2021-2022-Ολυμπιακός - Mεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6568
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Αύγ 09, 2021 12:43 am

basket72 έγραψε:
Δευ Αύγ 09, 2021 12:37 am
shaq7 έγραψε:
Δευ Αύγ 09, 2021 12:31 am
Το γραψαν ολα τα σαιτ τωρα οποτε η αντιγραφουν τον μελαγιες(κανενας δεν τον αναφερει) η βγηκε στην φορα απο την ομαδα η τον μανατζερ(ειναι ο ιδιος με του γουοκαπ).

Παντως το τοταλμπασκετ που ειχε πετυχει την περιπτωση με λαιτι πρωτο λεει οτι ο τομας εχει ηδη προταση απο ομαδα ΝΒΑ,οποτε μαλλον του ανεβαζουμε το κασε μονο..
Ερώτηση: Τι σχέση έχει η προσφορά μας (ή άλλης ευρωπαϊκής ομάδας) με την προσφορά που θα ακούσει από ομάδα του ΝΒΑ;
Δεν τον κόβω σε θέση για πολλές- πολλές διαπραγματεύσεις στη χώρα του. Θέλει πολύ να μείνει. Τρέχει καμπ, είναι δεμένος με την πόλη του, κλπ.

Σχετικά με την είδηση, το λογικό είναι να βγήκε από την ομάδα, γιατί έχει και λεπτομέρειες...

Μετράμε 3 αποτυχίες (Λάιτι, Χίλιαρντ και Κώστας) αλλά αυτή εδώ η υπόθεση είναι που είναι πιο σημαντική. Ή ο Ντόρσεϊ ή ο Τόμας ή κάποιος σαν αυτούς και στο στυλ και στην αξία.
Ε η να του ανεβαζουμε το κασε με τις πιο πλουσιες ομαδες η να υπαρχει μια πιεση προς την ομαδα του ΝΒΑ..υποθετω αλλιως θα ναι αν εχει ο μανατζερ 2-3προτασεις στα χερια του..μπορει και οχι δεν ξερω πως σκεφτονται εκει.

Μπορει να βγηκε απο την ομαδα οτι προσπαθησε να παρει τον τομας και τον ντορσει αλλα αυτοι διαλεξαν το ΝΒΑ οποτε γιαυτο πηραμε τον ΄΄τσερυ΄΄.
Δεν ξερω εικασιες κανω μακαρι να ρθει παικταρας απλα εγω εχω κακο προαισθημα εδω και καιρο ..

0
Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion
Reactions: 1610
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Αύγ 09, 2021 12:46 am

shaq7 έγραψε:
Δευ Αύγ 09, 2021 12:31 am
Παντως το τοταλμπασκετ που ειχε πετυχει την περιπτωση με λαιτι πρωτο λεει οτι ο τομας εχει ηδη προταση απο ομαδα ΝΒΑ,οποτε μαλλον του ανεβαζουμε το κασε μονο..

Τι προταση του εχουμε κανει ομως?Αυτος λογικα θελει κανα 900ρι...λεφτα που δεν δινουν ευκολα οι αφοι...με τα 600 του λαιτι δεν ερχεται παντως.
Εάν είχε πρόταση νομίζω θα είχε γίνει γνωστό και υποθέτω θα την είχε αποδεχτεί. Από τη στιγμή που περιμένει να βρει ομάδα στο NBA, πιστεύω ότι είμαστε σε αρχικές συζητήσεις και πως μπορούμε να φτάσουμε κάποιο ορισμένο ποσό. Σε περίπτωση που αποφασίσει να επιστρέψει Ευρώπη τότε θα του κάνουμε πρόταση. Προβλέψω θα θέλει πάνω από 850 Κ δολάρια.

0
basket72
Reactions:

Δευ Αύγ 09, 2021 12:57 am

shaq7 έγραψε:
Δευ Αύγ 09, 2021 12:43 am

Μπορει να βγηκε απο την ομαδα οτι προσπαθησε να παρει τον τομας και τον ντορσει αλλα αυτοι διαλεξαν το ΝΒΑ οποτε γιαυτο πηραμε τον ΄΄τσερυ΄΄.
Δεν ξερω εικασιες κανω μακαρι να ρθει παικταρας απλα εγω εχω κακο προαισθημα εδω και καιρο ..
Δηλαδή κάνουν προτάσεις, προχωράνε σε συμφωνίες (προφορικές) για να μας πουν μετά ότι προσπάθησαν αλλά φευ;

Μήπως είναι λίγο τραβηγμένο; :P

Δηλαδή τι είναι ο κόσμος του Ολυμπιακού για να τον φοβούνται τόσο;
ΘΑ κατεβάσει μηχανοκίνητη πορεία με 1000 δικάβαλα, με άγριες διαθέσεις κλπ; Επειδή δεν πήραμε καλό 2ρι;

Πραγματικά, το λέω, δεν παίζει καμιά τέτοια πιθανότητα. Το να μην έρθει καλός παίκτης παίζει ως πιθανότητηα αλλά κι αυτός θα είναι καλύτερος από τους περσινούς και προπέρσινους. Αυτό δείχνουν οι υπόλοιπες μας κινήσεις (οι επιτυχημένες κι οι αποτυχημένες). Σκέψου π.χ να έχει προφορική συμφωνία ο Ντόρσεϊ με τον Ολυμπιακό (κάτι που ισχύει ) και να ξενερώει με τον ρόλο/χρόνο που του προσφέρεται και να γυρίσει Ευρωλίγκα για 1-2 χρόνια. Είναι περίπτωση που εγώ τής δίνω ένα 20% μην πω και 30%. Τι κάνει τότε ο Ολυμπιακός (ο πανούργος :P );
Τον αρνείται; Όπως ο Βρούτος αρνήθηκε τον Καίσαρα; :)

basket72
Reactions:

Δευ Αύγ 09, 2021 12:59 am

mixalisgate7 έγραψε:
Δευ Αύγ 09, 2021 12:46 am

Εάν είχε πρόταση νομίζω θα είχε γίνει γνωστό και υποθέτω θα την είχε αποδεχτεί.
Μα έγινε γνωστή.
Επιπλέον δεν γίνεται κάθε πρόταση αποδεχτή.

Pointgod

senior
Reactions: 129

Δευ Αύγ 09, 2021 5:59 pm

Έχουμε κάνει λέει επίσημη πρόταση 800.000 στον Τομας, σαμερ λιγκ δεν παίζει, δύσκολα θα βρει συμβόλαιο ΝΒΑ. Έχουμε πιθανότητες.

Σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον και από άλλες ομαδες Ευρωλιγκας. Ουνιξ, Βασκονια, Μακάμπι, Ζαλγκίρις, Ερ. Αστερας, Αλμπα ψάχνουν και αυτές ακομα παίκτη στο 2. Νομίζω όλες οι υπολοιπες έχουν κλείσει το ρόστερ τους στα γκαρντ ή θέλουν PG και όχι SG.

Είμαστε καλύτερος προορισμός από τις περισσότερες, όχι ομως από όλες (αν τον θέλει η Βασκονια πχ....).

0
basket72
Reactions:

Δευ Αύγ 09, 2021 10:31 pm

Pointgod έγραψε:
Δευ Αύγ 09, 2021 5:59 pm
Είμαστε καλύτερος προορισμός από τις περισσότερες, όχι ομως από όλες (αν τον θέλει η Βασκονια πχ....).
Δεν ακούγεται και πολύ στους Βάσκους όμως, οι οποίοι έχουν πιο πολύ το μυαλό τους στον ψηλό αλλά και στο θέμα Γκεντράιτις.
Εξάλλου μην ξεχνάμε το ζήτημα με τις θέσεις αμερικάνων αλλά και το ότι στη θέση του Ματ Τόμας έχει την περίπου κόπια του, Μαρίνκοβιτς, τον οποίον ο Σαλαθάρ τον θέλει στην ομάδα εδώ και 3 χρόνια. Κι ο Ιβάνοβιτς ως-περίπου- συμπατριώτης του θα του δώσει ευκαιρίες του διψασμένου για χρόνο/ρόλο, Μαρίνκοβιτς.

Pointgod

senior

Δευ Αύγ 09, 2021 11:07 pm

Οντως, όπως και από Βιρτους που είχε ακουστεί παλιότερα μοιάζει να έχει ατονήσει το ενδιαφέρον.

Η Βασκονια δεν θα πρέπει να πληρώσει δικαιωματα για να τον πάρει; Ανταλλαγή με Πρεπελιτς θα είχε νόημα και για τους δυο, αλλά αρκετά δύσκολο σενάριο.

Η Ουνιξ θεωρητικά μπορεί να του δώσει περισσότερα λεφτά και πιο μεγάλο ρόλο από εμας, άγνωστο όμως αν τον θέλει ο Περασοβιτς.

Ούτε ξέρουμε αν ο Σφαιρο στη Μακάμπι θα κάνει κίνηση ή θα πάει για Χολινς-Τζ.Σμιθ ή κάποιον από Κίνα/ΝΒΑ. Μου φαίνεται ότι δεν ταιριάζει καθόλου στην αμυντική φιλοσοφία του, αλλά ποτε δεν ξέρει κανείς.

Σε Ζενίτ-Αρμανι-Μπαγιερν-Φενερ-Εφες-Ρεαλ-Μπαρσελονα-Τσσκα-Παναθηναϊκό-Μονακό-Παρτιζαν δεν χωράει, έχουν κλείσει στο 2 όλες τους.

Αλμπα-Ερ.Αστερας-Ζαλγκίρις-Βιλερμπάν δεν νομίζω ότι έχουν σοβαρές πιθανότητες αν πραγματικά τον θελουμε. Ούτε ΝΒΑ μετά τις σεζόν σε Ραπτορς-Τζαζ, δύσκολα θα βρει συμβόλαιο.

3-4 είναι οι σοβαροί ανταγωνιστές μας, αν θέλει να παίξει σοβαρό μπάσκετ.

0
basket72
Reactions:

Δευ Αύγ 09, 2021 11:30 pm

Pointgod έγραψε:
Δευ Αύγ 09, 2021 11:07 pm
Οντως, όπως και από Βιρτους που είχε ακουστεί παλιότερα μοιάζει να έχει ατονήσει το ενδιαφέρον.

Η Βασκονια δεν θα πρέπει να πληρώσει δικαιωματα για να τον πάρει; Ανταλλαγή με Πρεπελιτς θα είχε νόημα και για τους δυο, αλλά αρκετά δύσκολο σενάριο.

Η Ουνιξ θεωρητικά μπορεί να του δώσει περισσότερα λεφτά και πιο μεγάλο ρόλο από εμας, άγνωστο όμως αν τον θέλει ο Περασοβιτς.

Ούτε ξέρουμε αν ο Σφαιρο στη Μακάμπι θα κάνει κίνηση ή θα πάει για Χολινς-Τζ.Σμιθ ή κάποιον από Κίνα/ΝΒΑ. Μου φαίνεται ότι δεν ταιριάζει καθόλου στην αμυντική φιλοσοφία του, αλλά ποτε δεν ξέρει κανείς.

Σε Ζενίτ-Αρμανι-Μπαγιερν-Φενερ-Εφες-Ρεαλ-Μπαρσελονα-Τσσκα-Παναθηναϊκό-Μονακό-Παρτιζαν δεν χωράει, έχουν κλείσει στο 2 όλες τους.

Αλμπα-Ερ.Αστερας-Ζαλγκίρις-Βιλερμπάν δεν νομίζω ότι έχουν σοβαρές πιθανότητες αν πραγματικά τον θελουμε. Ούτε ΝΒΑ μετά τις σεζόν σε Ραπτορς-Τζαζ, δύσκολα θα βρει συμβόλαιο.

3-4 είναι οι σοβαροί ανταγωνιστές μας, αν θέλει να παίξει σοβαρό μπάσκετ.
Αν θυμάμαι καλά δεν κράτησε τα δικαιώματά του η Βαλένσια. ΄΄Η αυτός τα πλέρωκε ή απλώς τον άφησε έτσι, άνευ "ταντέο".

Το βασικό με την Μπασκόνια είναι αυτό που έχω ξαναπεί. Οι θέσεις αμερικάνων και... ο κλώνος του, Μαρίνκοβιτς.
Η Ούνικς ναι μπορεί να του δώσει πιο πολλά λεφτά, και τής ταιριάζει εκεί ανάμεσε στους μπασιμάτίες Λ.Μπράουν και Χεζόνια. Αυτός κι ο άλλοτε συμπάικτης του από στα "πορτοκάλια", Γ.Τόμας, να πυροβολάνε από το 2 και το 4 ανοίγοντας το παρκέ κι ο Τζεκίρι να παίζει το 5 όπως μπορεί...

Ελπίζω να μην τους γυαλίσει εκεί στο Καζάν. :roll:

Στον ανεβασμένο οικονομικά, Αστέρα δεν κρατήσαν τον Ντόμπριτς για πλάκα, αλλά για βασικό ώστε να συνθέσουν παρέα με τον Κάλινιτς ένα πολύ καλό δίδυμο στα φτερά. ΘΑ πάνε για ξένο άσσο καλό στους όρτοντοξ μπράδερς.

Στη Μακάμπι έχουν Γουίλμπεκιν, Κίναν και Τέηλορ, Ντι Μπαρτολομέο αλλά και Νάναλι εκεί γύρω. Δύσκολο.

Καμιά Βιλερμπάν μην μας τον πάρει που μας έχει κάνει το 2-2 με Λάιτι- Κώστα Αντ. μετά το 2-0 υπέρ μας με Ζαν Σαρλ και Φαλ. Επίσης δύσκολο όμως.

Pointgod

senior

Τρί Αύγ 10, 2021 12:20 am

Και εγώ την Ουνιξ φοβάμαι περισσότερο. Τους ταιριάζει, λεφτά σπρώχνουν, 2αρια δεν έχουν, παίζει εκεί και ο Τομας που ήταν μαζί παλιότερα.

Για να κάναμε επίσημα πρόταση, εγώ πιστεύω ότι ειναι κοντά στο να κλείσει. Τώρα αν του δίνουμε εμείς 800 και η Ουνιξ 1.5εκ, δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά.

Με τόσα που δίνουμε (αν ισχύει η προσφορά που ακούγεται ότι κάναμε) έρχεται και ο Χολινς πάντως. Επιλογές υπάρχουν, το μπατζετ είναι πάντα το θέμα μας.

0
basket72
Reactions:

Τρί Αύγ 10, 2021 10:02 am

Pointgod έγραψε:
Τρί Αύγ 10, 2021 12:20 am

Για να κάναμε επίσημα πρόταση, εγώ πιστεύω ότι ειναι κοντά στο να κλείσει. Τώρα αν του δίνουμε εμείς 800 και η Ουνιξ 1.5εκ, δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά.
Μακάρι να πάει έτσι! Θα είναι πολύ καλή λύση- πόσο μάλλον αν συνδυαστεί με έναν Τζ. Τζόουνς ως φόργουορντ.

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3551
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Τρί Αύγ 10, 2021 11:04 am

Η Ουνίξ από που προκύπτει ότι μπορεί να δώσει τόσα χρήματα; Έχει δώσει βέβαια αρκετά αλλά δεν είναι ότι έχει κάνει και πάταγο με πρωτοκλασάτα ονόματα. Αν ο αντίπαλος μας είναι η Ουνίξ και οι Αφοί τον θέλουν πραγματικά μπορούν να τον πάρουν, δεν νομίζω η Ουνίξ να φτάσει να δίνει 1,5 εκατομμύριο.

0
Pointgod

senior

Τρί Αύγ 10, 2021 11:10 am

Μακάρι. Στην basketa γράφουν ότι ρωτήσαμε για Τομας, αλλά έχει σοβαρό ενδιαφέρον από ΝΒΑ και άλλη ομάδα Ευρωλιγκας και δεν ασχολούμαστε πλέον. Στο to10 ότι λείπει μόνο η τελευταία κίνηση. Ειδικά το δεύτερο είναι τραγικό σενάριο.

Θελουμε ακόμα δυο ξένους + Κουφό ή Ογκαστ.

Αν το πλάνο είναι αλλάξουμε μόνο τους 3 ξενους και να έχουμε Λούντζη αντί Σπανούλη στη 12αδα, ενώ από 15 παίκτες που είχαμε στο ρόστερ χωρίς Α1, φέτος με πρωτάθλημα θα πάμε με 13 (12+Χρηστίδη), ας ξεχάσουμε την 8αδα.

Γενικά αυτή η νοοτροπία της ΚΑΕ που δεν επικοινωνεί καθόλου με τον κόσμο, είναι πολύ απογοητευτική, λες και ζούμε ακόμα στα 80s....

Η τελευταία ενημέρωση ήταν πριν 4-5 μηνες(!!!!), μετά το παιχνίδι με την Κιμκι, που μίλησε ο Μπαρτζωκας στην συνέντευξη τύπου. Πάλι καλά που είπε κάτι ο προπονητής δηλαδή.

Για Ελις-Χάρισον-ΒΧ, δεν βγήκε καν μια ανακοίνωση ότι εφυγαν ή για Λιβιο-Μαρτιν ότι ανανέωσαν. Αγενές και στις 2 περιπτώσεις.

Όχι να κάνουν μια συνέντευξη τύπου περι σχεδιασμού, αποχωρηση Σπανούλη ή επιστροφή στην Α1, γήπεδο κτλ.

Εγώ προσωπικά το διαρκείας δεν το ανανέωσα, θα περιμένω να δω. Αν κατέβουμε Α1 χωρίς να υπάρχει πρώτα αλλαγή στην ΕΟΚ και φαγώθηκε ο Μπαρτζωκας να φύγει ο Σπανουλης για να φέρει τον Λούντζη, δεν πρόκειται να πάρω.

Η ΚΑΕ δυστυχως δείχνει να αδιαφορεί πλήρως για τον κόσμο της ομάδας και δεν είναι η πρώτη φορά.

0
Pointgod

senior

Τρί Αύγ 10, 2021 11:20 am

Conan1982 έγραψε:
Τρί Αύγ 10, 2021 11:04 am
Η Ουνίξ από που προκύπτει ότι μπορεί να δώσει τόσα χρήματα; Έχει δώσει βέβαια αρκετά αλλά δεν είναι ότι έχει κάνει και πάταγο με πρωτοκλασάτα ονόματα. Αν ο αντίπαλος μας είναι η Ουνίξ και οι Αφοί τον θέλουν πραγματικά μπορούν να τον πάρουν, δεν νομίζω η Ουνίξ να φτάσει να δίνει 1,5 εκατομμύριο.
Σε Χεζονια έδωσε 1.5εκ πάντως πρόσφατα. Τζεκιρι-Λ.Μπραουν-Τομας τους κόστισαν κοντά στο 1εκ σίγουρα για να τους φέρουν στο Καζαν, ενώ κράτησαν Κανααν-Μπραουν με αύξηση και ακούγεται ότι θέλουν Μ. Τζειμς αν γυρίσει Ευρώπη. Φτηνό βασικό 2αρι δεν νομίζω ότι θα πάρουν.

Πιο πολύ τους ταιριάζει ο Χολινς πάντως. Ήδη με Χεζονια-Κάνααν στην άμυνα θα πρέπει να τους κρύψουν. Δεν ξέρουμε βέβαια αν ενδιαφέρονται καν για Τομας και αν ναι, τι προσφέρουν. Αν δίνουν 1εκ και εμείς 800, μαλλον έχουμε προβάδισμα. Αν του δίνουν όμως1.5εκ είναι μεγάλη η διαφορα και εγώ στο Καζαν θα πήγαινα.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6568
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Αύγ 10, 2021 8:57 pm

Ο ιταλος διαβαζει basket72 :D Εμενα μαρεσει αυτος μακαρι να ισχυει..

0
Pointgod

senior

Τρί Αύγ 10, 2021 9:15 pm

Αυτά είναι!

Το παλεύει για Μεσι ο Ολυμπιακός, θέλει χρόνο να το σκεφτεί, ετοιμος να πει το ναι αλλά αντιδρά η γυναίκα του, εναλλακτική ο Χριστοδουλοπουλος.

Μαθημένα τα βουνά από τα χιόνια, εδώ ο Ντιλενει έγινε Τσερι και απο Καλαθη πήραμε Τζενκινς....

0
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”