είναι απόλυτα λογικό που τον χάσαμε. Και καλά έκανε ο Κώστας.
Πάντως ο Ολυμπιακός σε αυτά είναι οκ. Μην τα εξισώνουμε όλα. Ξαναλέω, έχει γεμίσει την Ευρώπη με 4-5ρια.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Παρ Ιούλ 16, 2021 11:29 am

Ντορσει και χαουαρντ και κλείσαμε γιατί πολύ αέρα πήρε ο Πάρκερ!! Η λογική λέει ο λιβιο θα γίνει και 3τος στο 5 και θα ρθει ένα 2ρι και ένα 3ρο4ρι..

0
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”