Ε η να του ανεβαζουμε το κασε με τις πιο πλουσιες ομαδες η να υπαρχει μια πιεση προς την ομαδα του ΝΒΑ..υποθετω αλλιως θα ναι αν εχει ο μανατζερ 2-3προτασεις στα χερια του..μπορει και οχι δεν ξερω πως σκεφτονται εκει.basket72 έγραψε: ↑Δευ Αύγ 09, 2021 12:37 amΕρώτηση: Τι σχέση έχει η προσφορά μας (ή άλλης ευρωπαϊκής ομάδας) με την προσφορά που θα ακούσει από ομάδα του ΝΒΑ;shaq7 έγραψε: ↑Δευ Αύγ 09, 2021 12:31 amΤο γραψαν ολα τα σαιτ τωρα οποτε η αντιγραφουν τον μελαγιες(κανενας δεν τον αναφερει) η βγηκε στην φορα απο την ομαδα η τον μανατζερ(ειναι ο ιδιος με του γουοκαπ).
Παντως το τοταλμπασκετ που ειχε πετυχει την περιπτωση με λαιτι πρωτο λεει οτι ο τομας εχει ηδη προταση απο ομαδα ΝΒΑ,οποτε μαλλον του ανεβαζουμε το κασε μονο..
Δεν τον κόβω σε θέση για πολλές- πολλές διαπραγματεύσεις στη χώρα του. Θέλει πολύ να μείνει. Τρέχει καμπ, είναι δεμένος με την πόλη του, κλπ.
Σχετικά με την είδηση, το λογικό είναι να βγήκε από την ομάδα, γιατί έχει και λεπτομέρειες...
Μετράμε 3 αποτυχίες (Λάιτι, Χίλιαρντ και Κώστας) αλλά αυτή εδώ η υπόθεση είναι που είναι πιο σημαντική. Ή ο Ντόρσεϊ ή ο Τόμας ή κάποιος σαν αυτούς και στο στυλ και στην αξία.
Μπορει να βγηκε απο την ομαδα οτι προσπαθησε να παρει τον τομας και τον ντορσει αλλα αυτοι διαλεξαν το ΝΒΑ οποτε γιαυτο πηραμε τον ΄΄τσερυ΄΄.
Δεν ξερω εικασιες κανω μακαρι να ρθει παικταρας απλα εγω εχω κακο προαισθημα εδω και καιρο ..